Dodaj do ulubionych

Ponowny pogrzeb prezydenta Kaczorowskigo

31.10.12, 19:11
Ambasador (jakiś tam - nie zdążyłam zanotować nazwiska) przyznał się do dokonania błędnej identyfikacji (widać, że jest mu straszni przykro) a rodzina, chociaż z wielkim bólem mu wybacza.

Można w cywilizowany sposób? Można.
Obserwuj wątek
    • wanda43 Re: Ponowny pogrzeb prezydenta Kaczorowskigo 31.10.12, 19:22
      dla mnie, to ani on jakis prezydemt, ani nawet dyplomata.Ja go nie wybieralam. Kto wybieral, niech po nim zalobe obchodzi.
      • ukos [...] 31.10.12, 19:36
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • deoand Re: Niejaki Najder -identyfikator w ramach MSZ> 31.10.12, 19:47
          To niejaki Najder syn Najdera tego szpicla z wolnej europy co to miał oko na Maroko i cos tam naodwalał jak go zrobili wielkim polakiem a synuś został wiceministrem zprawa zagranicznych i to on identyfikował zwłoki nijakiego Kaczorowskiego z londyńskiej comedii del atre , gdzie grał role prezydenta . I tenze Najder wskazał niewłasciwie ciało jako Kaczorowski i tyle , żeby było ciekawiej córki ani zona owego Kaczorowskiego nie była proszona na identyfikacje tylko Najder z MSZ i żeby było jeszcze ciekawiej MSZ było i jest Tuskowe a Najder pisowski i , żeby jeszcze było ciekawiej , Najder nie jest juz wiceministrem spraw zagranicznych ale w nagrode jest polskim ambasadorem przy NATO . Swoja droga jak pan Kaczorowski grał w komedii del arte tak samo komedia zafundowano mu po smierci .
          • bardzolysapala [...] 31.10.12, 19:58
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • damakier1 Re: Ponowny pogrzeb prezydenta Kaczorowskigo 31.10.12, 20:02
        wanda43 napisała:

> dla mnie, to ani on jakis prezydemt, ani nawet dyplomata.

No to co z tego?

>Ja go nie wybieralam.
        > Kto wybieral, niech po nim zalobe obchodzi.

A kogo wybierałaś - Bieruta? Gomułkę? Gierka? Jaruzelskiego?

----------

"Dama ma - jak zwykle rację. I nie może być inaczej, skoro jest Damą."
        (aut.: ToJaJurek)

wwwtrembil.blox.pl/html
      • ukos A czerwoną hołotę ktoś wybierał? 31.10.12, 22:46
        wanda43 napisała:

> dla mnie, to ani on jakis prezydemt, ani nawet dyplomata.Ja go nie wybieralam.

Te Bieruty, Gomułki, Rokossowskie itp.?
    • tw_wielgus Uważam, że to właśnie Kaczorowski powinien spoczać 31.10.12, 19:56
      na Wawelu i podobnie uważa wielu Polaków. Być może to na skutek zbieżności nazwisk na Wawleu pochowano nie tego co trzeba?
      • ex.mila Re: Uważam, że to właśnie Kaczorowski powinien sp 31.10.12, 20:01
        tw_wielgus napisał:

> na Wawelu i podobnie uważa wielu Polaków. Być może to na skutek zbieżności nazw
        > isk na Wawleu pochowano nie tego co trzeba?

Straciłam serce do tego wątku odkąd pojawiła się w nim off-nickowa. Jeszcze tylko sajgona-pakulesa brakuje.

Wiem, jestem miętka.
        • bardzolysapala Re: Uważam, że to właśnie Kaczorowski powinien sp 31.10.12, 20:07
          Kaczorowski to zasłużony księgowy. Powinien zostać pochowany na cmentarzu dla zasłużonych księgowych
          Swoją droga to własnie jest to człek o ktorym w 1939 powiedzaiano" leśny dziadek"
          Powinni go pochowac w krainie OZ
        • off_nick Re: Uważam, że to właśnie Kaczorowski powinien sp 31.10.12, 20:39
          Mam nadzieję, że nie zejdziesz przedwcześnie z tego powodu.
          A w ogóle to za mało piszesz, ja bardzo przepadam za Twoimi tekstami, bardzo.

ex.mila napisała:
          > Straciłam serce do tego wątku odkąd pojawiła się w nim off-nickowa. Jeszcze tyl
          > ko sajgona-pakulesa brakuje.
          • axyzaa wiem 31.10.12, 20:42
            jesteś jak postać z horrorów. czyhasz
            • bardzolysapala Re: wiem 31.10.12, 20:49
              W swiątyni w Wilanowie powinni chować wszystkich księgowych z Londynu
              i wszystkich "lesnych dziadków" W końcu dowiemy sie kto spie...ł z Polski w 1939. zostawiajac Polskę i Polaków na pastwę Niemców.
              • wszystko.juz.bylo Re: wiem 31.10.12, 23:07
                bardzolysapala napisał:

> W końcu dowiemy sie kto spie...ł z Polski w 1939...

Żadne spie...ł!
                Wycofał się na strategiczną, z góry upatrzoną pozycję.
    • cymber.gaj Re: Ponowny pogrzeb prezydenta Kaczorowskigo 31.10.12, 23:17
      Dziś w TVN24 Jarosław Sellin z Pisu napastliwie dopytywał, czy ktoś z władz państwowych będzie uczestniczył w tym pochówku. Najwyraźniej pislamska wyższa półka zamierza sobie urządzić wycie i buczenie na kolejnym pogrzebie.
      • wariant_b Re: Ponowny pogrzeb prezydenta Kaczorowskigo 01.11.12, 00:15
        > Dziś w TVN24 Jarosław Sellin z Pisu napastliwie dopytywał, czy ktoś z władz
        > państwowych będzie uczestniczył w tym pochówku.

Dobre - biorąc pod uwagę, że PiS olał pogrzeb prezydenta Kaczorowskiego.
        Bo rodzina nie chciała pochówku na Wawelu, co miało uzasadniać, że to miejsce
        należy się Lechowi Kaczyńskiemu poniekąd z urzędu jako prezydentowi.

Tak na marginesie - dla mnie zupełnym skandalem jest, że w owym tragicznym
        locie dla Kaczorowskiego nie znalazło się miejsce w salonce prezydenckiej.
        Wolano zostawić puste fotele.
        • dystans4 Re: Ponowny pogrzeb prezydenta Kaczorowskigo 01.11.12, 01:04
          Za grosz szacunku i przyzwoitości. Pasuje do pijackich wyczynów, barków alkoholowych i tysięcy małpek, ciemnych machinacji z prawem i w ogóle całej tej prezydentury.
          Koniec wieńczy dzieło.
          Wstrętne.
          --
          buldog.
    • buldog2 Re: Ponowny pogrzeb prezydenta Kaczorowskigo 01.11.12, 01:06
      Wyrazy szacunku i współczucia dla Rodziny Prezydenta.
      --
      buldog.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka