f.a.q 06.04.18, 21:29 Kupił bilet do Izraela? Pytam , bo rusza komisja vatowska a co Izrael swoich nie deportuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
f.a.q Re: Vincent Rostowski to już 06.04.18, 21:32 Większość naszych aferzystow wybrała właśnie ten kierunek a Rostowdkiego jakoś ostatnio nie pokazują w mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Vincent Rostowski to już 07.04.18, 23:52 Nie większość lecz kontrahenci Kaczyńskich z ArtB. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Vincent Rostowski to już 06.04.18, 21:35 Zrobi się na palestyńczyka i będziesz płakało nad jego losem. Odpowiedz Link Zgłoś
f.a.q Re: Vincent Rostowski to już 06.04.18, 21:45 Czyli już zwial jak ryzy folksdojcz ? Pytam bo na jego miejscu już bym się rozgladal za nieruchomością w słonecznym Izraelu ? Tyle kasy wyparowalo z budżetu ze nie che mi sie wierzyc ze się okruszkami z peowskich afer nie nakarmił Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Vincent Rostowski to już 06.04.18, 21:52 Czujesz się dumny ze swojego pisania? Odpowiedz Link Zgłoś
f.a.q Re: Vincent Rostowski to już 06.04.18, 22:06 Nie zastanawiałem się nad tą kwestią. Cenie wolność słowa a ty masz coś przeciw tej idei? Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Vincent Rostowski to już 06.04.18, 22:15 A co zrobisz jak cie PIS zrepolonizuje? Odpowiedz Link Zgłoś
f.a.q Re: Vincent Rostowski to już 06.04.18, 22:21 To samo co ty zrobisz jak ci nakaz nosić spodnie Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Vincent Rostowski to już 06.04.18, 22:29 Nie dasz się zrepolonizować? Odpowiedz Link Zgłoś
wtop.ek Re: Vincent Rostowski to już 06.04.18, 22:38 kto to jest ryży folksdojcz? Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Vincent Rostowski to już 06.04.18, 22:40 To taka mityczna postać wg. instrukcji GRU. Odpowiedz Link Zgłoś
wtop.ek Re: Vincent Rostowski to już 06.04.18, 22:46 panowie po 60-tce muszą sie mocno nudzić Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Vincent Rostowski to już 06.04.18, 22:51 A ja myślę, że to panowie po 20-tce są, Rosjanie do tego i są w pracy jak to piszą. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Vincent Rostowski to już 06.04.18, 22:55 Wassermann. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Vincent Rostowski to już 06.04.18, 22:25 Dumny zapewne nie jesteś ze Twojego sposobu korzystania z wolności słowa również w tym wątku, chyba że się mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
f.a.q Re: Vincent Rostowski to już 06.04.18, 22:58 Dlaczego? Przecież Izrael swoich nie deportuje chcesz przykład? Bagsik i Gasiorowski. Za uruchomienie karuzeli vatowskiej odpowiedzialność spada na min. Finans. Falsz czy prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Vincent Rostowski to już 06.04.18, 22:28 No nie wiem. Chyba nie zwiał. A więc nic mu nie można zarzucić. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Vincent Rostowski to już 06.04.18, 22:56 religijnych.uczuc.obraza napisał: > No nie wiem. Chyba nie zwiał. A więc nic mu nie można zarzucić. > Obraza idź spać.Dzisiaj się napracowałeś.Durni nie sieją ,sami się kocą. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Vincent Rostowski to już 07.04.18, 23:41 f.a.q napisał: > Czyli już zwial jak ryzy folksdojcz ? Pytam bo na jego miejscu już bym się rozg > ladal za nieruchomością w słonecznym Izraelu ? Tyle kasy wyparowalo z budżetu z > e nie che mi sie wierzyc ze się okruszkami z peowskich afer nie nakarmił Ryży to zostanie w Niemczech jakby co. Przecież całe życie pracował dla nowej ojczyzny.. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Vincent Rostowski to już 08.04.18, 18:25 A on jest w Niemczech że miałby tam zostawać? Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Vincent Rostowski to już 08.04.18, 19:49 religijnych.uczuc.obraza napisał: > A on jest w Niemczech że miałby tam zostawać? Ale wiadomo komu służył będąc "płemiełem" polskiego rządu. Stanowisko króla EU jest nagrodą,,,,,,,wiadomo za co. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Vincent Rostowski to już 08.04.18, 20:17 Służył Polakom. Stanowisko przew. Rady Europejskiej jest nagrodą za tę dobrą pracę dla Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Vincent Rostowski to już 08.04.18, 20:25 religijnych.uczuc.obraza napisał: > Służył Polakom. Stanowisko przew. Rady Europejskiej jest nagrodą za tę dobrą pr > acę dla Polaków. Tym z polskimi korzeniami ale o niemieckim obywatelstwie?? Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Vincent Rostowski to już 08.04.18, 20:28 Nie, polskim Polakom. Ale takim jak ta Niemka i resortowe dziecko-Wassermann-mogło się to nie podobać. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Vincent Rostowski to już 08.04.18, 20:37 Nie zauważyłem aby kiedykolwiek działał w moim polskim interesie. Zawsze interesował go uśmiech pani Merkle. A pani Merkel nie jest polką, ma tylko polskie korzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Vincent Rostowski to już 07.04.18, 13:57 f.a.q napisał: > Kupił bilet do Izraela? Pytam , bo rusza komisja vatowska a co Izrael swoich > nie deportuje To Rostowski też Żyd? No popatrz, sami Żydzi w tej Polsce... Ty też? S. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Zabezpieczył się na wszelkie okoliczności. 07.04.18, 16:31 Anglicy też nie deportują swoich obywateli, szczególnie tych urodzonych na wyspie. W Izraelu lepszy klimat. Dziadek Jakub Rothfeld-Rostowski pewnie pomoże z zaświatów. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Vincent Rostowski to już 07.04.18, 23:38 f.a.q napisał: > > Kupił bilet do Izraela? Pytam , bo rusza komisja vatowska a co Izrael swoich > nie deportuje ++++++++++++ Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Vincent Rostowski to już 07.04.18, 23:50 Nie wyszło z Amber Gold, to będzie jeszcze bardziej kretyńska. Róbcie, suweren się ucieszy i zapyta dlaczego to ograniczenie do lat rządów PO, Gosio jak nic zostanie przywołany. Tym razem będzie -10% Odpowiedz Link Zgłoś