byczysko1 17.07.06, 18:18 Nadchodzi jego pora.Nie bede uzasadnial dlaczego-Ci ktorzy go maja wiedza o co chodzi.I tak dajmy na to ,ze tak powiem prosze Panstwa sierpien ,wrzesien to jego czas. Z parkietowym pozdro.Byczysko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
byczysko1 Re: IBS 18.07.06, 17:40 A jednak ktos go zbiera do wora.Przypominam zę we wrzesniu na zmienionych korzystniejszych warunkach bedzie pp.Zamierzam na nim przeprowadzic scenariusz jaki zreazlizowałem no FON-ie-mianowicie sprzedałem akcje FON-u wlasciwie z zerowym zarobkiem ale nabyłem pp.W momencie ich notowan pogoniłem po 0.20 a ze miałem ich sporo zarobek byl godziwy.Moze i tym razem manewr sie uda. Z parkietowym pozdro.Byczysko Odpowiedz Link Zgłoś
skutecznv Re: IBS 11.09.06, 18:08 1.33 moj poziom docelowy... trzymamy i pozdrawiam posiadaczy Odpowiedz Link Zgłoś
byczysko1 Re: IBS 11.09.06, 18:40 www.bankier.pl/wiadomosc/IBSYSTEM-1479967.html No Skuteczny 1,33 to roche przy krotko ,ciagnij dalej. Z parkietowym pozdro.Byczysko Odpowiedz Link Zgłoś
genekgenek Re: IBS 20.07.06, 19:15 IBSYSTEM (IBS): zawarcie znaczącej umowy (raport nr 57/2006) 20.07.2006 18:51 Raport bieżący nr 57/2006 Podstawa prawna: Inne uregulowania czytaj dalej INVAR & BIURO SYSTEM S.A. z siedzibą w Łodzi informuje, że otrzymała wiadomość od spółki zależnej Invar Integracje Sp. z o.o. o rozpoczęciu przez nią realizacji kontraktu dotyczącego rozbudowy systemów bezpieczeństwa oraz okablowania strukturalnego w obiekcie jednego z banków. Wartość umowy wynosi brutto około 1,8 mln zł. Prace będą zakończone w 2006 roku. Prezes Zarządu Henryk Kruszek Podstawa prawna: § 5 ust.1 pkt. 3 RRM Ilość stron raportu : 1 Henryk Kruszek - Prezes Zarządu (Emitent) Odpowiedz Link Zgłoś
byczysko1 Re: IBS 20.07.06, 23:57 Myślę że zobaczymy jutro jedynkę z przodu, a jak "chłopaki" się postarają to może i więcej.Kontrakcik taki sobie. Myslę że pójdą za ciosem i ziarnko do ziarnka, a zbierze się miarka.Sierpień będzie ciekawy na tym walorku. Z parkietowym pozdrowieniem, Byczysko. Odpowiedz Link Zgłoś
123kc Re: IBS 21.07.06, 09:04 Wczoraj kupiłem po 0,95 i pewnie dzisiaj przekroczymy 1 zł. Dzięki "byczysko1" i chętnie posłucham twoich następnych rekomendacji. Odpowiedz Link Zgłoś
byczysko1 Re: IBS 21.07.06, 23:55 Ciekawy jestem 123kc czy zrealizowales zyski dzisiaj, czy czekasz na wiecej? Zastanawiam sie czy nie wejsc w Strzelca ,predzej czy pozniej pojawi sie cena w granicach 1,70 .Chcialem wejsc w Sanwila ponownie na zwlace .No coz...chyba jest w trendzie wzrostowym,moze warto go przywolac do tablicy.Rozwaz tez zakup tego Tartaka czyt.Barlinek choc ostanio stoi jak muł ale po takim kiszeniu moze wystrzelic.No jeszcze dorzucil bym STX i Mini ,ewentualnie Mci ale to tylko moje sugestie. Z parkietowym pozdro.Byczysko Odpowiedz Link Zgłoś
123kc Re: IBS 22.07.06, 09:32 Nie trzymam dalej, mam jeszcze SWZ ( cały czas się kisze) oczywiście BIO i zastanawiam się nad ASL ale jak spadnie do 2,85 -2,9. Odpowiedz Link Zgłoś
byczysko1 Re: IBS 21.07.06, 20:56 www.bankier.pl/wiadomosc/IBSYSTEM-Uchwaly-podjete-przez-NWZA-1461405.html I tak oto ostudzili trochę inwestorów.Gdyby nie to kurs był by dzisiaj o wiele wyżej,ale spoko.Czekamy na decyzję sądu.Później pójdzie jak po masełku. Z parkietowym pozdrowieniem, Byczysko. Odpowiedz Link Zgłoś
byczysko1 Re: IBS 22.07.06, 00:47 Dzięki Mario, taki to pożyje, a my to musimy tyrać żeby zarobić trochę kapuchy. Masz jeszcze tego Sanwila. Wiem, że wierzyłeś w niego. Szkoda, że nie wskoczyłem ponownie w niego na zwałce jak był poniżej 0,70. Jak myślisz, warto go jeszcze zaatakować? Z parkietowym pozdrowieniem, Byczysko. Odpowiedz Link Zgłoś
genekgenek Re: IBS 24.07.06, 11:09 Tekst z forum Parkiet: "Dla wszystkich tych, którzy wierzą w AT mam malutki fragment z dzisiejszego biuletynu Amerbrokers: (...)Znaczny wzrost obrotów oraz aprecjacja ceny akcji spowodowały, że kurs spółki wybił się powyżej lokalnego ograniczenia w strefie 0,94 – 0,99 zł. Jednocześnie wpływ na notowania IB System ma już opór umiejscowiony nieznacznie poniżej 1,2 zł. Wydaje się, że pokonanie tego pułapu mogłoby otworzyć drogę do ataku na szczyt z maja br., tj. przy 1,5 zł. Dynamicznie rosnący RSI14 sugeruje, że powinno to nastąpić już w trakcie kolejnych sesji, bowiem wskaźnik ten już wybił się w górę ze strefy dwumiesięcznej konsolidacji(...) Dla mnie osobiście ważniejsze niż powyższe jest info iż Invar Integracje Sp. z o.o. rozpoczął właśnie realizacje kontraktu za 1,8 mln zl (takich inf już dawno z IBS'a nie widziałem) " Odpowiedz Link Zgłoś
byczysko1 Re: IBS 24.07.06, 19:07 Taka sobie partaninka .Trzymac jako i ja trzymam.Bedzie dobrze www.bankier.pl/wiadomosc/IBSYSTEM-zawarcie-znaczacej-umowy-1462104.html Z parkietowym pozdrowieniem.Byczysko Odpowiedz Link Zgłoś
byczysko1 Re: IBS 11.08.06, 22:48 www.bankier.pl/wiadomosc/IBSYSTEM-1470222.html Moim zdaniem raport bardzo dobry .Wyprowadzili sie z długów, wyszli na plus.W 3 kwartale beda zyski z pozyskanych niedawno kontraktów (niewykluczone ze jeszcze dojda jakies partaninki ).Teraz tylko czekamy na zgode sadu ma podwyzszenie kapitału-zwykła formalnosc ,nastepnie pp .Krótko mówiac pazdziernik -listopad powinnismy liznac dwa i pol zeta .Szkoda tylko ze na gieldzie brak optymizmu.Zalecam trzymac ,bedzie ok. Z parkietowym pozdrowieniem.Byczysko Odpowiedz Link Zgłoś
byczysko1 Re: IBS 12.08.06, 13:11 Pozwole sobie oprocz IBS-u zarekomendowac Lubawę (mocno zdołowana ).Zatwierdzony prospekt ,podobno wyniki drugiego kwartału maja byc bardzo dobre- do 6-7 zeta powinna dojsc.Ponadto w srednim i dłuższym terminie BIO i Barlinek,zwróciłbym tez uwage na Strzelca . Z parkietowym pozdro.Byczysko Odpowiedz Link Zgłoś
byczysko1 Re: IBS 29.08.06, 17:27 www.bankier.pl/wiadomosc/IBSYSTEM-rejestracja-przez-sad-zmiany-wysokosci- kapitalu-zakladowego-1475333.html A więc zgodnie z planem. Zgoda sądu jest, teraz walne i lecim na szczecin. Z parkietowym pozdrowieniem, Byczysko. Odpowiedz Link Zgłoś
byczysko1 Re: IBS 31.08.06, 17:58 Dlaczego wyskakujecie z tego wagonika tak szybko? Przecież jest pozytywny wyrok sądu w sprawie podwyższenia kapitału zakładowego spółki. Na dniach odbędzie się zapowiedziane walne, na którym powrócą do sprawy pp. Nie lepiej trzymać, niż później kupować drożej? Tak będzie-zobaczycie! Z parkietowym pozdrowieniem, Byczysko. Odpowiedz Link Zgłoś
daisy2005 Re: IBS 31.08.06, 18:33 Dzisiaj dałam się skusić i kupiłam trochę akcji po 1,05. Czytałam właśnie w PAP, że zawarli jakąś umowę na 33o tys.zł.Trochę sie boję takich spółek, no ale jak juz kupiłam to trudno, może kilka groszy na jednej akcji uda się zarobić. Pozdrawiam Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
byczysko1 Re: IBS 31.08.06, 22:13 www.bankier.pl/wiadomosc/IBSYSTEM-zawarcie-znaczacej-umowy-1476425.html Ile to już tych umów było ostatnio, a ile jeszcze będzie... Z parkietowym pozdrowieniem, Byczysko. Odpowiedz Link Zgłoś
kmani Re: IBS 31.08.06, 22:58 No wlasnie Byczysko... umów było wiele, ale akurat na akcjonariuszach tej spółki umowy nie robią już chyba wrażenia, nie wiem z czego to wynika, ale wszelkie informacje o nowych umowach zdają się spływać po akcjonariuszach jak woda po kaczce (bez pottekstów politycznych:) ). Sam siedze w tym papierku i to dośc głęboko, ze stratą dodajmy, bo wierzyłem w tą spółkę już w czasach gdy papier był "nieco" droższy. Tym bardziej wierze i teraz i czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
aloha11 Re: IBS 04.09.06, 18:04 Bo jak się o tym pisze to przypina się takiej osobie łatkę forumowego naganiacza. Mario Odpowiedz Link Zgłoś
walek_z_lasu Re: IBS 05.09.06, 08:07 Tak. A mnie żadnej łatki jeszcze nie przypięto. Z pół roku temu wspomniałem tu kilka razy o Ferrum i jego zachowaniu. Kosztował wtedy 7-9 zł. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś