Dodaj do ulubionych

pospaceruję

12.09.03, 21:46
sobie po pustej plaży, może się ktoś napatoczy ;)
Obserwuj wątek
    • emusia Re: pospaceruję 12.09.03, 21:52
      rany. po raz pierwszy od wieków widzę, ze kto inny założyl wątek wieczorowy.
      • magdal_l Re: pospaceruję 12.09.03, 21:55
        przypadkiem go założyłam ;)
        • emusia Re: pospaceruję 12.09.03, 21:56
          przypadkowa wieczornica jestes. ja juz jestem zawodowa.
          • magdal_l Re: pospaceruję 12.09.03, 21:59
            musisz mnie nauczyć kilku trików wieczornego zakładacza wątków, żebym Cię mogła
            w razie czego zastąpić
            • emusia Re: pospaceruję 12.09.03, 22:01
              zawsze trzeba się łądnie żegnać.
              • emusia Re: pospaceruję 12.09.03, 22:07
                znaczy (znowu zaczynam od tego znaczy) tak teraz to przeczytaąłm co napisałam
                wyżej i wyszło jakoś tak nie miło. jakbym przeganiała czy co. nic takiego na
                myśli mi nie wlazło. coby nie bylo ze ja jestem niesymmpatyczna :-)
              • magdal_l Re: pospaceruję 12.09.03, 22:08
                żegnać się zakładając wątek? hmm, to już jest wyższa szkoła jazdy jak widzę..;)
                • emusia Re: pospaceruję 12.09.03, 22:15
                  byleby nie tylko w taki sposob w jaki zegnaja sie spadochroniaze jak im
                  sadochrony nawalą czy jakoś tak.
                  • magdal_l Re: pospaceruję 12.09.03, 22:17
                    a jak się żegnają?
                    • emusia Re: pospaceruję 12.09.03, 22:21
                      zwijaja się w kłębek i całują w tyłek. nie ja to wymyslilam.
                      • magdal_l Re: pospaceruję 12.09.03, 22:23
                        nie mówisz tego poważnie?
                        • emusia Re: pospaceruję 12.09.03, 22:26
                          absolutnie. takie mialam tylko skojarzenie z przed paru dni. pominmy to i
                          rozerwijmy sie jakims nowym ciekawszym tematem.
                          • magdal_l Re: pospaceruję 12.09.03, 22:29
                            zapodaj jakiś, Ty tu jesteś ekspertem
                            • emusia Re: pospaceruję 12.09.03, 22:37
                              teges, najcześciej to zakładam wątek, a goście sami temat wymyslalją... z tym,
                              ze teraz ty założyłas watek, a ja jestem gościem. a jestem dobzre wychowanym
                              gościem nie czuje sie zupelnie jak u sibie w domu.
                              • magdal_l Re: pospaceruję 12.09.03, 22:40
                                ależ rozgość się, proszę! Tu ciasteczka są, zaraz przyniosę gorącą herbatkę,
                                słodzisz?

(matko, wyszło na to żem jest niegościnna... taki wstyd)
                                • emusia Re: pospaceruję 12.09.03, 22:47
                                  dwie łyzeczki jesli mozna. odchodzam sie. przed dietą słodziłam 6 łyzeczek. czy
                                  raczej przed norwegią.
                                  • magdal_l Re: pospaceruję 12.09.03, 22:52
                                    to może te ciasteczka schowam, żeby Cię nie kusiło?

co jest takiego w Norwegii że musiałaś przejść na dietę? chyba o czymś nie
                                    wiem..
                                    • emusia Re: pospaceruję 12.09.03, 23:05
                                      cukier. dużo cukru. za dużo cukru.
                                      • magdal_l Re: pospaceruję 12.09.03, 23:19
                                        a w jakiej postaci? (chyba wyskoczę po jakiegoś batonika...)
                                        • emusia Re: pospaceruję 12.09.03, 23:21
                                          każdej.
                                          • magdal_l Re: pospaceruję 12.09.03, 23:24
                                            uj (na pewno wyskoczę)
                                            • emusia Re: pospaceruję 12.09.03, 23:31
                                              aha (znowu to aha). polecam zwłaszcza kompot z ogórków kiszonych a także
                                              śledzie w dżemie... to nie był dzem? aha, sos pomidorowy...
                                              • magdal_l Re: pospaceruję 13.09.03, 00:10
                                                aha. (to jest zaraźliwe) no, wróciłam. Nie skorzystałam jednak z Twoich rad,
                                                nie przepadam za śledziami w dżemie, co mi natychmiast przypomina historię o
                                                moim dziadku, który podobno zwykł jadać ciasto drożdżowe z musztardą :)
                                                • emusia Re: pospaceruję 13.09.03, 00:16
                                                  moja kolezanka z byłej klasy namiętnie wręcz uwielbia jajecznicę z drzemem.
                                                  serio. sama widziałam jak to jadła.
                                                  • magdal_l Re: pospaceruję 13.09.03, 00:18
                                                    fuuuuuuuuuuuuuuuuj
                                                  • emusia Re: pospaceruję 13.09.03, 00:42
                                                    ano fuj.
                                                    a teraz idę spać.
                                                    a oto jak się tzreba żegnac. żegnać się czeba tak:
                                                    :-*
                                                    ;-)
                                                  • magdal_l Re: pospaceruję 13.09.03, 00:44
                                                    wg wzoru:
                                                    :*
                                                    ;)
                                                  • baloo1 Re: pospaceruję 13.09.03, 02:18
                                                    O. Magdal. Ktos Ci utarl nosa chyba , sadzac po usmiechu ;o)
                                                    Te przypadkowa uwage w ciemnosc nocy rzucam, skoro przypadkiem nikogo tu nie ma
                                                  • magdal_l Re: pospaceruję 13.09.03, 02:22
                                                    oj, Baloo, mówiłam Ci już dobry wieczór, tylko w innym wątku ;-) (tym razem z
                                                    nosem)
                                                  • magdal_l Re: pospaceruję 13.09.03, 02:31
                                                    no i poszedł sobie.. rozkojarzony jakiś, trudno, dalej będę sama w ciemnościach
                                                    spacerować
                                                  • Gość: kanuk Re: pospaceruję IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.09.03, 05:42
                                                    ja tu dalej siedze i slucham szumu fal. Ksiezyc jak placek a Marsik sie
                                                    powiercil na prawo, czerwonooki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka