mao111 04.06.16, 12:38 Musiał Jareczek dziś wyjść i opowiedzieć nam o suwerenności. Buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alistair-p Re: dziadziuś boi się KODu 04.06.16, 12:46 Słuchałem tego bełkotu.PiS odziedziczył po Platformie obóz koncentracyjny,teraz się starają. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: dziadziuś boi się KODu 04.06.16, 12:48 alistair-p napisał: > Słuchałem tego bełkotu.PiS odziedziczył po Platformie obóz koncentracyjny,teraz > się starają. > Teraz staraja sie ten obuz zapelnic. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: dziadziuś boi się KODu 04.06.16, 12:49 pies_na_czarnych napisała: > alistair-p napisał: > > > Słuchałem tego bełkotu.PiS odziedziczył po Platformie obóz koncentracyjny > ,teraz > > się starają. > > > > Teraz staraja sie ten oboz zapelnic. oboz Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: dziadziuś boi się KODu 04.06.16, 13:04 jeśli z czegoś jest znany na świecie to z chorobliwego tchórzostwa. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Kaczystom&co. nie chodzi o to, jaka będzie Polska, 04.06.16, 13:48 ale czyja będzie. Nacjonalista K. Jarosław stwierdził: ... Naród tak duży jak Polska ... Czyli jaki? Liczony w km?? ps. natomiast wspomniany przez K. Jarosława Olszewski raczył dziś spytać: ... czyja będzie Polska ... - nie pamięta wypowiedzi Kerna? ... Nie jest ważne, czy w Polsce będzie kapitalizm, wolność słowa, czy w Polsce będzie dobrobyt, ważne, żeby Polska była katolicka ... Prorok był z tego Kerna. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Kaczystom&co. nie chodzi o to, jaka będzie Po 04.06.16, 20:15 ave.duce napisała: > ale czyja będzie. W przeciwieństwie do Kwaśniewskiego, Schetyny, Kopacz itd. itd Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Oczywiście, 04.06.16, 22:21 masz rację. Pomyłka. Ale kiedy przeczyta się tyle bzdur wypisywanych przez kaczystów&co. (jawnych i tych tw) ... ;) ayran napisał: > ... tylko Henryk "Kobra" Goryszewski. Odpowiedz Link Zgłoś
rirei Re: dziadziuś boi się KODu 04.06.16, 17:21 Żeby być dziadziem trzeba mieć dziecko, a ze stosunku chłopa z chłopem takowe nie wyjdą Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: dziadziuś boi się KODu 04.06.16, 20:14 Wierz mi, że popierając KOD szkodzisz KODowi. Odpowiedz Link Zgłoś
mao111 Re: dziadziuś boi się KODu 04.06.16, 20:46 Twoja koncesjonowana opinia nie ma znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: dziadziuś boi się KODu 05.06.16, 10:11 mao111 napisał: > Twoja koncesjonowana opinia nie ma znaczenia. Dodaj jeszcze dla przyzwoitości, że "dla Ciebie". Nie wypowiadaj się w imieniu całego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
belphegor-pisu Re: dziadziuś boi się KODu 05.06.16, 10:15 Nauczył się od ciebie, wPiSywaczu. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczezero Prezes nazistow boi się KODu? 04.06.16, 20:59 ale, czy moze KODowi zabronic buntowac sie? Co na to sojusznicy, ktorzy juz maja wojska pod Warsaw? Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: dziadziuś boi się KODu 04.06.16, 21:16 mao111 napisał: dziadziuś boi się KODu Nie obrażaj dziadków. Tak się składa że większość osobników płci męskiej rodzaju ludzkiego prędzej czy później zostaje dziadkiem. I dziadek jest na ogół autorytetem dla wnuka (przynajmniej do pewnego wieku jednego i drugiego), kimś w rodzaju punktu odniesienia. Mój dziadek (którego niestety już nie poznałem) był obrońcą Lwowa, później zaś gonił Budionnego, za co dostał "Orlęta" i "Virtuti Militari". "Dziadkiem" nazywano Józefa Piłsudskiego i nie było to ani obraźliwe, ani pogardliwe. A kaczyrdupel to kaczyrdupel; nie ma on nic wspólnego ani z jakimkolwiek dziadkiem, ani z kimkolwiek godnym szacunku czy poważania. Odpowiedz Link Zgłoś
rirei Re: dziadziuś boi się KODu 05.06.16, 10:06 dlatego otacz się młodymi, silnymi chłopami , w nocy też! Odpowiedz Link Zgłoś
belphegor-pisu Re: Kaczyński to geniusz polityczny! 05.06.16, 10:23 Janusz, to Eugeniusz Polityczny. Odpowiedz Link Zgłoś
cossa.nostra Re: Kaczyński to geniusz polityczny! 05.06.16, 10:34 Piękna sprawa. Dobra zmiana. Odpowiedz Link Zgłoś