Dodaj do ulubionych

Wiele nieścisłości w oświadczeniach podatkowych...

• me-e N I E S C I S L O S C ...))) 23.08.05, 18:53
      ...lubie te okazywanie ideologicznej milosci az do grobu...to ile cimoszenko ma
      dochodu ,ze przeoczyl w oswiadzceniu niby pylek siedemset tysiecy zlotych
      nazywanym tu NIESCISLOSCIA )))...normalnie jak mee ja tez nie zwracam uwagi jak
      wypadnie mee z kieszeni dwadziescia groszy...)))
    • mrp0 Re: Wiele nieścisłości w oświadczeniach podatkowy 23.08.05, 19:04
      Szanowni państwo więcej szacunku dla słów "Oświadczenie majątkowe" a nie
      podatkoewe Skutek takich świwadomych błedów jest oczywisty. pozostaje tylko do
      ustalenia czy cel jest też oczywisty czyli pomówienie. wówcas wobec autora
      przynajmniej w wewnętrznym postępowaniu należało by wyciągnac daleko idące
      konsekwencje za oszczerstwo wobec kandydata na prezydenta RP. pozdrawiam RM
      • alfredkujot Re: Wiele nieścisłości w oświadczeniach podatkowy 23.08.05, 19:10
        mrp0 napisał:

> Szanowni państwo więcej szacunku dla słów "Oświadczenie majątkowe" a nie
        > podatkoewe Skutek takich świwadomych błedów jest oczywisty. pozostaje tylko
        do
        > ustalenia czy cel jest też oczywisty czyli pomówienie. wówcas wobec autora
        > przynajmniej w wewnętrznym postępowaniu należało by wyciągnac daleko idące
        > konsekwencje za oszczerstwo wobec kandydata na prezydenta RP. pozdrawiam RM

Dobra jest a co z tymi 100 tys baksow ?
        Kto komu przesylal z USA czy do USA ?
        Gdzie sa kwity i dlaczego jest nie wpisane w oswiadczenia majatkow , podatkowe.
        Czy te oswiadczenia moga byc bardzo rozne . Tylko nie kugluj z datami
        bo to nie o to chodzi.
        A co kandydata i szacunku - dobrze ze jest tylko kandydatem
        To bylby numer gdybysmy sobie tego"interepretatora prawa"
        na prezydenta wybrali ...
        • yeellow Re: Wiele nieścisłości w oświadczeniach podatkowy 23.08.05, 19:14
          lepiej wybrac takiego, ktory zapomina wyplacic prawomocnie zasadzonych
          pieniedzy i odmawia wykonania wyroku sadu?
        • kapusniaczek41 Re: Wiele nieścisłości w oświadczeniach podatkowy 23.08.05, 19:25
          Przed 20 a może i więcej laty zachciało mi śię polecieć do Istambułu, kupić
          dzieciakom jakieś prezenty na Gwiazdkę. Celnik na lotnisku skasował cło za dwa
          dziewczęce kożuszki z łatek, a po dwu latach nasz dzielny US poprosił mnie o
          rozliczenie się z tych kożuszków!
          Dlatego chwalę dawny ustrój wrzeszczę wręcz: KOMUNO WRÓĆ! ZLUSTRUJ MARSZAŁKA!
          i nie tylko!
          bo On to płotka...
          taki wypadek przy pracy...
          • mrp0 Re: Wiele nieścisłości w oświadczeniach podatkowy 23.08.05, 19:30
            a to jest oczywiście na temat ?
          • yeellow Re: Wiele nieścisłości w oświadczeniach podatkowy 23.08.05, 19:43
            o, wydalo sie, byly komuch... W koncu tylko tacy 20 lat temu za granice mogli
            wyjechac ;)
      • me-e Re: Wiele nieścisłości w oświadczeniach podatkowy 23.08.05, 19:52
        ...proponuje roztrzelanie z tatusiowego nagana...w ramach konsekwencji
        prawnych...

...mrp0 napisał:

> Szanowni państwo więcej szacunku dla słów "Oświadczenie majątkowe" a nie
        > podatkoewe Skutek takich świwadomych błedów jest oczywisty. pozostaje tylko
        do
        > ustalenia czy cel jest też oczywisty czyli pomówienie. wówcas wobec autora
        > przynajmniej w wewnętrznym postępowaniu należało by wyciągnac daleko idące
        > konsekwencje za oszczerstwo wobec kandydata na prezydenta RP. pozdrawiam RM

• disperse Re: Wiele nieścisłości w oświadczeniach podatkowy 23.08.05, 19:06
      Jaka jest roznica "pamylilem sie i nie wpisalem" a "swiadomie zatailem" W
      swietle deklarowania czegos na papierze jak dla mnie nie ma roznicy.

• yeellow Re: Wiele nieścisłości w oświadczeniach podatkowy 23.08.05, 19:15
        intencje sa roznica. Mniej wiecej taka roznica jak zabicie kogos mlotkiem, a
        przejechanie osoby, ktora wbiegla na jezdnie. To i to morderstwo, prawda?
      • mrp0 Re: Wiele nieścisłości w oświadczeniach podatkowy 23.08.05, 19:16
        disperse napisał:

> Jaka jest roznica "pamylilem sie i nie wpisalem" a "swiadomie zatailem" W
        > swietle deklarowania czegos na papierze jak dla mnie nie ma roznicy.
        >
        > dokładnie taka sama jak to że uważam że mam racje a jej nie mam albo wiem że
        nie mam racji a twierdzę że ja mam w pierwszym przypadku to pomyłka w drugim to
        fałsz. dokłdnie taka
        • zwykly2 Re: Wiele nieścisłości w oświadczeniach podatkowy 23.08.05, 19:33
          Jednak to jest trochę inaczej- uważasz ze masz racje gdy jej nie masz - jesteś
          głupcem, gdy ją masz-jesteś świnią.
      • mordzinas CIMOSZENKO KRĘTACZ DO SZEŚCIANU!!!!!! 23.08.05, 19:17
        Wydłuża ci się nos towarzyszu Cimoszenko.

Sondaże wskazują jednoznacznie: Cimoszenko traci poparcie Polaków.

Nareszcie!!!!!

Może wreszcie będziemy mieli normalnego ( niekomucha) prezydenta ( Kaczora
        lub Tuska)
        • yeellow Re: CIMOSZENKO KRĘTACZ DO SZEŚCIANU!!!!!! 23.08.05, 19:17
          juz mielismy Walese :-)
          • prawopl Re: CIMOSZENKO KRĘTACZ DO SZEŚCIANU!!!!!! 23.08.05, 20:23
            yeellow napisał:

> juz mielismy Walese :-)

Wasza moralność jest jak guma lateksowa. Skoro jeden może, to reszta też może.
            Wszystkie chwyty dozwolone, w tym nawet czerpanie korzyści materialnych z
            ogłaszanych upadłości firm www.czarnalista.com/1dariuszczajka.html

Tylko to co Wy robicie jest bezprecedensowe - jeszcze nigdy tylu SLD-owców nie
            siedziało w więzieniach, a przecież to nie koniec. Zlitujcie się - przez Was
            może zabraknąć miejsc!! Wszędzie się pchacie - nawet do więzień!
            • yeellow Re: CIMOSZENKO KRĘTACZ DO SZEŚCIANU!!!!!! 23.08.05, 20:26
              znowu pluralis majestatis? Ja nigdy nie bylem w sld, klamczuchu.

To, jak, dalej wstydzisz sie swojego kandydata? Kaczor?
              • prawopl zapomniałem że on jest BEZPARTYJNY 23.08.05, 20:54
                yeellow napisał:

> znowu pluralis majestatis?

niestety nie rozumiem pierwszych słów. Zaczynam mieć kompleksy. Chyba też
                wybiorę się do Cambridge (tak jak WC) albo przynajmniej do Moskwy. Wszyscy
                jesteście tak pięknie wykształceni i tak ładnie się ubieracie. Ostatnio widzę
                że na dworze "bez barier" panuje moda na złote (królewskie) krawaty i koszule
                na spinki (bez guzików - widać nawet one, biedne guziki, wam przeszkadzają...).

