baloo1 06.09.02, 12:33 Po prostu musialem tu wpasc i otworzyc jakis watek ... B. na musiku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baloo1 Re: Musialem .... 06.09.02, 12:41 misiania napisała: > Baloo! :))) Nawzajem :oDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Musialem .... 06.09.02, 12:43 Miś z misiem w niedźwiedzim uścisku, he, he! Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Musialem .... 06.09.02, 12:34 to ci sie niewatpliwie udalo... I co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Musialem .... 06.09.02, 12:39 kicior99 napisał: > to ci sie niewatpliwie udalo... I co dalej? > Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Musialem .... 06.09.02, 12:42 Dobry poczatek to polowa roboty... pojdzie jak z gorki Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Musialem .... 06.09.02, 12:41 aha. I to Prawo, co we mnie .... I to cos, co nade mna ... Anielu : @-->-->-- Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Musialem .... 06.09.02, 12:38 .. teraz tylko dopilnuj by sie zbyt szybko nie zamknął. Mam nadzieję że pogoń w białych fartuchach nadal leży związana w schowku na szczotki :) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Musialem .... 06.09.02, 12:44 Wsio ryba ... ale na wszelki wypadek pomalowalem futro na bialo i udaje niedzwiedzia-do-pamiatkowej-fotografii-znad-morza. B. przezorny Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: Musialem .... 06.09.02, 12:46 uważaj tylko, coby Cię dzieciarnia nie pobrudziła malinowymi lizakami witam serdecznie :D Z<achwycona mozliwością posiadania wyżej wspomnianej fotografii> Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Musialem .... 06.09.02, 12:56 Godze sie i na te lizaki. Najwyzej w narodowych barwach bede, i wtedy to nikt nie odwazy sie mnie zgarnac. W razie czego zaintonuje hymn narodowy(ten tradycyjny, anie jakis tam redakcyjny), "Rote", , "Poloneza Oginskiego" i "Krew nasza dlugo leja katy". B. Patriotyczno-bojowy. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Musialem .... 06.09.02, 12:48 Cze Baloo. Strzałeczka. Spox je na maxa. Wątki ql są - wyczesane po konkrecie. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Musialem .... 06.09.02, 12:52 Istotnie <potwierdzam lekko niepewnie, pospiesznie wertując słowniki> Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Musialem .... 06.09.02, 12:55 A czy Baloo zdoła spacyfikować swoich pilnowaczy i zjawi się na Spotkaniu? Pytam, bo sprawdziłam - ani na liście krakowskiej ani na warszawskiej nie ma Baloo... M. skrupulatnie sprawdzająca Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Musialem .... 06.09.02, 13:05 misiania napisała: > A czy Baloo zdoła spacyfikować swoich pilnowaczy i zjawi się na Spotkaniu? > Pytam, bo sprawdziłam - ani na liście krakowskiej ani na warszawskiej nie ma > Baloo... > M. skrupulatnie sprawdzająca Prawdobodobienstwo takiego zdarzenia oscyluje wokol 0,001 (lub 0,1 %, jak kto woli). Ale o godzinach szesnastych w obydwie daty lykne cos za wasze zdrowie. Do lustra lykne, z braku waszych podobizn. Wtedy przynajmniej jednego plazowicza bede mial przed oczami slowianskimi swymi, w smutku pograzonymi.... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Musialem .... 06.09.02, 13:09 Myślę ze na każdym spotkaniu taki toast wznieśc można "Za tych co w drodze, poza siecią..." Może ktoś pamięta ten toast z książek Londona o Alasce? Ino by go ciut zmodyfikować i będzie jak znalazł :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Musialem .... 06.09.02, 13:12 Ojej, w germańskich krajach może jesteś albo romańskich? M. czystosłowiańska Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Musialem .... 06.09.02, 13:55 misiania napisała: > Ojej, w germańskich krajach może jesteś albo romańskich? > M. czystosłowiańska W romanskich stronach slowianszczyzne szerze. B. tezslowianski PS : przepraszampardon za pozna odpowiedz, ale gdzies mi sie ten twoj post zapodzial. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Musialem .... 06.09.02, 14:01 O! Szerz, szerz, niech się słowiańszczyzna jaki Wisła szeroka rozlewa w krajach pogańskich, wreszcie ktoś sensowny nas reprezentuje... Kolega kupił sobie mieszkanie we Włochach ale tych pod Warszawą, no to nie wiem, może również mam w pracy kontakty z okolicami romańskimi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Musialem .... 06.09.02, 14:08 No nie wiem, czy sie moge zgodzic ... tu Slowianszczyzna jest az nadto reprezentowana, aczkolwiek raczej w wersji poludniowej. ;o) Co zas sie tyczy sensownosci - to raczej stram sie reprezentowac elementy purenonsensowe ;o). Tym niemniej dziekuje i wysylam szczere wyszczerzenie w okolice podwarszawskiej Italii. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Musialem .... 06.09.02, 14:11 Pjurnonsens też może być - czystość i schludność przede wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Musialem .... 06.09.02, 14:14 Aha. Nalezy jednak uwazac, zeby nie uzywac wspolnego recznika B. chlujny lecz przezorny. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Musialem .... 06.09.02, 12:55 Gimnazjalistki tak teraz mówią. Się wie :) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Musialem .... 06.09.02, 12:54 Pyiknie sie Panu klaniom, Panie Oxy. Cy te nowe dzierlatki nadajom sie na cosik ? Cy calkiem nieuzyte som (nie mylic z nieuzywane) ? Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Musialem .... 06.09.02, 12:56 o Baloo, cześć ;)) Tęsknisz za nami, no nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Musialem .... 06.09.02, 13:02 Eeeeech, Esilver, co wam bede mowil ... "Blyszcza sznyty na mych rekach" ze klasyka zacytuje. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Musialem .... 06.09.02, 12:56 Norma trafiła tu z Towarzyskiego, a przed Emusią bieży baranek... wyjaśniam chętnie. M. podstępna i złośliwa, jak to kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Musialem .... 06.09.02, 13:00 misiania napisała: > Norma trafiła tu z Towarzyskiego, a przed Emusią bieży baranek... wyjaśniam > chętnie. > > M. podstępna i złośliwa, jak to kobieta No ja tez ten kwietny wianek zauwazylem , i badylek, i motylek. Uroczo jest. I bez "fali" prosze, czasem taki rozany oblok ozywczy bywa ;oD Dont ju sink am rajt, dir misiana ? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Musialem .... 06.09.02, 13:04 kant help it.... M. skruszona i z wahaniem obiecująca poprawę Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Musialem .... 06.09.02, 13:07 misiania napisała: > kant help it.... M. skruszona i z wahaniem obiecująca poprawę E-e. Misiania, tylko nie zmieniaj sie - badz soba ;oD Dobrze jest, jak jest, bynmniej, bynajmniej ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Musialem .... 06.09.02, 13:08 Aha (a liczba postów rośnie i rośnie, zauważam od niechcenia) M. takajakbyła Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Musialem .... 06.09.02, 13:11 Aha. To cieszy, aczkolwiek bynamniej nie to bylo celem. B. falszywiekrygujacysie Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Musialem .... 06.09.02, 13:12 Baloooooo :))))) Czy mnie oczy nie mylą? Znów im zwiałes? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Musialem .... 06.09.02, 13:17 Damned ! Mimo przebrania , rozpoznano mnie ! Tak, Refor, to jak, tylko ciiiicho, bo uslysza ... ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Musialem .... 06.09.02, 13:47 bosz, balu, jak my Cię tu niewymownie kochamy Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Musialem .... 06.09.02, 13:52 ellen, misiana ... mowcie do mnie jeszcze ;o) nadstawiam tez ucho do podrapania za nim i chyba zaraz zaczne mruczec (na wdechu, oczywiscie)... to zapewne wszystko z powodu tych bochnoksztaltnych lap i niezaprzeczalnego szarmu, nespa ? "Coz winien Zygmus, ze jest taki sliczny" B. rozpieszczonyjaknigdy Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Musialem .... 06.09.02, 13:48 Obecny ;oD Bajde£ej : dzieki za te stada golebi. Dolatuja, a poniewaz jestes w zasadzie jedynym ich dostrczycielem, to nie mam sie czym zrewanzowac :o( Tylko kwiatkiem : @-->-->--- B. wdzieczny acz zaklopotany troche Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Musialem .... 06.09.02, 14:01 Baloo robie to dla przyjemnosci :)) nie oczekujac w zamian nic... za kwiata dzienkuje i przesylam usmiech Nr 10 :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Musialem .... 06.09.02, 14:05 Ufff... bo juz myslalem, ze zmuszasz sie i dzialasz wbrew sobie ;o). Nigdy bym sobie nie darowal .... Ten nr 10 - to tez niewymuszony, aj ho£p ? Odwzajemniam numerem 1 : pelna geba :oD Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Ellen, Misiania .... 06.09.02, 14:04 Tak nie kadźcie baloo'owi (jak to się odmienia). Chyba wiecie, że jak faceta się rozpuści, to przestaje się starać. Baloo nie jest tu wyjątkiem - dawniej dawał cały bukiet kwiatów, teraz tylko jeden (i to zwiędnięty). Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Ellen, Misiania .... 06.09.02, 14:05 Aha! Też byś tak chciał! M. bardzotrudnooswajalna Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Ellen, Misiania .... 06.09.02, 14:11 A to zazdrosnik jeden ... Ale nie dziwie sie, teraz to juz sam sobie zazdroszcze ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Ellen, Misiania .... 06.09.02, 14:12 ... a nawet zawiszcze sam sobie coraz bardziej... Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Ellen, Misiania .... 06.09.02, 14:15 Reforku, od środy do wtorku z Tobą tylko chce się chcieć. Podpisano: piękna płeć. Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Ellen, Misiania .... 06.09.02, 14:14 Pewnie, że bym chciał. Lecz nie o to tu chodzi. Ja tylko ostrzegam, że zbyt pochopne kadzenie facetowi doprowadza do nieodwracalnych skutków w postaci zsamczenia się i zantyfeminizowania. Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Ellen, Misiania .... 06.09.02, 14:18 pozwolę sobie zaprzeczyć tobie moje niewielkie ale zawsze doświadczenie życiowe wskazuje, że dopieszczony samiec traci czujność i można go wykorzystywać do różnych niecnych celów Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Ellen, Misiania .... 06.09.02, 14:21 To też, ale dopieszczony samiec potem staje się obrzydłym szowinistą. Wiem cos o tym Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Ellen, Misiania .... 06.09.02, 14:27 refor_mator napisał: > To też, ale dopieszczony samiec potem staje się obrzydłym szowinistą. > Wiem cos o tym > Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Ellen, Misiania .... 06.09.02, 14:33 Baloo !!!!! Refor nigdy nie kłamie !!! Refor nigdy sie nie myli !!! Tylko czasami naciąga fakty. Ale to tym lepiej dla faktów. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Ellen, Misiania .... 06.09.02, 14:39 refor_mator napisał: > Baloo !!!!! > Refor nigdy nie kłamie !!! > Refor nigdy sie nie myli !!! > > Tylko czasami naciąga fakty. Ale to tym lepiej dla faktów. > Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Ellen, Misiania .... 06.09.02, 14:40 Dodam jeszcze, ze drobne naciagniecie rzeczywiscie dobrze robi roznym faktom. Moim zdaniem. B. wiedzacycomowi. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Ellen, Misiania .... 06.09.02, 14:16 aha baloo Ty jeden pamietales o moich imieninach :)) dziekuje za kwiatek :) a. pamietliwa jak wiadomoco Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Do Refora i jego brzucha 06.09.02, 14:43 to byłoby sprzeczne z moim wewnętrznym imperatywem nie żebym miała coś przeciwko włochatym reformatorskich brzuchom, ale takie są fakty i nie naciągajmy ich Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Do Refora i jego brzucha 06.09.02, 15:21 ellen napisała: > to byłoby sprzeczne z moim wewnętrznym imperatywem Kategoryczne jest to stwierdzenie, kategoryczny jest to imperatyw. taki dzien. I bardzo dobrze. B. z tendencja do monopolizowania sytuacji korzystnych dlan. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Ellen, Misiania .... 06.09.02, 14:25 aniela_ napisała: > aha baloo Ty jeden pamietales o moich imieninach :)) > dziekuje za kwiatek :) > > a. pamietliwa jak wiadomoco No widzisz, ze na mnie zawsze mozesz liczyc ;oD Aczkolwiek musze sie przyznac, ze moja damsko-meska intuicja wahalasie miedzy : Albinem, Beata, Eugenia, Eugeniuszem, Kornelia, Magnusem, Michałem, Uniewitem, a Zachariaszem B. zawszepamietajacymimowahan Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Ellen, Misiania .... 06.09.02, 14:28 aha trzecim, srodkowym okiem wypatrzyles mnie w kalendarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Ellen, Misiania .... 06.09.02, 14:29 na całą resztę plażujących patrzę nie bez wyrzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Ellen, Misiania .... 06.09.02, 14:42 No wlasnie. Czy mamy zgadywac, zakladac sie, czy Aniela sama sie wyluszczy ? B. zgiety w znak zapytania i w nastroju imieninowo-biesiadnym Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Ellen, Misiania .... 06.09.02, 14:56 nene owieję się raczej mgiełką tajemnicy. zawoaluję się, to modne i twarzowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Ellen, Misiania .... 06.09.02, 15:23 A mimo to zloze Ci Anielu zyczenia i zasypie platkami roz. @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ bez kolcow juz one sa w ten sposob. Glosny wielbiciel Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Ellen, Misiania .... 06.09.02, 15:26 Dodam jednak, ze bylbym wielce rozczarowany, gdybys okazala sie byc Uniewitem lub Zachariaszem. ;oD B. zastrzegajacy sie na wszelki wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Ellen, Misiania .... 06.09.02, 17:54 aha jesli kretilla i maradona i maria kolbe to meskie imiona to tamte mogą byc damskie przeciez :) a. stapająca po platkach róż Odpowiedz Link Zgłoś