Dodaj do ulubionych

Ja chce sie napiccc !!!

20.08.03, 21:39
nio to wlasnie chcialam powiedziec
Obserwuj wątek
    • Gość: kanuk Re: Ja chce sie napiccc !!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.08.03, 21:51
      a masz juz 16 lat ?
      • Gość: aniela Re: Ja chce sie napiccc !!! IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 21:52
        yyyy do picia potrzeba 18. po co jej 16 ? ;)
        • Gość: kanuk Re: Ja chce sie napiccc !!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.08.03, 21:54
          na Kubie 16 ! zalapalem sie !
          • Gość: aniela Re: Ja chce sie napiccc !!! IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 21:56
            hyyh a to mi ulzylo. myslalam ze trzeba bedzie wzywac prokurtora ;)
      • ignatz Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 23:16
        nie no, najważniejsze żeby miała skończone 15 ;-D
    • emusia Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 21:57
      dowod prosze
      zapomnialam
      to nie masz alkoholu
      • nastolarkaa Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 22:07
        mam 17 od miesiaca dokladnie :D
        a co to ma do tego???
        • emusia Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 22:11
          aha. ja mam 16. chyle czoła przed starszą koleżanką.
          • oxycort Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 22:15
            Hyhy, Aniela skoczno po piwo!
            ~~
            ox
            • emusia Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 22:17
              chcesz sie moze pozegnac z nasza nowa znajoma? ;-)
              • oxycort Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 22:20
                Napić się jest okazja, a dziadkom nie wypada po piwo latać...
                ~~
                ox
                • emusia Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 22:23
                  a nie dostane lyczka nawet? tak dla zdrowotnosci tylko i rozgrzania, bo
                  sierpniowe noce do chłodnych należą.
            • Gość: aniela Re: Ja chce sie napiccc !!! IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 22:20
              yhyh znaczy Oxy schlebiasz mi moze i miziasz po pietach? :)
              • oxycort Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 22:25
                Wyczułaś pieszczotę mimo zahartowanego naskórka?
                ~~
                ox
              • nastolarkaa Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 22:25
                heheh cos zaczeto rozmawiac beze mnie ja juz nie kminie o co wam biega drodzy
                szanowni forumowicze :D
                ilu was jest ile macie lat i skad jestescie ???
                idziemy razem na to pifko?
                choc bym wolala cos mocniejszego....
                • Gość: aniela Re: Ja chce sie napiccc !!! IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 22:27
                  Ox: yhy mimo wezowej skory w ktory przyobleklam piete.
                  Nast: nie kminisz?
                  • nastolarkaa Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 22:29
                    nie bardzo jak dla mnie za szybko i zbyt pokrecenie a jesczze (!) jestem
                    trzezwa hehheeh moze za zadko bywam na forach ...
                    • Gość: aniela Re: Ja chce sie napiccc !!! IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 22:33
                      aha na plazy podaja tylko kawe. nie wiedzialas? mam co prawda malo, ale moge
                      dac Ci łyka :)
                      • nastolarkaa Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 22:36
                        hmmm sorki ale ja nienawidze kawyy fuuuj to jest ble kiedys probowalam zeby nie
                        zasnac ale tego sie nie dapic dla mnie trzeba uzywac innych sposobow...
                        • Gość: aniela Re: Ja chce sie napiccc !!! IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 22:37
                          nie kminie chyba. jakich sposobow?
                        • oxycort Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 22:38
                          A może mleko z miodem? Jest wporzo. (noco, może nie toleruje mięty?)
                          ~~
                          ox
                        • nastolarkaa Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 22:38
                          no nie wiesz ...sa inne hmm srodki zeby nie zansac ale to nie na ten temat
                          zaczelismy
                          mnie sie cchcialo czegos napic czegos porcentowego hehe ale nie ma nikogo w
                          poblizu a sama nie bede ...hehehe :D
                          • nastolarkaa Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 22:41
                            wiesz co ja miety tez nie lubie zawsze bije jak mnie brzuch boli bleeee ale
                            mleko z midem tez mi sie wydaje hmm dziwne mleko samo jak juz...
                            • Gość: aniela Re: Ja chce sie napiccc !!! IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 22:42
                              mleko bez herbaty?
                              • nastolarkaa Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 22:48
                                z płatkami :) z herbata nigdy :)
                                • oxycort Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 22:50
                                  To ci wybredna foczka...
                                  ~~
                                  ox
                                  • Gość: aniela Re: Ja chce sie napiccc !!! IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 22:52
                                    aha ale otwarta jest. z drugiej strony
                                    • oxycort Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 22:53
                                      tak kminisz?
                                      ~~
                                      ox
                                      • nastolarkaa Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 22:55
                                        tak :)
                                        a to omnie mowa???jak to ja niby jestem otwarta? heheh
                                      • Gość: aniela Re: Ja chce sie napiccc !!! IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 22:55
                                        rozkminilam ją.
                                        • emusia Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 22:56
                                          ja tez. ona to roro.
                                          • nastolarkaa Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 23:00
                                            ej ludki co wy nawijacie? a kto jest roro czy jakos tak?
                                        • oxycort Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 22:56
                                          aha i cóześ wymózgowała?
                                          ~~
                                          ox
                                          • Gość: aniela Re: Ja chce sie napiccc !!! IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 23:02
                                            aha mam teraz szczelić nawijkę?
                                            • nastolarkaa Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 23:03
                                              eeeeeee? o co biega??? mozesz strzelac ale o czym ?
                                              • Gość: aniela Re: Ja chce sie napiccc !!! IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 23:06
                                                a nic. tak zagajam rozmowe tylko
                                                • nastolarkaa Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 23:09
                                                  aha bo juz myslalam ze jakiegos moralniaka chcesz walnac ....hmmmm ide zaraz
                                                  pocwiczyc bo tak glupio marnowac czas....
                                                  • Gość: aniela Re: Ja chce sie napiccc !!! IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 23:11
                                                    a co bedziesz cwiczyc?
                                                  • nastolarkaa Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 23:12
                                                    no taka ogolnie nazwana gimnastyka brzuszki pompki przysiady bieganie
                                                    rozciaganie itp itd przy dobrym techno :)
                                                  • Gość: aniela Re: Ja chce sie napiccc !!! IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 23:13
                                                    o! Kanuk szukal wlasnie parnerki do techno ;)
                                                • Gość: kanuk Re: Ja chce sie napiccc !!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.08.03, 23:11
                                                  roro to byla metoda budowy statkow. albo , jak w moim przypadku, na byt. ro
                                                  ro ro ro in the rain , tak tanczyl Fred Astair ? :)))))))))
                                                  • Gość: kanuk Re: Ja chce sie napiccc !!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.08.03, 23:12
                                                    ten sam czas nabilismy -smy.
                                                  • Gość: aniela Re: Ja chce sie napiccc !!! IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 23:14
                                                    aha zsynchronizowalismy posty :)
                                                  • Gość: kanuk Re: Ja chce sie napiccc !!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.08.03, 23:16
                                                    znaczy mozemy na olimpiade razem jechac synchro?
                                                  • nastolarkaa Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 23:16
                                                    ejka znofu nie zadazam :) dobra ide cwiczyc :D trzeba 3mac forme tez
                                                    poczwiczcie radze WAM
                                                  • Gość: aniela Re: Ja chce sie napiccc !!! IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 23:17
                                                    aha my z Kanukiem cwiczymy przed olimpiada. :)
                                                  • emusia Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 23:18
                                                    nastolarkaa napisała:

> ejka znofu

mysle ze to est dobry powod do smrodka dydaktycznego :-)
                                                  • Gość: aniela Re: Ja chce sie napiccc !!! IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 23:20
                                                    yyy a kto mialby go puscic? (no ten smrodek)
                                                  • emusia Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 23:22
                                                    ja nie moge, niepelnoletnia jestem.
