Dodaj do ulubionych

Vincent Rostowski to już

06.04.18, 21:29

Kupił bilet do Izraela? Pytam , bo rusza komisja vatowska a co Izrael swoich nie deportuje
Obserwuj wątek
    • f.a.q Re: Vincent Rostowski to już 06.04.18, 21:32
      Większość naszych aferzystow wybrała właśnie ten kierunek a Rostowdkiego jakoś ostatnio nie pokazują w mediach.
      • x2468 Re: Vincent Rostowski to już 07.04.18, 23:52
        Nie większość lecz kontrahenci Kaczyńskich z ArtB.
    • religijnych.uczuc.obraza Re: Vincent Rostowski to już 06.04.18, 21:35
      Zrobi się na palestyńczyka i będziesz płakało nad jego losem.
      • f.a.q Re: Vincent Rostowski to już 06.04.18, 21:45
        Czyli już zwial jak ryzy folksdojcz ? Pytam bo na jego miejscu już bym się rozgladal za nieruchomością w słonecznym Izraelu ? Tyle kasy wyparowalo z budżetu ze nie che mi sie wierzyc ze się okruszkami z peowskich afer nie nakarmił
        • adam.eu Re: Vincent Rostowski to już 06.04.18, 21:52
          Czujesz się dumny ze swojego pisania?
          • f.a.q Re: Vincent Rostowski to już 06.04.18, 22:06
            Nie zastanawiałem się nad tą kwestią. Cenie wolność słowa a ty masz coś przeciw tej idei?
            • ultimate.strike Re: Vincent Rostowski to już 06.04.18, 22:15
              A co zrobisz jak cie PIS zrepolonizuje?
              • f.a.q Re: Vincent Rostowski to już 06.04.18, 22:21
                To samo co ty zrobisz jak ci nakaz nosić spodnie
                • ultimate.strike Re: Vincent Rostowski to już 06.04.18, 22:29
                  Nie dasz się zrepolonizować?
                  • wtop.ek Re: Vincent Rostowski to już 06.04.18, 22:38
                    kto to jest ryży folksdojcz?
                    • ultimate.strike Re: Vincent Rostowski to już 06.04.18, 22:40
                      To taka mityczna postać wg. instrukcji GRU.
                      • wtop.ek Re: Vincent Rostowski to już 06.04.18, 22:46
                        panowie po 60-tce muszą sie mocno nudzić
                        • ultimate.strike Re: Vincent Rostowski to już 06.04.18, 22:51
                          A ja myślę, że to panowie po 20-tce są, Rosjanie do tego i są w pracy jak to piszą.
                    • religijnych.uczuc.obraza Re: Vincent Rostowski to już 06.04.18, 22:55
                      Wassermann.
            • adam.eu Re: Vincent Rostowski to już 06.04.18, 22:25
              Dumny zapewne nie jesteś ze Twojego sposobu korzystania z wolności słowa również w tym wątku, chyba że się mylę.
              • f.a.q Re: Vincent Rostowski to już 06.04.18, 22:58
                Dlaczego? Przecież Izrael swoich nie deportuje chcesz przykład? Bagsik i Gasiorowski. Za uruchomienie karuzeli vatowskiej odpowiedzialność spada na min. Finans. Falsz czy prawda?
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Vincent Rostowski to już 06.04.18, 22:28
          No nie wiem. Chyba nie zwiał. A więc nic mu nie można zarzucić.
          • taniarada Re: Vincent Rostowski to już 06.04.18, 22:56
            religijnych.uczuc.obraza napisał:

> No nie wiem. Chyba nie zwiał. A więc nic mu nie można zarzucić.
            >
            Obraza idź spać.Dzisiaj się napracowałeś.Durni nie sieją ,sami się kocą.
          • f.a.q Re: Vincent Rostowski to już 06.04.18, 22:59
            A jednak. Kapica nie zdążył
            • religijnych.uczuc.obraza Re: Vincent Rostowski to już 07.04.18, 12:44
              Z czym?
        • lech1966 Re: Vincent Rostowski to już 07.04.18, 23:41
          f.a.q napisał:

> Czyli już zwial jak ryzy folksdojcz ? Pytam bo na jego miejscu już bym się rozg
          > ladal za nieruchomością w słonecznym Izraelu ? Tyle kasy wyparowalo z budżetu z
          > e nie che mi sie wierzyc ze się okruszkami z peowskich afer nie nakarmił

Ryży to zostanie w Niemczech jakby co. Przecież całe życie pracował dla nowej ojczyzny..
          • religijnych.uczuc.obraza Re: Vincent Rostowski to już 08.04.18, 18:25
            A on jest w Niemczech że miałby tam zostawać?
            • lech1966 Re: Vincent Rostowski to już 08.04.18, 19:49

> A on jest w Niemczech że miałby tam zostawać?

Ale wiadomo komu służył będąc "płemiełem" polskiego rządu. Stanowisko króla EU jest nagrodą,,,,,,,wiadomo za co.
              • religijnych.uczuc.obraza Re: Vincent Rostowski to już 08.04.18, 20:17
                Służył Polakom. Stanowisko przew. Rady Europejskiej jest nagrodą za tę dobrą pracę dla Polaków.
                • lech1966 Re: Vincent Rostowski to już 08.04.18, 20:25

> Służył Polakom. Stanowisko przew. Rady Europejskiej jest nagrodą za tę dobrą pr
                  > acę dla Polaków.

Tym z polskimi korzeniami ale o niemieckim obywatelstwie??
                  • religijnych.uczuc.obraza Re: Vincent Rostowski to już 08.04.18, 20:28
                    Nie, polskim Polakom. Ale takim jak ta Niemka i resortowe dziecko-Wassermann-mogło się to nie podobać.
                    • lech1966 Re: Vincent Rostowski to już 08.04.18, 20:37
                      Nie zauważyłem aby kiedykolwiek działał w moim polskim interesie. Zawsze interesował go uśmiech pani Merkle. A pani Merkel nie jest polką, ma tylko polskie korzenie.
    • snajper55 Re: Vincent Rostowski to już 07.04.18, 13:57
      f.a.q napisał:

> Kupił bilet do Izraela? Pytam , bo rusza komisja vatowska a co Izrael swoich
      > nie deportuje

To Rostowski też Żyd? No popatrz, sami Żydzi w tej Polsce... Ty też?

S.
    • adalberto3 Zabezpieczył się na wszelkie okoliczności. 07.04.18, 16:31
      Anglicy też nie deportują swoich obywateli, szczególnie tych urodzonych na wyspie. W Izraelu lepszy klimat. Dziadek Jakub Rothfeld-Rostowski pewnie pomoże z zaświatów.
    • lech1966 Re: Vincent Rostowski to już 07.04.18, 23:38
      f.a.q napisał:

>
      > Kupił bilet do Izraela? Pytam , bo rusza komisja vatowska a co Izrael swoich
      > nie deportuje

++++++++++++
    • x2468 Re: Vincent Rostowski to już 07.04.18, 23:50
      Nie wyszło z Amber Gold, to będzie jeszcze bardziej kretyńska. Róbcie, suweren się ucieszy i zapyta dlaczego to ograniczenie do lat rządów PO, Gosio jak nic zostanie przywołany. Tym razem będzie -10%

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka