axyzaa 31.10.12, 19:11 Ambasador (jakiś tam - nie zdążyłam zanotować nazwiska) przyznał się do dokonania błędnej identyfikacji (widać, że jest mu straszni przykro) a rodzina, chociaż z wielkim bólem mu wybacza. Można w cywilizowany sposób? Można. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wanda43 Re: Ponowny pogrzeb prezydenta Kaczorowskigo 31.10.12, 19:22 dla mnie, to ani on jakis prezydemt, ani nawet dyplomata.Ja go nie wybieralam. Kto wybieral, niech po nim zalobe obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos [...] 31.10.12, 19:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: Niejaki Najder -identyfikator w ramach MSZ> 31.10.12, 19:47 To niejaki Najder syn Najdera tego szpicla z wolnej europy co to miał oko na Maroko i cos tam naodwalał jak go zrobili wielkim polakiem a synuś został wiceministrem zprawa zagranicznych i to on identyfikował zwłoki nijakiego Kaczorowskiego z londyńskiej comedii del atre , gdzie grał role prezydenta . I tenze Najder wskazał niewłasciwie ciało jako Kaczorowski i tyle , żeby było ciekawiej córki ani zona owego Kaczorowskiego nie była proszona na identyfikacje tylko Najder z MSZ i żeby było jeszcze ciekawiej MSZ było i jest Tuskowe a Najder pisowski i , żeby jeszcze było ciekawiej , Najder nie jest juz wiceministrem spraw zagranicznych ale w nagrode jest polskim ambasadorem przy NATO . Swoja droga jak pan Kaczorowski grał w komedii del arte tak samo komedia zafundowano mu po smierci . Odpowiedz Link Zgłoś
bardzolysapala [...] 31.10.12, 19:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Ponowny pogrzeb prezydenta Kaczorowskigo 31.10.12, 20:02 wanda43 napisała: > dla mnie, to ani on jakis prezydemt, ani nawet dyplomata. No to co z tego? >Ja go nie wybieralam. > Kto wybieral, niech po nim zalobe obchodzi. A kogo wybierałaś - Bieruta? Gomułkę? Gierka? Jaruzelskiego? ---------- "Dama ma - jak zwykle rację. I nie może być inaczej, skoro jest Damą." (aut.: ToJaJurek) wwwtrembil.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
ukos A czerwoną hołotę ktoś wybierał? 31.10.12, 22:46 wanda43 napisała: > dla mnie, to ani on jakis prezydemt, ani nawet dyplomata.Ja go nie wybieralam. Te Bieruty, Gomułki, Rokossowskie itp.? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Uważam, że to właśnie Kaczorowski powinien spoczać 31.10.12, 19:56 na Wawelu i podobnie uważa wielu Polaków. Być może to na skutek zbieżności nazwisk na Wawleu pochowano nie tego co trzeba? Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Uważam, że to właśnie Kaczorowski powinien sp 31.10.12, 20:01 tw_wielgus napisał: > na Wawelu i podobnie uważa wielu Polaków. Być może to na skutek zbieżności nazw > isk na Wawleu pochowano nie tego co trzeba? Straciłam serce do tego wątku odkąd pojawiła się w nim off-nickowa. Jeszcze tylko sajgona-pakulesa brakuje. Wiem, jestem miętka. Odpowiedz Link Zgłoś
bardzolysapala Re: Uważam, że to właśnie Kaczorowski powinien sp 31.10.12, 20:07 Kaczorowski to zasłużony księgowy. Powinien zostać pochowany na cmentarzu dla zasłużonych księgowych Swoją droga to własnie jest to człek o ktorym w 1939 powiedzaiano" leśny dziadek" Powinni go pochowac w krainie OZ Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Uważam, że to właśnie Kaczorowski powinien sp 31.10.12, 20:39 Mam nadzieję, że nie zejdziesz przedwcześnie z tego powodu. A w ogóle to za mało piszesz, ja bardzo przepadam za Twoimi tekstami, bardzo. ex.mila napisała: > Straciłam serce do tego wątku odkąd pojawiła się w nim off-nickowa. Jeszcze tyl > ko sajgona-pakulesa brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
bardzolysapala Re: wiem 31.10.12, 20:49 W swiątyni w Wilanowie powinni chować wszystkich księgowych z Londynu i wszystkich "lesnych dziadków" W końcu dowiemy sie kto spie...ł z Polski w 1939. zostawiajac Polskę i Polaków na pastwę Niemców. Odpowiedz Link Zgłoś
wszystko.juz.bylo Re: wiem 31.10.12, 23:07 bardzolysapala napisał: > W końcu dowiemy sie kto spie...ł z Polski w 1939... Żadne spie...ł! Wycofał się na strategiczną, z góry upatrzoną pozycję. Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: Ponowny pogrzeb prezydenta Kaczorowskigo 31.10.12, 23:17 Dziś w TVN24 Jarosław Sellin z Pisu napastliwie dopytywał, czy ktoś z władz państwowych będzie uczestniczył w tym pochówku. Najwyraźniej pislamska wyższa półka zamierza sobie urządzić wycie i buczenie na kolejnym pogrzebie. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Ponowny pogrzeb prezydenta Kaczorowskigo 01.11.12, 00:15 > Dziś w TVN24 Jarosław Sellin z Pisu napastliwie dopytywał, czy ktoś z władz > państwowych będzie uczestniczył w tym pochówku. Dobre - biorąc pod uwagę, że PiS olał pogrzeb prezydenta Kaczorowskiego. Bo rodzina nie chciała pochówku na Wawelu, co miało uzasadniać, że to miejsce należy się Lechowi Kaczyńskiemu poniekąd z urzędu jako prezydentowi. Tak na marginesie - dla mnie zupełnym skandalem jest, że w owym tragicznym locie dla Kaczorowskiego nie znalazło się miejsce w salonce prezydenckiej. Wolano zostawić puste fotele. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Ponowny pogrzeb prezydenta Kaczorowskigo 01.11.12, 01:04 Za grosz szacunku i przyzwoitości. Pasuje do pijackich wyczynów, barków alkoholowych i tysięcy małpek, ciemnych machinacji z prawem i w ogóle całej tej prezydentury. Koniec wieńczy dzieło. Wstrętne. -- buldog. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Ponowny pogrzeb prezydenta Kaczorowskigo 01.11.12, 01:06 Wyrazy szacunku i współczucia dla Rodziny Prezydenta. -- buldog. Odpowiedz Link Zgłoś