Gość: Lilia IP: 158.75.5.* 03.10.04, 20:21 Czarzasty, sp... do Iraku zwierac szeregi!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: polonus czarzasty odezwal sie......... IP: *.243.146.184.Dial1.SanFrancisco1.Level3.net 03.10.04, 20:22 Czarzasty ty podciepie komunistyczny, ty aparatczyku smiesz jeszcze zabierac glos i publicznie cokolwiek komentowac?! popatrz w lustro zlodzieju ...wowczas zobaczysz typowa morde "ZLODZIEJA" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: źrenica "Ja jestem do tego gotowy. A Wy?" - PLUGASTWO ... IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 03.10.04, 20:28 NIEWYOBRAŻALNE - OBELAGA RZUCONA W TWARZE POLAKOM PRZEZ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danziger Belka: "SZA CHU]E" - tak powinno być napisane :) IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 03.10.04, 20:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fritz Re: Belka: "SZA CHU]E" - piekne !! IP: *.adsl.solnet.ch 03.10.04, 22:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porusku Re: Belka: "SZA CHU]E" - piekne !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 00:56 Trzeba po rusku - inaczej nie zrozumieją Do SLD Belka (on) "SZA CHUJE" Do Czarzastego (ja) "SZA CHUJU" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reporter zanotowal Belka do SLD: "SZA CHU]E - SLDUPKI !" IP: 206.219.94.* 04.10.04, 15:00 no niezbyt prlamentarnie tow. belka ! ale mysl jest dobrze wyrazona ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Kukiz Lewym kmiotom q pamieci IP: HTTP1.* / *.esc11.net 03.10.04, 21:03 Jak ja was k..wy nienawidzę, i jak ja wami k..wy gardzę, jak ja się za was k..wy wstydzę, gdy za granicę czasem zajrzę. Jak ja się wami k..wy brzydzę, jak ja was dobrze k..wy znam, jak ja się bardzo ludziom dziwię, którzy wybrali taki chłam. A wszystko czego się dotkniecie, od razu odwracacie w pył, szarańcza przy was to jest bajka, bo cały kraj już zgnił. Prostackie mordy, krzywe ryje, ku..wstwo wszędzie tam gdzie wy, jak ja was k..wy nienawidzę, jak do was bym z kałacha bił! A nawet jak wam plunąć w twarz, to wy mówicie że deszcz pada, je..na wasza partia mać... co mi Ojczyznę okrada... Nadejdzie kiedyś taki czas, za wszystko k..wy zapłacicie w helikoptery wsadzą was i nigdy już tu nie wrócicie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarl Balicki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 20:22 Zupełnie nie rozumiem co chca od Balickiego - jeden z najlepiej znajacych sie politykow na ochronie zdrowia, wyważony poważny czlowiek moze ktos mi powie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimo Re: Balicki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.10.04, 18:31 Jak to co chcą? Nie jest ich!!! Nie jest mierny ani wierny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G7 Re: Premier Belka sz...e SLD IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.10.04, 20:30 Czarzasty ty miernoto, śmieciu, maluczki pędraku, geju w żółtym sweterku jesteś cieniasem, który chciałby rąbać publiczną kasę bez oglądania sie na resztę. Mścisz się bo przeszkodzili ci w tym jedyni uczciwi z lewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mt Re: Premier Belka sz...e SLD IP: 217.153.179.* 03.10.04, 20:35 Ja mam tylko nadzieję że w pewnym momencie jednak będzie więcej przyzwoitości no i będzie mniej obciachu. Jak będzie więcej przyzwoitości i mniej obciachu to już sobie poradzimy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś zśł Re: Premier Belka sz...e SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 20:39 Martens to beton. Czas go pogonić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam44 Rokita pograzyl a Giertych zwiera SLD IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.10.04, 20:53 Nie wystarczy byc antykomunista, trzeba miec jeszcze rozum. Umiarkowane postepowanie Rokity w komisji Rywina doprowadzilo do calkowitego wyjasnienia mechanizmu afery i calkowicie pograzylo Millera, chociaz nikt mu nic formalnie nie zarzucil. To bylo przeprowadzone zgrabnie. Giertych nie mysli tylko wali obuchem w prezydenta na ktorego, przypominam, glosowalo 65 procent wyborcow (lec nie ja). Efekt: nie dowiemy sie kogo i za ile kupowal pan Kupczyk, a Czarzasty juz zwiera szeregi SLD. Na efekty nie trzeba bedzie czekac dlugo-wybory za pasem. I gdy znowu wygra Centrum i lewica, pozostanie juz tylko psioczyc na zy.dow, bo do wlasnej winy prawica przeciez sie nie przyzna. Motto: Polak-Katolik, impotent do zony: kochanie, znowu dzisiaj Ci Zy.dzi .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zły Re: Premier Belka sz...e SLD IP: *.media4.pl 03.10.04, 20:58 Podobnie jak część przedmóców mnie także zalała krew po przeczytaniu epistoły Ob. Włodzimierza Cz. Wydaje mi się, że znaczna część społeczeństwa,którą śmieszą zwierania i rozwierania w pewnych grupach interesu (pierwsze skojarzenie z tym czasownikami, choć jest obrzydliwe, doskonale ilustruje to zjawisko...), ma wielką ochotę by PERSONAlia tej osoby pojawiały się w nagłówkach gazet właśnie ze skrótem naziwska "uniemożliwiającym idetyfikację". Powyższe wynikałoby z przedstawienia temu panu zarzutów. Fikcja,ale pomarzyć przyjemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
roberyt Panie Czarzasty 03.10.04, 21:13 Na Pański upadek z gonionych sań czeka tak liczne stado wilków, że zasługuje Pan na - swego rodzaju - współczucie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REALISTA Re: Panie Czarzasty IP: *.lublin.mm.pl 03.10.04, 21:40 Nie znam Czarzastego i innych,o ktorych tu mowa,a ich twarze znam tylko ze srodkow masowego przekazu.Czytam natomiast to,co wyzej i myślę,ze takiego chamstwa to w Polsce dawno nie bylo.Dziwię sie "GW",ze udostępnia swoje forum na tego rodzaju wypowiedzi. W gruncie rzeczy nieczego pewnego nie wiemy,a raport Ziobry nie jest wcale przekonujący. Nowy szef TVP tymczasem uniemozliwia Polakom na Litwie oglądania programu Polonii. Komu to ma służyc? Zal kilku tysiecy dolarów przy tylu reklamach? Za rządów lewicy nie ma nieba,ale nie ma i piekła.Ono nas czeka,jesli do władzy dojdzie ta agresywna polska prawica,czy ludzie,którzy sie pod nią podszywają.A swoją ąlewica powinna zaprzestac teraz sporów wewnętrznych.One żle służa nie tylko jej,ale i Polsce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tutu Re: Panie Czarzasty IP: *.daxnet.no 03.10.04, 21:52 E tam, gonione sanie? Raczej kupa gnoju. Do kupy, towarzysze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wygnaniec Re: Panie Czarzasty - raczej tow.Czarzasty - nazi IP: HTTP1.* / *.esc11.net 03.10.04, 21:55 Badz obiektywny. Przypomnij sobie miliony zlotych wydanych przez millerowcow na chamska, demagogiczna propagande, w tym w Internecie, i w bedacej wlasnoscia SLD/ZSL Telewizji. Czy broniles wtedy niewinnych? Masz racje - obyczaje dziczeja. Ale wine za to ponosza tylko millerowcy - sprawcy upadku polskiej gospodarki, ogromnego kryzysu, papierowych statystyk (pokaz mi jednego nie-esledowwca, ktoremu dzis jest lepiej). Kiedy zaczelo byc realnie "szarym ludziom" lepiej (koniec rzadow Buzka) wrzask takich Czarzastych byl najglosniejszy wlasnie. Klamliwy wrzask. Pociesza mnie jedynie ze to wlasnie Czarzasty "trafnie przewidzial" rzekome zwyciestwo rezymu komunistycznego, co skonczylo sie upadkiem bandyty sowieckiego Jaruzelskiego i jego polskich zdrajcow-pomagierow. To bylo niedawno tak.. w 1989-tym roku. Komuna dostala kopa. Teraz w wyborach postkomuna potezniejszego za caloksztalt dostanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WISIA100 Re: Panie Czarzasty - raczej tow.Czarzasty - nazi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 22:17 Ależ ty WYGNAŃCZE jesteś głupi, oszalały z nienawiści. Siedź sobie na tym wygnaniu i nie wprowadzaj swojej głupoty do polskiego myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uchodzca tow. Czarzasty, zdrada, zbrodnia i wielbiciele.. IP: HTTP1.* / *.esc11.net 03.10.04, 22:31 Alez ja nie narzekam. Sledze to co dzieje sie w Kraju i.. mysle. To ostatnie jest obce zacietrzewionym obroncom millerowcow i hitlerowcow. Wiem do czego byli zdolni ci z PZPR/SB bandyci. Miller z nimi wspolpracowal. Czarzasty tez. Towarzysze. Jak w nazizmie. IDENTYCZNIE. Pojmuje ze byli ich slugusi i ich rodziny boja sie dzis utraty wplywow, kary za Zdrade Polski. To nie moj problem. Mialem odwage powiedziec Zdrajcom: -nie! Nie jestem wrogiem Lewicy, ale tej w Polsce niemal nie ma. Zamiast wmawiac mi nienawisc, spojrz w lustro. O ile ta czerwona mgla nie przeslania Ci widzenia swego skrzywionego bezsilna zloscia oblicza. Bo to juz koniec SLD. Nas pewno. Chcesz sprawdzic ze przewiduje lepiej niz tow.Czarzasty?.. A to ze komunisci wyrzucili mnie z Polski to moze dobrze? Bo jesli by tego nie uczynili, ja wywalilbym za Ural ich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uchodzca Re: tow. Czarzasty, zdrada i.. zapomnialem :-) IP: HTTP1.