> Ja nigdy nie bylem w sld, klamczuchu.

to może być prawda... chociaż trudno Wam ufać, skoro tak często się mylicie.
                Może też tak jak p.Cimoszewicz, za chwilę powiesz że się tylko pomyliłeś?

Chociaż zauważyłem że od jakiegoś czasu wszyscy stajecie się "bezpartyji" - czy
                to jakaś nowomowa? - może aluzja? - może coś w rodzaju "niezależna prokuratura"
                jak to powiedział p.Cimoszewicz??

> To, jak, dalej wstydzisz sie swojego kandydata? Kaczor?

Kaczor Donald? znam, owszem. Amerykański bohater kreskówek - czy On też budzi
                Waszą odrazę?

A wstydzę się Włodzimierza Cimoszewicza, który bardzo mnie rozczarował.
                Rozważałem głosowanie na niego, ale teraz jest to całkowicie niemożliwe. W
                moich oczach jest On całkowicie skompromitowany i szkoda głosu na niego - to
                tak jaby wurzucać głos do WC. Teraz nie wiem na kogo zagłosować - to prawda,
                ale na pewno nie na p.Cimoszewicza. Prosta, zwięzła, jednoznaczna odpowiedź.
                (kropka)
                • yeellow Re: zapomniałem że on jest BEZPARTYJNY 23.08.05, 20:57
                  wspolczuje, ale google wystarczy. Mnie co prawda wystarczyla do rozumienia
                  prostych zwrotow podstawowka, ale to bylo przed reforma.

I nie pisz juz, jak to lubiles Cimoszewicza. Nikt w te klamstewka nie uwierzy...
                  • prawopl Re: zapomniałem że on jest BEZPARTYJNY 23.08.05, 21:06
                    yeellow napisał:

> wspolczuje, ale google wystarczy. Mnie co prawda wystarczyla do rozumienia
                    > prostych zwrotow podstawowka, ale to bylo przed reforma.
                    >
                    > I nie pisz juz, jak to lubiles Cimoszewicza. Nikt w te klamstewka nie
                    uwierzy..
                    > .

To prawda. Nigdy nie lubiłem Cimoszewicza. Zawsze mnie zrażał swoim cynicznym,
                    aroganckim sposobem bycia. Ale tak go wspaniale zachwalaliście, że rozważałem
                    głosowanie na niego. Teraz czuję się przez Was oszukany. Nigdy na niego nie
                    zagłosuję.
                    • yeellow Re: zapomniałem że on jest BEZPARTYJNY 23.08.05, 21:12
                      cale szczescie :). A na kogo zaglosujesz? Wciaz nie wiesz?
    • chris12 To jest dyskusja o kandydacie na prezydenta? 23.08.05, 19:14
      A kto z was potrafi wymienić szybko pięć spraw, którymi nowy prezydent powinien
      się zająć?
      Pierwsza to pewnością czyszczenie kominów (Tusk) ale co poza tym?
      • yeellow Re: To jest dyskusja o kandydacie na prezydenta? 23.08.05, 19:15
        zdefiniowanie slowa "przestepca" ;-).
      • alfredkujot Re: To jest dyskusja o kandydacie na prezydenta? 23.08.05, 19:23
        chris12 napisał:

> A kto z was potrafi wymienić szybko pięć spraw, którymi nowy prezydent
        powinien
        >
        > się zająć?
        > Pierwsza to pewnością czyszczenie kominów (Tusk) ale co poza tym?

No zobacz jak ten cimoszewicz i sld tylek zawracaja.
        Wziolby kapelusz i sie juz nie kompromitowal.
        Ludzie zajeliby sie waznieszymi sprawami niz bezpartyjny kandydat z pzpr-sld..
        i na dodatek najuczciwszy z tych z sld--oczywiscie.
        • yeellow Re: To jest dyskusja o kandydacie na prezydenta? 23.08.05, 19:25
          to sie zajmij, kto Ci broni?
      • zooroo Re: To jest dyskusja o kandydacie na prezydenta? 23.08.05, 19:27
        Delegalizacja SLD!
        • yeellow Re: To jest dyskusja o kandydacie na prezydenta? 23.08.05, 19:29
          do dziela ;-)
          • zooroo Re: To jest dyskusja o kandydacie na prezydenta? 23.08.05, 19:33
            Wywozka yeellow na syberie
            • alfredkujot Re: To jest dyskusja o kandydacie na prezydenta? 23.08.05, 19:39
              zooroo napisał:

> Wywozka yeellow na syberie

No wlasnie TO JEST DYSKUSJA O KANDYDACIE jeszcze ?
              Czy Cimoszewiczu obywatelu tego panstwa -podobno.Jeszce marszalku.
            • yeellow Re: To jest dyskusja o kandydacie na prezydenta? 23.08.05, 19:40
              dobra, przyslij mi bilet.
              • zooroo Re: To jest dyskusja o kandydacie na prezydenta? 23.08.05, 19:43
                yeellow napisał:

> dobra, przyslij mi bilet.

Nie podlizuj sie. Nic ztego.

Wszyscy Polacy to jedna rodzina, oprócz Cimoszewicza - tego sku...syna
                • yeellow Re: To jest dyskusja o kandydacie na prezydenta? 23.08.05, 19:44
                  wiedzialem, ze zmiekniesz.
    • impex-w Re: Wiele nieścisłości w oświadczeniach podatkowy 23.08.05, 19:15
      kręcą Wszyscy - domena chyba b.polska,ciekawe kiedy z jaką?/l;p/ręką i w którym
      nocniku się obudzą(dzidziuś).
    • hiker05 KOŃCZ CIMOCH, WSTYDU OSZCZĘDŹ.... 23.08.05, 19:31
      Skąd się taki pajac wziął...
    • ciumcia WYBORCZA OPUSZCZA CIMOSZENKĘ??? 23.08.05, 19:31
      Dziś GW po raz pierwszy dała niekorzystne zdjęcie Cimoszenki i korzystne fotki
      jego konkurentów. Czyżby przygotowywała się na nieuchronne zmiany?
      • yeellow Re: WYBORCZA OPUSZCZA CIMOSZENKĘ??? 23.08.05, 19:40
        no, to wreszcie Cimoszewiczowi poparcie podskoczy :-)
      • nocnylot Re: WYBORCZA OPUSZCZA CIMOSZENKĘ??? 23.08.05, 22:28
        A ty wszedzie spisek widzisz? Psychiatra pomoze! moze...
        • ciumcia Re: WYBORCZA OPUSZCZA CIMOSZENKĘ??? 23.08.05, 22:43
          > A ty wszedzie spisek widzisz? Psychiatra pomoze! moze...

Nie denerwuj się tak, bo Ci żyłka pęknie!
          To, że Czerwony Cimko przegrywa, to jeszcze nie koniec świata.
    • abba15 Re: Wiele nieścisłości w oświadczeniach podatkowy 23.08.05, 19:41
      Czemu ten bolszewik jeszcze nie siedzi w więzieniu?
      Czy to jest jakaś republika bananowa ta trzecia RP?
      • yeellow Re: Wiele nieścisłości w oświadczeniach podatkowy 23.08.05, 19:42
        Kaczynski z komisji etyki puscil mu to plazem ;-)
        • alfredkujot Re: Wiele nieścisłości w oświadczeniach podatkowy 23.08.05, 19:44
          yeellow napisał:

> Kaczynski z komisji etyki puscil mu to plazem ;-)
          Przewodniczacy komisji etyki przypominal cimoszewiczowi...
          • yeellow Re: Wiele nieścisłości w oświadczeniach podatkowy 23.08.05, 19:44
            przypominal i nic nie zrobil. A mial 3 lata...
    • x-y-z 3 oświadcz.nie wykazująOrlenu- ile jest oświadczeń 23.08.05, 19:44
      3 oświadczenia nie wykazują akcji Orlenu - ile zatem jest tych oświadczeń
      cimoszki za 2001 rok
      • yeellow Re: 3 oświadcz.nie wykazująOrlenu- ile jest oświa 23.08.05, 19:45
        lata Ci sie pomylily.
        • zaba68 Yeelow, ile ci płacą od sztuki? 23.08.05, 19:47
          • yeellow Re: Yeelow, ile ci płacą od sztuki? 23.08.05, 19:47
            300zl + VAT, a Tobie?
          • zaba68 Yeelow, ile ci płacą od sztuki? 23.08.05, 19:49
            A może pracujesz społecznie?
            ________________________________________________________________________________

Wszystkie cioty popierają WC.
            • yeellow Re: Yeelow, ile ci płacą od sztuki? 23.08.05, 19:50
              no, co Ty, komu by sie chialo spolecznie.

------------
              Jarek tez?
        • screwball Posowiecki buc 23.08.05, 19:48
          niech lepiej spiep..a do tej swojej puszczy bialowieskiej i gania za zubrami.
          pzdr
    • jgg TUSK SKŁAMAŁ W OŚWIADCZENIU MAJATKOWYM!!!!!!! 23.08.05, 19:58
      W październiku 2001 złozył oświadczenie w któym wskazał, że posiada dochody z
      2001 rok do 18.10.2001 r. w wysokości prawie 300 tyś. zł. i napisał, że ma "dom
      wiejski" o wartości ok. 100 tyś. zł.
      W kwietniu 2002 r., wypełnijąc oświadczenie wg stanu na 31.12.2001 r. napisał,
      że miał tylko niereguralne dochody bez wpisania kwoty, a dom był już wart tylko
      60 tyś. Poprawnie powinien co do zasady wpisać to co pisał w październiku. Jak
      wytłumaczyć wyparowanie prawie 300 tyś. zł. i spadek wartości nieruchomości o
      40 tyś. zł. w ciagu 6 miesięcy. Dziękuję za takie zasady TUSKA. Ewidentnie
      pokazuje to, że Tusk kłamie w swym oświadczeniu z kwietnia 2002 r.
      • yeellow Re: TUSK SKŁAMAŁ W OŚWIADCZENIU MAJATKOWYM!!!!!!! 23.08.05, 20:00
        och, to nic nowego. Ale wiekszosc na tym forum nie bedzie zainteresowana. Tu
        pluje sie na Cimoszewicza i kilku oponentow :).
        • jgg Re: TUSK SKŁAMAŁ W OŚWIADCZENIU MAJATKOWYM!!!!!!! 23.08.05, 20:01
          Ale Cimoszewicz nie jest najlepszy w przekrętach przy oświadczeniach, bo
          Tuskowi ne zgadza się ponad 340 tyś. zł.
          • yeellow Re: TUSK SKŁAMAŁ W OŚWIADCZENIU MAJATKOWYM!!!!!!! 23.08.05, 20:03
            mnie nie musisz tlumaczyc, ale uwazaj. Wlasnie nastawiasz sie na ataki :-). Ja
            juz bylem "pieskiem" i "lizusem" :-)))
            • jgg Re: TUSK SKŁAMAŁ W OŚWIADCZENIU MAJATKOWYM!!!!!!! 23.08.05, 20:04
              Czekam, z niecierpliwościa, bo nie zamierzam przez 5 lat patrzeć na prezydenta
              bez jaj.
              • yeellow Re: TUSK SKŁAMAŁ W OŚWIADCZENIU MAJATKOWYM!!!!!!! 23.08.05, 20:05
                :). Jakos impet im oslabl...
                • jgg Re: TUSK SKŁAMAŁ W OŚWIADCZENIU MAJATKOWYM!!!!!!! 23.08.05, 20:06
                  Weź głębszy oddech i dalej.
                  • yeellow Re: TUSK SKŁAMAŁ W OŚWIADCZENIU MAJATKOWYM!!!!!!! 23.08.05, 20:08
                    ja sobie niezle radze bez cwiczen oddechowych :-)
                    • jgg Re: TUSK SKŁAMAŁ W OŚWIADCZENIU MAJATKOWYM!!!!!!! 23.08.05, 20:10
                      to świetnie.
      • shoovar Re: TUSK SKŁAMAŁ W OŚWIADCZENIU MAJATKOWYM!!!!!!! 23.08.05, 20:38
        300 tysiecy nie wyparowalo jest zawarte w okresleniu 'nieregularne dochody'
        klamstwem by bylo gdyby wpisal konkretna kwote np 100 000. To ze nie ma
        wysokosci swiadczy o niechlujnosci ludzi ktorzy to oswiadczenie przyjmowali...

Pisal ze ma dom wiejski o wartosci *okolo* 100 tys. pozniej ze wartosc (bez
        okolo)wynosila 60 tysiecy. to tez nie jest klamstwo - sprecyzowal wartosc domu -
        moze wynajal rzeczoznawce...
        • jgg Re: TUSK SKŁAMAŁ W OŚWIADCZENIU MAJATKOWYM!!!!!!! 23.08.05, 20:49
          populizm
          • shoovar Re: TUSK SKŁAMAŁ W OŚWIADCZENIU MAJATKOWYM!!!!!!! 23.08.05, 20:51
            popart
            • yeellow Re: TUSK SKŁAMAŁ W OŚWIADCZENIU MAJATKOWYM!!!!!!! 23.08.05, 20:53
              kopytko ;-)
    • p.e.d.r.o Za duzo kretactwa i braku kompetencji 23.08.05, 20:06
      Po co nam kolejny prezydent, ktory kreci, a w dodatku jako minister spraw
      zagranicznych wykazal sie kompletna niekompetencja, dopuszczajac do tego, ze
      twarde dyski z korespondencja zagraniczna mozna bylo kupic na bazarze. Przeciez
      mozemy wybrac kogos mniej kontrowersyjnego i mniej umaczanego w stare
      pezetpeerowskie machlojki.
      • yeellow Re: Za duzo kretactwa i braku kompetencji 23.08.05, 20:08
        tak, np. Kaczynskiego, ktory lekcewazy prawomocne wyroki sadu... I
        ktory "wykazuje" sie jako prezydent stolicy. Albo Tuska, ktory nie wykazal sie
        jeszcze niekompetencja, bo nie mial jeszcze okazji niczym sie wykazac :). Wolal
        ogladac transmisje meczu.
        • jgg Kaczor ma w d..pie nie tylko wyroki 23.08.05, 20:09
          Jak powołaja komisje prawdy i sprawiedliwości to ja współczuję pani sędzi, któa
          skazała kaczora.
        • prawopl lizusie - a Twój Cimoszewicz jest lepszy? 23.08.05, 20:38
          yeellow napisał:

> tak, np. Kaczynskiego, ktory lekcewazy prawomocne wyroki sadu... I
          > ktory "wykazuje" sie jako prezydent stolicy. Albo Tuska, ktory nie wykazal
          sie
          > jeszcze niekompetencja, bo nie mial jeszcze okazji niczym sie wykazac :).
          Wolal
          >
          > ogladac transmisje meczu.

Cimoszewicz jest tak zapracowany swoimi deklaracjami o posiadanym majątku, że
          obawiam się czy miałby czas zajmowac się czymkolwiek innym jako prezydent. Ile
          on tych oświadczeń wyprodukował? dwa, trzy, ile - to już mała fabryka a pan
          Cimoszewicz, produkuje i produkuje. To już wymknęło się z pod kontroli. Pewnie
          nabył już umiejętnośc pisania tych oświadczeń na dwie ręce, albo telepatycznie.

A do tego byzmesmen, który niczym nie pogardzi: kupuje akcje, sprzedaje akcje -
          tu prawie trzysta tysięcy, tam pięćset tysięcy. Pieniądze nie problem - chyba
          też już same się namnażają. nie śmierdzą - ale może jakieś zmutowane?

Skoro to taki fachowiec, to czy przypadkiem nie nudziłby się na urzędowym
          stanowisku? Czy ma się znowu powtórzyć historia "bez barier"
          www.czarnalista.com/1dariuszczajka.html
          • yeellow Re: lizusie - a Twój Cimoszewicz jest lepszy? 23.08.05, 20:40
            no, no, kupowanie akcji jest be? I to mowi kapitalista? Chyba jednak zwolennik
            PiS...

Czyli sympatyk Kaczorka, bo lekki prztyczek idola Cie zabolal. Nic dziwnego, ze
            sie wstydzisz swoich sympatii. Wyrazy wspolczucia :-)
            • prawopl [...] 23.08.05, 21:14
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • yeellow Re: lizusie - a Twój Cimoszewicz jest lepszy? 23.08.05, 21:18
                hehe, nie musisz wymieniac, wystarczy, ze sie wstydzisz :-)
                • prawopl Re: lizusie - a Twój Cimoszewicz jest lepszy? 23.08.05, 21:38
                  yeellow napisał:

> hehe, nie musisz wymieniac, wystarczy, ze sie wstydzisz :-)

Wstydzę się to prawda. Pana Cimoszewicza. A jeszcze bardziej tego że
                  zachwalacie kogoś, kto jest tego nie wart. Boję się o ludzi, którzy mogliby Wam
                  uwierzyć. Wtedy mógłby wygrać wybory i zostać prezydentem człowiek, który zbyt
                  często się myli i już teraz jest prawdopodobnie zbyt zajęty namnażaniem swoich
                  oświadczeń majątkowych. A wszystko byłoby bez zmian, czyli
                  www.czarnalista.com/1dariuszczajka.html
                  • yeellow Re: lizusie - a Twój Cimoszewicz jest lepszy? 23.08.05, 21:40
                    skoro nie dajesz alternatywy, to jak moze ktos inny wygrac?
      • jgg Wybierzym AWSbis & oszołomów z PO i PIS 23.08.05, 20:08
        A co zapomniałeś jak zastrzelili szefa policji, jak połowie spie..li za
        granicę na paszpotry dyplomatyczne, jak ministra rąbneli. Pzecież to było za PO
        i PIS wówczas pod szyldem AWS. No co amnezja?
        • androx Re: Wybierzym AWSbis & oszołomów z PO i PIS 23.08.05, 20:16
          Jest jeszcze deska ratunku - tatuś Giertych !!!!!!!!!!!!!!
          • jgg Roman Wielki... 23.08.05, 20:18
            Normalnych inaczej powinni izolować od samych siebie.
    • kalak1 Re: Wiele nieścisłości w oświadczeniach podatkowy 23.08.05, 20:19
      mataczenie ma już w swojej czerwonej krwi, mam nadzieję że przydentury w naszym
      kraju się nie doczeka!
      • jgg Re: Wiele nieścisłości w oświadczeniach podatkowy 23.08.05, 20:20
        to masz złą nadzieję
    • silesius.monachijski zgadzam sie z cimoszenka - bezwarunkowo 23.08.05, 20:23
      ujawnione dokumenty swiadcza jednoznacznie o tym, ze cimoszenko klamal. w tym
      sensie gotow jestem z nim sie zgodzic, ze to konczy sprawe. do samego zas
      pretedenta do zamieszkiwania w palacu namienistnikowskim mam jedna prosbe:
      skoncz wasc, wstydu (wiecej) oszczedz. i toby bylo na tyle (jak powiadal
      stanislawski)
      • yeellow Re: zgadzam sie z cimoszenka - bezwarunkowo 23.08.05, 20:27
        w ktorym momencie?
    • bush_w_wodzie Oświadczenia Cimoszewicza: nie ma wpisanych akc... 23.08.05, 20:26
      oswiadczenie nr 3 ma date 20 kwietnia a nie 25 kwietnia
    • osiolekporfirion Pani A.K. ratuje honor dziennikarzy GW 23.08.05, 20:27
      A można było tak, jak Lizut...
      • yeellow Re: Pani A.K. ratuje honor dziennikarzy GW 23.08.05, 20:31
        to ta, co nie umie poprawnie tytulu sformulowac?
        • osiolekporfirion Taż-ci sama! 23.08.05, 20:34
          Osobiście!
    • jgg TUSK SKŁAMAŁ W SWOIM OŚWIADCZENIU MAJĄTKOWYM!!!!!! 23.08.05, 20:29
      2001 rok do 18.10.2001 r. w wysokości prawie 300 tyś. zł. i napisał, że
      ma "dom
      W kwietniu 2002 r., wypełnijąc oświadczenie wg stanu na 31.12.2001 r.
      napisał,
      że miał tylko niereguralne dochody bez wpisania kwoty, a dom był już wart
      tylko
      60 tyś. Poprawnie powinien co do zasady wpisać to co pisał w październiku.
      Jak
      • osiolekporfirion PRZEHULAŁ! TUSK TO ZNANY HULAKA! 23.08.05, 20:33
        Głównie wydał na dziewczynki, wino i śpiew! A domek z piernika obżarli mu Jaś &
        Małgosia, na 40 tysięcy szkód mu swoim łakomstwem narobili!
      • shoovar Re: TUSK SKŁAMAŁ W SWOIM OŚWIADCZENIU MAJĄTKOWYM! 23.08.05, 20:39

okolo)wynosila 60 tysiecy. to tez nie jest klamstwo - sprecyzowal wartosc domu -
        • alfredkujot Re: TUSK SKŁAMAŁ W SWOIM OŚWIADCZENIU MAJĄTKOWYM! 23.08.05, 20:42
          shoovar napisał:

> 300 tysiecy nie wyparowalo jest zawarte w okresleniu 'nieregularne dochody'
          > klamstwem by bylo gdyby wpisal konkretna kwote np 100 000. To ze nie ma
          > wysokosci swiadczy o niechlujnosci ludzi ktorzy to oswiadczenie przyjmowali...
          >
          > Pisal ze ma dom wiejski o wartosci *okolo* 100 tys. pozniej ze wartosc (bez
          > okolo)wynosila 60 tysiecy. to tez nie jest klamstwo - sprecyzowal wartosc
          domu
          > -
          > moze wynajal rzeczoznawce...

A moooooooooze ? To co byl nieubezpieczony ?
          Na polisie jest zwykle umieszczana wartosc ubezpieczanego obiektu...
          • shoovar Re: TUSK SKŁAMAŁ W SWOIM OŚWIADCZENIU MAJĄTKOWYM! 23.08.05, 20:43
            no moze jak poszedl ubezpieczyc to mu skorygowali wartosc...
      • kapusniaczek41 Re: TUSK SKŁAMAŁ W SWOIM OŚWIADCZENIU MAJĄTKOWYM! 23.08.05, 20:57
        A Ty ciągle w kółko
        Tusk to zrobił zapewne z głową, a nie z puszczańską kapustą będącą imitacją
        Może nasze Kloniki spróbują o czymś w czym są dobrzy-
        jak wspópracowało się z K,hmerami?
    • jgg TUSK SKŁAMAŁ W SWYM OŚWIADCZENIU MAJĄTKOWYM!!!!!!! 23.08.05, 20:30
      2001 rok do 18.10.2001 r. w wysokości prawie 300 tyś. zł. i napisał, że
      ma "dom
      W kwietniu 2002 r., wypełnijąc oświadczenie wg stanu na 31.12.2001 r.
      napisał,
      że miał tylko niereguralne dochody bez wpisania kwoty, a dom był już wart
      tylko
      60 tyś. Poprawnie powinien co do zasady wpisać to co pisał w październiku.
      Jak
      • shoovar Re: TUSK SKŁAMAŁ W SWYM OŚWIADCZENIU MAJĄTKOWYM!! 23.08.05, 20:40

• yeellow Re: TUSK SKŁAMAŁ W SWYM OŚWIADCZENIU MAJĄTKOWYM!! 23.08.05, 20:44
          strasznie mataczysz ;-)
          • shoovar Re: TUSK SKŁAMAŁ W SWYM OŚWIADCZENIU MAJĄTKOWYM!! 23.08.05, 20:45
            ale lepiej niz Cimoszewicz
            • yeellow Re: TUSK SKŁAMAŁ W SWYM OŚWIADCZENIU MAJĄTKOWYM!! 23.08.05, 20:46
              tak, jestes duzo lepszy w mataczeniu ;-)
              • shoovar Re: TUSK SKŁAMAŁ W SWYM OŚWIADCZENIU MAJĄTKOWYM!! 23.08.05, 20:47
                dlatego nie startuje na prezydenta....
                • yeellow Re: TUSK SKŁAMAŁ W SWYM OŚWIADCZENIU MAJĄTKOWYM!! 23.08.05, 20:48
                  kto Cie tam wie... ;-)
    • the.bill1 KONIEC KARIERY CIMOSZEWICZA? 23.08.05, 20:38
      Ujawniono oświadczenia majątkowe Włodzimierza Cimoszewicza. Z trzech dokumentów
      jasno wynika, że marszałek Sejmu złamał prawo. W żadnym z oświadczeń nie ma
      wzmianki o akcjach Orlrenu, co więcej, wszystkie zostały złożone po terminie.
      Jeszcze wczoraj SLD-owski kandydat na prezydenta zapowiadał, że ujawnienie tych
      dokumentów zakończy aferę Cimoszewicza, dziś wydaje się raczej, że może
      zakończyć karierę Włodzimierza Cimoszewicza.

CAŁOŚĆ:
      wydarzenia.wp.pl/wiadomosc.html?wid=7804138&kat=33326
      • yeellow Re: KONIEC KARIERY CIMOSZEWICZA? 23.08.05, 20:42
        zabawne, przeciez Cimoszewicz mowil od poczatku, ze nie ma tam akcji Orlenu.
        Coz wiec zaskakujacego w fakcie, ze ich tam nie ma?
        • alfredkujot Re: KONIEC KARIERY CIMOSZEWICZA? 23.08.05, 20:54
          yeellow napisał:

> zabawne, przeciez Cimoszewicz mowil od poczatku, ze nie ma tam akcji Orlenu.
          > Coz wiec zaskakujacego w fakcie, ze ich tam nie ma?

A mialy byc ?
          • yeellow Re: KONIEC KARIERY CIMOSZEWICZA? 23.08.05, 20:59
            tak, powinny byc i do tego bledu Cimoszewicz przyznal sie przed komisja. Jestes
            wyraznie nie na bierzaco.
            • yeellow Re: KONIEC KARIERY CIMOSZEWICZA? 23.08.05, 21:00
              ops, z rozpedu napisalem z bledem :-(
              "biezaco", oczywiscie
      • uu1 Re: Sam wymyśliłeś swój nick? Fajny. 23.08.05, 20:47
    • androx Re: Wiele nieścisłości w oświadczeniach podatkowy 23.08.05, 20:41
      www.cimoszewicz.pl/main.php?strona=pop&typ=v&id=85
    • wami41 KLAMIE, KLAMIE, KLAMIE 23.08.05, 20:50
      KLAMIE P. KANDYDAT NA PREZYDENTA.
      • yeellow Re: KLAMIE, KLAMIE, KLAMIE 23.08.05, 20:50
        powtorz jeszcze pare razy, moze ktos uwierzy :)
        • broetje [...] 23.08.05, 20:56
          • broetje [...] 23.08.05, 20:58
          • yeellow Re: KLAMIE, KLAMIE, KLAMIE 23.08.05, 20:58
            oho, kolejny klamca. To przemowienie Jaruzelskiego. Cimoszewicz nigdy nie byl w
            KC, wiec nie mogl byc na plenum.

Jeden juz dzisiaj odszczekiwal. Bedziesz mial odwage?
            • shoovar Re: KLAMIE, KLAMIE, KLAMIE 23.08.05, 21:01
              a jako gosc albo obserwator ?
              • shoovar Re: KLAMIE, KLAMIE, KLAMIE 23.08.05, 21:02
                albo w telewizji transmisje ogladal...
                • yeellow Re: KLAMIE, KLAMIE, KLAMIE 23.08.05, 21:03
                  ogladal w telewizji i wyglaszal przemowienie? Chyba do telewizora...
              • yeellow Re: KLAMIE, KLAMIE, KLAMIE 23.08.05, 21:03
                nie bylo na plenum gosci ani obserwatorow, a na pewno nie wyglaszali przemowien
                na zakonczenie. Zreszta to jest z ksiazki i mozna latwo znalezc zrodlo w necie.

Wiec uwazaj, bo tez bedziesz odszczekiwal :-)
                • shoovar Re: KLAMIE, KLAMIE, KLAMIE 23.08.05, 21:04
                  jego biografie czytales ?
                  • yeellow Re: KLAMIE, KLAMIE, KLAMIE 23.08.05, 21:05
                    wystarczy wiedziec co to jest google. Wyjasnic Ci?
                    • shoovar Re: KLAMIE, KLAMIE, KLAMIE 23.08.05, 21:09
                      go... co?
                      • yeellow Re: KLAMIE, KLAMIE, KLAMIE 23.08.05, 21:10
                        nic, nic :-) W nastepnej klasie sie dowiesz
            • broetje Re: KLAMIE, KLAMIE, KLAMIE 23.08.05, 21:03
              a czym się różni Cimoszko od Jaruzela?
              był w 1983 tak samo twardogłowy
              myślał dokładnie tak
              nigdy się od Jaruzela nie odciął
              • yeellow Re: KLAMIE, KLAMIE, KLAMIE 23.08.05, 21:04
                hehe, a czym sie rozni Kaczynski od Jaruzela? Obaj maja dwie nogi i dwie rece.
                Wiec to przemowienie Kaczynskiego...
                • shoovar Re: KLAMIE, KLAMIE, KLAMIE 23.08.05, 21:07
                  wzrostem....
                  • yeellow Re: KLAMIE, KLAMIE, KLAMIE 23.08.05, 21:09
                    no, tak, Kaczynski musialby wejsc na stolek.
              • yeellow Re: KLAMIE, KLAMIE, KLAMIE 23.08.05, 21:05
                dobry tytul wybrales dla swojego klamliwego posta, swoja droga :-)
          • alfredkujot Re: KLAMIE, KLAMIE, KLAMIE 23.08.05, 21:05
            broetje napisał:

> Przemówienie na zakończenie obrad XIII Plenum KC PZPR wygłoszone 15
            > października 1983 r.,przez Cimoszewicza Z XIII Plenum wychodzimy bogatsi o
            > wiele cennych opinii i wniosków. Dyskusja była żywa. niezwykle aktywna.
            > Zgłosiło się do niej 77 towarzyszy. Wystąpiło 44 mówców. Pozostali przekazali
            > swe wystąpienia do protokołu. Referat Biura Politycznego ujął kluczowe
            problemy

No wiesz to podobno mowil jaruzelski , kto jest autorem nie wiem.
            Bylo kilku co pisalo takie rozna teksty.
            No ale w koncu to wszystko jedno bo oni tzn pzpr to byla partia
            jednosci na froncie w walce ....i tam takie rozne .
          • kiks11 GRATULUJĘ: SUUUUUUUUUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.08.05, 21:41
            • yeellow Re: GRATULUJĘ: SUUUUUUUUUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.08.05, 21:44
              ale co?
        • 1normalnyczlowiek Wiecznie Czystemu opadł...... 23.08.05, 21:00
          ...jeszcze bardziej i tak malejący stopień poparcia.

• Zniszczyć lewice - o to chodzi
          Przeczytaj komentowany artykuł »
          asz70 23.08.2005 09:02 + odpowiedz

Przegląd - "Kłamstwem w Cimoszewicza"

autor: JERZY DOMAŇSKI

>>>>>1ncz : Cz.1 <<<<<

"Co kampania wyborcza w Polsce to nowa, coraz większa dawka brutalnych zagrywek,
          rosnąca góra kłamstw i oszczerstw. Coraz więcej w niej brudów i bezczelności.
          Skąd się bierze tak wielka agresja i nienawiść do przeciwników politycznych?
          Nienawiść, która zwalnia z przestrzegania jakichkolwiek norm moralnych. Czy
          tylko z chorych ambicji? Jak wielki jest wpływ na nasze życie ludzi ze służb
          specjalnych? Skąd się biorą ogromne pieniądze na puszczane na okrągło reklamówki
          telewizyjne czy tysiące billboardów?
          Ludzie służb, często ci sami, którzy montowali prowokacje w poprzednich
          kampaniach, dostarczają haki na politycznych przeciwników swoich mocodawców.
          Fałszywki i półprawdy trafiają od nich do tych mediów, w których dyspozycyjni
          dziennikarze nie mają skrupułów przed udziałem w takich grach. Łamie się normy
          demokratycznego państwa. Psuje się życie publiczne. I tak będzie, dopóki nie
          złamie się poczucia bezkarności u sprawców popełnianych przestępstw. Póki z
          imienia i nazwiska nie zostaną pokazani opinii publicznej. Póki prokuratura nie
          sformułuje wobec nich zarzutów, a sądy nie osądzą. Tak się dzieje we wszystkich
          państwach demokratycznych. Pora więc i na to, by tak się stało w Polsce. Bez
          tego nigdy nie oczyścimy życia publicznego. Wielką rolę w procesie sanacji
          obyczajów mogłyby odegrać media. Mogłyby, gdyby nie to, że część z nich - i to z
          grupy najbardziej wpływowych - dała się uwieść bliskim relacjom ze służbami
          specjalnymi. Pokusa zaprezentowania gotowych, przygotowanych przez oficerów
          materiałów jest ogromna. Niejeden z tego skorzystał. A teraz ma związane ręce i
          musi dalej współpracować. W mediach nie mam miejsca dla współpracowników służb.
          Role dziennikarza i oficera nie są do pogodzenia. Między nimi musi być mur. To
          oczywiście oczekiwanie zbyt idealistyczne w kraju, gdzie właścicielem dużego
          tytułu może być czynny agent, publikujący każdy śmieć, który dostanie."

>>>>>1ncz : To powyżej ^ chyba napisała zupełnie inna osoba niż to poniżej.<<<<<
          Cz.2
          "Do czego prowadzi tolerowanie tego stylu uprawiania polityki, jaki pokazała nam
          komisja orlenowska, a zwłaszcza Giertych, Miodowicz, Wassermann i Macierewicz,
          widać w kampanii prezydenckiej. Wielokrotny częstochowski kłamca Giertych stał
          się guru mediów, najczęstszym gościem programów telewizyjnych. Polityk, który po
          swoich kłamstwach powinien być już na marginesie życia publicznego, atakuje
          Cimoszewicza -jednego z najbardziej bezkompromisowych i uczciwych ludzi
          parlamentu. Wyeliminować Cimoszewicza za wszelką cenę. Ten cel połączył LPR, PO
          i PiS. Okazuje się, że można tak skonstruować intrygę, by skutecznie zbrukać
          wizerunek nawet takiego polityka jak Cimoszewicz. Skoro można tak postąpić z
          nim, to można z każdym."
          >>>>>1ncz<<<<<
          Cz.3
          "Dlatego przestępcy /1ncz: usunąłem fragment zdania/
          muszą zostać wyeliminowani. To jest rozstrzygające starcie. Jeszcze można ich
          zatrzymać. Polska nie jest skazana na ich wszechwładzę. Przyzwoici ludzie nie
          mogą dziś milczeć i bezsilnie przyglądać się haniebnym działaniom."

>>>>>1ncz : Powyższy artykuł jest przykładem nie tylko skrajnej manipulacji ale
          i przykładem skrajnego debilizmu jego autorów. Piszących część 1 i 3 mógłbym
          właściwie posądzić o plagiat moich postów. Natomiast treść części 2 zaprzecza
          intencjom wyrażonym w części 1 i 3/po usunięciu fragmentu zdania/. Czy ONI
          myślą, że ktokolwiek da się złapać na tak oczywisty sld-owsko pzpr-owski
          chwyt???<<<<<
      • hella11 Re: KLAMIE, KLAMIE, KLAMIE 23.08.05, 21:20
        Za to inni kandydaci klepia prawde jak na spowiedzi, bo tacy dobrzy z nich
        katolicy. Smiech pusty ogarnia jak sie to wszystko czyta. Znalezliscie sobie
        klamczuszka. Moze lepiej przyjrzyjcie sie waszym idolom zanim zawolaja do was -
        spieprzajcie dziady!
        • 1normalnyczlowiek Wiecznie Czystemu opadł...... 23.08.05, 21:30
          hella11 napisała:

> Za to inni kandydaci klepia prawde jak na spowiedzi, bo tacy dobrzy z nich
          > katolicy. Smiech pusty ogarnia jak sie to wszystko czyta. Znalezliscie sobie
          > klamczuszka. Moze lepiej przyjrzyjcie sie waszym idolom zanim zawolaja do was -
          > spieprzajcie dziady!
          @@@ "A u was Murzynów też biją...@@@
    • wicurpix Re: Wiele nieścisłości w oświadczeniach podatkowy 23.08.05, 20:59
      Zastanawia mnie czy pan Nalęcz aby nie obraza Sejmu w swoich ironicznych wypowiedziach. Komisja d/s Orlenu taka jest prawidlowa nazwa tej Komisji powolanej przez sam Sejm a nie d/s szkalowania Cimoszewicza. Nalecz drwi z powagi sejmu RP.
      • yeellow Re: Wiele nieścisłości w oświadczeniach podatkowy 23.08.05, 21:01
        z czego? ;-)
        • zooroo [...] 23.08.05, 21:03
          • yeellow Re: Wiele nieścisłości w oświadczeniach podatkowy 23.08.05, 21:06
            jeja, masz duzo czasu :)
            • zooroo Re: Wiele nieścisłości w oświadczeniach podatkowy 23.08.05, 21:09
              To raczej o Tobie,popatrz na godzine Twego pierwszego
              postu.
              Ty to jakis WC robocop czy co?
    • unamatita Re: Wiele nieścisłości w oświadczeniach podatkowy 23.08.05, 21:05
      Panie marszałku - zrób pan coś, bo Nałęczowi nos się zaczął wydłużać.
      u.
      • zooroo Re: Wiele nieścisłości w oświadczeniach podatkowy 23.08.05, 21:07
        www.cimoszenko.info/obrazy/nalecz_pajacyk.jpg
        • yeellow Re: Wiele nieścisłości w oświadczeniach podatkowy 23.08.05, 21:08
          kiepski serwer, nie chce sie wczytac. Kaczor z Tuskiem poskapili na lepszy?
    • jb777 Od przybytku i nie tylko głowa boli 23.08.05, 21:08
      Taki tez można wysnuć wniosek z tej całej sprawy.
      A dla mnie nie jest ważne że się pomylił. Jeżeli tylu się myliło to to oznacza
      jedno - że przepisy są - jak zazwyczaj - do d... A przepisy które regulują nie
      tylko życie posłów ale i nasze takie są zazwyczaj niestety.
      Dla mnie to jest największy zarzut wobec Cimoszewicza. I to że nie wystapił
      (chyba że nie wiem - z góry przepraszam) o ich skorygowanie.
      Ale ten zarzut dotyczy chyba znowuż wszystkich kandydatów ( jeżeli się mylę to
      z góry przepraszam).
    • sajuz33 Z ogromną niecierpliwością oczekuję, 23.08.05, 21:14
      w jaki sposób i kiedy, prof. Czapiński, który na stronie Cimoszewicza zachwala
      jego osobę, będzie wycofywał się ze swego poparcia.
      Między innymi za zdanie "A do tego niezły prawnik, co daje mu dodatkowy punkt z
      racji przysługującej prezydentowi funkcji szczególnego nadzoru nad
      legislacyjnymi poczynaniami parlamentu, który w przyszłej, prawicowo
      naznaczonej kadencji może „zabłysnąć” niejednym groźnym pomysłem
      eksperymentowania na nas, zwykłych obywatelach."
      He he, 'niezły prawnik".
      Zresztą, prof. Czapiński ma doświadczenie, po wpadce z obroną kolegi-pedofila.

A tak swoją drogą, wie ktoś może, czy dr Cimoszewicz pracował kiedykolwiek w
      zawodzie jako prawnik?
      • yeellow Re: Z ogromną niecierpliwością oczekuję, 23.08.05, 21:17
        jakos w trakcie posiedzenia Komisji udowodnil, ze jest lepszym prawnikiem niz
        zasiadajacy tam adwokat i prokurator, a takze dyspozycyjna pani "ekspert".
        • sajuz33 Re: Z ogromną niecierpliwością oczekuję, 23.08.05, 21:20

yeellow napisał:

> jakos w trakcie posiedzenia Komisji udowodnil, ze jest lepszym prawnikiem niz
          > zasiadajacy tam adwokat i prokurator, a takze dyspozycyjna pani "ekspert".

Ale mnie nie interesują tamte osoby, tylko dr Cimoszewicz.
          Widzę, że Pan zorientowany w biografii kandydata. Pytam serio, jakie
          doświadczenie w zawodzie ma Cimoszewicz?
          • yeellow Re: Z ogromną niecierpliwością oczekuję, 23.08.05, 21:22
            tu masz zyciorys: www.cimoszewicz.pl/main.php?strona=yciorys

co to jest "doswiadczenie w zawodzie"? Cimoszewicz robil doktorat, a nie
            aplikacje. Pracowal wiec naukowo. To chyba tez "w zawodzie"? A min.
            sprawiedliwosci, to "w zawodzie", czy nie?
            • zooroo Zyciorys raczej tutaj 23.08.05, 21:28
              www.cimoszenko.info/zyciorys.html
              • yeellow Re: Zyciorys raczej tutaj 23.08.05, 21:31
                serwer szwankuje, trzeba Tuska poprosic, zeby zrezygnowal z 1 billboardu i
                dofinansowal.
            • shoovar Re: Z ogromną niecierpliwością oczekuję, 23.08.05, 21:30
              Jest tam cos takiego....
              Jednak w 1985 r., zniechęcony sytuacją w kraju, zrezygnował z obiecującej
              kariery naukowej i politycznej

to jaka to on wczesniej kariere polityczna uprawial...? bo jakos o tym nie
              pisza....wstydzi sie tego czy co ?
              • yeellow Re: Z ogromną niecierpliwością oczekuję, 23.08.05, 21:32
                uzyj googla. Jeszcze nie wiesz co to?
                • shoovar Re: Z ogromną niecierpliwością oczekuję, 23.08.05, 21:34
                  a nie prosciej zeby pan sie ustosunkowal - marnuje pan czas pzry klawiatuzre a
                  ja tu prasowac dziecku ubranka musze....bo zona w pracy
                  • yeellow Re: Z ogromną niecierpliwością oczekuję, 23.08.05, 21:36
                    a co tak na Pan przeszedles? Ja nie jestem biografem Cimoszewicza, trzeba sie
                    troche wysilic. I zony na noc nie wysylac do pracy, to facetowi nie przystoi.
                    • shoovar Re: Z ogromną niecierpliwością oczekuję, 23.08.05, 21:39
                      ponoc na ty to dopiero po brudziu....
                      a u mnie ci do nocy daleko jeszcze....
                      • yeellow Re: Z ogromną niecierpliwością oczekuję, 23.08.05, 21:42
                        e, w sieci szybciej, ale skoro nie wiesz co to google, to mogles nie wiedziec.

A jak z drugiej polkuli, to duzo tlumaczy. Z daleka gorzej widac. Wiem, bo tez
                        kiedys zylem na obczyznie :-)
                        • shoovar Re: Z ogromną niecierpliwością oczekuję, 23.08.05, 21:44
                          ja cierpie na dalekowidztwo jak patrze z dalsza to wyrazniej widze....
                          dla mnie to nie obczyzna, dla innych moze tak......
                          • yeellow Re: Z ogromną niecierpliwością oczekuję, 23.08.05, 21:47
                            moze tylko tak Ci sie wydawac... Za granica zawsze sa najlepsi doradcy. Trzeba
                            wracac, jak Ci tak zalezy.
                            • shoovar Re: Z ogromną niecierpliwością oczekuję, 23.08.05, 21:51
                              nie zalezy co nie znaczy ze se nie moge popisac. ...a wracac po co? wygodnie mi
                              tu gdzie siedze....
                              • yeellow Re: Z ogromną niecierpliwością oczekuję, 23.08.05, 21:53
                                a, pisac sobie mozesz, na zdrowie. Dopoki nie robisz z siebie najwiekszego
                                patrioty i guru do spraw krajowych piszac z innego kontynentu, to wszystko jest
                                ok.
            • 1normalnyczlowiek Wiecznie Czystemu opadł...... 23.08.05, 21:37
              yeellow napisał:

> tu masz zyciorys: www.cimoszewicz.pl/main.php?strona=yciorys
              >
              > co to jest "doswiadczenie w zawodzie"? Cimoszewicz robil doktorat, a nie
              > aplikacje. Pracowal wiec naukowo. To chyba tez "w zawodzie"? A min.
              > sprawiedliwosci, to "w zawodzie", czy nie?

>>>>>1ncz : A można prosić o tytuł pracy magisterskiej i doktorskiej Wiecznie
              Czystego a może poczytajmy.<<<<<
              • yeellow Re: Wiecznie Czystemu opadł...... 23.08.05, 21:38
                poszukaj sobie. A moze poczytamy Twoja? Jezeli jest co...
                • 1normalnyczlowiek Re: Wiecznie Czystemu opadł...... 23.08.05, 21:46
                  yeellow napisał:

> poszukaj sobie. A moze poczytamy Twoja? Jezeli jest co...

>>>>>1ncz : Za trudne nie tylko dla Ciebie. Dotyczyła rozpoznawania mowy ciągłej
                  metodą predykcji liniowej.<<<<<
                  • yeellow Re: Wiecznie Czystemu opadł...... 23.08.05, 21:51
                    predykcji liniowej? trudne? LOL, kolego, matematyke tez skonczylem. Dawaj
                    smialo.
                    • 1normalnyczlowiek Re: Wiecznie Czystemu opadł...... 23.08.05, 22:12
                      yeellow napisał:

> predykcji liniowej? trudne? LOL, kolego, matematyke tez skonczylem. Dawaj
                      > smialo.

>>>>>1ncz : To nie było na Matematyce lecz na Elektronice a dotyczyło
                      rozpoznawania mowy metodą predykcji liniowej w technice cyfrowej.<<<<<
                      • yeellow Re: Wiecznie Czystemu opadł...... 23.08.05, 22:16
                        nie napisalem, ze "tez matematyke skonczylem", ale "matematyke tez
                        skonczylem" ;-). Jest roznica.

W kazdym razie mysle, ze dal bym rade, mozesz sie smialo chwalic. Zobaczymy,
                        czy takie trudne jak chcesz nam wmowic... ;-)
                        • 1normalnyczlowiek Re: Wiecznie Czystemu opadł...... 23.08.05, 22:29
                          yeellow napisał:

> nie napisalem, ze "tez matematyke skonczylem", ale "matematyke tez
                          > skonczylem" ;-). Jest roznica.
                          >
                          > W kazdym razie mysle, ze dal bym rade, mozesz sie smialo chwalic. Zobaczymy,
                          > czy takie trudne jak chcesz nam wmowic... ;-)

>>>>>1ncz : Oczywiście, mógłbym to zrobić tylko po co? Tematem było
                          rozpoznawanie mowy ciągłej a nie rozpoznawanie kłamstw /również Wiecznie
                          Czystego i zawsze prawdomównego jego rzecznika/ w mowie ciągłej.<<<<
                          • yeellow Re: Wiecznie Czystemu opadł...... 23.08.05, 22:56
                            nie, Ty chciales poczytac prace mgr Cimoszewicza, a ja chcialem najpierw
                            zobaczyc Twoja :-).
                            Ale nie musze, predykcja liniowa jest zbyt trywialna ;-).
                    • 1normalnyczlowiek Re: Wiecznie Czystemu opadł...... 23.08.05, 22:16
                      yeellow napisał:

> predykcji liniowej? trudne? LOL, kolego, matematyke tez skonczylem. Dawaj
                      > smialo.

>>>>>1ncz : Dotyczyła rozpoznawania mowy przy pomocy techniki cyfrowej.<<<<<
                      • yeellow Re: Wiecznie Czystemu opadł...... 23.08.05, 22:22
                        mam nadzieje, ze bez matematyki sie nie obeszlo :-).
                        W kazdym razie chciales przestraszyc i nie dalo sie ;-).
                        • 1normalnyczlowiek Re: Wiecznie Czystemu opadł...... 23.08.05, 22:48
                          yeellow napisał:

> mam nadzieje, ze bez matematyki sie nie obeszlo :-).
                          > W kazdym razie chciales przestraszyc i nie dalo sie ;-).

>>>>>1ncz : Nie miałem najmniejszego zamiaru kogokolwiek przestraszyć, bo i po
                          co? Przypomnę,że tematem było rozpoznawanie mowy ciągłej a nie rozpoznawanie
                          kłamstw w mowie ciągłej/m.in. kłamstw Wiecznie Czystego i jego niedorzecznika/.<<<<<
                          • yeellow Re: Wiecznie Czystemu opadł...... 23.08.05, 22:58
                            gdzie klamal? Tak konkretenie, jak elektronik :-)
      • zooroo Cimek podpisz prtokol 23.08.05, 21:17
        z przesluchania przed komisja.
        Czy sie czegos boisz?
        • yeellow Re: Cimek podpisz prtokol 23.08.05, 21:17
          myslisz, ze czyta to forum? ;-)
          • prawopl Re: Cimek podpisz prtokol 23.08.05, 21:31
            yeellow napisał:

> myslisz, ze czyta to forum? ;-)

mało prawdopodobne - pewnie jest zbyt zajęty produkcją masową kolejnych
            oświadczeń. To już chyba wymknęło się z pod kontroli - a może te oświadczenia
            już były tak zmutowane, że same się zaczęły namnażać?

Jak by nie było ma sporo spraw na głowie - rodzinka w U.S.A (widać Moskwa już
            nie modna..), handel akcjami, prokuratura (oczywiście ta NIEZALEŻNA jak to
            wspaniałomyślnie stwierdził p.Cimoszewicz. Ta sama NIEZALEŻNA prokuratura nic
            nie zrobiła sędziemu Dariuszowi Czajce i powiązanym z nim biznesom z którymi
            sympatyzuje rodzina Kwaśniewskich
            www.czarnalista.com/1dariuszczajka.html ), itp.

• yeellow Re: Cimek podpisz prtokol 23.08.05, 21:33
              widac 3 kartki sa poza Twoim pojmowaniem. Przeroslo Cie?
    • loppe kiepściutko 23.08.05, 21:17
      a i prof. Nałęcz którego ceniłem za czasów komisji ds. Rywina robi dzis z
      siebie....
      • hella11 Re: kiepściutko 23.08.05, 21:22
        loppe napisał:

> a i prof. Nałęcz którego ceniłem za czasów komisji ds. Rywina robi dzis z
        > siebie....
        odwaznego faceta
        • broetje Re: kiepściutko 23.08.05, 21:27
          Nałęcz to chorągiewka Prezia nr 1
          • yeellow Re: kiepściutko 23.08.05, 21:28
            jeszcze nie odszczekales swoich klamstw :-)
            • broetje Re: kiepściutko 23.08.05, 21:29
              Cimoszko równa się Jaruzel, gdyby go dopuścili na plenum PZPR tak samo by
              szczekał
              • yeellow Re: kiepściutko 23.08.05, 21:29
                dalej klamiesz. Fuj.
          • hella11 Re: kiepściutko 23.08.05, 21:28
            broetje napisał:

> Nałęcz to chorągiewka Prezia nr 1
            A Tusk chodzi na pasku Miodowicza i Rokity, kazdy ma swojego pana.
            • broetje Re: kiepściutko 23.08.05, 21:30
              a u was to męczą murzynów
              • yeellow Re: kiepściutko 23.08.05, 21:30
                notoryczny klamczuchu...
                • broetje Re: kiepściutko 23.08.05, 21:32
                  komuch równa się komuch równa się yellow
                  • yeellow Re: kiepściutko 23.08.05, 21:33
                    niezle Ci idzie, klamczuszku.
              • hella11 Re: kiepściutko 23.08.05, 21:32
                broetje napisał:

> a u was to męczą murzynów
                Ale sie wysililes!
                • broetje Re: kiepściutko 23.08.05, 21:33
                  tak jak ty
                  • yeellow Re: kiepściutko 23.08.05, 21:33
                    trzeba bylo naklamac, jak lubisz
                  • hella11 Re: kiepściutko 23.08.05, 21:35
                    broetje napisał:

> tak jak ty
                    To moze skup sie na czyms pozytecznym. Poczytaj troche o Wlodku, czy co?
        • 1normalnyczlowiek Re: kiepściutko 23.08.05, 21:42
          hella11 napisała:

> loppe napisał:
          >
          > > a i prof. Nałęcz którego ceniłem za czasów komisji ds. Rywina robi dzis z
          >
          > > siebie....
          > odwaznego faceta

>>>>>1ncz : Od kiedy odwaga jest cechą kłamczuchów?<<<<<
          • hella11 Re: kiepściutko 23.08.05, 21:44
            1normalnyczlowiek napisał:

> hella11 napisała:
            >
            > > loppe napisał:
            > >
            > > > a i prof. Nałęcz którego ceniłem za czasów komisji ds. Rywina robi
            > dzis z
            > >
            > > > siebie....
            > > odwaznego faceta
            >
            > >>>>>1ncz : Od kiedy odwaga jest cechą kłamczuchów?<
            > 0;<<<

Napisz kiedy sklamal.
            • 1normalnyczlowiek Wiecznie Czystemu opadł...... 23.08.05, 21:50
              hella11 napisała:

> 1normalnyczlowiek napisał:
              >
              > > hella11 napisała:
              > >
              > > > loppe napisał:
              > > >
              > > > > a i prof. Nałęcz którego ceniłem za czasów komisji ds. Rywina
              > robi
              > > dzis z
              > > >
              > > > > siebie....
              > > > odwaznego faceta
              > >
              > > >>>>>1ncz : Od kiedy odwaga jest cechą kłamczuchów?&#
              > 60;
              > > 0;<<<
              >
              > Napisz kiedy sklamal.

>>>>>1ncz : Dzisiaj na TVN/na żywo - bez cięć/.<<<<<
              • 1normalnyczlowiek Re: Wiecznie Czystemu opadł...... 23.08.05, 21:54
                ...jeszcze bardziej i tak spadający stopień poparcia.

>>>>>1ncz : Dzisiaj na TVN24.<<<<<

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka