Dodaj do ulubionych

TP SA: taniej do Orange, Plus i Era, drożej do ...

03.09.07, 15:42
zwalczania konkurencji, czyli Netii - właściciela Play. Jedyna rzecz, w której
TP jest mocna.
Obserwuj wątek
    • mike-great Czy ten Play to do Durexu??? 03.09.07, 17:20
      Czy ten Play to do Durexu???
    • yupikayey Re: TP SA: taniej do Orange, Plus i Era, drożej d 03.09.07, 17:22
      Nie przesadzaj, nie jest taka mocna. ZLikwidowałem już 1 telefon i
      na pewno zlikwiduję na dniach drugi. W Playu już mam fona i niedługo
      będzie miała moja rodzina. I myślę, że wielu pójdzie tą drogą.
    • takajednaania TP SA: taniej do Orange, Plus i Era, drożej do .. 03.09.07, 17:41
      Tepsa może mnie cmoknąć w rzyć. Już trzy telefony w mojej rodzinie zostały
      przeniesione do Play. Cdn.
      • tworczy_login Re: TP SA: taniej do Orange, Plus i Era, drożej d 03.09.07, 18:21
        takajednaania napisała:

> Tepsa może mnie cmoknąć w rzyć. Już trzy telefony w mojej rodzinie zostały
        > przeniesione do Play. Cdn.

"w rzyć" ... albo mi się zdaje, albo to z cdaction :)

Swoją drogą ... ja mam stacjonarny tylko z powodu neostrady :)
        Do dzwonienia używam komórki :)
        • takajednaania Re: TP SA: taniej do Orange, Plus i Era, drożej d 03.09.07, 18:30
          Rzyć to po góralsku dupa Wielce Szanowny twórczy_loginie.
          Stacjonarnego tepsy nie posiadam, więc ich niechęć do play niewiele mnie obchodzi.
        • znajomy_jennifer_lopez Rzyć rzyć 03.09.07, 23:07
          staropolskie. Kiedyś była taka reklama piwa (Zywiec? Tyskie?), chłopaki siedza w knajpie, gapią sie na piękną dziewoje przemykającą tu i tam i mówią "Aż chce się żyć (a może rzyć?;-))"
    • joankb TP SA: taniej do Orange, Plus i Era, drożej do .. 03.09.07, 18:53
      Taaa. Ja po prostu do "playowców" nie dzwonię. Przecież to nie Was dotyczy ta
      podwyżka, a Waszych znajomych. Z każdej sieci do PLAY'a jest drożej...
    • gadom666gadom TP SA: taniej do Orange, Plus i Era, drożej do .. 03.09.07, 19:41
      dupa! to właśnie p4 wymyśliło sobie, że będzie zarabiać nie na swoich usługach,
      bo połączenia ma naprawdę tanie, ale na interkonekcie właśnie. przewiduję rychłą
      zmianę startegii P4, bo skończy się to tym, że będzie dopłacać do interesu albo
      że Playowcy będą używać telefonu jak walkie-talkie
      • cieszyniok Re: TP SA: taniej do Orange, Plus i Era, drożej d 03.09.07, 20:39
        play musi sie rozwijac i potrzebuje kasy. a jak bylo z era i plusem na poczatku?
        z tym ze play ma mniek korzystnie bo nie moze dac minuty za 2 zlote bo nikt nie
        bedzie dzwonic ;)
      • hollowcat Re: TP SA: taniej do Orange, Plus i Era, drożej d 03.09.07, 20:49
        Mi niedługo kończy się umowa z orange'em i napewno zmieniam operatora na Play. Oczywiście numer sobie zostawiam. Połowa znajomych już tak zrobiła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka