frufru 26.01.05, 10:43 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=277&w=4577132&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiresias Re: Bryk bryk 26.01.05, 10:53 dla mnie to ewidętnie Baloo jest frufru ino mu sie dwa razy wysłało i wyszło szydło z wora:))) --- - coś nie jestem dzisiaj sobą - mariola krytycznie spojrzała w swoje odbicie w lustrze. peruka z mopa, wąsy z króliczej łapki i stringi z taśmy aluminiowej zdecydowanie nie dodawały jej uroku. - jak nie urok to sraczka - krzyknął leon z kibla. Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Bryk bryk 26.01.05, 10:55 a nene Frufru to Pierans :)Tire, podkreski są cudowne!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Bryk bryk 26.01.05, 10:57 baloo wamał się go skszynki pieransowej? ;) a to drań ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Bryk bryk 26.01.05, 11:00 -- leon w maseczce z ogórków na twarzy malował tipsy. Słoneczka czy słoniki- zastanawił sie głośno leon Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Bryk bryk 26.01.05, 11:04 Yhyhyhyhy! Nie zauważyłam baloo, noco! W imię kagańca oświaty od przybytku głowa nie boli. Frufru to ja, i żeby nie było. Bo mi kto zabierze i się podszyje pod płaszczykiem albo niedajbóg zacznie sobie myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Bryk bryk 26.01.05, 18:40 No,znaczy ciotka Frufru tez dba o edukacje naszej milusinskiej. Bo wie, ze Emusia to wielki zbiorowy obowiazek. I prosze o nie manipulowanie pod plaszczykiem. A jesli jusz, to bezmyslnie ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Bryk bryk 26.01.05, 11:04 to ja juz nic nie rozumiem frufru to Pierans hanibal to nie ja vampir zna się na budownictwie baloo to siostra oxa? kim jestEmula - może to 50-letni spawacz z huty śędzimirka? chałos i poruja... Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Bryk bryk 26.01.05, 11:06 Nie wiem o czym rozmawiasz ;-) Dom fajna rzecz, trzeba samemu odśnieżać i hydraulik z adm-u nie przychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Bryk bryk 26.01.05, 14:21 emule to wszscy widzieli. nie wygladam na 50 letniego spawacza z huty i to nie sędzimirka bo ona sie teraz jakos inaczej nazywa a ciagle zapominam sprawdzic jak. napis tylko zostal ze sedzimira. a to sciema taka. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Bryk bryk 26.01.05, 14:29 emusia napisała: > emule to wszscy widzieli. nie wszyscy Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: Bryk bryk 26.01.05, 17:33 tiresias napisał: > emusia napisała: > > > emule to wszscy widzieli. > nie wszyscy - Aha, właśnie - nastawił się szprytnie fdj w oczekiwaniu na jotpega z Emulą. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Bryk bryk 26.01.05, 18:05 fdj napisał: > - Aha, właśnie - nastawił się szprytnie fdj w oczekiwaniu na jotpega z Emulą. - Klaps ! - To pan ? - Nie. Nie zgadl Pan. Prosze sie nadstawic jeszcze raz. - Klaps ! - Ja ? - Co ? - No , jak nie Pan, to ja ... - Nie. No co Pan. Jeszcze raz . - Klaps ! (...) -- "Takie w Polsce som zwyczaje ..." deklamowal psotnik Leonek. W oczkach Mariolci znuf zakrecily sie lzy. Szczescia. Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: Bryk bryk 26.01.05, 18:10 Aha, nie lubie polskich filmów. Zwyczajnie wychodzę z kina, proszę Pana ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: Bryk bryk 26.01.05, 18:27 Yhy. Ktoś brzydko napisał w kiblu i robie dochodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Bryk bryk 26.01.05, 18:32 E-e. Nie w kiblu. Ktos brzydko napisal na wontku obok. Cos o misiu, czytaniu i filmie. No, nie zeby od razu kara smierci, ale tego nie mozna przeciez tak zostawic. Znaczy chyba zostanie pan przesuniety do sekcji gimnastycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: Bryk bryk 26.01.05, 18:48 Gimnastyk? O nie! Tylko nie rycerze mówiący NI! (że zmienię filmy na bardziej mi zapamiętane ;-D) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Bryk bryk 26.01.05, 19:00 Tylko nie krzycz "Walcz, tchorzu !" Mimo wszystko byloby szkoda ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Bryk bryk 26.01.05, 18:07 Ehem ... No to pieknie ;o) Piekny material na kolejnom afere nikowom ;o) Tak czymac, ciotka, tak czymac ;o) Wasz Hannibal Anteportas Odpowiedz Link Zgłoś