Dodaj do ulubionych

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

31.08.03, 18:41
Nie wiem,czy cieszyć się,że kończę już pracę,czy płakać bo jutro czas do
szkółki.Wiem jedno:
Nie chcę iśc do szkoły
Nie chcę
Nie chcę
Nie chcę
Nie chcę
Nie chcę
Nie chcę
Nie chcę
Nie chcę
Nie chcę
Nie chcę
Nie chcę
Nie chcę
Nie chcę
Nie chcę
Nie chcę
Nie chcę
Nie chcę
Nie chcę
Nie chcę
Nie chcę
Nie chcę
Nie chcę
Nie chcę
Nie chcę
Nie chcę
Nie chcę
Nie chcę
Nie chcę
Nie chcę
Nie chcę
Nie chcę
Nie chcę
Nie chcę
Nie chcę
Nie chcę
Nie chcę
Nie chcę
Nie chcę
Nie chcę
Nie chcę
Nie chcę

To taka moja mała forma protestu(nie musicie mi pisać,że jestem
nienormalna,bo ja to wiem.Czy ktoś ma jakiś bezużyteczny bilet do Acapulco w
jedną stronę?
Obserwuj wątek
    • magdal_l Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.03, 18:56
      nic się nie martw, siakoś to będzie..
      (a ja mam jeszcze miesiąc wolnego, hyhyhy) ;))
      m. wredna
      • kwiat_paproci Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.03, 18:57
        o nie,ty nie znasz tej szkoły.Tam nigdy nie było siakoś...
        • magdal_l Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.03, 18:59
          a jak? gorzej?
          • kwiat_paproci Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.03, 19:00
            yhy.
            • magdal_l Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.03, 19:03
              odkurz transparenty, unieś głowę i zrób tam rewolucję, ludzkość będzie Ci
              wdzięczna
              • kwiat_paproci Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.03, 19:06
                już od dzieciństwa ją planuję.Na razie zbieram posiłki(a ja ciągle o jedzeniu)
                • magdal_l Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.03, 19:11
                  możesz nie zdążyć przed jej ukończeniem :))
                  • magdal_l Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.03, 19:13
                    ( a tak na marginesie: czy u Ciebie też jest tak rewelacyjny zaczód słońca jak
                    u mnie?)
                    • magdal_l Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.03, 19:14
                      no sama z siebie się uśmiałam :)) zachód oczywiście:)
                      • kwiat_paproci Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.03, 19:20
                        jak zawsze piękny.W chwilach rozpaczy nawet najmniejsze drobnostki pomagają
                        ukoić ból(uwierzycie,że sama taki patetyczny tekścior sama przed chwilą
                        wymyśliłam?)
                        • kwiat_paproci Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.03, 19:20
                          to znak,że coraz gorzej ze mną...
                          • magdal_l Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.03, 19:23
                            Twój czas dobiega końca... Odczuwasz strach może?

m. sadystka
                            • kwiat_paproci Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.03, 19:39
                              nie,skądże znowu.Od urodzenia jestem masochistką i cierpienie sprawia mi
                              przyjemność;-
                              • magdal_l Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.03, 19:48
                                no to się świetnie składa... ile jeszcze czasu do godziny zero?
    • ignatz Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.03, 20:11
      ja mam gorzej
      • magdal_l Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.03, 20:18
        łaj?
        • ignatz Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.03, 20:21
          łaj not. Aż za straszne to żeby opowiadać na tak pogodnym forum.
          • magdal_l Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.03, 20:23
            e-e tak się nie robi... ciekawość niezaspokojona najgorszą torturą jest,
            wiedziałes?
            • ignatz Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.03, 20:25
              wiedziałem :-D
              • magdal_l Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.03, 20:27
                w tym wątku to ja mam stanowisko sadysty, nie próbuj mnie z niego wykolegować
                • ignatz Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.03, 20:34
                  haha, jassne :-)
                  • magdal_l Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.03, 20:50
                    no więc?
    • emusia Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.03, 20:36
      e tam kwaitek (tradycyjnie literówka, której nie poprawie bo jestem
      sentymentalna), bedzie dobrze. do licka pojdziemy (bo ty zdaje sie też, nie?)
      tydzień będą za nami kci-kici wołać, ale co tam. pomysl o tych wszystkich
      przyustojniakach z 4 klasy, o tym, że nie czekają nas żadne durne egzaminy i
      wogole... eh kogo ja oszukuje? ja tez nie chce isc do szkoły.
      • emusia Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.03, 20:42
        możemy zaspiewać na dwa płaczace głosy tę oto pieśń:

Chodzę do szkoły, różne stopnie zbieram,
        Szóstki i piątki, i jedynki nieraz,
        Uczę się dzielnie
        od niedzieli do soboty,
        Lecz ciągle po głowie mi chodzi taki motyw
        Że jeszcze tylko wrzesień, październik,
        Listopad, grudzień, styczeń, luty,
        Marzec, kwiecień, maj, czerwiec i
        Wakacje, znów będą wakacje,
        Na pewno mam rację, wakacje będą znów.

Chodzę do szkoły tydzień za tygodniem,
        Często jest mi dobrze, czasem niewygodnie,
        Niewygodnie wtedy, gdy się nauczyć trzeba,
        Lecz ciągle po głowie mi chodzi taki temat

Że jeszcze tylko listopad, grudzień, styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj,
        czerwiec i

Chodzę do szkoły miesiąc za miesiącem,
        Zaraz będą święta, w święta jest dobrze,
        Potem już półrocze, stopnie każdy widzi,
        No więc czemu tata chodzi i się dziwi

Że jeszcze tylko styczeń, luty,
        Marzec, kwiecień, maj, czerwiec i

Chodzę do szkoły i chodzę z Agatą,
        Wiosna już przyszła, nie ma rady na to,
        Uczyć mi się nie chce,
        no ale się przymuszam,
        Po głowie chodzi myśl, która ciągle mnie wzrusza

Że jeszcze tylko kwiecień, maj, czerwiec i

Chodzę do szkoły, bo każdy gdzieś chodzi,
        Starsi do pracy, a do szkoły młodzi,
        Często jest mi dobrze,
        a czasem niewygodnie,
        Wciąż ta myśl, nie mogę się uwolnić od niej

Że jeszcze tylko maj, czerwiec i

Chodzę do szkoły, koniec roku za pasem,
        Stopnie na cenzurze, tata czeka z pasem,
        I róbta, co chceta, ale najpierw pomyślta,
        Już koniec nauki, błąka mi się myśl ta

Że jeszcze tylko...
        No co, no nic już nie zostało, to znaczy
        Wakacje, znowu są wakacje,
        Na pewno mam rację, wakacje znowu są.

I koniec wakacji i śpiewamy od nowa
        Chodzę do szkoły, różne stopnie zbieram,
        Szóstki i piątki, i jedynki nieraz,
        Itd., itp., itd., itp., itd., itp., itd., itp.
        • emusia Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.03, 20:58
          hyhy patrzcie co wygrzebałam :-)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=277&w=2854598&a=2854598
          byłam jeszcze taka młodziutka...
          • magdal_l Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.03, 21:07
            emusia napisała:

> byłam jeszcze taka młodziutka...

