incognito_ergo_sum 24.10.02, 13:33 Jaki napis na grobie chcielibyście mieć, zakładając że zostaniecie "pochowani" w tradycyjy sposób ? Albo jaki ciekawy widzieliście? Bo ja widziałam taki: "Śmierć musiała mnie z kimś pomylić" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
norma_jean Re: EPITAFIUM 24.10.02, 13:38 Brrr! Piękny dzisiaj dzień, piękny nasz wiek, a Wy takie tematy :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
incognito_ergo_sum Re: EPITAFIUM 24.10.02, 13:39 basia! napisała: > Zaraz wracam Jak nie wrócisz, to się Rutkowskiemu zapłaci... nie martw się :))) Odpowiedz Link Zgłoś
incognito_ergo_sum Re: EPITAFIUM 24.10.02, 13:38 Odpowiadajcie!!! Bo jak nie, to zaraz Rutkowski sprowadzi tego snajpera do Polski i się Wami zajmie...snajper, nie Rutkowski, I napisy też się pojawią... Odpowiedz Link Zgłoś
incognito_ergo_sum Re: EPITAFIUM 24.10.02, 13:41 misiania napisała: > O? Tak byś chciała? ZERO ? No jeżeli masz o sobie takie zdanie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: EPITAFIUM 24.10.02, 14:53 Ja bym chciał tekst pewnej piosenki. Wiesz, jakiej? Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: EPITAFIUM 24.10.02, 20:23 ignatz napisał: > Ja bym chciał tekst pewnej piosenki. Wiesz, jakiej? ja wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: EPITAFIUM 24.10.02, 14:59 mi polozcie leliję biala na grobie. zeby slowo cialem się stalo Odpowiedz Link Zgłoś
_lolka_ Re: EPITAFIUM 24.10.02, 16:11 "Niestety nie moge w tej chwili rozmawiac. Zostaw wiadomosc" :PP Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: EPITAFIUM 26.10.02, 11:45 Kilka propozycji: Niedługo się spotkamy! Ja tu jeszcze wrócę! Widzę Cię! Nie mogę w tej chwili się z Tobą spotkać. Zostaw wiadomość - oddzwonię natychmiast po zmartwychwstaniu. Myślę, więc jestem. Gdzie z tymi nogami? Odpowiedz Link Zgłoś