* / *.esc11.net 03.10.04, 22:59 Napisalem m.in. : > To nie moj problem. Mialem odwage powiedziec Zdrajcom: -nie! Autopoprawka. Nie tylko powiedziec, ale i napisac. Isnieje (o dobro Internetu i wolnego IPN-u) nadal moja "lojalka" z wpisem (na czerwono, w poprzek tekstu): "walcie, sie komunisci!". Doslownie. Dostalem odbitke na pamiatke. Wtedy bylo takie slownictwo. Teraz jest inne. Odwaga jest ZAWSZE taka sama. W Starozytnosci i w Przyszlosci bedzie. Niektorym jednak jej zawsze brakuje. ale nie chca za ten brak zaplacic. Nie tylko byli nazisci. Sludzy zbrodniczego komunizmu takze. W sumie WYGRALEM piszac ongis szczerze co mysle. Palka Prawdy nie zabil jeszce nikt.. Teraz uchodcy beda z "wolnego" putinowego Kaukazu. Odwazni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i jeczy o pomoc! KRZACZASTY TEZ JUZ ROBI W GACIE !!!!!!!!!! IP: 206.219.94.* 04.10.04, 15:07 i kocim spiewem prosi wspol-komuchow o pomoc !! ale temida bedzie tym razem bezwzgledna !!! glowy poleca ! oj poleca !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: counter Czarzasty, jak to było w tym mailu? IP: *.enformatic.pl 03.10.04, 21:48 Chwała naszym kolegom, ch... śmierć, czy jakoś tak. Nic dodać, nic ująć ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inteligent . Brawo Panie Czarzasty masz Pan moje pełne poparcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 22:20 wbijaj gwoździe w trumnę SLD wbijaj - te 6% procent poparcia dla was to i tak za dużo , mam nadzieję że już w następnej kadencji waszych złodziejskich mord już nie będziemy karmić ani oglądać , szkoda tylko mi tego tego rządu , bo to dobry rząd i przypuszczam , że ten następny nie będzie lepszy od tego . Panie Belka bydło tylko bat rozumie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Belka pluje im w twarz a oni myślą że deszcz pada IP: *.icpnet.pl 03.10.04, 23:51 ..... Belka = Kwaśniewski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Quark SLD! Towarzysze Raz zrobcie cos dobrego dla Polski IP: *.union01.nj.comcast.net 04.10.04, 01:54 i zaglosujcie za odwolaniem Balickiego. Konczcie z tym rzadem, wstydu oszczedzcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tor Re: Premier Belka sz...e SLD IP: *.proxy.aol.com 04.10.04, 04:32 czarzasty po twojej wypowiedzi wynika ze sld moze lamac prawo i nie ponosic konsekwencji!!!a pozniej zrzucic wine na prawice!!!takie jest rozumowanie oszustow!!!rozliczyc kazdego komucha ktory wszedl z prawem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Premier Belka sz...e SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 17:14 Prosta analiza. W przyszłym roku kończy się kadencja Włodzimierza Czarzastego w KRRRiTV. Ktoś tak ambitny jak on na pewno nie przepuści okazji aby zaistnieć na scenie politycznej. To własnie Czarzasty chciał, aby Stowarzyszenie "Ordynacka" stało ie podmiotem politycznym. Teraz niewyluczone, że myśli o przywództwie w SLD? Szaleństwo? Wcale nie. SLD pod kierownictwem Millera i Janika chciał pokazać, że potrafi pozbwać się nieuczciwych członków. Tymczasem tzw. weryfikacja okazała sie atrapą a przy okazji wyszło, że poziom prywaty i nepotyzmu w partii jest wyższy niż chciałoby kierownictwo. Ci, którzy głośno domagał się odnowy moralnej partii już w niej nie są - w większości znaleźli się w SDPL. SLD zależy już tylko na żelaznym elektoracie a dla tego Czarzasty to prawdziwy idol. Dla nich afera Rywina nie stanowi problemu a sprawność organizacyjna Czarzastego im imponuje. Że nie spodoba sie to opozycji, dziennikarzom? A czy cokolwiek w SLD im się podoba? Grunt, że znów szeregi będą zwarte? Skoro i tak SLD nie ma już nic do stracenia po co ma wciąż przepraszać, że zyje. Myślę, że za rok Czarzasty będzie szefem jeśli nie SLD to jakiejś jego mutacji - ugrupowania agresywnego i do bólu pragmatycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prymus Re: Premier Belka sz...e SLD IP: *.retsat1.com.pl 04.10.04, 17:25 Zamiast "sza chuje" powinno być "cisza panowie" Odpowiedz Link Zgłoś