czyżbyś teraz czuła się staro?
            • emusia Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.03, 21:16
              czuję się jak wiekowa dama. z siwymi włosami, która niejedno już prezezyła. na
              plaży.
              • magdal_l Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.03, 21:20
                niejedną burzę p(iask)/(ost)ową ;))
    • Gość: aniela Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 31.08.03, 20:43
      yhyhyhyh.
      fakt. jestem bezduszna.
      • ignatz Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.03, 21:11
        nie do końca, nie do końca
        • Gość: aniela Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 31.08.03, 21:17
          o. wiesz moze cs o czym ja nie wiem?
          • ignatz Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.03, 21:18
            nie no, tak tylko podejrzewam że mężna serce w tej kształtnej młodej piersi
            bije (to była parafraza)
            • Gość: aniela Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 31.08.03, 21:26
              aha a wiedziales ze kobiety nie maja duszy a jesli juz to tylko 3/4?
              • ignatz Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.03, 21:28
                alez, wierzę że Tobie jako młodej osobie jeszcze się dusza nie stepiła na
                brzegach ani nie rozpuściła w internecie
                • Gość: aniela Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 31.08.03, 21:31
                  ale dusze sie miewa. przy wypełnianiu ankiet i siekaniu miesa z reguly ma
                  wychodne. 1/4 czasu sie urlopuje.
                  • ignatz Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.03, 21:32
                    ahaaa...
                    • Gość: aniela Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 31.08.03, 21:40
                      yhyh znaczy co? zagalopowalam sie? nastepne martini rozciencze lodem ;)
                      • ignatz Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.03, 21:43
                        ależ nie kłopocz się, nie rozcieńczaj bo nie będzie smakowało. Czyżbys
                        czytywała wielkich teologów i ich poglądy o kobietach?
                        • Gość: aniela Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 31.08.03, 21:43
                          wielkich poetow. płci obojga.
                          • ignatz Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.03, 21:46
                            ci są najbardziej szkodliwi dla umysłu
                            • Gość: aniela Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 31.08.03, 21:48
                              ale jak ładnie sie prezentuja na regałach. 1,5 metra poezji ;)
                              • ignatz Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.03, 21:54
                                i to koniecznie żeby widac było że używane ;-)
                                • Gość: aniela Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 31.08.03, 21:57
                                  niestety trzeba pzeczytac. szkody na umysle doznac.
                                  • ignatz Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.03, 21:59
                                    o, widać że nie podążasz za trendami, teraz kupuje się uzywane, najlepiej po
                                    jakimś bibliofilu zeszłym z tego świata. Zbiory takie oprócz rozmiarów mają też
                                    niezaprzeczalną zaletę w postaci patyny czasu i zużycia, co dodaje szyku niczym
                                    ciuch modny.
                                    • Gość: aniela Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 31.08.03, 22:03
                                      o moda vintage zeszła do bibliotek?
                                      szkoda mi sie rozstac z moim 20 % off na nówki :)
                                      • ignatz Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.03, 22:08
                                        Spokojnie, i na to jest rada - wywróć parę razy regał z ksiązkami (za każdym
                                        razem ustawiając na nowo), a potem wrzuć do pralki automatycznej i nastaw jakiś
                                        krótszy program (tylko bez wody, bez wody!). Gwarantuję, że po tym zabiegu
                                        choćby wczoraj kupione wygladać będa jakbys się uczuła ich na pamięć od paru
                                        lat codziennie ;-)
                                        • Gość: aniela Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 31.08.03, 22:14
                                          a nie zetra sie zlote literki ze skorzanych grzbietów aby?
                                          • ignatz Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.03, 23:40
                                            tym bardziej stylowe będzie
        • emusia Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.03, 21:18
          ignatz, ja ci radzie odkurzyć nieco wiadomosci z mjacy, bo będziesz mi zadania
          robił :-)
          • ignatz Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.03, 21:20
            o, rozkazujesz?
            • emusia Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.03, 21:21
              informuję.
              • ignatz Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.03, 21:27
                jak by było "prosisz" ładniej by to brzmiało... ;-)
                • emusia Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.03, 21:28
                  ignaś, będziesz mi zadania z majcy robił? prooooszę...
                  • ignatz Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.03, 21:33
                    zobaczymy co się da zrobic ;-)
                    • emusia Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.03, 21:35
                      :-* dzięki!

:-)
    • emusia Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.03, 21:51
      50! :-)
      • emusia Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.03, 21:52
        magali je dedykuje. wybacz, że tak mało, że nie mogę tej setki upolować... :-)
        • magdal_l Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.03, 22:01
          wzruszyłam się, no normalnie wzruszyłam się do łez.. :)))
          dziękuję :)
          • emusia Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.03, 22:05
            prosze bardzo i polecam sie na przyszłość :-)
            • magdal_l Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.03, 22:17
              (zupełnie nie apropo, ale co tam: fun.from.hell.pl/2003-08-
              20/pieklo.jpg )
              • magdal_l Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.03, 22:19
                ajtrajłanmortajm: fun.from.hell.pl/2003-08-20/pieklo.jpg
    • kwiat_paproci Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.09.03, 07:56
      Ło matko,za godzinę muszę iść do szkoły:-((((
      • westin Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.09.03, 07:57
        ale pomyśl, że za kilka godzin z niej wrócisz:)))
        • kwiat_paproci Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.09.03, 08:07
          jak mnie z niej wypuszczą...
    • kwiat_paproci Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.09.03, 08:02
      jak ktoś chce razem ze mną dokonywać rewolucji,przewrotu i najazdu na tą
      szkołę,to tu macie dokładne namiary:www.1lo.chelm.pl.

To kidy robimy zbiórkę??;-)
      • westin Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.09.03, 08:08
        mogę przestać kupowac cement z cementowni, może jak sponsor się wycofa...
        • Gość: viki2lav Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.255.126.* 01.09.03, 08:11
          Emula i Kwiatek! ;)) dajcie im szkole w tej szkole!
        • kwiat_paproci Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.09.03, 08:12
          drobnymi krokami może uda się nam zrujnować tą szkołę.Ale ostrzegam:ona się
          nieżle trzyma od kilkudziesięciu lat,może być ciężko...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka