tiresias 05.09.02, 15:16 w związku z pojawieniem się na forum pokolenia, które nie pamięta nic sprzed 1989, przyznaję że przestaję radzić sobie z wpływem upływu czasu na samego siebie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiania Re: Geriatria?! 05.09.02, 15:18 bardzo podoba mi się wpływ upływu czasu... Szkoda zmarnować taki związek frazeologiczny. Wpływ upływu czasu na upławy w czas przypływu i odpływu Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Geriatria?! 05.09.02, 15:19 > Wpływ upływu czasu na upławy w czas przypływu i odpływu w Puławach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Geriatria?! 05.09.02, 15:18 ja zwyczajem wszystkich pięknych kobiet odejmuję sobie ochoczo dziesiątek lat mając dane z dowodu osobistego za nic Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Geriatria?! 05.09.02, 15:21 ja się jeszcze do niedawna chwaliłam wiekiem, ale od tego roku przestanę :) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Geriatria?! 05.09.02, 15:21 a ja nie odejmuje bo i tak mam problemy z kupieniem piwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Geriatria?! 05.09.02, 15:23 _tequila_ napisała: > a ja nie odejmuje bo i tak mam problemy z kupieniem piwa :) bidulka :( nie ma kto Ci kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Geriatria?! 05.09.02, 15:25 nie możesz Tekila dojśc do sklepu bez laseczki czy tak gładką buzie obnosisz? Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Geriatria?! 05.09.02, 15:27 nosze dowod osobisty na szyi zeby mnie wogole do monopolowego wpuscili Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Geriatria?! 05.09.02, 15:31 a może krótka pamięc i zawsze ktoś do domu zaprowadzi? Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Geriatria?! 05.09.02, 15:33 aha a Ty tez tak masz ze malo pijesz bo rece sie trzesa i wiekszosc rozlewasz? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Geriatria?! 05.09.02, 15:38 Tire, nie wiem czy wiesz, ale Tekilka raz została zatrzymana przez patrol i zmuszona do pójścia do szkoły.... tak młodo wygląda :) aha, i w zufaniu powiem, że wygląda na tyle na ile faktycznie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Geriatria?! 05.09.02, 15:47 w zaufaniu powiem, że T. sprawia na mnie wrażenie bardzo dojrzałej kobiety a nie ma jak dojrzała kobieta w młodym ciałku, nespa? raz w jeden weekend byliśmy sami na plaży i pokazała wtedy co potrafi <combat>. co by nie mówić, zuch dziewczyna.. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Geriatria?! 05.09.02, 15:27 ellen napisała: > ja zwyczajem wszystkich pięknych kobiet odejmuję sobie ochoczo dziesiątek lat eeee... tyle razy nie wolno odejmować... :) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Geriatria?! 05.09.02, 15:21 dobrze, że tych smarkaczy jest mniejszość :) jak sobie siądę i pomyslę, to przypominają mi sie czasy, gdy nasi umieli grac w piłkę... nożną oczywiście.... w inne nie umieli i nie umią grać :(( Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Geriatria?! 05.09.02, 15:25 Ja jeszcze pamiętam jak wywieszony za okno wywrzaskiwałem wynik 5:1 dla Polski w Hiszpanii. Dawno to było , za moich czasów...... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Geriatria?! 05.09.02, 15:34 piotr_c napisał: > Ja jeszcze pamiętam jak wywieszony za okno wywrzaskiwałem wynik 5:1 dla Polski > w Hiszpanii. Dawno to było , za moich czasów...... nooooo, pomnę jak Leonidas niejaki buty zmieniał piłkarskie ale za szybko wbiegł na boisko i buty zostały w szatni ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Geriatria?! 05.09.02, 18:37 A kto pamięta jeszcze olimpijskiego misia z Moskwy, hyhy? Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Geriatria?! 05.09.02, 19:33 no tak jak inaczej nazwać małe, metalowe, wypukłe misie z pięcioma kółkami olimpijskimi z przytwierdzonymi agrafkami do przypinania?... Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Geriatria?! 05.09.02, 19:39 Aaaa. Zgadza się. Ale ja broszek nie nosiłem, stąd ten wytrzeszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Geriatria?! 05.09.02, 19:40 i nadal nie nosisz? teraz ja się wytrzeszczam Odpowiedz Link Zgłoś