niegracz 21.01.26, 10:17 Magazyn Anity Gargas: Katastrofa smoleńska. Wybuch w skrzydle Tu-154M: „dowód rozstrzygający”? + Wniosek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
privus Re: I tak padło Kałmstwo Smoleńskie o CFIT 21.01.26, 12:53 Czyli stawia bezwzględny zarzut wielu błędów i wypaczeń popełnionych przez kosztowną komisję Macierewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: I tak padło Kałmstwo Smoleńskie o CFIT 26.01.26, 21:40 "magazyn Anity Gargas" Pełen starych kapeluszy, niemodnych butów i pasków ze skóry węża (strażackiego). Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: I tak padło Kłamstwo Smoleńskie o CFIT 21.01.26, 20:39 -Jest całkiem nieźle z polskim społeczeństwem-\ gdyby patrzeć tylko na głosy z Salonu 24 czy Forum Kraj to ma się wrażenie że polskie społeczeństwo jest wykształcone..znacznie , znacznie ponad poziom swej inteligencji.. - ale rozmowa z inż.Ziemskim na You Tube ma 56 tys. wyświetleń w 2 dni- - ma 3,4 tys. łapek w górę a z 910 komentarzy - ponad 800 pozytywnych nieźle Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz.urbanski Re: I tak padło Kłamstwo Smoleńskie o CFIT 22.01.26, 08:19 niegracz napisał: > polskie społeczeństwo jest wykształcone..znacznie , znacznie ponad poziom > swej inteligencji.. > - > nieźle > Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: I tak padło Kłamstwo Smoleńskie o CFIT 22.01.26, 14:49 I słusznie, wyrąbać to, co Jagielle zabrano :) Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: I tak padło Kłamstwo Smoleńskie o CFIT 22.01.26, 08:36 niegracz napisał: > -Jest całkiem nieźle z polskim społeczeństwem-\ > gdyby patrzeć tylko na głosy z Salonu 24 czy Forum Kraj to ma się wrażenie > że polskie społeczeństwo jest wykształcone..znacznie , znacznie ponad poziom > swej inteligencji.. > - > ale rozmowa z inż.Ziemskim na You Tube > ma już 63 tys. wyświetleń w 2 dni- > - ma 3,6 tys. łapek w górę > a z 980 komentarzy - ponad 900 pozytywnych > > nieźle... N Farum Kraj + Salon ok 5 ( pieciu) głosów negatywnych Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Dawno nie zaglądałem na saloon24 Jankesów 26.01.26, 21:44 odkąd zniknął stamtąd Świrski niejaki, którego z przyjemnością tam prześladowałem Saloon czytam tylko w okolicach 1 sierpnia, by zobaczyć jakie nowe informacje zamieścił predator XL nt. ruchawki warszawskiej (o władzę w AK). Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: I tak padło Kłamstwo Smoleńskie o CFIT 02.02.26, 15:00 Tak jak wcześniej - dużo, dużo wcześniej pisałem- Prokuratura nie zaakceptowała Opinii Biegłych Międzynarodowych gdyż zawiera sprzeczności i niejasnosci- - faktycznie Kłamstwo Smoleńskie już padło Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: I tak padło Kałmstwo Smoleńskie o CFIT 21.01.26, 23:04 m.c.hrabia napisał: > LECZ się Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: I tak padło Kałmstwo Smoleńskie o CFIT 24.01.26, 11:44 Poprawka -ponad 104 tysiące odsłon- ponad 1400 komentarzy ponad 5 tys łapek w górę- Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: I tak padło Kałmstwo Smoleńskie o CFIT 25.01.26, 10:52 m.c.hrabia napisał: > LECZ się Jeżeli ma jakieś problemy to tylko u innego lekarza niż Tu bo Twój lekarz nie dam rady z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: I tak padło Kałmstwo Smoleńskie o CFIT 22.01.26, 08:33 inż.Ziemski znalazł tez krytczyną niezgodność działania rosyjskiej Prokuratury- ingerencja w stan wrakowiska- na zdjeciach przedstawił stan przez wizyta prokuratorów i po- Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: I tak padło Kałmstwo Smoleńskie o CFIT 25.01.26, 08:55 przypominam postać mgra Jaworskiego, fizyka - teoretyka przedstawiającego się jak były pracownik naukowy- którym nigdy nie był a który narracje rosyjską MAK wciskał - wtedy- posłowi Kierwińskiemu wespół w zespół z prof.Artymowiczem- astrofizykiem.. to jedna z jego ostatnich produkcji cytuję: odłamek w wyniku zderzenia mógł polecieć w dowolną stronę lub się odbić, o czym wie większość dzieci bo na przykład upadł im na posadzkę talerz. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: I tak padło Kałmstwo Smoleńskie o CFIT 25.01.26, 10:48 LEEEEEEEEEEEEEEECZ się Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Jeżeli chodzi o otoczenie polityczne to 25.01.26, 10:56 ...jeżeli chodzi o otoczenie polotyczne tuż przed 2010 rokiem to sprzyjało ono takiemu zamachowi. Kaczyński zablokował ekspansję na Tbilisi i zmobilizował Europę wschodnią przeciwko Putinowi za co wtedu proputonowskoe media i politycy dobrawili mu gębę rusofoba bo przeszkadzał interesom Noemiec i Rosji Pitona a w Polsce kapitał rosyjski był taki sam jak każdy inny. Ta epoka się skończyła chociażby polskim przekazem w Davos. Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Jeżeli chodzi o otoczenie polityczne to 25.01.26, 11:05 no-popis napisała: > ...jeżeli chodzi o otoczenie polityczne tuż przed 2010 rokiem to sprzyjało ono > takiemu zamachowi. Kaczyński zablokował ekspansję na Tbilisi i zmobilizował Eur > opę wschodnią przeciwko Putinowi za co wtedu proputinowskoe media i politycy do > brawili mu gębę rusofoba bo przeszkadzał interesom Noemiec i Rosji Pitona a w > Polsce kapitał rosyjski był taki sam jak każdy inny. > Ta epoka się skończyła chociażby polskim przekazem w Davos. .. a Szojgu ostrzegał przywódców państw, które podważaja wkład stalinowskiego ZSRR w WWII że ..jak sie pojawia na terenie Rosji to.... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: I tak padło Kałmstwo Smoleńskie o CFIT 25.01.26, 11:11 Właśnie zostały zapięte na ostatni guzik ostatnie ustalenia w sprawie katastrofy. Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: I tak padło Kałmstwo Smoleńskie o CFIT 25.01.26, 11:23 to.ja.pies.na.czarnych napisała: > Właśnie zostały zapięte na ostatni guzik ostatnie ustalenia w sprawie katast > rofy. > > > - to zdjecie historyczne may rok 2026 i Kłamstwo Smolenskie MAK - padło pod naporem dowodów Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: I tak padło Kałmstwo Smoleńskie o CFIT 25.01.26, 11:31 > - to zdjecie historyczne > may rok 2026 i Kłamstwo Smolenskie MAK - padło pod naporem dowodów Katastrofa lotnicza w Smoleńsku to jest odległa historia. Mamy rok 2026. Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: I tak padło Kałmstwo Smoleńskie o CFIT 25.01.26, 11:39 to.ja.pies.na.czarnych napisała: > > Katastrofa lotnicza w Smoleńsku to jest odległa historia. Mamy rok 2026. - a polska Prokuratura ciągle prowadzi dochodzenie,... i zmierza ono w kierunku odrzucenia narracji rosyjskiej MAK Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: I tak padło Kałmstwo Smoleńskie o CFIT 25.01.26, 11:42 NATO jest już oficjalnie powiadomione o zamordowaniu prezydenta Polski przez obce mocarstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: I tak padło Kałmstwo Smoleńskie o CFIT 25.01.26, 15:02 to.ja.pies.na.czarnych napisała: > Katastrofa lotnicza w Smoleńsku to jest odległa historia. Mamy rok 2026. - historia ? podobnie pisze tu Stefan że to historia i nikogo nie interesuje// ??? a tu wywiad z inż.Ziemskim osiaga 120 tysięcy wyświetleń w 5 dni Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: I tak padło Kałmstwo Smoleńskie o CFIT 25.01.26, 11:51 to.ja.pies.na.czarnych napisała: > [b]Właśnie zostały zapięte na ostatni guzik ostatnie ustalenia w sprawie katast Idiota od Putina. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: I tak padło Kałmstwo Smoleńskie o CFIT 25.01.26, 13:01 > Idiota od Putina. Tu zgoda. Wielu podejrzewa, że Kaczyński to jest pożyteczny idiota Putina. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: I tak padło Kałmstwo Smoleńskie o CFIT 26.01.26, 06:43 to.ja.pies.na.czarnych napisała: > > Idiota od Putina. > > Tu zgoda. Wielu podejrzewa, że Kaczyński to jest pożyteczny idiota Putina. Wielu idiotów? Tak! Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: I tak padło Kałmstwo Smoleńskie o CFIT 26.01.26, 21:51 Bardzo wielu podejrzewa, że pro-pis to jest pożyteczny idiota Putina Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: I tak padło Kałmstwo Smoleńskie o CFIT 25.01.26, 15:05 to.ja.pies.na.czarnych napisała: > Właśnie zostały zapięte na ostatni guzik ostatnie ustalenia w sprawie katast > rofy. > > > > To jest fejk. Kłamstwo jest fundamentem działania Pytina, Tuska i ich trolli jak Ty. Natomiast to co załączyłem już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: I tak padło Kałmstwo Smoleńskie o CFIT 25.01.26, 17:39 Fejk powiadasz Komsomolcu? Masz to ciołku następny fejk: The official website of the President of the Republic of Poland www.president.pl/archives/lech-kaczynski/we-want-an-improvement-of-mutual-relations,37797 On 5th October 2006 the President of the Republic of Poland Lech Kaczyński met with the Minister of Foreign Affairs of the Russian Federation Mr Sergey Lavrov on his visit in Poland. Both parties declared their desire to further improve Polish-Russian relations i.a. by continuing political dialogue and through cultural Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: I tak padło Kałmstwo Smoleńskie o CFIT 26.01.26, 05:50 to.ja.pies.na.czarnych napisała: > Fejk powiadasz Komsomolcu? Masz to ciołku następny fejk: > > The official website of the President of the Republic of Poland > www.president.pl/archives/lech-kaczynski/we-want-an-improvement-of-mutual-relations,37797 ......czyli tak jak napisałem, to foto co zamieściłeś, to był fejk. Kaczyński nigdy nie spotykał się bilateralnie z Putinem. Zresztą od sławnego wystąpienia w 2008 roku, w Tbilisi, był jednym z nielicznych przywódców państw, który ostrzegał, jak się okazało słusznie, przed Rosją Putina. Tusk w tym czasie zostawał Człowiekiem Rosji w Warszawie. Widać jedn, żę dbasz o to aby Putinowi i Tuskowi nikt piachu w tryby nie sypał. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: I tak padło Kałmstwo Smoleńskie o CFIT 26.01.26, 08:45 > ......czyli tak jak napisałem, to foto co zamieściłeś, to był fejk Twoja wiara jest wielka. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: I tak padło Kałmstwo Smoleńskie o CFIT 25.01.26, 17:27 niegracz: >I tak padło Kałmstwo Smoleńskie o CFIT Naprawdę? Kałamaniarstwo padło i leży? To teraz na pewno potrafisz wyjaśnić nam Najważniejsze Tajemnice Śledztwa: • kto (jeszcze w Warszawie) wniósł na pokład samolotu pra-pra-pra-prezydenta bombę hiperbaryczną, parówki i generator sztucznej mgły, umożliwiając Putinowi dokonanie morderstwa? • kto (jeszcze w Warszawie) nie wykonał sumiennie swojego obowiązku sprawdzenia, czy przed załadowaniem prezydenta z obstawą na pokładzie nie znalazły się przedmioty niebezpieczne? Ja wtedy (skoro już analizujemy przypadki historyczne) zrewanżuję Ci się wykresem frajerktorii uzasadniającej opinię, że niejaki Bolesław Wstydliwy istotnie miał czego się wstydzić - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: I tak padło Kałmstwo Smoleńskie o CFIT 25.01.26, 17:38 Stefan jakbyś to napisał do Prokuratury to by przekazali gdzie trzeba i zaraz by wysłali po ciebie karetkę - trollujesz Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: I tak padło Kałmstwo Smoleńskie o CFIT 26.01.26, 19:49 niegracz: > jakbyś to napisał do Prokuratury > to by przekazali gdzie trzeba A gdzie trzeba przekazać? Jeśli chcesz mieć punkt startu do procesu sądowego o umyślne spowodowanie katastrofy w ruchu powietrznym, to musisz wiedzieć, kogo oskarżasz i musisz przede wszystkim umieć wykazać, że ten ktoś miał możliwość dokonania zbrodni (is fecit, qui potuit ) oraz że odnosił z niej korzyść (is fecit, cui prodest ). Dopóki nie potrafisz odpowiedzieć przynajmniej na tak proste pytania: • kto (jeszcze w Warszawie) wniósł na pokład samolotu pra-pra-pra-prezydenta bombę hiperbaryczną, parówki i generator sztucznej mgły, umożliwiając Putinowi dokonanie morderstwa? • kto (jeszcze w Warszawie) nie wykonał sumiennie swojego obowiązku sprawdzenia, czy przed załadowaniem prezydenta z obstawą na pokładzie nie znalazły się przedmioty niebezpieczne? dopóki tego nie potrafisz, to wszelkie rozważania o trajektoriach i ew. błędach w ich kreśleniu pozostają drugorzędnym sporkiem o techniczny detalik. Takimi rzeczami zajmują się historycy i czasem z faktu, że czyjaś mumia przetrwała w środowisku kwaśnym (chociaż powinna się rozpuścić) potrafią wywnioskować coś istotnego dla sposobów składowania nieboszczyków 3 tysiące lat temu. Dzisiejszy wymiar sprawiedliwości takim składowaniem ciał się nie interesuje, bo dla Temidy wynika z niego tyle samo, co z rzekomo nieprawidłowego wyrysowania toru samolotu przed wypadkiem przez kogoś tam, czyli nic. Kto i w jaki sposób dokonał zamachu? — jeśli nie wiesz, to przestań nudzić. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: I tak padło Kałmstwo Smoleńskie o CFIT 26.01.26, 21:13 Stefanie- takie dyrdymały jak Twoje to właśnie do miejsca bez klamek. - Jak nie wiesz- -ustalanie jak doszło do rozbicia samolotu to składanie bardzo wielu skomplikowanych danych, śladów a nie pisanie jak Ty dyrdymałów na forum - pracuje Prokuratura a KBWLLP zdaje się wznowi prace w tej sprawie gdyż znaleziono wiele krytycznych niezgodności! a tymczasem rozmowa z inż. Ziemskim który znalazł dodatkowy, nowy dowód rozstrzygający w sprawie ma 129 291 wyświetleń !! i 1853 komentarze - sprawa w toku Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: I tak padło Kałmstwo Smoleńskie o CFIT 26.01.26, 21:57 > Kto i w jaki sposób dokonał zamachu? Kryminalistyka zwykle zaczyna od odpowiedzi na podstawowe pytania: - gdzie? - kiedy - jak? - kto? - dlaczego? Na dzień dzisiejszy ustalenia kryminologów są jednoznaczne. Odpowiedzi: - Na smoleńskim lotnisku - 10.04.2010 około ósmej z rana - działo grawitacyjne - UFO - dla jaj. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Re: I tak padło Kałmstwo Smoleńskie o CFIT 25.01.26, 23:00 A pan Ziemski jakie posiada wykształcenie? Doświadczenie? Aha - raz leciał samolotem.... Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: I tak padło Kałmstwo Smoleńskie o CFIT 26.01.26, 07:32 dr.krisk napisał: > A pan Ziemski jakie posiada wykształcenie? Doświadczenie? Aha - raz leciał samo > lotem.... -- okazało się że takich mamy niby ekspertwó- jak ci c KBWLLP na czele z Laskiem- ze amatorzy potrafią często więcej, lepiej.. niestety. a Frank Taylor - ekspert międzynarodowy jaki ma background ? - jak bys posłuchał rozmowy z Ziemskim to byś się dowiedział- Ziemski w rozmowie z Taylorem powiedział że on nie jest ekspertem lotniczym tylko architektem na to Frank Taylor- a ja jestem z wykształcenia.. strażakiem! Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: I tak padło Kałmstwo Smoleńskie o CFIT 26.01.26, 07:53 dr.krisk napisał: > A pan Ziemski jakie posiada wykształcenie? Doświadczenie? Aha - raz leciał samo > lotem.... // ale to pan inż.Ziemski a nie dr Lasek zidentyfikował ten fakt że hamulec klap leżał po "katastrofie" prawie 30 m na prawo od brzozy ( patrząc w kierunku lotu) - to wyklucza trajektorię MAK( sfałszowaną) do jest dowód- niezgodność krytyczna która obala narrację MAK a mgra Jaworskiego - asystenta w propagandzie prof.Artymowicza uznajesz za eksperta? on uzasadnia że ten element mógł sie odbic od brzozy ( jak w bilardzie)a sam mechanizm rozpadu porównuje do rozpadu talerza z fajansu"))) taki to poziom.. notka na Salonie 24- poseł (obecnie minister) Kierwiński uznał mgra Jaworskiego za eksperta lotniczego... Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: I tak padło Kałmstwo Smoleńskie o CFIT 26.01.26, 22:00 Okazało się już, że to nie żaden "hamulec" tylko zwykły gaźnik od Łady Samary, który leżał tam minimum 12 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: I tak padło Kałmstwo Smoleńskie o CFIT 25.01.26, 23:49 Niegracz ma jedną zaletę, dokładnie jak Zalewska. Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: I tak padło Kałmstwo Smoleńskie o CFIT 26.01.26, 22:00 ? - zalewa? - jest kobietą? ?? Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: I tak padło Kałmstwo Smoleńskie o CFIT 26.01.26, 08:46 warto przypomnieć Kto na forach gazeta.pl - podważał krytyków MAK np ten : misza_kazak Re: Gambicie, ty naprawde w te brednie wierzysz? 18.04.13, 14:03 rakietnik napisał: > Ale za to wierzysz w mit dobrego stalina czym się różnisz od tych macierewiczów i innych psycholi? Tym ze w mity wlasnie nie wierze. Stalin byl najwiekszym i najbardziej silnym liderem Rosji za caly czas jej istnienia. I dlatego byl, jest i bedzie zawsze najbardziej szanowanym politykem i liderem w Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: I tak padło Kałmstwo Smoleńskie o CFIT 30.01.26, 10:04 jest też informacja na ten temat skierowana do Доказательства того, что доклад МАК - Ту-154М -Смоленск- является ложным Rosjan Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: I tak padło Kałmstwo Smoleńskie o CFIT 04.02.26, 07:35 Opinia Biegłych nie potwierdziła narracji MAK/Laska teraz pora n ruch KBWLLP -- Odpowiedz Link Zgłoś