                                                  • Gość: aniela Re: Ja chce sie napiccc !!! IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 23:23
                                                    a ja nie lubie :) poczekajmy az dorosli rano na kawe sie zejda, na pewno
                                                    zauwaza donosik :)
                                                  • Gość: aniela Re: Ja chce sie napiccc !!! IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 23:13
                                                    on stepowal. z ginger ale. :)
                                                  • Gość: kanuk Re: Ja chce sie napiccc !!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.08.03, 23:14
                                                    a Rogers to moj internet sie nazywa :)
                                                  • Gość: aniela Re: Ja chce sie napiccc !!! IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 23:16
                                                    hyyh znow mi wszedles w slowo ;)
                                                • Gość: edzioszka Re: Ja chce sie napiccc !!! IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 23:19
                                                  e no!..widzę, że tu młodość w siłę nam rośnie...;)
                                                  • Gość: aniela Re: Ja chce sie napiccc !!! IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 23:19
                                                    hyyh przyszlas zanizyc srednia wieku? ;)
                                                  • Gość: edzioszka Re: Ja chce sie napiccc !!! IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 23:22
                                                    ważne jak wyglądam, a nie jakaś tam cyferka w dowodzie...;)
                                                  • Gość: aniela Re: Ja chce sie napiccc !!! IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 23:24
                                                    aha kokoszanel mowila dokladnie to samo ;)
                                                  • Gość: edzioszka Re: Ja chce sie napiccc !!! IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 23:26
                                                    nie pamiętam dokładnie, znałam ją jedynie z widzenia...;)
                                                  • Gość: aniela Re: Ja chce sie napiccc !!! IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 23:28
                                                    z okladki ksiazki konkretnie :)
                                                  • Gość: edzioszka Re: Ja chce sie napiccc !!! IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 23:30
                                                    faktycznie, okład miała pierwsza klasa...;)
                      • ignatz Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 23:18
                        Na plaży podają co prawda tylko kawę, ale jak się ładnie usmiechniesz, to mogę
                        skombinowac nie tylko coś w płynie, ale nawet coś zielonego ;-)
                        • Gość: aniela Re: Ja chce sie napiccc !!! IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 23:19
                          dolary?
                          • Gość: edzioszka Re: Ja chce sie napiccc !!! IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 23:21
                            na zielonej trawce pasły sie pratchawce, jeden mowi do drugiego: "daj mi cewkę
                            Malpigiego"...;)
                            • ignatz Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 23:30
                              hy hy dobre :-))
                        • emusia Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 23:19
                          zapytaj sie ja czy jest ruda

em w budce suflera
                        • nastolarkaa Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 23:20
                          :D usmiecham sie najladniej jak umiem ....i co?
                          • ignatz Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 23:24
                            i powiedz mi, Nastolarkoo, jakiż masz kolor włosów Twoich (Emusia, zadowolona?)
                            • emusia Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 23:26
                              aha. trza znac soich wrogow, nieraz juz to powtarzalam.
                            • nastolarkaa Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 23:26
                              hmmm a po co Ci to ? mam brązowe włosy.....niebieskie oczy :D
                              • ignatz Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 23:27
                                heh. Nie no, tak tylko dla statystyki ;-) To powiedz mi, moja droga, co byś
                                chciała i co masz w zamian :-D (szybki jestem, a co)
                                • nastolarkaa Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 23:29
                                  hmmm statystki mowisz....ja chcialam sie tylko napic ale jak proponujesz cos
                                  innego....
                                  a co przepraszam w zamian chcesz?
                                  • ignatz Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 23:32
                                    Pytanie nie brzmi, co ja chcę w zamian. Pytanie brzmi, co Ty w zamian jesteś
                                    gotowa mi dać? :-D
                                    • Gość: edzioszka Re: Ja chce sie napiccc !!! IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 23:34
                                      Ignatz, nie filozuj - i tak wszystkie wiemy gdzie Ci biega <myśl oczywista>...;)
                                    • emusia Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 23:34
                                      wtrącam się bardziej dla zasady niż w nadziei, że cokolwiek tym zdziałam...
                                    • nastolarkaa Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 23:34
                                      hehe a moge sie dowiedziec kilka rzeczy o tobie??? wiek wzrost waga wyglad
                                      hehehe ( jestem wymagajaca)...to jest kluczowe do odpowiedzi
                                      :D
                                      • Gość: edzioszka Re: Ja chce sie napiccc !!! IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 23:36
                                        po co Ci to, zapytaj czy kasiasty lepiej?...;)
                                        • ignatz Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 23:39
                                          o, słusznie :-) wyczułem pismo nosem i odpowiedziałem zawczasu :-)
                                      • ignatz Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 23:37
                                        wiek? wzrost? waga? wygląd?
