Dodaj do ulubionych

zostałem koordynatorem pielgrzymek RodzinyR.Maryja

• petrokles Re: zostałem koordynatorem pielgrzymek RodzinyR.M 06.07.05, 23:06
      I bardzo ci, kolego, gratuluję! Byłem odpopwiedzialny za ochronę pielgrzyzmi
      akademickiej w '86. w rocznicę pielgraymki akademickiej z 1936, w której
      uczetniczył Karol Wojtyła. NIe przejmuj się napaściami antykatoli. My ich
      przezwyciężymy! Trzymaj się i powodzenia!
      P.
      • oszolom.z.radia.maryja Re: zostałem koordynatorem pielgrzymek RodzinyR.M 06.07.05, 23:09
        wtedy to dopiero musiało byc bojowe zadanie..komuna, Czernobyl...nie
        zadzroszczę , podziwiam!
        • petrokles Re: zostałem koordynatorem pielgrzymek RodzinyR.M 06.07.05, 23:52
          Et, normalka. Paru gosciom sie qwyłumaczyło, że błądzą. To ak, jak na Zagórnej.
          Tam to było. Chceszesz szegóły?
          P.
      • henryk.log Osioł-petro -dwa "psubraty" rycykowe?? n/t 06.07.05, 23:28
        • oszolom.z.radia.maryja to sa twoje argumenty? 06.07.05, 23:39
          czy ty tylko bluzgać potrafisz?
          • obseerwator Re: to sa twoje argumenty? 06.07.05, 23:41
            to Ty bluzgasz zawsze wtedy, gdy brakuje Ci argumentów
            • oszolom.z.radia.maryja Re: to sa twoje argumenty? 06.07.05, 23:43
              dowody prosze!
              • obseerwator Re: to sa twoje argumenty? 06.07.05, 23:46
                • Re: zostałem koordynatorem pielgrzymek RodzinyR.M
                oszolom.z.radia.maryja 06.07.2005 23:21 + odpowiedz

niczego takiego nie napisałem! nie wkałdaj mi dziecka w brzuch stalinowski
                manipulatorze!

no chyba, że stalinowski manipulator to wśród członków MW komplement
                • oszolom.z.radia.maryja Re: to sa twoje argumenty? 06.07.05, 23:48
                  ciekawe jakbyś zareagowal gdyby ktoś tobie zacząl wmawiac to czego nogdy nie
                  powiedzialeś..popatrz sobie na teksty nabukko nescera i im podobnych...co
                  drugie slowo na k ch p s itd..widzisz drzazgę w oku bliźniego swego a belki
                  (bynajmniej nie Marka) we własnym nie dostrzegasz
                  • obseerwator Re: to sa twoje argumenty? 06.07.05, 23:54
                    ale ja ci nic nie wmawiam - tylko dwa razy pokazałem Ci, że kłamiesz.

i nie używam bluzgów w dyskusji. a za innych nie odpowiadam
          • henryk.log Re: to sa twoje argumenty? 06.07.05, 23:46
            oszolom.z.radia.maryja napisał:

> czy ty tylko bluzgać potrafisz?

Ośle!! a gdzież ty bluzgi dostrzegłeś???
            ---------------------------------------------
            Osioł-petro -dwa "psubraty" rycykowe?? n/t
            ---------------------------------------------
            zostałem radnym
            oszolom.z.radia.maryja 02.07.2005 22:55 + odpowiedz

gość po prostu wykitował a ja wszedłem na jego miejsce bo sposród przegranych
            miałem największe poparcie
            ----------------------------------------------------
            • oszolom.z.radia.maryja Re: to sa twoje argumenty? 06.07.05, 23:49
              tak! wlaśnie w przytoczonym przez ciebie zdaniu raz naubliżałeś mi a dwa ojcu
              dyrektorowi
              • jestemzewsi Re: to sa twoje argumenty? 06.07.05, 23:50
                To razem trzy (razy).
                • oszolom.z.radia.maryja Re: to sa twoje argumenty? 06.07.05, 23:53
                  coś przeoczyłem?
                  • jestemzewsi Re: to sa twoje argumenty? 06.07.05, 23:54
                    A skąd ja mogę wiedzieć?
                    • oszolom.z.radia.maryja Re: to sa twoje argumenty? 06.07.05, 23:55
                      no to czego się czepiasz?>
                      • jestemzewsi Re: to sa twoje argumenty? 06.07.05, 23:59
                        Dlaczego jesteś niegrzeczny?
                        • oszolom.z.radia.maryja Re: to sa twoje argumenty? 07.07.05, 00:00
                          wobec kogo?
                          • jestemzewsi Re: to sa twoje argumenty? 07.07.05, 00:01
                            Wobec mnie.
                            • oszolom.z.radia.maryja Re: to sa twoje argumenty? 07.07.05, 00:02
                              a czym cię uraziłem?
                              • jestemzewsi Re: to sa twoje argumenty? 07.07.05, 00:04
                                Ja ci chciałem pomóc i policzyłem, ile razy ktoś ci "naubliżał", a tY do mnie -
                                "czego się czepiasz???" - to grzeczne było wg Ciebie?
              • henryk.log Ja Tobie naubliżałem???, -wyjaśnij mi ??? 07.07.05, 00:01
                raz: czy nie jesteście z petro "psubratami" rycyka ???,
                dwa: czyim ojcem jest dyrektor.
                • oszolom.z.radia.maryja wyzywasz nas od oslów i psubratów 07.07.05, 00:03
                  • henryk.log Re: wyzywasz nas od oslów i psubratów 07.07.05, 00:09
                    Ja Was nie wyzywam!!, ja Was Szanowni Panowie nazywam: "osłami", "psubratami"
                    rycyka!!! :))))))))))))))))))))
                    • oszolom.z.radia.maryja Re: wyzywasz nas od oslów i psubratów 07.07.05, 00:10
                      na jedno wychodzi
            • grom3 Aleluja oszolom zmartychwstal 07.07.05, 03:29
              A juz sie balem ze przygniutl ciebie Rydzykowy Maybach.
          • malaszaramysz Oszoł - Forum Poznań !!! Może wreszcie przeprosisz 06.07.05, 23:48
            Osobny wątek się należy i tu też.
            W zakładaniu wątków jesteś dobry - czekamy

Potem będziesz mógł zwracać uwagę komu chcesz. Dopóki tego nie zrobisz - będzie
            ciężko.
            • oszolom.z.radia.maryja juz to zrbulem raz i wystarczy 06.07.05, 23:51
              rozumiem ze ty chcesz bym bez przewry bil się w piersi ale do sadomasochizmu
              mnie nie zmuszisz
              • oszolom.z.radia.maryja zrobiłlem..takl ma brzmieć to słowo 06.07.05, 23:52
                • henryk.log Osioł - Zrbulem!! :)))))))))))) n/t 07.07.05, 00:04
              • malaszaramysz Zrób to porządnie.Tak jak należy. 06.07.05, 23:53
                Nie gdzieś między wierszami. I na nikogo nie zwalaj własnych win. Trochę odwagi
                cywilnej.
                • oszolom.z.radia.maryja Re: Zrób to porządnie.Tak jak należy. 06.07.05, 23:54
                  to nie bylo miedzy wierszami ..czy mam pójść do Częstochowy na kolanach?
                  • malaszaramysz Nie, skąd :-))))))) 06.07.05, 23:58
                    Założ wątek .Napisz ,że jest Ci przykro,że wszystkich przepraszasz i ,że to się
                    nigdy więcej nie powtórzy. Tylko nie zwalaj winy na Oborovergo,że 200 lat temu
                    coś napisał. Przyznaj się zwyczajnie do winy. Może poprawisz wizerunek.
                    • oszolom.z.radia.maryja lepiej zrobię jak się wyspowiadam 06.07.05, 23:59
                      • obseerwator Re: lepiej zrobię jak się wyspowiadam 07.07.05, 00:00
                        nim się wyspowiadasz musisz zrobioć rachunek za grzechy i szczerze za nie
                        żałować, a także naprawić wyrządzone krzywdy. w tym wypadku publicznie
                        przeprosić
                        • oszolom.z.radia.maryja Re: lepiej zrobię jak się wyspowiadam 07.07.05, 00:07
                          juz to zrobilem odpowiadajac Yossarianowi...
                          • obseerwator Re: lepiej zrobię jak się wyspowiadam 07.07.05, 00:09
                            przeproś, jeśli masz choc trochę odwagi cywilnej. załóż osobny wątek na
                            Fpoznań. przyznaj, że byłeś bezduszn i bezrozumny i po prostu wyraź żal, za to
                            co napisałeś o zmarłym
                            • oszolom.z.radia.maryja Re: lepiej zrobię jak się wyspowiadam 07.07.05, 00:10
                              nie będziesz mi dyktował co mam pisac w przeprosinach..
                              • obseerwator Re: lepiej zrobię jak się wyspowiadam 07.07.05, 00:12
                                ja ci nie dyktuje. zastanawiam się tylko, czy masz resztki klasy i honoru.
                                • oszolom.z.radia.maryja Re: lepiej zrobię jak się wyspowiadam 07.07.05, 00:14
                                  ja już to zrobilem..ile razy mam się kajac za to samo? to mi przypomina presję
                                  wywieraną na Polaków przez filosemitów by przepraszać Żydów nawet za to czego
                                  wobec nich nigdy nie uczyniono
                                  • henryk.log ja już to zrobilem..i- Gdzie!!!! -link Ośle proszę 07.07.05, 00:28
                                    bo nie uwierzę!!
                                    • obseerwator Re: ja już to zrobilem..i- Gdzie!!!! -link Ośle p 07.07.05, 00:31
                                      heniu, ten człowiek w swoim życiu słowa prawdy nie powiedział

z Fpoznań:

• Re: zostałem radnym
                                      oszolom.z.radia.maryja 06.07.2005 22:41 + odpowiedz

juz przeprosilem na forum kraj...nie powinienem się zniżać do poziomu moich
                                      przeciwników ale czasem człowiek się zapomni..chyba trzeba będzie wziąźć sobie
                                      dluższy rozbrat z forum w celu odchamienia się
                                      • chilum Re: ja już to zrobilem..i- Gdzie!!!! -link Ośle p 07.07.05, 00:46

>> heniu, ten człowiek w swoim życiu słowa prawdy nie powiedział

Proszę link do epizodu,o którym wspomniałem,tzn. "RM a kiecki mini":-)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=14104469&wv.x=1&a=14108146
                                        Liar,liar,such a liar UR,whatta shame:-).

WLKP soon:-) get ready :-)
                                      • henryk.log heniu, ten człowiek w swoim życiu słowa prawdy nie 07.07.05, 00:49
                                        Potwierdzam!!. Ja już ~~ 2 lata go na FK widzę!!!
                • obseerwator Re: Zrób to porządnie.Tak jak należy. 06.07.05, 23:55
                  jesteś myszko !!!, a już myślałem, że się poddasz z tą misją ucywilizowania
                  oszołomka i pójdziesz spać :)
                  • malaszaramysz Właśnie się wybieram:-)))))))))) 06.07.05, 23:59
                    Skąd wiedziałeś? :-)))))))))
                  • oszolom.z.radia.maryja mycha tylko zbaczać z tematu potrafi 07.07.05, 00:00
                    w tym jest niezla ale nie ze mną te numery
                    • malaszaramysz Oszoł tylko znieważać zmarłych potrafi 07.07.05, 00:01
                      W tym jest niezły.
                    • obseerwator Re: mycha tylko zbaczać z tematu potrafi 07.07.05, 00:01
                      myszka mówi na temat , ale nie do ciebie
                      • oszolom.z.radia.maryja Re: mycha tylko zbaczać z tematu potrafi 07.07.05, 00:06
                        napewno nie na ten temat który jest w zalozycielskim wpisie w niniejszym wątku.
                        Ona woli roztrząsać to co raz mi się nieopatrznie powiedziało by potem sobie
                        dworowac ze mnie do woli... szkoda ze nie mierzy tą samą miarką swoich kolegów
                        typu nescer nabukko i im podobni..eh ta lewacka hipokryzja..jak ich czlowiek
                        bluzga to o.k ale jak ktoś z naszych coś nie tak powie no to wtedy jest okazja
                        nie przepuścimy mu dołożymy mu itd
                        • obseerwator Re: mycha tylko zbaczać z tematu potrafi 07.07.05, 00:08
                          obraziłem zmarłego, to zupełnie co innego niż nazwanie kogoś k...wą. ale chyba
                          tego nie rozumiesz.
                          • oszolom.z.radia.maryja Re: mycha tylko zbaczać z tematu potrafi 07.07.05, 00:09
                            twoi koledzy nazywali w podobny sposób zmarlego Edwarda Moskala..jeśli wy nie
                            szanujecie naszych zmarłych autorytetów to my waszych
                            • obseerwator Re: mycha tylko zbaczać z tematu potrafi 07.07.05, 00:14
                              którzy moi koledzy? poza tym to ty cały czas piszesz o sobie jako o wzorze
                              moralności, nie ja. a pisałeś o swoim zmarłym koledze.
                              • oszolom.z.radia.maryja Re: mycha tylko zbaczać z tematu potrafi 07.07.05, 00:18
                                nie uważam siebie za wzór moralności tylko to co jest głoszone przez kościół i
                                katolickie media
                                • felinecaline Re: mycha tylko zbaczać z tematu potrafi 07.07.05, 00:23
                                  to znaczy, ze to, co glosi "kosciol i katolickie media" to nie wzor
                                  moralnosci??????????????????????
                                  • oszolom.z.radia.maryja Re: mycha tylko zbaczać z tematu potrafi 07.07.05, 00:27
                                    jak najbardzie jest to wzór..to sa wyśrubowane standarty i nawet nam trudno je
                                    spełnić nie mniej do tego trzeba dążyć
                                    • henryk.log Tobie jakoś wyjątkowo "trudno je spełnić" !!!! 07.07.05, 00:56
                                      o jednoznacznych przeprosinach na stosownych forach nie wspominając!!

--------------------------------------------------
                                      zostałem radnym

• henryk.log Osioł!-ale ci leci!,tysiąc blisko, masz szansę na 06.07.05, 23:56
      radnego gminnego, po koordynatorze!!
      ---------------------------------------
      zostałem radnym

• oszolom.z.radia.maryja tobie już dawno na mózg poleciało 07.07.05, 00:01
        • obseerwator Re: tobie już dawno na mózg poleciało 07.07.05, 00:02
          przeproś, a heniu da ci spokój
          • malaszaramysz Re: tobie już dawno na mózg poleciało 07.07.05, 00:04
            Misja " przejęta " :-))))))) Idę spać.Dobranoc:-)))))))))
            • obseerwator Re: tobie już dawno na mózg poleciało 07.07.05, 00:05
              słodkich snów :)))))))))
            • oszolom.z.radia.maryja Re: tobie już dawno na mózg poleciało 07.07.05, 00:11
              dobranoc pchły na noc!
              • chilum Re: tobie już dawno na mózg poleciało 07.07.05, 00:31
                Ale suchary walisz, zbastuj bo się już agubiłeś i tylko ośmieszasz się jeszcze bardziej IMO,chciaż wydawałoby się,że nizej zjść się już nie da.

Kłamałeś,ongiś,że byłes na pielgrzymce RM,a całą noc klepałeś w wątku o mini kieckach :-).

Chyba,że miałeś laptopa w Cz-chowie i spod klasztoru stukałeś:-).
                Gdzie się nie obrócisz,wszędzie... to samo,tej:-).

Pathetic,UR, my young padawan!
                U`ll never be a Jedi,don`t U even try :-).

WLKP soon
                • oszolom.z.radia.maryja Re: tobie już dawno na mózg poleciało 07.07.05, 00:35
                  to samo bo takie same bluzgi z waszej strony musze odpierac
            • henryk.log Dobranoc!:) Pani "myszko", "my" na nim popracujemy 07.07.05, 00:15
              , forumowy "Pavulon" powoli acz nieuchronnie wiedzie do celu! :)))))))
              • oszolom.z.radia.maryja lepiej popracuj sam nad sobą 07.07.05, 00:17
                a za pavulon to mozesz dostać się za kratki..groźby takie są karalne@!
                • henryk.log Czytaj dokładnie Panie "Ośli_Baranie" !! :)) 07.07.05, 00:25
                  >forumowy "Pavulon"< na (bez)radne osły:
                  --------------------------------------------
                  zostałem radnym

• oszolom.z.radia.maryja Re: tobie już dawno na mózg poleciało 07.07.05, 00:08
            nie zależy mi na względach Henia pedałem nie jestem i nie zamierzam sie do
            niego wdzięczyć
            • obseerwator Re: tobie już dawno na mózg poleciało 07.07.05, 00:10
              przeproś!
              • oszolom.z.radia.maryja Re: tobie już dawno na mózg poleciało 07.07.05, 00:11
                ciebie? a za co?
                • obseerwator Re: tobie już dawno na mózg poleciało 07.07.05, 00:15
                  nie mnie. zmarłego, i jego rodzinę.
                  • oszolom.z.radia.maryja Re: tobie już dawno na mózg poleciało 07.07.05, 00:16
                    jeśli poczują się urażeni (jak się o tym dowiedzą to owszem należą sie
                    przeprosiny)
                    • obseerwator [...] 07.07.05, 00:19
                      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                      • oszolom.z.radia.maryja Re: tobie już dawno na mózg poleciało 07.07.05, 00:20
                        tobie też zaczyna argumentów brakowac?
                    • porannakawa [...] 07.07.05, 00:27
                      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                      • oszolom.z.radia.maryja to jest juz groźba karalna! 07.07.05, 00:35
                        • henryk.log Ośle!-już niedługo na FK pożyjesz!!-to jest groźba 07.07.05, 00:42
                          , forumowy "Pavulon" cię "wykituje"!!! - bo ty nie przeprosisz!!!!

--------------------------------------------------
                          zostałem radnym

• porannakawa Re: to jest juz groźba karalna! 07.07.05, 00:57
                          zostałem radnym
                          Autor: oszolom.z.radia.maryja
                          Data: 02.07.2005 22:55
                          "gość po prostu wykitował a ja wszedłem na jego miejsce bo sposród przegranych
                          miałem największe poparcie"

Co mianowicie jest tą groźbą?
                          Podawanie tobie na forum PAVULONU zwiotczającemu twoje mięśnie umysłowe i
                          powodującego trudności z wejściem na forum
                          czy też
                          rozkolportowanie informacji o twoim złodziejskim charakterze z cytate jak w
                          nagłówku?
                          Obydwu się boisz jak diabeł święconej wody!
                          Która akcja wydaje ci się bardziej dolegliwa?
                        • porannakawa Re: to jest juz groźba karalna! 07.07.05, 01:02

Rodzina zmarłego a znieważonego przez ciebie złodzieju radnego osiedlowego
                          zostanie zawiadomiona o twoim zdaniu o poprzedniku.
                          A co z tobą złodziejskie nasienie?
                          Pawulon na forum będzie tobie dawkowany powoli, w malych dawkach - powodujacych
                          jednak zwiotczenie mięśni i problemy z wejściem na forum.

Na słupach telefonicznych i elektrycznych będą wisiały twoje złodzieju mienia
                          społecznego zdjęcie z twoim oświadczeniem dotyczącym zmarłego.(format A3)
                          Doprowadzimy do tego!
                          --
                          • chilum Re: to jest juz groźba karalna! 07.07.05, 01:43

Brawa ,porannakawa !! :-)

Dojedź Go,jak w UW na byłej Stalingradzkiej :-)

WLKP soon:-),get ready OZRM :-)
                            • henryk.log P. " chilum" 07.07.05, 01:48

• henryk.log Re: P. " chilum" P. sie dołącz - nie kibicuj! :))) 07.07.05, 01:49
                                • malaszaramysz Trafiony. Długo czekał aż ktoś w tej radzie umrze 07.07.05, 10:44
                                  pan.nikt napisał:

> Już wiadomo??
                                  Wiadomo:
                                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
                                  f=67&w=21628982&v=2&s=0=========================================================
                                  ============
                                  • Re: czy sa już jakieś wyniki z wyborów do rad osi
                                  oszolom.z.radia.maryja 14.03.2005 14:58 + odpowiedz

dziękuję wszystkim którzy oddali na mnie głos...przegrałem mandat o włos ale do
                                  rady dostał sie taki chorowity pan którego dni na tym świecie są policzone więc
                                  najdalej za rok zajmę jego miejsce w radzie osiedla bowiem wśród przegranych
                                  osiągnąłem najlepszy rezultat

wernes 14.03.2005 15:18 + odpowiedz

Jakie osiedle ?

oszolom.z.radia.maryja 14.03.2005 21:17 + odpowiedz

..nikowo...
                                  • jestemzewsi Re: Trafiony. Długo czekał 07.07.05, 10:47
                                    BRAWO!!!
                                    • malaszaramysz To Kawa go wytropił. 07.07.05, 10:50
                                      Ten koszmarny typ czekał na to miejsce w radzie. Koszmar.
                                      • jestemzewsi Re: To Kawa go wytropił.BRAWA dla KAWY!!! 07.07.05, 10:54
                                        Piękny jest ten tekścik Oszołoma, cóż za szczerość...
                                  • oszolom.z.radia.maryja od 2002 roku startuję w każdych wyborach 07.07.05, 10:56
                                    startowałem w swojej rodzinnej wsi w wyborach gminnych oraz niedawno w wyborach
                                    do rady jednego z Poznańskich osiedli...w zalezności od potrzeb zmieniam adres
                                    stałego zameldowania. Ostatnio znów wymeldowałem się z Poznania
                                    • jestemzewsi Re: od 2002 roku startuję w każdych wyborach 07.07.05, 10:58
                                      To w prezydenckich też? Ksywa Roman?
                                    • malaszaramysz " Do rady dostał się taki chorowity pan którego 07.07.05, 11:02
                                      dni na tym świecie są policzone więc najdalej za rok zajmę jego miejsce"
                                      ( interpunkcja oryginalna)

Wstyd Oszoł, koszmarny wstyd.
                                      • jestemzewsi Re: " Do rady dostał się taki chorowity pan które 07.07.05, 11:04
                                        To juz wiemy, dlaczego Oszołom nauczył się liczyć...
                                      • oszolom.z.radia.maryja Re: " Do rady dostał się taki chorowity pan które 07.07.05, 11:16
                                        ten pan miał stalinowswką przeszłość i nie jedno życie miał na sumieniu. Był
                                        obrzydliwie bogaty i arogancki mieszkał w strzeżonym osiedlu odciętym od
                                        większosci wiejskiej spoleczności...w ostatnich latach w prawie każdej wsi
                                        powiatu poznańskiego powstały luksusowe getta bogaczy optoczone wysokimi
                                        murami. W ogóle oni nie czują jakichkolwiek więzi z dotychzcas tu
                                        miesskzającymi..gardzą tymi co od dziesiątek lat tu zamieszkują.. pełno
                                        ochroniarzy którzy przepędzają miejscowe dzieci jesli sie zbytnio zbliżą do
                                        takiego osiedla. Gro z tych nowobogackich na komunistyczną przeszłość 9to dawni
                                        prominenci PZPR i UB czy SB (czerwona inteligencja czerwona burzuazja) już trzy
                                        razy yłem światkiem jak ci nowi nabijali sie z dotychczasowych mieszkańców że
                                        wsioki że gnojem im śmierdzi że traktory im hałasują że kurz leci z pobliskich
                                        pól w czasie żniw..najwięcej krzyku robił ten ów własnie pan...co gorsza jakieś
                                        dwa moze już trzy albo i cztery lata temu napisał do redakcji NIE paszkwil na
                                        miejscowego ks proboszcza! (nagrywał jego kazania i przesyłał do redakcji NIE).
                                        oskarżał skieży o bezeceństwa a sam nie swiecił dobrym przykładem (kilka razy
                                        złapano go na jeździe po pijanemu a i potrafił wójta z oprzeniej kadencji
                                        skutecznie skorumpowac byleby tylko uniemozliwic np remontu przydrożnej
                                        kapliczki czy też przekazania siostrom zakonnym które mieszkają w naszej wsi
                                        dotacji na remont prowadzonej przez nie ochronki....
                                        • malaszaramysz Oszoł, nie kop pod sobą jeszcze większego dołka 07.07.05, 11:21
                                          1.Oczekiwanie na śmierć człowieka bardzo źle o Tobie świadczy. Charakter tego
                                          pana nie ma żadnego znaczenia.
                                          2.Wyborcy wybrali jego.Przegrałeś z nim. Człowieka ocenia się między innymi po
                                          tym jak przymuje porażki.
                                          • oszolom.z.radia.maryja Re: Oszoł, nie kop pod sobą jeszcze większego doł 07.07.05, 11:29
                                            ja juz złożyłem na poniedziałkowej sesji tuż po zaprzysiężeniu mnie projekt
                                            zmian w ordynacji wyborczecj dotyczący zmian granic okregów..wniosek przeszedł
                                            to gettowe osiedle nowobogackich zostało podlączone do innego okręgu w którym
                                            komuchy nie będa miały nic do gadania..w nowych granicahc ten okręg w
                                            większosci składac się będzie z rodzin które mieszkają w tej gminie od
                                            stuleci a ci sią zawsze tradycyjni w swoich postawach...on był jedynym komuchem
                                            w radzie ale tez siedmiu liberałów...ta zmiana wywróiciła kompletnie układ sił
                                            w naszej gminie teraz to my koalicja ludowo narodowa złożona z przedstawicieli
                                            LPR PSL Samoobrony i stowarzyszeń katolickich mamy większosć! problemu z wójtem
                                            nie będzie on jest z PSL a PSL to partia obrotowa z każdym sie dogada
                                            • jestemzewsi Re: Oszoł, nie kop pod sobą jeszcze większego doł 07.07.05, 11:32
                                              Czyżby to była zapowiedź powyborczej koalicji w Sejmie RP? A to sie jola_dywity
                                              ucieszy!
                                            • malaszaramysz Naprawdę niczego nie rozumiesz ? 07.07.05, 11:34
                                              Tu nie chodzi o jakieś tam granice administracyjne. Zachowałeś się koszmarnie,
                                              poniżej wszelkiej krytyki. Masz nadzieję,że ujdzie Ci to na sucho??? Zastanów
                                              się trochę nad swoją postawą życiową.Tu nie chodzi o politykę tylko o etykę.Nie
                                              pisz,że ktoś ,coś ,gdzieś.Zacznij od siebie.Chcesz być politykiem, działać na
                                              rzecz lokalnej społeczności, zmieniać coś? Zacznij od siebie.
                                              • jestemzewsi Re: Naprawdę niczego nie rozumiesz ? 07.07.05, 11:36
                                                malaszaramysz napisała:

Zastanów
                                                > się trochę nad swoją postawą życiową.Tu nie chodzi o politykę tylko o
                                                etykę.Nie
                                                >
                                                > pisz,że ktoś ,coś ,gdzieś.Zacznij od siebie.Chcesz być politykiem, działać na
                                                > rzecz lokalnej społeczności, zmieniać coś? Zacznij od siebie.

Pani malaszaramyszko, chyba Pani przecenia Pana Osioła.:-))))))))
                                        • jestemzewsi Re: " Do rady dostał się taki chorowity pan które 07.07.05, 11:23
                                          O Boże, Oszołomie, to prawdziwy CUD, że Ty w ogóle żyjesz!!! Bo chyba zazdrość
                                          Cię nieco zżera.
                                        • felinecaline Re: " Do rady dostał się taki chorowity pan które 07.07.05, 11:28
                                          odnosze nieodparte wrazenie, ze opisujesz "mo-l-ojca rydzyka".
                                          • oszolom.z.radia.maryja Re: " Do rady dostał się taki chorowity pan które 07.07.05, 11:30
                                            twojego ojca? współczucia!
                                    • felinecaline Re: od 2002 roku startuję w każdych wyborach 07.07.05, 11:12
                                      Czyli permanentnie trwasz (;-P) w oszustwie.
                                • chilum Re: P. " chilum" P. sie dołącz - nie kibicuj! :)) 07.07.05, 12:19
                                  Za jaiś czas będę mieszkał w Poznaniu :-).
                                  Znajde Go,porozmawiam.
                                  Proponowałem spotkanie,przy lazanii,czy tam innym spaghetti,ale nie odezwał sie.

Ja już od kilku lat próbuje Mu jakoś uświadomić kilka spraw,ale jak groch o ściane.

Niełatwe i rydzykowne zajęcie :-)

greetz
    • esterka_cichodajka Brawo Kolego! 07.07.05, 03:41

> Będę liczył ilu jest uczestników ile autokarów przyjedzie no i będę
      > odpowiadał za bezpeczeństwo pielgrzymów. Katolicy musza umiec się organizować

A pilnuj dobrze, zeby jakichs nieprzewidzianych historii nie bylo!!!
      :)))
      Szczesc Boze!
      To takie piekne pozdrowienie!
      :)
      Na zdrowie, kochanku (jak mawiala moja babcia bez zadnych podtekstow). :)
    • grom3 Re: zostałem koordynatorem pielgrzymek RodzinyR.M 07.07.05, 03:47
      Oszolom nie podales o ktorej godzinie Rydzyk wiedzie na Jasna Gore Maybachem.
      • obseerwator Re: zostałem koordynatorem pielgrzymek RodzinyR.M 07.07.05, 07:05
        przeczytajcie jaki oszołom jest błyskotkliwy i przewidujący, o to komentarz na
        temat nieżyjącego już człowieka

Re: czy sa już jakieś wyniki z wyborów do rad osi

to cały link
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=21628982&v=2&s=0==
    • dyingbride Re: zostałem koordynatorem pielgrzymek RodzinyR.M 07.07.05, 08:20
      dobre :)

pozdrawiam oszoła
    • asienka32 375 postow w watku... 07.07.05, 10:45
      Oszolomie, jak oni cie wszyscy kochaja.Pozdrawiam.
      • oszolom.z.radia.maryja Re: 375 postow w watku... 07.07.05, 10:57
        kochają "inaczej" ....a wpisów jest już 380... jak łatwo daliście mi sę
        podpuścić..oj dzieci dzieci..
        • jestemzewsi Re: W każdych wyborach... 07.07.05, 10:59
          Ksywa Maciej? A może...
          • oszolom.z.radia.maryja Re: W każdych wyborach... 07.07.05, 11:03
            a co ci chodzi z tym Maciejem? nie kumam
            • jestemzewsi Re: W każdych wyborach... 07.07.05, 11:05
              Pytałem, czy czasem nie startujesz w wyborach prezydenckich pod pseudonimem
              Maciej Giertych??? No bo jak we wszystkich, to we wszystkich.
              • oszolom.z.radia.maryja Re: W każdych wyborach... 07.07.05, 11:18
                nie mam jeszcze 35 lat..ale w tych co mogę startuję.pocieszę cię ze w w
                tegorocznych parlamentarnych też nie wystartuję
                • jestemzewsi Re: W każdych wyborach... 07.07.05, 11:20
                  A to dlaczego? Roman Cię nie docenia? Młodzież Wszechpolska sekuje? Ojciec
                  Dyrektor zaniedbuje?
                  • oszolom.z.radia.maryja Re: W każdych wyborach... 07.07.05, 11:23
                    to kosztuje! wpierw cche zdobyc doświadczenie w samorządzie..na zachodzie
                    polityk zaczyna od samorządu osiedlowego potem przechodzi do gminnego a potem
                    coraz wyżej jeśli jest dobry w tym co robi
                    • jestemzewsi Re: W każdych wyborach... 07.07.05, 11:24
                      No, to nie wiem, czy się wyrobisz za życia. A czy w niebie ktoś cię potem
                      doceni - to się okaże.
                      • oszolom.z.radia.maryja Re: W każdych wyborach... 07.07.05, 11:31
                        nie robię tego dla nagród lecz dla idei
                        • jestemzewsi Re: Dla idei? 07.07.05, 11:34
                          A cóż to są za idee, Panie O.?
                          • oszolom.z.radia.maryja Re: Dla idei? 07.07.05, 11:45
                            narodowe i katolickie. Obrona najsłabszych najbiedniejszych przed dyktatem
                            biznesowych oligarchów przed podporządkowanymi nim mediom, przed wyzyskiem
                            przed oszustwmai różnego typu przed sektami przed szeroko rozumianą deprawacją
                            patologiami społecznymi itd. To umiłowanie polskości tradycji(lokalnych i
                            ogólnokrajowych) patriotyzm, religijnosć...
                            • jestemzewsi Re: Dla idei? 07.07.05, 12:00
                              A czy do tych idei nie udałoby się włączyć miłości bliżniego?
                              • oszolom.z.radia.maryja Re: Dla idei? 07.07.05, 12:56
                                to się mieści w ramach wartości religijnych
                                • jestemzewsi Re: Dla idei? 07.07.05, 16:56
                                  Oj, Panie Oszołomie, z Pańskich postów to wcale nie wynika. Może czas na
                                  autorefleksję?
                                  • oszolom.z.radia.maryja Re: Dla idei? 07.07.05, 20:54
                                    tej autorefleksji również tobie zyczę
                    • felinecaline Re: W każdych wyborach... 07.07.05, 11:31
                      Na "zachodzie", gdzie wlasnie mam przyjemnosc zyc polityka a
                      wlasciwie "politykiera" twojego pokroju juz dawno ludnosc wywiozlaby na
                      taczkach i wrzucila do najblizszej gnojowki.
                      • oszolom.z.radia.maryja Re: W każdych wyborach... 07.07.05, 11:47
                        Le Pen jest w gnojówce? Umberto Bosii, Alessandra Mussolini Filip de Vilders
                        Jens Peter Bonde...ci wszysscy przeze mnie wymienieni zasiadają w
                        europarlamencie! chyba że mówiąc gnojówka miałeś na myśli europarlament
                        • felinecaline Re: W każdych wyborach... 07.07.05, 11:56
                          Le Pen jest tak czy owak politycznym bankrutem we Francji. Troche jeszcze
                          pokrzykuje nieodrodna coreczka Marina, ale to labedzi spiew. Ostatnie wybory
                          prezydenckie we Francji, kiedy w II turze byl wybor miedzy Scylla a Charybda
                          dowiodly, ze Francuzi wola wszystko niz Le Pena. De Vildersa nie znam, znam Ph
                          de Villiers nadetego bufona o nostalgiach monarchistycznych ktorego wplyw na
                          zycie polityczne we Francji rowniez oscyluje wokol zera bezwzglednego, na jego
                          korzysc przemawia jedynie to, ze jest dosc dekoracyjny.
                          • oszolom.z.radia.maryja Re: W każdych wyborach... 07.07.05, 12:58
                            przyjdą następni młodsi i bardziej prężni
                            • felinecaline Re: W każdych wyborach... 07.07.05, 13:00
                              Oszol, ty naprawde chcesz nam wmowic, ze w tobie jest cokolwiek preznego?
                              • oszolom.z.radia.maryja Re: W każdych wyborach... 07.07.05, 13:05
                                ja ci niczego nie wmawiam w przeciwieństwoie do ciebie i twoich koleżanek i
                                kolegów z fk
                            • henryk.log Re: W każdych wyborach..sprężony osioł!!!!. 07.07.05, 18:13
                    • henryk.log od osiedlowego do gminnego; koordynatora ???? 07.07.05, 18:11

• oszolom.z.radia.maryja Po zamachach w Londynie spada na mnie wielka odpow 07.07.05, 13:59
      widzę że będe miał pełne ręce roboty
      • porannakawa O zesz ty! 07.07.05, 14:46

> widzę że będe miał pełne ręce roboty
        Juz masz!
        Najpierw solidne mycie!
        Musialbys jakos zmyc z rak ten gnoj pochodzacy z kradziezy mienia spolecznego.
        Nastepnie zaczac myslec w kategoriach spolecznych a nie co by tutaj jeszcze
        nakombinowac i ukrasc.
        Nie jest bowiem tak, ze wraz ze zwolnieniem z Urzedu Wojewodzkiego gdzie
        uprawiales swoj zlodziejski proceder nagle zostales szlachetnym czlowiekiem.
        Sklonnosci do przestepstw napewno pozostaly - okolicznosci po prostu na razie
        nie sprzyjaja!
        Gdy bedzie wieksza okazja - to bedzie i wiekszy lup?
        Dlatego starasz sie wkrecic jakos w polityke?
        Nie uda ci sie to ze wzgledu na zlodziejskie sklonnosci!
        Wytkniemy ci to wszyscy podczas jakiejkolwiek proby kandydowania - nawet na
        pomocnika pomocnika.
        Trafiony - zatopiony!
        Ozesz ty moj pieszczoszku! O malo co papiezem zostales po smierci JP2 co pieknie
        opisales ponizej. A oni wybrali Benedykta!
        Moze twoj spowiednik mial glos doradczy? Jednym slowem - PRZEPADLES!
        • oszolom.z.radia.maryja powtarzasz się ...spamujesz! 07.07.05, 14:47
          • antybehemot a ten pan tez tam bedzie ?? 07.07.05, 14:53
            foto.pap.com.pl/galerie_irak/cgi-bin/gal.pl?
            akcja=midi&jpg=gal_5726_0014.jpg z Kulczykiem sie spodka ??
            • oszolom.z.radia.maryja a o którą postać konkretnie ci chodzi? 07.07.05, 14:55
              • neceser Oszolom, TY ANTYSEMITO RADYJNY! 07.07.05, 20:33
                wszyscy w radyju wiedza ze ZYDZI wymyslili lichwe? SKAD TO WIEDZA? RYDZYK, ten
                szmata, TEZ WIE TO?
                ty bezczelny katoliku antysemicki!!!
                • malaszaramysz Re: Oszolom, TY ANTYSEMITO RADYJNY! 07.07.05, 20:34
                  Cyba Fenicjanie wymyślili lichwę razem z pieniędzmi ale dla Oszołka to za
                  skomplikowane:-))))))
          • porannakawa Re: powtarzasz się ...spamujesz! 07.07.05, 21:07
            Już ty wiesz Huberciku, że to ty właśnie się powtarzasz i płaczliwym glosikiem
            domagasz się abny nie wypominać ci twojego złodziejskiego charakteru.
            Jednak za każdym razem gdy powtarzasz się na forum z tymi biednymi twoimi
            postami to jak tu nie powtórzyć z tobą Huberciku - powtarzasz się.....spamujesz!
            Pisz co tylko chcesz - my będziemy ciebie młody człowieku prostować bo nadajesz
            się do tego jak mało kto.
            Masz śmieszne przywary i ambicje! Chciałbyś nawet papieżem po Janie Pawle II
            zostać ale ci to udaremnili i wybrali kogo innego Benedykta!
            Posty twoje jednak pozostały -

• malaszaramysz Megaloman. :-((((( 07.07.05, 15:49
        Co Ty masz do roboty. Może pojedziesz do Londynu szkło pozamiatać?
        Znowy chcesz coś dla siebie na śmierci ukręcić? Nic z tego,Oszoł.Hiena.
        • jestemzewsi Re: Nowy nick dla Oszołoma:-((((( 07.07.05, 17:00
          Kradnę pomysł - przepraszam. "malaszaramysz" ujęła rzecz zwięźle i celnie:
          HIENA.z.radia.MaRyja.
    • andrzej105 oszolek ! weż gumki !!! 07.07.05, 19:01
      z tuziiiiin ! albo i nawet ze dwa tuziny !
      • oszolom.z.radia.maryja nie przewiduję zajęć z rysunków 07.07.05, 20:53
        • andrzej105 Re: nie przewiduję zajęć z rysunków 07.07.05, 21:33
          ??????
          • chilum Re: nie przewiduję zajęć z rysunków 07.07.05, 22:22
            Elo ;-),wiesz<andrzej105>, OZRM gumki widzi jako te które gumują kreski nie wąłściwe.
            Duży chłopak,26 lat i takie skojarzenia,tej,ale siara :-)

WLKP soon
    • petrokles Re: zostałem koordynatorem pielgrzymek RodzinyR.M 07.07.05, 20:40
      Jakżesz czerwone ścierwo cię nienawidzi!

P.
      • obseerwator Re: zostałem koordynatorem pielgrzymek RodzinyR.M 07.07.05, 21:10
        • Londyńs.zamachy pogrążąCimoszewicza i Kaczyńskiego
        oszolom.z.radia.maryja 07.07.2005 14:14 + odpowiedz

taką mam nadzieję...no i Tuska..ci trzej i ich partie najbardziej gadrłowały
        za wojną w Iraku..czas więc ich z tego rozliczyć..najlepiej przy urnach
        wyborczych

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=26147509&v=2&s=0
        jak miło, że na ludziach, którzy "wykitowali" można ubić mały polityczny
        interesik
        • oszolom.z.radia.maryja Re: zostałem koordynatorem pielgrzymek RodzinyR.M 07.07.05, 21:27
          szkoda ze sa tacy którzy w imię jakiś mglistych celów wolą narażać na szwank
          zycie całych narodów
          • nabukko radiomaryjska hieno - tak ktoś, bardzo trafnie.... 07.07.05, 21:54
            cię nazwał. Przeczytałem wszystkie posty o tobie i twojej "karierze
            politycznej", twoich chorych zapędach i doszedlem do jedynego słusznego
            wniosku. Ty nie jesteś oszołom i do tego glupi. Ty jesteś moralne nic, ot
            ścierwo ktore należy ominąć i splunąc na nie.Mam nadzieję że "porannakawa"
            dokończy rozpoczętego dzieła. Trzymam za to kciuki huberciku - hieno.
    • porannakawa oszol-wampirze-wstałeś na zapach krwi z Londynu? 07.07.05, 21:42
      oszoł - na zapach krwi z Londynu znowu powstałeś wampirze!
      Chcesz osinowym kołkiem?
      Zostałeś TRAFIONY-ZATOPIONY a ty nadal wstajesz na zapach krwi z tego grobu i
      rozsiewasz swoje trupie miazmaty.
      Wracaj do forumowego grobu, a kysz, a kysz wampirze!
    • ponury.zniwiarz Re: zostałem koordynatorem pielgrzymek RodzinyR.M 07.07.05, 21:44

> Będę liczył ilu jest uczestników ile autokarów przyjedzie no i będę
      > odpowiadał za bezpeczeństwo pielgrzymów. Katolicy musza umiec się organizować
      >
      > A oto Program XIII Pielgrzymki Rodziny Radia Maryja na Jasną Górę:
      >
      > Sobota, 9 lipca
      >
      > Godzina 18.00 Msza Święta, koncelebrują księża biskupi oraz przybyli kapłani,
      > homilię wygłosi ks. bp Stanisław Stefanek, ordynariusz diecezji łomżyńskiej
      >
      > Godzina 20.20 Różaniec
      >
      > Godzina 21.00 Apel Jasnogórski
      >
      > Godzina 24.00 - Msza Święta za Ojczyznę celebrowana w Cudownej Kaplicy Matki
      > Bożej Jasnogórskiej
      >
      >
      > Niedziela 10 lipca
      >
      > Godzina 8.15 Godzinki ku czci Niepokalanego Poczęcia Najświętszej Maryi Panny
      > Godzina 11.00
      > uroczysta Msza Święta koncelebrowana przez księży biskupów i kapłanów,
      > przewodniczy jej ks. bp Stanisław Napierała, ordynariusz diecezji kaliskiej,
      > homilię wygłosi ks. bp Józef Zawitkowski
      >
      > Godzina 15.00 Koronka
      > Zakończenie pielgrzymki
      >
      > Transmisja w Radiu Maryja i TV Trwam
      > oraz relacje na stronie internetowej
      >
      >

odstaw czopki sterydowe - robi cie sie krzywda chlopcze.
      • oszolom.z.radia.maryja Re: zostałem koordynatorem pielgrzymek RodzinyR.M 07.07.05, 21:46
        sam do siebie gadasz smutasie?
        • nabukko powtarzam jeszcze raz: 07.07.05, 21:56
          cię nazwał. Przeczytałem wszystkie posty o tobie i twojej "karierze
          politycznej", twoich chorych zapędach i doszedlem do jedynego słusznego
          wniosku. Ty nie jesteś oszołom i do tego glupi. Ty jesteś moralne nic, ot
          ścierwo ktore należy ominąć i splunąc na nie.Mam nadzieję że "porannakawa"
          dokończy rozpoczętego dzieła. Trzymam za to kciuki huberciku - hieno.
          • oszolom.z.radia.maryja Re: powtarzam jeszcze raz: 07.07.05, 21:59
            poranna kawa skończy marnie za te pomówienia i oszcerstwa prędzej czy później
            trafi pod sąd..jedyna kara zablokowany dostęp do internetu
            • neceser oszolom pomawia Zydow o lichwe. jak dlugo jeszcze? 07.07.05, 22:13
              zanim to dla niego i smiecia rydzyka "skończy marnie za te pomówienia i
              oszcerstwa prędzej czy później
              > trafi pod sąd..jedyna kara zablokowany dostęp do internetu"?
              • oszolom.z.radia.maryja stosowanie lichwy przez Żydów to fakt! 07.07.05, 23:36
            • porannakawa Nie musisz powtarzać! Zadziałaj wreszcie! 07.07.05, 22:25

> poranna kawa skończy marnie za te pomówienia i oszcerstwa prędzej czy później
              > trafi pod sąd..jedyna kara zablokowany dostęp do internetu

To aż tak źle nie jest!
              Pisałeś kilkakrotnie huberciku wampirze,że podasz mnie do sądu za :
              1. oszczerstwa,
              2. zniesławienia
              3. pomówienia.
              Na każde takie tam twoje pisanie odpowiadałem, że droga otwarta! Podaj mnie do
              sądu - sąd poprosi o wydanie przez GW moich danych personalnych i już może się
              zacząć!
              O co miałbyś mnie oskarżyć? Jesteś pechowcem - sam na siebie naprodukowałeś
              dowodów swojej przestępczej działalności:
              1.kradzież mienia społecznego,
              2. kłamstwa notoryczne,
              3. współdziałanie z ojcową firmą w oszustwach podatkowych.
              Chcesz zacząć? Zaczynaj!
              Jesteś za cienki bolek na odszkodowania w kontrsprawie i zapłatę kosztów
              sądowych po przegranej sprawie!
              Wampirze - zwietrzyłeś zapach brytyjskiej krwi i wykorzystujesz ją do działania
              z niskich pobudek?
              Jesteś na forum traktowany PAVULONEM i prowadzi to do zauważalnego obniżenia
              twojej aktywności merytorycznej i zdecydowanemu sprowadzeniu do dna twoich postów.
              Już od czasu do czasu widać że został z ciebie worek skórny z wiaderkiem sadła.
              A ty wampirze znowu powstajesz i powstajesz!
              Zadziałaj wreszcie i podaj mnie do sądu!
              • oszolom.z.radia.maryja Re: Nie musisz powtarzać! Zadziałaj wreszcie! 07.07.05, 23:37
                wciąż powtazrasz publicznie te klamstwa ja nigdy niczego nie ukradlem żądam
                satysfakcji!
                • porannakawa Re: Nie musisz powtarzać! Zadziałaj wreszcie! 07.07.05, 23:49

> wciąż powtazrasz publicznie te klamstwa ja nigdy niczego nie ukradlem żądam
                  > satysfakcji!
                  +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
                  Wciąż powtarzasz publicznie te kłamstwa, że niczego nie ukradłeś.

Ukradłeś, ukradłeś - dlatego zostałeś zwolniony z pracy jako referent w UW w
                  Poznaniu.
                  Także wespół z ojcem prowadzącym zakład instalacyjny - współdziałasz w
                  przewałkach podatkowych.

Podaj do sądu - zostaniesz usatysfakcjonowany doszczętnie.
                  Stać ciebie będzie po przegranej sprawie na zwrot moich kosztów?
                  • oszolom.z.radia.maryja Re: Nie musisz powtarzać! Zadziałaj wreszcie! 08.07.05, 00:00
                    sam zlozylem wypowiedzenie prosze nie twórz falszywej rzeczywistości która
                    bylaby zgodna tylko z twoimi chorymi wyobrażeniami...
                    • porannakawa Re: Nie musisz powtarzać! Zadziałaj wreszcie! 08.07.05, 00:29

> sam zlozylem wypowiedzenie prosze nie twórz falszywej rzeczywistości która
                      > bylaby zgodna tylko z twoimi chorymi wyobrażeniami...

Znowu kłamiesz - nie do końca powiedziana prawda nie jest prawdą.
                      Po przyłapaniu ciebie Huberciku na złodziejstwie i leserowaniu oraz robieniu
                      fuch w czasie pracy zostałeś postawiony przed alternatywą - albo złożysz
                      wypowiedzenie sam albo dostaniesz dyscyplinarkę i z hukiem zostaniesz z pracy
                      wytrzaśnięty.
                      Zlitowali się nad tobą gdyż zostałeś przyjety do pracy korzystając z poparcia i
                      znajomości.
                      Nie chcieli tej osobie niszczyć historii w Urzedzie Wojewódzkim w Poznaniu.

Tak jest prawda o twoim zlodziejskim i oszukańczym charakterze.
                      Nie dyskutuj wiecej nad tymi sprawami bo za każdym razem zostaniesz
                      przygwożdżony FAKTAMI - PAVULONEM forumowym.Słabniesz coraz bardziej forumowo -
                      już niedługo fałd skórny i wiadro łoju po tobie zostanie.
                      I złe wspomnienie na forum!
                      • oszolom.z.radia.maryja Re: Nie musisz powtarzać! Zadziałaj wreszcie! 08.07.05, 00:32
                        w UW zarabiałem 1050 zł brutto a teraz mam nieopodatkowaną dietę w wys 1500 zl
                        tak więc kto na tym źle wyszedł? dobranoc kochanie!
                  • oszolom.z.radia.maryja Radio Maryja jest slawne na caly świat 08.07.05, 00:01
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=26173346
                    -piszą o nas a że źle to mniejsza o to najważniejsze że w ogóle piszą
                    • obseerwator Re: Radio Maryja jest slawne na caly świat 08.07.05, 00:14
                      adolf hitler jest jeszcze bardziej sławny, ale czy Niemcy są z tego dumni?
                      • oszolom.z.radia.maryja Re: Radio Maryja jest slawne na caly świat 08.07.05, 00:18
                        prosze nie porównywać ks Rydzyka do Hitlera! to niegodziwość! Gdyby nie ks
                        Rydzyk to te afery lewaków w ogóle nie ujrzalyby światla dziennego i deprawacja
                        narodu bylaby jeszce większa a tak to dzieki RM mlodzi dziś mniej akcpetują
                        aborcję niż ich rodzice
                        • obseerwator Re: Radio Maryja jest slawne na caly świat 08.07.05, 00:32
                          adolf hitler, oprócz zbrodni, zlikwidował w niemczech również bezrobocie - tym
                          sposobem rozumowania można w każdym znaleźć coś dobrego.

tyle, że nie o to chodziło, i nie porównałem drobnego cwaniaczka do mordercy.
                          nie imputuj mi tego, bo wiesz, że to nieprawda
                        • wrrr11 Re: Radio Maryja jest slawne na caly świat 08.07.05, 23:54
                          gdyby nie o R. nie było by w Polsce Maybacha.
    • henryk.log zostałem radnym Rady Osiedla Junikowo??:) 08.07.05, 23:35
      >Gałęski Rafał Mariusz???<

• jestemzewsi Re: zostałem radnym Rady Osiedla Junikowo??:) 08.07.05, 23:42
        Poważnie?!! ;)))
        • obseerwator podaję za henryk.log na FPoznań 08.07.05, 23:47
          To ten został radnym!!>Gałęski Rafał Mariusz<???
          Autor: henryk.log
          Data: 08.07.2005 23:18 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
          OSIEDLE JUNIKOWO
          Okręg II
          Uprawnionych do głosowania było 3.094 osoby. W głosowaniu wzięło udział 288
          osób. Frekwencja wyniosła 9,31 %.

Pozostali kandydaci, którzy nie weszli w skład Rady Osiedla uzyskali następującą
          liczbę głosów:

1.Gałęski Rafał Mariusz 81 **to ON**?????
          2.Walendowski Marcin 73

Opracował
          Wydział Wspierania Jednostek
          Pomocniczych Miasta
          Oddział Organizacji Jednostek Pomocniczych
          ----------------------------------------------

• jestemzewsi Re: podaję za henryk.log na FPoznań 08.07.05, 23:51
            Dla pana Henryka - gratulacje!!! Co za akcja!
            • henryk.log Re: podaję za henryk.log na FPoznań 09.07.05, 00:01
              Moja zasługa w "dojściu" osła doprawdy niewielka!!. Jesli uzyskam zgodę
              prawdziwych demaskatorów osła niezwłocznie publicznie oddam im mnie nienależne
              gratulacje! :))
              • wrrr11 Re: podaję za henryk.log na FPoznań 09.07.05, 00:04
                hej - bron sie!. :-)/
        • henryk.log Re: zostałem radnym Rady Osiedla Junikowo??:) 08.07.05, 23:56
          jestemzewsi napisał:

> Poważnie?!! ;)))
          Oceń Panie"jestemzewsi" dane sam!! (do skrzynki zajrzyj Pan!:))
          • jestemzewsi Re: zostałem radnym Rady Osiedla Junikowo??:) 09.07.05, 00:08
            Zajrzałem. Dla mnie - BOMBA!!! :-))))))))))))))))
            • henryk.log Re: zostałem radnym Rady Osiedla Junikowo??:) 09.07.05, 00:14
              jestemzewsi napisał:

> Zajrzałem. Dla mnie - BOMBA!!! :-))))))))))))))))

Dla mnie to też była bomba! :)), dzięki informacjom od prawdziwych "odkrywców"
              osła! :))

Może oszoł zrobić "dłuugie uszy" po powrocie z Częstochowy! :))
              • jestemzewsi Re: zostałem radnym Rady Osiedla Junikowo??:) 09.07.05, 00:18
                Czekam na tę chwilę... Jeszcze raz - dziękuje i dobranoc, panie Henryku (jeśli
                wolno mi sie tak do Pana zwracać).
                • henryk.log Re: zostałem radnym Rady Osiedla Junikowo??:) 09.07.05, 00:24
                  :)) Dobrej nocy. Mów mi Pan henryku! :))
            • obseerwator Re: zostałem radnym Rady Osiedla Junikowo??:) 09.07.05, 00:15
              nie bądźcie egoistami, uchylcie rąbka tajemnicy
              • henryk.log Re: zostałem radnym Rady Osiedla Junikowo??:) 09.07.05, 00:22
                Już uchylam!! :) (do skrzynki swej proszę:))
                • obseerwator Re: zostałem radnym Rady Osiedla Junikowo??:) 09.07.05, 00:25
                  jest pan WIELKI, Panie Henryku :))))
                  • henryk.log Re: zostałem radnym Rady Osiedla Junikowo??:) 09.07.05, 00:31
                    obseerwator napisał:

> jest pan WIELKI, Panie Henryku :))))

Eee! :)) jedynie 180 cm :)).

Prawdziwie Wielcy sa rzeczywiści "demaskatorzy" osła, na razie nie śmiem ich,
                    bez ich zgody ujawniać! :))
                    Znający "temat" bez trudu odgadną autorów "odkrycia" ! :))
                    Pzdr.
                    henryk
                    • obseerwator Re: zostałem radnym Rady Osiedla Junikowo??:) 09.07.05, 00:42
                      to prawda, o tych demaskatorach oczywiście, ale dla rozrywki proszę sprawdzić
                      na jakim osiedlu tego pieknego miasta jest ta ulica z adresu

plan.naszemiasto.pl/plan_poznan.html
                      • henryk.log Re: zostałem radnym Rady Osiedla Junikowo??:) 09.07.05, 00:53
                        W tym momencie nie całkiem kojarzę, która ulicę miałbym odnaleźć?? - jego taty???
                        • obseerwator Re: zostałem radnym Rady Osiedla Junikowo??:) 09.07.05, 01:23
                          ulicę z adresu, który podał Pan w mailu.
                          • mmkkll Re: zostałem radnym Rady Osiedla Junikowo??:) 09.07.05, 01:27
                            Też mogę prosić o te ciekawe informacje???
                            • rafal.mariusz.galeski odnośnie ciekawych informacji 09.07.05, 01:38
                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=26114856&a=26220878
                              -najgorsze jest to że nikt nie uwierzy że ja to nie Oszołom a jeszcze gorsze
                              jest to ze nie wiem kto mógł sobie tak ze mnie zakpić. Nawet nie wiem co zrobić
                              w tym przypadku, poza wyrażeniem ubolewania z powodu zaistniałej sytuacji. Bić
                              się w piersi za cudze wybryki? chyba tylko za znajomośc z niewłaściwymi ludźmi.
                              komuś się zwierzysz a oni przekręcą dodadzą od siebie .... podejrzewam kilka
                              osób ale akurat te są dziś pozagranicami kraju...ale przecież do internetu
                              można wejść dziś niemalże z każdego miejsca na ziemi
                            • malaszaramysz Re: zostałem radnym Rady Osiedla Junikowo??:) 09.07.05, 08:47
                              jasne, skrzynka :-))
                              • mmkkll Re: zostałem radnym Rady Osiedla Junikowo??:) 09.07.05, 09:09
                                Dzięki, przejrzałem, ale jest jedna wątpliwość:
                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=26114856&a=26220878
                                Brzmi trochę za mądrze na oszoła. Musi być to więc ktoś inny. Pozostają 2 osoby
                                albo oszoł znowu kłamie. No nic, zobaczymy, jak się dalej śledztwo potoczy ;).

• malaszaramysz Re: zostałem radnym Rady Osiedla Junikowo??:) 09.07.05, 09:13
                                  Moim zadaniem ktoś sobie jaja zrobialbo ,żeby sobie z nas zakpić albo żeby osła
                                  bronić..Zaraz Ci jeszcze coś do skrzynki wrzucę:-)))Czy Oszoł jest wg Ciebie
                                  zdolny do wieloletniej mistyfikacji,żeby wrabiać jakiegoś człowieka?
                                  • mmkkll Re: zostałem radnym Rady Osiedla Junikowo??:) 09.07.05, 09:26
                                    malaszaramysz napisała:

> Moim zadaniem ktoś sobie jaja zrobialbo ,żeby sobie z nas zakpić albo żeby osła
                                    >
                                    > bronić..Zaraz Ci jeszcze coś do skrzynki wrzucę:-)))Czy Oszoł jest wg Ciebie
                                    > zdolny do wieloletniej mistyfikacji,żeby wrabiać jakiegoś człowieka?

No fakt. Nic nowego, nie przejrzałe po prostu wcześniej dyskusji. Rzeczywiście
                                    nie wierzę, że oszoł byłby zdolny do takiej mistyfikacji, a teoria, jakoby miał
                                    przez taki czas udawać udawać durnia jest jakby nieco surrealna ;). A jeśli już,
                                    to sprawą może się zająć administracja forum, od tego jest logowanie.
                                    Przeczytałem wymieniony przeze mnie tekst i faktycznie to jednak oszoł mógł go
                                    spłodzić:
                                    a)ze strachu
                                    b)po solidnym wysiłku intelektualnym ;)
                                    Ale na razie dam mu spokój. Jeszcze z nerwów wykituje ;).
                                    • obseerwator Re: zostałem radnym Rady Osiedla Junikowo??:) 09.07.05, 09:33
                                      informacja henryka.log pojawiła się na FPoznań o 23.18, kilka minut później
                                      pojawiła się na FKraj.

list rzekomego rafała G. pojawił się o godz. 1.00.

oszoł dyryguje pielgrzymką i jest odcięty od sieci.

jakie jest prawdobodobieństwo, że akurat wczoraj prawdziwy rafał g. siedział w
                                      sieci i śledził wątki? niewielkie.

ktoś trezci po prostu sobie zakpił z całej sytaucji wypisując tego długiego
                                      posta o rzekomej działalności oszołoma
                                      • malaszaramysz Znalazłam informację o zmarłym radnym 09.07.05, 09:38
                                        Zmarły radny to Lech Molewski - motolotniarz. Z tego samego okręgu startował
                                        nasz Rafałek.

www.zsbd.pl/lech_molewski.htm
                                        • mmkkll Re: Znalazłam informację o zmarłym radnym 09.07.05, 09:46
                                          Czyli się wyjaśnia. A jeszcze niedawno osioł pisał, że to jakiś były
                                          stalinowiec. Ładnie, wychodzi ośla moralność... Poszukam i zaraz zacytuję.
                                          • malaszaramysz Re: Znalazłam informację o zmarłym radnym 09.07.05, 09:53
                                            Pikanterii sprawie dodaje fakt, iż Pan Lech Molewski dostał najwięcej głosów w
                                            wyborach. Z tego co wyczytałam, to była bardzo ciekawa osoba i na pewno wiele
                                            dobrego w życiu zrobił.
                                      • mmkkll Re: zostałem radnym Rady Osiedla Junikowo??:) 09.07.05, 09:43
                                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=25960580&v=2&s=0
                                        Znalazłem, faktycznie ;).
                                        Jako warszawiakowi nie zdarza mi się wchodzić na poznańskie forum.

> ktoś trezci po prostu sobie zakpił z całej sytaucji wypisując tego długiego
                                        > posta o rzekomej działalności oszołoma

Hmmmm... Tak na dobrą sprawę to rzeczywiście można to odebrać jako żart. Chyba,
                                        że oszoł kłamał w sprawie tej pielgrzymki, ale to mało prawdopodobne.
                          • malaszaramysz Re: zostałem radnym Rady Osiedla Junikowo??:) 09.07.05, 08:38
                            Dziwne :-)))))))))))) Poznań - Junikowo :-))
                            • henryk.log Wszystkim wątpiącym i lekko rozdającym laury!!! 09.07.05, 20:13
                              Pani "malaszaramyszko"!! - WIELKA Jesteś Pani!!! :))))))))
    • edico Re: Wyjaśnij mi, jak się ma ten papieski burdel 08.07.05, 23:40
      do społrecznych nauk Kościoła, do całej jego metafizyki i do jego uroszczeń
      moralizatorskich?
    • rafal.mariusz.galeski w sprawie niejakiego Oszołoma z radia \Maryja 09.07.05, 01:00
      od jakiegoś czasu docieraja do mnie informacje że na niniejszym forum działa
      forumowicz Oszołom z r Maryja który pod tę postać podszywa moją osobę. Co
      gordsza zaczynam być utożsamiany z tymze forumowiczem. Chcę z całą
      stanowczością oświadczyć że poglądy tego pana nigdy nie były moimi poglądami.
      Nie mam zielonego pojęcia kto mógł wpasć na coś takiego jak podszywanie się pod
      moją osobę pod tym jakze szyderczym nickiem. Miałem wielu wrogów w zyciu ale
      uważam ten rozdzial w moim życiu za w pełni zamknięty. z Wieloma po latach się
      pogodziłem i nie żywię do nikogo urazy. Nie wiem kto mógł się okazać aż tak
      dziecinny a zarazem tak nikczemny. Jedno jest pewne ta osoba musi mnie dobrze
      znać. Nie wiem czy ktoś się w ten sposób mści na mnie próbując mnie w ten
      sposób ośmieszyć przed ludźmi ale działanie tego kogoś jest wyjątkowo perfidne.
      Apeluję tu z tego miejsca do tego dowcipnisia. Miej cywilną odwagę tchórzu sie
      przyznać kim naprawdę jesteś ty który podpisujesz się jako Oszołom. Czy zdajesz
      sobie sprawę chyba ile szkód mozesz wyrządzić swoim postępowaniem...o co ci
      chodzi? do czego zmierzasz? co chcesz prze to wszystko osiągnąć? chcesz mnie
      skonflikotować ze wszystkimi wokół? co ja ci takiego wyrządziłem złego ze
      dążysz do zniszczenia mnie za wszelką cenę? Dlaczego nie spotkasz się ze mną w
      cztery oczy i nie poiwiuesz wprost pretensji jakie żywisz pod moim adresem
      tylko tchórzliwie ukrywasz sie pod nickiem i wkładasz mi w usta nie moje
      poglądy? Myslisz że jesteś anonimowy? grub się mylisz bratku jesli tak sądzisz
      nie mogę tego odpuscić..koniec tej zabawy nieszanowny kolego!
      Czy ty wiesz coś ty zrobił? jesli nie mam nadzieje ze prokurator i sąd ci to
      uświadomi!
      p.s wyrażam najgłebsze ubolewanie i oburzenie poczynaniami tego delikwenta
      który przypisał(pośrednio) mi szereg niegodziwych zachowań i wypowiedzi.
      zwraca sie do adminitrartórw tego forum by baczniej przyglądali sie wchodzacym
      ty gościom na ten portal..mamy tu do czynienia z praktykami z okresu
      najciemniejszego okresu naszej historii czyli z epoki PRL...tworzenie pewnej
      fikcyjnej rzeczywistosci , tworzy sie pewną fikcyjną p[ostać któeją przypisuje
      się w mniej lub bardziej zakamuflowany sposób cechy faktycznie istniejącej
      osoby w celu jej skompromitowania wyszydzenia itd...nie można tego zostawić
      tego oy tak bez odzewu...słyszałem ze ów gość od dłuzszego czasu na niniejszym
      forum bawi się moim kosztem...nie przyjmowałem tego do wiadomości ale to co
      teraz tu zobaczyłem kompletnie mnie zmroziło... wpierw rzuca w imię Boga
      oskarzenia na prawo i lewo a potem próbuje zwalić winę na kogoś z realu..miarka
      sie przebrała panie O...czytałem jego wczesniejsze wpisy..i wnioskuje ze pod
      nikiem Oszołom zostało ukrytych kilka postaci z"reala" ...oprócz mnie ów gośc
      uderza w mojego ojca a takze conajmniej dwóch moich serdecznych przyjaciół...
      jest też tu kilka nieścisłości delikatnie mówiąc ..niemniej mam wątliwosci czy
      jes wyjaśniać.a to w obawie że mogę temu dowcipnisiowi dostarczyć kolejnych
      argumentów do ataków na moją osobę..boje sie ze jak tak dalej pójdzie to ktoś
      moze mi przypisac naprawdę czyny cięzkego kalibru. Mozna odnieść wrażenie że
      ten ów oszołom to starszy gość który ma za sobą wieloletnią praktykę w UB czy
      SB.
      w przeszłosci moja rodzina była kilkakrotnie napadana okradana były też
      telefony z pogróżkami m.in z tą że urządzę się tak ze do końca życia sie z tego
      nie wywiniesz...
      raz jeszcze wyrażam ubolwewanie z powodu tego co się stało aczkolwiek nie ja
      byłem tego sprawcą jednakze te niegodziwe czyny zostały przypisane (pośrednio)
      mojej osobie... zostały mi przypisane przez tego osobnika skłonności
      homoseksualne pedofilskie a nawet nekrofilskie... jak sie przed tym bronic?
      dlaczego takiego oskarżenia kalibru padają publicznie bez żadnej reakcji
      adminów forum?
      Forumowy Oszołom to konglomerat kilu osób ale to też osoba która mnie dobrze zna
      Mozliwe ze niedłgo zgłoszą się kolejni poszkodowani przez oszołoma...
      czytałem jego wpisy i wasze nań reakcje...coś takiego nie powinno miec w ogóle
      miejsca w cywilizowanym portalu ! Jest mi też przykro ze zlekceważyłem sobie
      wczesniejsze doniesienia o tym iż ktoś pod nikiem oszołom głosi swoje poglady
      i przypisyuje mi jako moje własne...nie wiem ile szkód ten nikczemnik mógł
      wyrządzić w rzekomo moim imieniu. Zostałem zmuszony do podjęcia pewnych
      czynności mających na celu ustalenia tego osobnika jego prawdziwych danych
      O dalszych czynnościach zdecyduje po naradzie z najbliższymi którzy są
      wstrząśnięci tym co się tu na tym forum stało
      • cimoszenko Re: w sprawie niejakiego Oszołoma z radia \Maryja 09.07.05, 04:41
        oszolom zatytulowal:
        >zostałem koordynatorem pielgrzymek RodzinyR.Maryja

Jo tys, ino si ni kfolem
        • obseerwator Re: w sprawie niejakiego Oszołoma z radia \Maryja 09.07.05, 11:09
          goniecosiedlowy.terramail.pl/
          to witryna lokalnej gazetki osiedlowej, zaraz wyślę tam maila, z zapytaniem do
          redakcji , czy rzeczywiście gałęski wszedł do rady osiedla na miejsce zmarłego
          Lecha Molewskiego
          • malaszaramysz Dobry pomysł :-))))))))) n/t 09.07.05, 12:22
            • obseerwator Re: 09.07.05, 12:29
              Lech Molewski27.X.1954r.-21.V.2005rW sobotę, dnia 21 maja 2005r. odszedł od nas
              śmiercią tragiczną kolega, przyjaciel, wychowawca Lech Molewski. Od jedenastu
              lat uczył wychowania fizycznego w Zespole Szkół Budowlano Drzewnych.
              Wyrozumiały i konsekwentny. Jako wychowawca i nauczyciel zawsze przedkładał na
              pierwszy plan znalezienie wspólnej płaszczyzny porozumienia pomiędzy
              nauczycielem, uczniem i rodzicami. Na prowadzonych przez Niego lekcjach widać
              było stosowanie zdobytej wiedzy w pracy dydaktycznej. Lekcje prowadzone były z
              zastosowaniem różnego rodzaju form pracy, głównie aktywizujących. Uczestniczył
              w wielu formach doskonalenia zawodowego z zakresu dydaktyki, pedagogiki i
              wychowania. Był w trakcie realizowania stażu na tytuł nauczyciela
              dyplomowanego.Współpracując z instytucjami kulturalnymi osiedla Kopernik-
              Raszyn, Junikowo i miasta Poznania potrafił zainspirować młodzież do
              uczestnictwa w zajęciach o charakterze sportowym. Duże zdolności
              organizatorskie zaowocowały wieloma imprezami szkolnymi, przygotowanymi
              profesjonalnie i na wysokim poziomie . Imprezy te zostały na stałe wpisane w
              kalendarz uroczystości i imprez szkolnych np. Dzień Sportu Szkolnego, w którym
              uczestniczyło co roku ok. 400 uczniów. Prowadząc zajęcia w ramach szkolnego
              klubu sportowego zdobył wraz z młodzieżą naszego Zespołu Szkół między innymi
              mistrzostwo miasta Poznania w halowej piłce nożnej w roku 2003. Własnym
              przykładem i zaangażowaniem w realizacji sportowych pasji potrafił rozwinąć
              zainteresowania młodzieży tworząc szkolne koło motolotniarskie. W ramach tej
              działalności uzyskał w roku 2005 wraz z uczniem naszej szkoły oficjalny
              wysokościowy rekord Polski w klasie R-1WL-2 wznosząc się motolotnią na wysokość
              ponad 5000 metrów. Na podkreślenie zasługuje również praca społeczna Lecha na
              rzecz szkoły- od sześciu lat aktywnie brał udział w pracach szkolnej komisji
              socjalnej oraz w szkolnym kole NSZZ „Solidarność”, a także działalność w ramach
              osiedla mieszkaniowego Junikowo, na którym mieszkał. Oddzielną wspaniałą kartę
              w życiu Lecha Molewskiego stanowiły osiągnięcia w Jego sportowej pasji –
              motolotniarstwie. Msza Święta pogrzebowa odprawiona została we wtorek 31 maja
              2005 roku o godz. 1130 w Kościele św. Andrzeja Boboli na Junikowie. Pogrzeb
              odbył się we wtorek 31 maja 2005 roku o godz. 1305 na Cmentarzu na Junikowie.

Zwróćcie uwagę na datę urodzenia zmarłego (pomijając oczywiście wszystko inne).
              To jest człowiek, który miał , jak piszę oszołom „stalinowswką przeszłość i nie
              jedno życie miał na sumieniu” ( forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
              f=28&w=26114856&a=26137827 )
              • obseerwator Re: 09.07.05, 12:30
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=26114856&a=26137827

przepraszam, źle się wkleiło
                • malaszaramysz Re: 09.07.05, 12:40
                  Zobacz sobie w skrzynce :-))))))))
                  • obseerwator Re: 09.07.05, 12:42
                    nic tam nie ma, oprócz listu od henryka.log :)))))))))))))))
                    • malaszaramysz Re: 09.07.05, 12:44
                      Proponuję jeszcze raz:-)) Chyba,że Henryk wysłał to samo :-))))))))) Z
                      przepisów wynika,że nasz to nasz Rafał powinien to miejsce zająć.
                      • obseerwator Re: 09.07.05, 12:48
                        dzięki, to on, zwłaszcza, że w jednym z postów pisał o śmierci poprzednika w
                        wypadku samochodym.

a od Henryka dostałem coś innego, ciekawego, ale zgodnie z prośbą Henryka, nie
                        upubliczniam tego, do czasu, aż prawdziwi demaskatorzy nie wrócą na forum, bo
                        to im należy się palma pierwszeństwa.

coś mi się wydaje, że Henryk Tobie też coś przesłał :)))))))))
                        • malaszaramysz Re: 09.07.05, 12:51
                          Odwrotnie :-)))))))))
                          • obseerwator Re: 09.07.05, 12:57
                            OK, to gratulacje za inteligencję i wytrwałą, mróczą i benedyktyńską
                            pracę :)))))))))))
                            • malaszaramysz Re: 09.07.05, 13:00
                              To była praca zespołowa. Gratulacje należą się bardzo wielu osobom :-)))))) Te
                              najważniejsze informacje na razie muszą pozostać naszą wspólną tajemnicą -
                              dopóki mój prawnik nie powie,że możemy otwartym tekstem na forum to wrzucić :-
                              )))
                            • mmkkll Re: 09.07.05, 13:02
                              Dziękuję za wyręczenie mnie ze znalezieniem oślego wpisu o stalinowskiej
                              przeszłości jego poprzednika. Może by tak nowy wątek o tym założyć(tj. zestawić
                              te 2 teksty), bo po tym już się coś niewygodnie porusza)?
                              • obseerwator Re: 09.07.05, 13:06
                                można by, ale kto będzie wątek podbijał , skoro główny zainteresowany steruje
                                obecnie ruchem berecików z antenkami?
                                • mmkkll Re: 09.07.05, 13:08
                                  Skoro jest tu już tyle wpisów, to zapewne ktoś będzie podbijał. Zaraz założę(na
                                  temat, o którym mówiłem).
                        • henryk.log Re: 09.07.05, 20:05
                          obseerwator napisał:

> dzięki, to on, zwłaszcza, że w jednym z postów pisał o śmierci poprzednika w
                          > wypadku samochodym.
                          >
                          > a od Henryka dostałem coś innego, ciekawego, ale zgodnie z prośbą Henryka, nie
                          > upubliczniam tego, do czasu, aż prawdziwi demaskatorzy nie wrócą na forum, bo
                          > to im należy się palma pierwszeństwa.
                          >
                          > coś mi się wydaje, że Henryk Tobie też coś przesłał :)))))))))

Panie "obserwator", wszystko co Pan ode mnie do skrzynki dostał, jest fragmentem
                          (moim zdaniem najistotniejszym) materiału od Pani "myszki", który do mnie
                          "zamejlowała".
                          Zatem wiesz Pan już, komu przynależne wszelkie honory.
                          Pani"myszka" jest WIELKA!! :-))))))))
                          • malaszaramysz Panie Heniu , to była zespołowa praca wielu osób 09.07.05, 20:07
                            Każdy dorzucił coś do układanki.Moja zasługa nie jest wielka.Pocztę proszę
                            sprawdzić:-)))
                            • henryk.log Skromnaś P."myszko":) - jak ten "nick" :)))))) 09.07.05, 20:18
                              malaszaramysz napisała:

> Każdy dorzucił coś do układanki.Moja zasługa nie jest wielka.Pocztę proszę
                              > sprawdzić:-)))
                              • malaszaramysz Serio piszę :-)) 09.07.05, 20:27
                                Moją pracownicę na trop doprowadził forumowicz z Poznania - ja tylko za
                                listonosza zrobiłam, resztę informacji zdobyli już inni :-)))))))))
                                • gregorak Do Małej Szarej Myszki 10.07.05, 11:00
                                  Prosze sprawdzić skrzynkę.
    • jagnieszkaa Re: zostałem koordynatorem pielgrzymek RodzinyR.M 09.07.05, 20:17
      ...ciebie i twoje mienie
    • yossarian18 Re: zostałem koordynatorem pielgrzymek RodzinyR.M 09.07.05, 20:37
      To Twój najpopularniejszy wątek. Mam nadzieję, że jak wrócisz z pielgrzymki to
      napiszesz na FK obszerny i wyczerpujący reportaż.
      • malaszaramysz Wierzysz,że jeszcze tu coś napisze ?? 09.07.05, 20:39
        Masz ogromną wiarę w ludzi. Moim zdaniem zniknie jak sen złoty albo pojawi się
        po innym nickiem.
      • henryk.log To Twój "najpopularniejszy" wątek!!->życzliwy< :)) 09.07.05, 23:02
        bo zostałe(ś)m radnym !!!!
    • henryk.log Bedą "tłuc" osła!- jeju cósmy "mu" uczynili ?? :)) 10.07.05, 00:33
      Dzięki! Teraz będę mógł..
      Autor: Gość: stachu IP: *.icpnet.pl
      Data: 10.07.2005 00:22

+ dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz
      ...osobiście dać mu w mordę ;) Już mam jego namiary - nie napiszę, bo cenzor
      zaraz wytnie.

Tak za poglądy ;)
      • jestemzewsi Re: Bedą "tłuc" osła!- jeju cósmy "mu" uczynili ? 10.07.05, 00:36
        No i Oszołom się doigrał.
        • henryk.log Re: Bedą "tłuc" osła!- jeju cósmy "mu" uczynili ? 10.07.05, 00:40
          jestemzewsi napisał:

> No i Oszołom się doigrał.
          >
          >

On czy "my"?? :))))
          • jestemzewsi Re: Bedą "tłuc" osła!- jeju cósmy "mu" uczynili ? 10.07.05, 00:55
            On.
    • storima Re: zostałem koordynatorem pielgrzymek RodzinyR.M 10.07.05, 03:26
      Nie ma sie czym chwalic:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=15835215&v=2&s=0
      zalosne, ale jednak prawdziwe

od sw. Miasta otrzymales
      jedynie
      szalenie kontrowersyjne wpisy:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=26165778&v=2&s=0
      i oczywiscie rzeczowej odpowiedzi

jak nie bylo

tak i
      nie bedzie.

Propagandzie Rydzyka:
      mowimy
      Nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • storima Do nacjonalisty Oszoloma: 10.07.05, 03:44
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=26254333
      wklejam bo chce demokratycznie me slowa powielac.

Ty powielasz rydzykowy nacjonalizm, ja powielam fakty.
    • storima Re: zostałem koordynatorem pielgrzymek RodzinyR.M 10.07.05, 04:25
      to tylko znaczy, ze RM schodzi na dalsze psy.

Wbrew to Autorytetom Watykanu.*

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=26254333
    • henryk.log >zostałem koordynatorem <!!! - za ILE!!!!!!! 10.07.05, 12:03
      Re: Oszolom i aborcja
      Autor: oszolom.z.radja.maryja
      Data: 24.10.2003 12:50 + dodaj do ulubionych wątków

zarchiwizowany

-------------------------------------------------------------------
      -------------
      ach zapomnialem dodac ze tan Augustyn to jakis arab z afryki byl,
      i sie nie
      liczy. I nie bajeruj mi 6tu ! nie wolno to nie wolno i koniec. i
      nie wywlekaj
      mi tu filozoffii bo sie na tym nie znam i tylko mi sie miesza. nie
      za todostaje
      kase
      z Bogiem
      • jestemzewsi Re: >zostałem koordynatorem <!!! - za ILE 10.07.05, 12:38
        Za trzydzieści srebrników?
    • henryk.log Panie koordynatrze pielgrzymek RodzinyR.M 10.07.05, 13:59
      nabijaj Pan licznik!! - konkurencja nie śpi! :))

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=26231118&a=26262921
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka