Gość: kanuk IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.09.03, 20:00 watek tatarski nieoceniony. ale doceniony. z wyrazami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anchan Re: anchan 15.09.03, 10:15 Dzięki za wyrazy. Wątek zdominowała musztarda ciekawe_ile_jeszcze_osób_myśli_że_saperska. Swoją drogą, wizualizowano już zalewacza i drwala, sapera jescze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: anchan 15.09.03, 10:23 Jak nie jak tak ? Ja tam sobie juz zwizualizowalem Pomylonego Sapera, ale tylko na swoj wlasny uzytek (jak kazda wizualizacja). Zachecam ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: anchan 15.09.03, 16:45 No, saper to moze wiele wiecej. Np. z kazde samolotu zrobic taki pionowego startu. Anchan, a propos watku geograficzeo-jezykowego. Moge ci podeslac cos o nazewnictiwe obecnym okolic Kaliningradu. Albo polozyc to na Chomelandzie. Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: anchan 16.09.03, 09:31 O! 8-) Podeślij na adres gazetowy. Mam niejesne przeczucie, że Pomylony Saper Baloo to wizualizacja instatnt czyli saper w proszku. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: anchan 16.09.03, 09:37 OK, podesle ci to, ale musze wpierw zlokalizwoac. Ugrzezlo gdzies na Jachu. A Jachu mi wymysla od roznych... Male zapytanko posle wpierw. Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: anchan 16.09.03, 12:45 Odpowiedziałam, przed padnięciem serwera. Brzydkie Jachu. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: anchan 16.09.03, 13:00 Nic nie mam jeszcze, ale poczekajmy. Przygotowalem lopatke do Jachu i sprobuje sie dokopac. jak jeszcze raz uslysze ze jestsm 'invalid member', to... A propos Jachu. Kawal z broda. Lata glebokeigo Gierka. Plac budowy. Cisza, spokoj, kompletny bezruch, szosta godzina 'oczekwiania na pogotowie techniczne'. Sloneczko swieci ale niezbyt cieplo. Nagle z kabiny dzwigu, gdzies wysoko wychyla sie leb i dzrze sie: -Jaaachu! Jaaachu! Spod zwojow materialow uszczelniajcych lezacych na stosie wielkich plyt wysuwa sie drugi leb: -Czego?! -Ruuuskie w Kosmooos polecialy! -Ilu?! -Dwoch! -To czego budzisz czlowieka, squrv..nu!? Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: anchan 16.09.03, 13:49 Widocznie poczta znowu się półprzepuszczalna zrobiła. Głupie reklamy dochodzą. Dobra, przyznam się publicznie. Niemiecki 0. Rosyjski śrenio ale powinnam sobie poradzić. Mnie kompurer zbeształ niedawno uwagą filozoficzną: Unknown is not accessible Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: anchan 16.09.03, 14:07 OK, to jak wyjde z Jachu i otrzepie sie z piachu to ci posle. Moje komputery ciagle bombarduja mnie filozoficznymi uwagami. Jakis czas temu czyms takim: ALL THINGS ARE POSSIBLE EXCEPT SKIING THROUGH A REVOLVING DOOR. Odpowiedz Link Zgłoś