18.06.06, 22:13
Jestem niezadowolonym użytkownikiem DMBZWBK .Zastanawiam się nad
przenosinami do Banku Ochrony Środowiska.Czy ktoś korzystający z ich
internetowej aplikacji do obsługi rachunku maklerskiego może poradzić mi czy
taka zmiana ma sens?
Z góry dziękuję za opinie.
Obserwuj wątek
    • d-rad Re: Bossa 18.06.06, 22:26
      skorzystaj z Amer Brokers. dlaczego ? dlatego ze wklepanie i realizacja zlecenia
      trwa 5 sek (słownie pięć sekund). jesli zaraz pojawią sie krzykacze wyjaśniam:

korzystam z cdmnet - przyzwyczaiłem do tego systemu - swietny, przejrzysty,
      rozbudowany, czytelny, kompleksowy ale beznadziejny w składaniu zlecen !!!!!
      totalna żenada - jak sie nie wiesza to sie muli czasem po kilka minut. po któryś
      zawieszeniu systemu nie wytrzymałem i przeniosłem kase do amerbrokers. aplet
      beznadziejny, nieczytelny, biedny jak mysz kościelna ale - szybki jak f-16. jak
      pisałem na day traiding jest idealny !! podczas sesji mam oba konta na pasku -
      korzystając z cdm obserwuje rynek a w ab szybko składam zlecenia. taki mam
      system. dziele się informacjami poniewaz mi nikt wczesniej nie powiedzial jak
      sie dobrze ustawic. życzę powodzenia. pozdrawiam
      • pastoraio Re: Bossa 19.06.06, 09:02
        ja działam podobnie z tym że zlecenia realizuję z bossy i nie narzekam działa
        szybko są dwa niezalezne źródła notowań w czasie rzeczywistym niskie opłaty przy
        obrotach 50tyś miesięcznie notowania rzeczywiste darmowe płaci się tylko
        prowizje ,a wszystkim odradzam cdmnet to jest katastrofa może być tylko dla
        długoterminowych graczy a jak się chce już coś sprzedać to zlecenie lepiej
        złożyć dzień wcześniej to może wejdzie w dniu kiedy chcemy ją zrealizować
        • bpaczek Re: Bossa 19.06.06, 15:27
          > wszystkim odradzam cdmnet to jest katastrofa może być tylko dla
          > długoterminowych graczy a jak się chce już coś sprzedać to zlecenie lepiej
          > złożyć dzień wcześniej to może wejdzie w dniu kiedy chcemy ją zrealizować

Trochę się dziwię. Korzystam z CDM od lat i jak dotąd wszystkie zlecenia były
          realizowane niemal natychmiast (albo od razu było widać że anulowane). Nigdy
          nie zdarzyło mi się jakieś przetrzymywanie - daytradingu na kontraktach też to
          dotyczy. Nie mam najmniejszych zastrzeżeń co do szybkości. Nie podoba mi się
          trochę konieczność wybierania za każdym razem symbolu kontraktu z dłuuuugaśnej
          listy wszystkich spółek, brak reakcji systemu na złożenie zlecenia w
          niewłaściwym czasie (dotyczy PCRO) i brak możliwości inwestowania w opcje - w
          porównaniu z innymi biurami nie są w nowinkach na bieżąco. Ponadto słabą mają
          pomoc, słowniczek pojęć skromniutki, brak wyjaśnienia np. jak naliczane są
          prowizje od dzielonych zleceń itp. Tak więc nie jest to BM idealne, bossa widzi
          mi się o niebo lepsza, ale w moim mieście nie ma oddziału BOS, a nie chce mi
          się latać po notariuszach, wysyłać papierów, czekać i dlatego pozostaję w CDM.
          Jest w porządku.
          • pastoraio Re: Bossa 19.06.06, 19:57
            > Trochę się dziwię. Korzystam z CDM od lat i jak dotąd wszystkie zlecenia były
            > realizowane niemal natychmiast (albo od razu było widać że anulowane). Nigdy
            > nie zdarzyło mi się jakieś przetrzymywanie - daytradingu na kontraktach też to
            > dotyczy. Nie mam najmniejszych zastrzeżeń co do szybkości
            a czy nie miałeś sytuacji że nie można było śledzić notowań w czasie rzeczywistym
            prawie zawsze jak coś się dzieje to się wiesza system za luty nawet nie wzięli
            opłaty bo padało codziennie obecnie jest trochę lepiej ale w porównaniu z bossa to
            katastrofa
    • bo98 Re: Bossa 19.06.06, 10:12
      używam i na razie jestem zadowolony

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka