negativum Re: Syriusz 18.04.26, 09:50 Natomiast dziwi mnie dlaczego ludzie boją się zapytać dlaczego Wolą się okładać kłonicami. Odpowiedz Link
oby.watel Re: Syriusz 18.04.26, 12:17 negativum napisał: > Natomiast dziwi mnie dlaczego ludzie boją się zapytać dlaczego > Wolą się okładać kłonicami. Dlaczego? Odpowiedz Link
negativum Re: Syriusz 18.04.26, 13:33 oby.watel napisał: > negativum napisał: > > > Natomiast dziwi mnie dlaczego ludzie boją się zapytać dlaczego > > Wolą się okładać kłonicami. > > Dlaczego? Taki sport ludowy Widzisz na tym zdjęciu Wojtka? Odpowiedz Link
oby.watel Re: Syriusz 19.04.26, 09:37 negativum napisał: > Widzisz na tym zdjęciu Wojtka? Nie. Odpowiedz Link
negativum Re: Syriusz 19.04.26, 11:37 oby.watel napisał: > negativum napisał: > > > Widzisz na tym zdjęciu Wojtka? > > Nie. > wieczniewolni.pl/wojtek-niedzwiedz-ktory-zostal-zolnierzem/ www.britishpoles.uk/mis-wojtek-najslynniejszy-kapral-polskich-sil-zbrojnych/ Odpowiedz Link
negativum Re: Syriusz 19.04.26, 13:43 oby.watel napisał: > negativum napisał: > > > Widzisz na tym zdjęciu Wojtka? > > Nie. Mam ten defekt, że patrzę na świat w inny sposób. Od dziecka tak miałem. To dar i przekleństwo zarazem. Widzisz więcej. Jak jest OK, to jest OK. Ale jak nie jest OK to to przeżywasz silniej. Na tej focie widzę niedźwiedzia. Uwielbiam Zamek Książąt Pomorskich. Co jestem w Słupsku to tam lezę. Odpowiedz Link