Dodaj do ulubionych

Fotyga kontra Rostkowski

13.09.14, 08:50
Chętnie bym wysłuchał takiej debaty.
Oczywiscie słownej, a nie na miny, czy kto lepiej Wolkę tańczy.
Wtedy by się okazało kto jest większym obciachem niż skrajny obciach:
www.tvn24.pl/jacek-rostowski-szefem-dyplomacji-bylby-skrajnym-obciachem,467651,s.html
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: Fotyga kontra Rostkowski 13.09.14, 08:59
      ryju zazdroszczę ci, jesteś bardzo szczęśliwym człowiek ,jeśli tylko takie problemy miewasz:)
      • zapijaczony_ryj Re: Fotyga kontra Rostkowski 13.09.14, 09:10
        m.c.hrabia napisał:

> ryju zazdroszczę ci, jesteś bardzo szczęśliwym człowiek ,jeśli tylko takie prob
        > lemy miewasz:)

Akurat to nie jest dla mnie żadnym problemem.Po prostu Waszczykowski rozśmieszył mnie do łez jak powiedział, że Rostkowski byłby totalnym obciachem.
        Od razu przypomniałem sobie IVRP z jej czołowymi obciachami, takimi jak obaj Kaczyńscy, Fotyga, Ziobro, Lepper, czy pani minister co została laureatem tytułu wice idioty roku!!!

A poza tym, to wielokrotnie sam pisałem, ze jestem szczęśliwym Lemingiem.
        Choć ostatnio mam problem, bo bym, sobie zjadł na kolację ślimaczki, a nigdzie nie mogę kupić.
        • adam111115 Re: Fotyga kontra Rostkowski 13.09.14, 10:04
          W Realu są krewetki po 39. To taniej niż normalnie po 59
        • 99venus Re: Fotyga kontra Rostkowski 13.09.14, 10:09
          ta kreatura Waszczykowski powiedział,że odszedł z MSZ na znak protestu.zapomniał o tym,że został wylany za nielojalność i wynoszenie na zewnątrz wiadomości.
          • black_yrek Re: Fotyga kontra Rostkowski 13.09.14, 11:32
            [...]W 1999 r. Waszczykowski został zesłany jako ambasador do Teheranu. Wytrzymał dwa lata. Najpierw pokłócił się ze swoim zastępcą, potem - z resztą personelu. Wreszcie rezydent polskiego wywiadu podjął decyzję o odebraniu mu poświadczenia bezpieczeństwa. Jest to dokument, bez którego nie można pełnić funkcji ambasadora.
            W MSZ szybko awansował. W 1997 r. został p.o. szefa biura łącznikowego z NATO. Miał nadzieję, że obejmie stanowisko szefa misji przy Sojuszu. Jednak ówczesny szef MSZ Bronisław Geremek postawił na doświadczonego dyplomatę Andrzeja Towpika. Ten zaproponował jako zastępcę Waszczykowskiego. Po kilku tygodniach Waszczykowski zaczął jednak na placówce podgryzać zwierzchnika. Dziennikarzom opowiadał, że Towpik torpedował polskie wejście do NATO. Negatywne opinie o Towpiku przekazywał Amerykanom w Brukseli, ci zwrócili się do Geremka z pytaniem, co to znaczy.[...]

[...]- Witold Waszczykowski był jednym z nielicznych ambasadorów, których odwołałem przed upływem kadencji. Zapewniam, że miałem bardzo istotne powody z punktu widzenia bezpieczeństwa państwa - mówi nam były szef MSZ Włodzimierz Cimoszewicz.[...]

[...]17 lipca 2008 r. w "Newsweeku" ukazał się jednak wywiad, w którym Waszczykowski ostro przejechał się po zwierzchniku i premierze Tusku, sugerując, że od początku sabotowali rokowania. Ujawnił instrukcję negocjacyjną i kulisy. Tusk ogłosił, że odwołuje Waszczykowskiego ze stanowiska wiceministra za nielojalność.[...]

wyborcza.pl/politykaekstra/1,140681,16614689,Waszczykowski_na_tarczy.html
            • pies_na_czarnych Re: Fotyga kontra Rostkowski 13.09.14, 11:42
              Dziwi mnie, że tego szczura już dawno nie wysłano na zieloną trawkę.
            • 99venus Re: Fotyga kontra Rostkowski 13.09.14, 13:09
              black_yrek napisał:
              Ujawnił instrukcję negocjacyjną i kulisy
              -za coś takiego winien być rozstrzelany a naiwny Tusk nawet tej kanalii nie wsadził.
              Waszczykowski wiedział dlaczego skomlił:"nie zabijajcie nas".
    • gat45 Czyli kontra mąż pani de domo Kluzik ? 13.09.14, 12:21
      ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka