ignatz 19.08.02, 14:21 Ale czy ktoś na mnie jeszcze czeka? Dziękuję za maile, ale już pod koniec lipca zapchała mi się skrzyneczka. Toteż niewiele widziałem zapewne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baloo1 Re: Jużem wrócił 19.08.02, 14:28 Witam klaniajac sie nisko. wszyscy czekalismy z utesknieniem, sciskajac w dloniach mokre od pozegnalnych lez chusteczki (okazalo sie, ze gdy sie chusteczke caly czas trzyma w garsci, to nie wysycha) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Jużem wrócił 19.08.02, 14:38 Dziękuję wszystkim Baloo1 za niecierpliwe oczekiwanie. Dziwne, jakoś mi sie śpiewać nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Jużem wrócił 19.08.02, 15:14 Ignatzu - zaniepokoiles mnie gwaltownie. Czy ten stan ma zamiar byc permanentny czy przejsciowy ? Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Jużem wrócił 19.08.02, 15:31 Jak mi przejdzie, to się pierwsi o tym dowiecie :D Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Jużem wrócił 19.08.02, 15:57 To się nazywa kac pourlopowy. Przejdzie w najblizszy piątek. Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: Jużem wrócił 19.08.02, 22:15 a ty co taki mily???ja mam za ciebie rozdac kartki?!!??!?!!? zdziwiony t. p.s.pzdr dla ignatza! Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Jużem wrócił 19.08.02, 22:32 Dziękuję, dziękuję. A od kogo właściwie? Nowy czy przemalowany jeno? Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: Jużem wrócił 19.08.02, 22:34 jesli chodzi o mnie to ja wlasciwie nie wiem!?ale za to utrzymywalem plaze przy zyciu podczas waszej nieobecnosci! t. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Jużem wrócił 19.08.02, 22:51 Wdzięczny jestem barzo. Dzieki temu mętlik w głowie mam okrutny i nie wiem, na który watek pierwej zajrzeć. Ale za frekwencyi podtrzmywanie ślicznie dziękuję, żal jedynie wyrażając, że z Waćpana nie jest ruda niewiasta... Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: Jużem wrócił 20.08.02, 00:04 Aaaaa! niebywałe w swoim wdzięku! :) ps. Ignatz, bo wracimy do surowych reguł :) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Jużem wrócił 20.08.02, 00:15 Jacy my? Jakich surowych reguł? Jaki wdzięk? Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: Jużem wrócił 21.08.02, 01:35 Och, Karol! My? Ależ skąd. W żadnym względzie. A ów >wdzięk< ... racz ująć w cudzysłów. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Jużem wrócił 21.08.02, 09:30 A surowe reguły? Uciekliście z zakonu, wdzięczniku? Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Nie tylko ty... 19.08.02, 23:40 Dziękuję, dziękuję. Co jest, rybkom za pieknie zdane egzaminy wakacje sie nie należą? Odpowiedz Link Zgłoś
murena Re: Nie tylko ty... 19.08.02, 23:46 Owszem, należą się, ale wiesz, kiedyś trzeba w końcu odpocząć... A czy tak pięknie, to nie wiem... W końcu wylądowałyśmy na naukach politycznych i archeologii. Jeden kierunek na rybkę, ma się rozumieć. Skąd to Cię teraz przyniosło? Znowu od Nachbarów? Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Nie tylko ty... 19.08.02, 23:52 Nachbarów? Oj, chiba mnie wakacje umisł psicmili. Można jasniej? Odpowiedz Link Zgłoś
murena Re: Nie tylko ty... 19.08.02, 23:56 Niemiec-Sąsiadów-Nchbaren+ spolszczona końcówka. Dostatecznie jasno? Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Nie tylko ty... 20.08.02, 00:01 Owszem, od sąsiadów, ale nie z tej strony. Jeszcze czuję na plecach ukraińskie słońce. Odpowiedz Link Zgłoś
murena Re: Nie tylko ty... 20.08.02, 00:05 Kremiku się nie wzięło? Teraz na słońce zwalamy? Dwa dni w zimnej wodzie powinny pomóc. Nie żal tak wcześnie Ukraine opuszczać? Sokoły się z tęsknoty zapłaczą. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Nie tylko ty... 20.08.02, 00:13 Sokoły to może nie, ale... Nie ma to jak Polki. Najwięcej witaminy, mają polskie dziewczyny Za jeden usmiech oddałbym Cicfago, Paryż, Rzym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murena Re: Nie tylko ty... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.02, 00:48 Do otrzymania w zamian za uśmiech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avant Re: Jużem wrócił IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.02, 23:29 a ja już mówiłam jak bardzo, bardzo, ale to BARDZO się cieszę? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Jużem wrócił 19.08.02, 23:44 Ponieważ Ryby mówią już ludzkim głosem, choć to pełnia lata, a Avant się cieszy i to bardzo (z czego ja się z kolei bardzo cieszę), myślę, że sytuacja dojrzała do TEGO. Uwaga! Kury "jesienna deprecha" mam znowu doła znów pragnę śmierci wracaja stare lęki i nie mogę w nocy spać ból przemijania choroby, wojny, rozpacz wszytkie ciemne strony życia dręczą mnie, ach, kurwa mać ref: brazylijski serial juz nie cieszy jak kiedyś nawet seks jest banalny i niekręci mnie może jestem nienormalny za krótko byłem w wojsku może w lecie jakiś komar adidasa sprzedał mi mam znowu doła znów pragnę śmierci wszystkie formy samobója przed oczyma stają mi sam już nie wiem, co robić mam nie chcę dłużej smażyć tłuczonego szkła mam już dość leżenia pod kałużą ratuj mnie jesienny mały boże ref: brazylijski serial juz nie cieszy jak kiedyś nawet seks jest banalny i nie kręci mnie może jestem nienormalny za krótko byłem w wojsku może w lecie jakiś komar adidasa sprzedał mi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avant Re: Jużem wrócił IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.02, 23:50 rany jak mi tego brakowało :) rany jak się cieszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Jużem wrócił 19.08.02, 23:59 Na moją radość to mi aż klawiatury brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ty Ignaś... 20.08.02, 07:57 oj tak Ignatz... niewiele widziałeś.... Avant pewnie nie widziałeś, która tutaj na Ciebie czekała.... Tiresiasa nie widziałeś, co nam dekarza ukatrupił... ciurka wiszącego nad plażą, jak wielki, nadmuchany balon też nie widziałeś... ale witaj nam, gościu miły;o)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Ignaś... 20.08.02, 09:37 A właśnie, że niektórych widziałem. I ci niektórzy mogą (chyba) to potwierdzić. Odpowiedz Link Zgłoś