                                        dwudziesty pierwszy mamy/odpowiedni/właściwa/schludny

A właściwie co CI biega po głowie że dopytujesz się o takie szczegóły? Mogę
                                        dodać jeszcze od siebie, iż jestem dość majętny
                                      • emusia Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 23:38
                                        a ja mam jego kolekcje zdjęć, że sie pochwalę lubując sie uczuciem wyższości,
                                        • ignatz Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 23:40
                                          no, ale chyba nie będziesz się dzielić?
                                          • emusia Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 23:41
                                            no nie wiem, jak ładnie poprosisz...
                                        • nastolarkaa Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 23:40
                                          heheh tak sie pytam z ciekawosci ale odpowiedzi dosc wymijajace :)...
                                          • ignatz Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 23:43
                                            pamiętaj że najważniejsza jest odpowiedź na to nie zadane ;-)
                                            • nastolarkaa Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 23:45
                                              zalezy jak dla kogo napewno nie dla mnie
                                          • nastolarkaa Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 23:44
                                            nio a cene to zazwyczaj sprzedawca podaje .....wtedy mozna sie targowac ....
                                            • ignatz Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 23:48
                                              Nie pytaj się o to co Ignatz może zrobić dla Ciebie, zapytaj, co Ty możesz
                                              zrobić dla Ignatza.
                                              • nastolarkaa Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 23:50
                                                No to się pytam: Co moge zrobic dla Ignatza?
                                                • Gość: aniela Re: Ja chce sie napiccc !!! IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 23:52
                                                  ups. popkorn mi sie poturlal pod kozetkę
                                                  • emusia Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 23:53
                                                    a ja sie udklawiłam paznokciami obgryzanymi ze zdenerwowania. za dużo stresów
                                                    mam z ta plaza.
                                                  • Gość: aniela Re: Ja chce sie napiccc !!! IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 23:53
                                                    aha ja sie prawie udusilam od wstrzymywania oddechu
                                                • ignatz Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 23:53
                                                  Kurcze, ja nawet w Ciebie nie wierzę :-D

Emusiu, jesteś tam? Uszczypnij mnie (tylko delikatnie) żebym wiedział że ktoś
                                                  tu jest rzeczywisty.
                                                  • Gość: aniela Re: Ja chce sie napiccc !!! IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 23:56
                                                    aha nawet nie poczujesz, obgryzla wsztskie paznokcie ;)
                                                  • nastolarkaa Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 23:57
                                                    we mnie nie wierzysz?????????? jestem w domku siedze sobie przed kompem z
                                                    sluchawkami na uszkach zeby nie pobudzic rodzinki i slucham
                                                    techniawki....uwierz jestem
                                                  • ignatz Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 23:58
                                                    ach, słuchasz sobie techniawki...
                                                  • emusia Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 23:59
                                                    to coolersko masz... ja siedze przed kompem z sluchawkami na uszach zeby
                                                    rodzinki nie pobudzic, ale nie leci mi ql&tredni techno jeno blind guardian...
                                                  • ignatz Re: Ja chce sie napiccc !!! 21.08.03, 00:02
                                                    ech, Emusiu, potrafisz jeszcze poruszyć dzieciątko w mym łonie :-)
                                                  • emusia Re: Ja chce sie napiccc !!! 21.08.03, 00:04
                                                    od dzis nie słucham niczego innego poza blindami. postanowiłam.
                                                  • ignatz Re: Ja chce sie napiccc !!! 21.08.03, 00:06
                                                    heh, to ja może najpierw się dowiem wtf BG
                                                  • emusia Re: Ja chce sie napiccc !!! 21.08.03, 00:07
                                                    wtf?
                                                  • ignatz Re: Ja chce sie napiccc !!! 21.08.03, 00:20
                                                    what the fuck
                                                  • ignatz Re: Ja chce sie napiccc !!! 21.08.03, 00:21
                                                    czekaj, skitrałem parę płytek włąśnie i rozkminiam je. Co u kurr.., co to za
                                                    muzyka sztana?!
                                                  • emusia Re: Ja chce sie napiccc !!! 21.08.03, 00:24
                                                    666
                                                  • ignatz Re: Ja chce sie napiccc !!! 21.08.03, 00:25
                                                    apage!
                                                  • emusia Re: Ja chce sie napiccc !!! 21.08.03, 00:34
                                                    to dobrze czy źle?
                                                  • ignatz Re: Ja chce sie napiccc !!! 21.08.03, 00:36
                                                    a nie wiem :-)
                                                  • emusia Re: Ja chce sie napiccc !!! 21.08.03, 00:42
                                                    :-)))
                                                    heh ide spać.... dobranoć ignatzku
                                                  • ignatz Re: Ja chce sie napiccc !!! 21.08.03, 00:48
                                                    i ja spadywuję, Dziękuję i wzajemnie :-)
                                                  • emusia Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 23:57
                                                    teraz mi to mowisz, jak paznokcie obgryzłam???
                                                    a w co bys chcial zostac uszczypniety. moze jakis kawalek paznokcia jeszcze sie
                                                    na to znajdzie.
                                                  • ignatz Re: Ja chce sie napiccc !!! 20.08.03, 23:59
                                                    Możesz zastępczo pogłaskać ;-) a może wolisz żebym ja Ciebie pogłaskał?
                                                  • emusia Re: Ja chce sie napiccc !!! 21.08.03, 00:02
                                                    mozemy sie poglaskac nawzajem.
                                                  • ignatz Re: Ja chce sie napiccc !!! 21.08.03, 00:11
                                                    e nienie, iskac się wzajemnie nie da rady
                                                  • emusia Re: Ja chce sie napiccc !!! 21.08.03, 00:14
                                                    i juz zaczyna miec jakies problemy.
                                                  • ignatz Re: Ja chce sie napiccc !!! 21.08.03, 00:18
                                                    co CI znowu nie pasi?
                                                  • emusia Re: Ja chce sie napiccc !!! 21.08.03, 00:19
                                                    nic nic, chodz tu, poglaszcze cie jeszcze.
    • ignatz Re: Ja chce sie napiccc !!! 21.08.03, 00:01
      hehe
        100!
          dziękuję za uwagę :-)
        • Gość: aniela Re: Ja chce sie napiccc !!! IP: *.acn.waw.pl 21.08.03, 00:01
          aha wszedles tu bez kolejki
          • ignatz Re: Ja chce sie napiccc !!! 21.08.03, 00:02
            pani, pani tu nie stała!
            • nastolarkaa Re: Ja chce sie napiccc !!! 21.08.03, 00:03
              qrde a ja tylko chcialam sie napic a tu 100 wpisow heheheh
            • Gość: aniela Re: Ja chce sie napiccc !!! IP: *.acn.waw.pl 21.08.03, 00:04
              hyyh a nene mialam zajete miejsce, zaraz przy tej setce
              • ignatz Re: Ja chce sie napiccc !!! 21.08.03, 00:07
                tjaaa...
                • nastolarkaa Re: Ja chce sie napiccc !!! 21.08.03, 00:16
                  dobra ja spadam w koncu cwiczyc papapaptki
                  • ignatz Re: Ja chce sie napiccc !!! 21.08.03, 00:17
                    elo narka
                  • emusia Re: Ja chce sie napiccc !!! 21.08.03, 00:18
                    papulce i miziaki, bedziemy za toba kminic.
                    • ignatz Re: Ja chce sie napiccc !!! 21.08.03, 00:22
                      no Ty na pewno hyhy
    • oxycort Re: Ja chce sie napiccc !!! 21.08.03, 01:50
      Elo ziomki... nadajecie jeszcze?
      ~~
      ox
      • Gość: kanuk Re: Ja chce sie napiccc !!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.08.03, 02:28
        juz sie napili i poszli lulu.
        • oxycort Re: Ja chce sie napiccc !!! 21.08.03, 02:32
          Maślaki...
          ~~
          ox
          • ignatz Re: Ja chce sie napiccc !!! 21.08.03, 10:43
            joł eloł idziemy na melanż?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka