!nowy 07.12.01, 10:18 chcialoby sie powiedziec co za piekny dzien, lubie dzis wszystkich ludzi rzadko sie zdarza miec taki dobry nastroj musialem sie z wami podzielic swoja radoscia macie tak czasem ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia! Re: Kto mi dał skrzydła 07.12.01, 10:21 !nowy napisał(a): > chcialoby sie powiedziec > co za piekny dzien, lubie dzis wszystkich ludzi > rzadko sie zdarza miec taki dobry nastroj > musialem sie z wami podzielic swoja radoscia > > macie tak czasem ? zakochałeś się...czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Kto mi dał skrzydła 07.12.01, 10:21 czasem nie mamy i tu jest pies pogrzebany... Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Kto mi dał skrzydła 07.12.01, 10:23 A te skrzydła to od Anieli dostałeś ;) eee,co ja mówię dostałeś ,chciałam się spytać ile za nie zapłaciłeś?;) Odpowiedz Link Zgłoś
!nowy Re: Kto mi dał skrzydła 07.12.01, 10:26 to są skrzydla symboliczne one mnie unosza ponad szara codziennosc Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: Kto mi dał skrzydła 07.12.01, 10:27 Nowy, czy możesz zaspokoic moją ciekawość? Powiedz, kto Ci dał skrzydła i po jaką cholerę? Odpowiedz Link Zgłoś
!nowy Re: Kto mi dał skrzydła 07.12.01, 10:29 moze mi ktos dal a moze same jakos tak wyrosly (nie chce robic konkurencji Anieli) ale to wspaniale uczucie chyba tak jest po narkotykach Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Kto mi dał skrzydła 07.12.01, 10:34 korci mnie podwiazac te skrzydelka.... nie lubie jak mnie cos nad glowa lata ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Kto mi dał skrzydła 07.12.01, 10:37 nie lubie jak sie mnie cos nad glowa...unosi. Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: Kto mi dał skrzydła 07.12.01, 10:37 Uważaj tylko, Nowy, byś w strefę zakazu lotów nie wleciał, bo wtedy co niektórzy bez ostrzeżenia w tempie ekspresowym zwalą Cie na ziemię. I nastrój klapnie jak przekłuty balon. Odpowiedz Link Zgłoś
!nowy Re: Kto mi dał skrzydła 07.12.01, 10:39 nie obowiazuja mnie zadne zakazy ani strefy jestem wolnym ptakiem a widok z gory na forum jest imponujacy watki faluja jak morskie fale Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! ok...sie siesze... 07.12.01, 10:39 .....ze masz dobry nastroj. gratuluje. nie bede innym psuc humoru. tylko pamietaj o Ikarze.... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: ok...sie siesze... 07.12.01, 10:42 wspominałam już może nie pytana i nie apropos zupełnie że nie lubię świąt? Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: ok...sie siesze... 07.12.01, 10:47 aniela_ napisał(a): > wspominałam już może nie pytana i nie apropos zupełnie że nie lubię świąt? Czy chcesz o tym porozmawiać? Ułóż się wygodnie... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: ok...sie siesze... 07.12.01, 10:49 nene najpierw sie musze uspokoic... ide do sekretarki na kawe. Odpowiedz Link Zgłoś
!nowy Re: bardzo lubie swieta 07.12.01, 10:53 i ten nastroj wszyscy sie kochaja i wybaczaja rok sie konczy i zacznie sie !nowy sezon forumowy Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: bardzo lubie swieta 07.12.01, 11:02 Jaki !nowy sezon???!!! Trwa właśnie sezon 2001/2002, który zakończy się wraz z wyjazdem większości na realne plaże. Oj Nowy, Nowy, ogarnia Cię jakaś nieprzyzwoita i niczym nie uzasadniona mania wielkości. Może chcesz o tym porozmawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
woytas Re: Kto mi dał skrzydła 07.12.01, 11:15 dziendobry - wlasnie sie obudzilem i niewiem tak wlasciwie o co biega... Odpowiedz Link Zgłoś
mreck orła cień 07.12.01, 11:23 podcinamy skrzydełka, ty !Nowy niedawno całe forum zas... , to ty ptakiem byleś! one kupy nie trzymają. Podobno ;) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: orła cień 07.12.01, 11:25 w sensie - ptasie luzne zwieracze... jak juz ma byc tak doslownie ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Kto mi dał skrzydła 07.12.01, 11:24 swieci slonko i mi tez udziela sie nastroj !nowego.... Qrka to chyba zarazliwe - UWAZAJCIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
!nowy Re: Kto mi dał skrzydła 07.12.01, 11:35 jestem ponad to wasze male wasnie i uszczypliwosci nie znacza nic w porownaniu z tym co czuje zyjcie w zgodzie z natura, a natura nie jest zlosliwa Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: Kto mi dał skrzydła 07.12.01, 11:49 Chyba, że ktoś złośliwy z natury...... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Kto mi dał skrzydła 07.12.01, 11:56 aha z tym ze ja np mam naturę niezłośliwą. po prostu nie lubię świąt (wspominalam?) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Kto mi dał skrzydła 07.12.01, 11:57 !Nowy, ta nieznośna lekkość bytu, którą czujesz to zwykłe ssanie w żoładku. Chcesz dżdżownicę? wędzona. I nie unoś sie jak ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Kto mi dał skrzydła 07.12.01, 12:04 ja sie jako zlosliwa z natury zglaszam, nie do dzdzownicy mreck, tak. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Kto mi dał skrzydła 07.12.01, 12:06 mreck, qurna, znowu sie mnie wcieles w slowo teraz nie. Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Kto mi dał skrzydła 07.12.01, 12:08 Hmmmm..... (bardzo długie i głębokie) no to nanta, słowo sie rzekło, koby;)łka u plotu... Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Kto mi dał skrzydła 07.12.01, 12:13 taaaaa. to oficjalnie jest. nieoficjalnie jest o 360 stopni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck co się odwlecze... 07.12.01, 12:16 oficjalnie masz szczęście. czynniki się mną zaiteresowały, idę negocjować. Odpowiedz Link Zgłoś
!nowy Re: Kto mi dał skrzydła 07.12.01, 12:35 stanowicie malownicza grupke jak tak sie na was z lotu ptaka popatrzy nie bojcie sie, nie nasratkam swiat jest piekny, Wy jestescie mili czego chciec wiecej ? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Kto mi dał skrzydła 07.12.01, 12:42 aniela, a gdzie nenene !nowy, az tak dobrze bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
!nowy Re: Kto mi dał skrzydła 07.12.01, 12:48 to nie to to jest coś bardzo duchowego lubie Was wszystkich (bez zadnych wyjatkow) zycie jest piekne - powiedzcie to sobie i korzystajcie z niego garsciami po co tracic czas.. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Kto mi dał skrzydła 07.12.01, 12:59 upadles wczoraj? slisko bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: Kto mi dał skrzydła 07.12.01, 13:01 Już to kiedyś wspominałem. Jest taki rysunek Mrożka: Poeta: Dyże mnie w krainę ułudy na skrzydłach wznieść się marzenia... Robol w berecie: A leć, kurna.... Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Kto mi dał skrzydła 07.12.01, 13:19 dla mnie takie skrajnosci sa wyjatkowo podejrzane raz kipi od zlosci, a za chwile zamienia sie w golabka pokoju sluchaj !nowy, a moze Ty masz okes? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Kto mi dał skrzydła 07.12.01, 13:20 nie lubie jak ktos mnie lubi bez powodu .... czuje podstep, mozesz sobe darowac lubienie mnie... ja cie nie lubie Odpowiedz Link Zgłoś
!nowy Re: Kto mi dał skrzydła 07.12.01, 13:43 nic nie szkodzi nie czuliscie nigdy nic podobnego ? jestem po prostu szczesliwym czlowiekiem czy to takie niewiarygodne i w zlym guscie ? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Kto mi dał skrzydła 07.12.01, 13:45 ci w duzych bialych fartuchach, z rekawami wiazanymi na plecach tez sa szczesliwi... czasami nawet bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: Kto mi dał skrzydła 07.12.01, 14:05 Nowy, odkąd dostałeś skrzydeł, loty Ci się znacznie obniżyły. I monotonne takie jakieś.... Odpowiedz Link Zgłoś
!nowy Re: Kto mi dał skrzydła 07.12.01, 14:10 masz racje skoro nie maja zadnych problemow (w normalnym tego slowa rozumieniu) zapewne tez moga czuc sie szczesliwi co w tym zlego ? czy trzeba ich od razu probowac uswiadamiac jak bardzo sie myla ? Odpowiedz Link Zgłoś
!nowy Re: Kto mi dał skrzydła 07.12.01, 14:39 oto cala wspaniala Aniela - bravo ! naprawde sie usmiechnalem.. Odpowiedz Link Zgłoś