cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!!! "911" i koniec! 15.12.05, 07:35 Prawie nie mogę się ruszać z obżarstwa! Dla pozostałych mam zaproszenie na: www.kulinaria.pl/potrawy.asp?id=294 Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Precz z KACZYZMEM!!! "911" i koniec! 15.12.05, 10:50 Korona na koronację? Odpowiedz Link Zgłoś
margala Re: Precz z KACZYZMEM!!! "911" i koniec! 15.12.05, 11:15 malaszaramysz napisała: > Korona na koronację? o jakiej koronacji piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Niedoinformowany jesteś? O koronacji 16.12.05, 07:42 elekta nie słyszałeś, nie czytałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
margala jaka koronacja ?!? 16.12.05, 12:47 cheetah51 napisał: > Niedoinformowany jesteś? O koronacji elekta nie słyszałeś, nie czytałeś? słyszałem: - o złożeniu przysięgi przez Zgromadzeniem Narodowym, - o mszy w katedrze, - o przekazaniu zwierzchnictwa prezydenta nad kapitułami Orderu Orła Białego, Orderu Wojennego Virtuti Militari i Orderu Odrodzenia Polski , - o przejęciu zwierzchnictwa nad siłami zbrojnymi, ale o żadnej koronacji nie słyszałem. o czym bredzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: jaka koronacja ?!? Fakt: "podróbka" tylko... 16.12.05, 19:32 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=33406491&a=33410086 i następne posty... Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: jaka koronacja ?!? Fakt: "podróbka" tylko... 19.12.05, 20:02 Koronacja elekta jest operacją ściśle tajną, łamaną przez poufną!;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: jaka koronacja ?!? Fakt: "podróbka" tylko... 20.12.05, 13:43 Wirtualna uroczystość;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!!! "911" i koniec! 16.12.05, 07:15 Z drobiowymi wątróbkami, nomen omen!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Dzień dobry wszystkim! "919" się kłaniało!;-) 16.12.05, 07:20 Wspierajmy się w walce, bo ku gorszemu idzie, a wszelkie plugastwo łby podnosi coraz wyżej... Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Dzień dobry wszystkim! "919" się kłaniało!;-) 16.12.05, 07:29 Przegrają,plugastwo zawsze przegrywa. Wcześniej czy później ale diabli je biorą. Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Dzień dobry wszystkim! Chyba zawału dostanę!!! 16.12.05, 07:36 Pani Dyrektora tak wcześnie w ogniu walki? Pozdrowiona niech będzie!!! "922" dla msm!;-))) Wiwat, wiwat, wszystkie stany! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Dzień dobry wszystkim! Chyba zawału dostanę!! 16.12.05, 20:33 Kto rano wstaje... Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Dzień dobry wszystkim! Chyba zawału dostanę!! 17.12.05, 07:20 ten całuje klamkę szkolnych drzwi albo sam użera się z kaczyzmem!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Dzień dobry wszystkim! Chyba zawału dostanę!! 17.12.05, 10:31 Reszta użera się później:-) O 7 rano jestem nieprzytomna. Mogę pomylić kaczkę z indykiem Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Dzień dobry wszystkim! Chyba zawału dostanę!! 17.12.05, 10:43 malaszaramysz napisała: > Reszta użera się później:-) O 7 rano jestem nieprzytomna. Mogę pomylić kaczkę z > > indykiem ..Dzień Dobry :-) ..użerać się nie mogę..jeszcze.. lub nie mam sił po stracie Koleżanki ! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Dzień dobry wszystkim! Chyba zawału dostanę!! 17.12.05, 10:50 To na priv liścik Panie Heniu.Na pewno się ucieszy:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Dzień dobry wszystkim! Chyba zawału dostanę!! 17.12.05, 12:54 malaszaramysz napisała: > To na priv liścik Panie Heniu.Na pewno się ucieszy:-)) Na priv.? Tako to się teraz załatwia?! Może jeszcze zaproszenie do pracowni?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Dzień dobry wszystkim! Chyba zawału dostanę!! 17.12.05, 13:21 A co się stało, Panie W.Ł.T. z tą koleżanką? Zwiała i tyle!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Dzień dobry wszystkim! Chyba zawału dostanę!! 17.12.05, 17:19 Jak dziś czytam FK to przyznaję jej rację:-) Ale ja zostaję - ktoś musi trwać na posterunku:-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Dzień dobry wszystkim! Chyba zawału dostanę!! 17.12.05, 20:28 Mysz posterunkowa? Nowa odmiana?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Dzień dobry wszystkim! Chyba zawału dostanę!! 17.12.05, 20:48 Najciemniej pod latarnią. Jak nas mają zamykać.. Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Dzień dobry wszystkim! Chyba zawału dostanę!! 17.12.05, 20:50 Laterna magica?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Dzień dobry wszystkim! Chyba zawału dostanę!! 17.12.05, 20:56 Może być:-) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Dzień dobry wszystkim! Chyba zawału dostanę!! 17.12.05, 21:08 Odmeldowuję się! Jutro mam dyżur z samego rana!!!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Dzień dobry wszystkim! Chyba zawału dostanę!! 18.12.05, 07:09 Ziobro Zbynio na pewno jest o tym przekonany, Bóg musi być katolikiem, jakże inaczej???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Dzień dobry wszystkim! Chyba zawału dostanę!! 18.12.05, 09:34 i do tego Polakiem Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Dzień dobry wszystkim! Chyba zawału dostanę!! 18.12.05, 09:51 Pani Myszko! Chyba zawału dostanę!!.. i Dzień dobry wszystkim! :-) Poszukiwana Koleżanka z klasy bliźniaczką w postaci P. bac1 wróciła ?? !! O! Mohair'e !! . ja to skądsiś znam ! :-) . ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺. ☺ ..„Czy sądzicie, że Bóg jest katolikiem?” ☺. ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Dzień dobry wszystkim! Chyba zawału dostanę!! 18.12.05, 09:56 Panie Henryku.log: Wróciła, ale tylko na ściśle z góry wyznaczone "odcinki"! Miłe powitanie, dziękuję!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Tu obowiązuje zakaz dostawania zawałów:-) 18.12.05, 10:49 Musimy być zdrowi, zwarci i gotowi Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Tu obowiązuje zakaz dostawania zawałów:-) 18.12.05, 10:54 Ze śmiechu też??? Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Tu obowiązuje zakaz dostawania zawałów:-) 18.12.05, 13:25 Czytać nie umie? Jak Pani Mysz napisała: ZAKAZ, to zanczy ZAKAZ i kropka!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Tu obowiązuje zakaz dostawania zawałów:-) 18.12.05, 16:56 cheetah51 napisał: > Czytać nie umie? Jak Pani Mysz napisała: ZAKAZ, to zanczy ZAKAZ i kropka!;-))) Umie, umie, tylko on pisać nie umie... Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Tu obowiązuje zakaz?!;-))) Dla kaczek!;-))) 18.12.05, 18:28 Chyba zaczął obowiązywac zakaz chodzenia do Szkoły... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Tu w "rodzinie"obowiązuje zakaz kłótni !!! 18.12.05, 19:24 ..tylko zgoda.. ! img389.imageshack.us/img389/6056/rodaki6nl.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Tu w "rodzinie"obowiązuje zakaz kłótni !!! 19.12.05, 00:22 Panie Henryku,log: baaardzooo piękne! Tylko gdzie w tym miejsce dla mnie? Siedzi sobie Łowca, Pani Dyrektorka przebrana za kota (dla niepoznaki i respektu wzbudzania) i wreszcie Pan Łowczy...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Tu w "rodzinie"obowiązuje zakaz kłótni !!! 19.12.05, 00:36 bac1 napisała: > Panie Henryku,log: > baaardzooo piękne! > Tylko gdzie w tym miejsce dla mnie? > Siedzi sobie Łowca, Pani Dyrektorka przebrana za kota (dla niepoznaki > i respektu wzbudzania) i wreszcie Pan Łowczy...;-))) Że jak P. Pani !? To To w srodku Takie miłe, oczkami i uszkami bacznie śledzące poczynania Ł.- Ł. i pazurki ostre niczem brzytwy chowające.. ..to nie Pani ?? Oczom nie wierzę i czarom, że niby Myszę na Kotkę.. ..hehe.. Dobranoc :-) ps jutro P. Ł. dopytam.. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Wezmę przykład ze Stachury... 19.12.05, 21:06 Wędrówką życie jest człowieka Wędrówką życie jest człowieka; Idzie wciąż, Dalej wciąż, Dokąd? Skąd? Dokąd! Skąd! Jak zjawa senna życie jest człowieka; Zjawia się, Dotknąć chcesz, Lecz ucieka? Lecz ucieka! To nic! To nic! To nic! Dopóki sił Jednak iść! Przecież iść! Będę iść! To nic! To nic! To nic! Dopóki sił, Będę szedł! Będę biegł! Nie dam się! Wędrówką jedną życie jest człowieka; Idzie tam, Idzie tu, Brak mu tchu? Brak mu tchu! Jak chmura zwiewna życie jest człowieka! Płynie wzwyż, Płynie w niż! Śmierć go czeka? Śmierć go czeka! To nic! To nic! To nic! Dopóki sił! Jednak iść! Przecież iść! Będę iść! To nic! To nic! To nic! Dopóki sił, Będę szedł! Będę biegł! Nie dam się! Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Tu w "rodzinie"obowiązuje zakaz kłótni !!! 19.12.05, 12:16 Piękny kociak ze mnie!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia Re: Tu w "rodzinie"obowiązuje zakaz kłótni !!! 08.01.06, 19:39 henryk.log napisał: > ..tylko zgoda.. ! > > img389.imageshack.us/img389/6056/rodaki6nl.jpg Spieprzaj dziadu !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Tu w "rodzinie"obowiązuje zakaz kłótni !!! 08.01.06, 22:59 gieniu.gieniu no powiedzże wreszcie, o co ciebie tu chodzi ?? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Tu w "rodzinie"obowiązuje zakaz kłótni.."!$$#" :-) 08.01.06, 23:08 ?? kto wie, może równie.. >!! :-) Ładne..graficznie i wogóle :-))< Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Tu w "rodzinie"obowiązuje zakaz kłótni"!$$$"?? 08.01.06, 23:53 Panie Henryku log.: Gratulacje - udana kolacyjka!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Tu w "rodzinie"obowiązuje zakaz kłótni"!$$$"? 09.01.06, 03:01 bac1 napisała: > Panie Henryku log.: > > Gratulacje - udana kolacyjka!;-))) :-) A nie..?..a..a może faktycznie nie mówiłem ? :-) Ja już tak mam, mimo drobnych na tysiące "kaczek" zmyłek! ..hehe.. Droga Koleżanko! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tony.soprano3 Re: Tu w "rodzinie"obowiązuje zakaz kłótni.."!$$# 16.01.06, 14:51 henryk.log napisał: > ?? kto wie, może równie.. > >!! :-) Ładne..graficznie i wogóle :-))< E/ Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Tu w "rodzinie"obowiązuje zakaz kłótni... 16.01.06, 16:57 Pan Heniek jak zwykle enigma;))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Tu obowiązuje zakaz kawałów:-) 19.12.05, 05:33 Proszę sobie z kolegi z ławy nie kpić! Kaczyzm nie śpi, wokół pełno wszelkiej zarazy! Będą przykłady;!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Tu obowiązuje zakaz kawałów:-) CZEKAM!!!;-))) 07.01.06, 02:14 ??? "Czekanie jest milczeniem" ?? ..czy ja wiem..cokolwiek o tej porze.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Precz z KACZYZMEM!!! czyli wszystko wzięte 19.12.05, 00:26 ... będzie musiało być oddane!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! czyli wszystko wzięte 19.12.05, 00:42 bac1 napisała: > ... będzie musiało być oddane!;-))) ??? Cz ja znowu mam się czego "bac" z Pani strony ?? ..boję sie pytać.. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Precz z KACZYZMEM!!! czyli wszystko wzięte 20.12.05, 09:44 Zobaczymy:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!!! czyli wszystko wzięte 20.12.05, 13:22 Jaka Pani Dyrektor tajemnicza!!! Szkoda, że tego kaczyści nie czytają, nakryliby się łapami;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!!! czyli wszystko wzięte 20.12.05, 13:44 Oddadzą, oddadzą, jeszcze będą przynosić w dziobach;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!!! 19.12.05, 07:03 Nie dopuśćmy do tego, aby ów projekt stał się ciałem, czyli kaczą tuszą;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
9119511tu Re: Precz z KACZYZMEM!!! 20.01.06, 12:19 cheetah51 napisał: > Nie dopuśćmy do tego, aby ów projekt stał się ciałem, czyli kaczą tuszą;-))) ?! Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Precz z KACZYZMEM!!! Śnieg ... 19.12.05, 08:28 Na całej połaci śnieg Na całej połaci śnieg. W przeróżnej postaci śnieg. Na siostry i braci zimowy plakacik - śnieg, śnieg. Na naszą równinę - śnieg. Na każdą mieścinę - śnieg. Na tłoczek przed kinem, na ładną dziewczynę - śnieg, śnieg. Na pociąg do Jasła, na wzmiankę co zgasła, na zdarte dwa hasła, na słabł, słabł, aż zasłabł, na dobre pobudki, na gorsze ich skutki, na puste ogródki, na dzionek za krótki. Na w sinej mgle nawet - śnieg, na kocham Cię stale - śnieg, na żale, że wcale i na tak dalej – śnieg, śnieg, śnieg… Jeremi Przybora Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!!! Śnieg ... 19.12.05, 12:18 ...na słabł, słabł, aż zasłabł... Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Precz z KACZYZMEM!!! Śnieg ... 20.12.05, 21:51 W czasie koronacji, np.;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Precz z KACZYZMEM!!! Kolor biały - kolor 19.12.05, 08:29 czysty - nie dla kaczysty!!!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!!! Kolor biały - kolor 21.12.05, 06:29 ...czystych rąk: tomaszlis.wp.pl/gid,8103880,galeria_zdjecie.html?T%5Bpage%5D=10 :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Precz z KACZYZMEM!!! Kolor biały - kolor 27.12.05, 13:44 O, ten to ma czyste i niczym nieskalane!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Precz z KACZYZMEM!!! i mównicą! 19.12.05, 15:52 Zbyt wysoka na klęcznik, zbyt niska na budkę wartowniczą, chociaż zbijana zwykle z podobnie prostolinijnych i równie gładko heblowanych desek zdań zatrzymała się w pół drogi pomiędzy pokorą modlitwy a wyniosłym wtajemniczeniem wartowniczego hasła i zmusza do przyjęcia postawy pośredniej a staniem na baczność; to znaczy, ciężar ciała spoczywa na dłoniach lub łokciach, nogi zaś, uwolnione od zwykłych obowiązków, mogą swobodnie podrygiwać w służalczej ekstazie, uginać się pod ciężarem kłamstwa lub trząść ze strachu; właśnie po to wynaleziono mównicę, ażeby zasłonić wszystko dyskretnie przed naszymi oczami. (prawdopodobnie napisał to L.A. Moczulski) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!!! i mównicą! 19.12.05, 22:41 Jakbym widział elekta! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! i mównicą! 19.12.05, 23:58 >Jakbym.. ..ciemność widzę.. Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: "Krzyk" na dzień dobry?! 20.12.05, 06:05 hamlet.pro.e-mouse.pl/galeria/show.php?id0=66&id1=0 Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: "Krzyk" na dzień dobry?! Podwój wysiłki... 20.12.05, 08:03 ... na polu - za mnie i za siebie, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: "Krzyk" na dzień dobry?! Podwoić??? 20.12.05, 13:24 Przeca się nie roz-TROJĘ!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: "Krzyk" na dzień dobry?! Podwoić??? 20.12.05, 17:48 To się acan nas-TRÓJ!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: "Krzyk" na dzień dobry?! Podwoić??? 21.12.05, 06:42 Ok, nas-TROJĘ się, ale już o roz-DWOJENIU mowy być nie może!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: "Krzyk" na dzień dobry?! Podwoić??? 21.12.05, 09:24 Jako zezowatej, dwoi mi się przed oczami, więc poczwarnie widzę;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: "Krzyk" na dzień dobry?! Podwoić??? 26.12.05, 07:23 Same poczwary sie snuja, to i poczwarnie kazdy widzi! Nic szczegolnego, Droga Kolezanko! A ten zezik to jaki, konkretnie prosze!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: "Krzyk" na dzień dobry?! Podwoić??? 26.12.05, 16:04 Zbieżny chyba...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: "Krzyk" na dzień dobry?! Podwoić??? 26.12.05, 21:49 Rodacy !.. podroczcie się jeszcze trochę..proszę ! :-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Mam coś dla Pana, Panie Henryku.log... 26.12.05, 22:11 ..."Wszystkim miłośnikom ptaków życzę, by przestało już ubywać gatunków tak kiedyś pospolitych, a teraz coraz rzadszych, jak czajki, RYCYKI, czy szczygły. serwisy.gazeta.pl/nauka/1,52582,3084487.html?nltxx=878528&nltdt=2005-12-26-18-35 Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Mam coś dla Pana, Panie Henryku.log..:-) 26.12.05, 22:34 Pan Wajrak ?? bardzo porządny człowiek !! Pytam, czy bez szkody dla innych ptaszków, "tego" ciemno-brunatnego egzemplarza nie dałoby się jakoś wyjąć z za "ochrony" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Mam coś dla Pana, Panie Henryku.log..:-) 27.12.05, 08:18 www.czaplon.most.org.pl/p/cykl-rycyk.htm Widywałam rycyka właśnie w tamtych okolicach, nad stawami rybnymi... już wtedy miał spółkę z kaczkami;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Mam coś dla Pana, Panie Henryku.log..:-) 29.12.05, 17:34 Żywe???!!! Rany Boskie!!!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Precz z KACZYZMEM!!! I KACZKAMI!!;-))) 20.12.05, 21:08 Spotkały się dwie kaczki i jedna mówi: - Słyszałaś, Sylwester w tym roku wypadnie w piątek! - Kurcze, byle nie trzynastego... Panie Henryku.log: dziękuję!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! I KACZKAMI!!;-))) 20.12.05, 21:29 bac1 napisała: > Spotkały się dwie kaczki i jedna mówi: > - Słyszałaś, Sylwester w tym roku wypadnie w piątek! > - Kurcze, byle nie trzynastego... TRZYNASTEGO !! .. którego m-ca??..tak pytam.. ..no chyba, że 13.04. ..hehe.. ps Eee :-) moje DZIĘKUJĘ "WIĘKSZE" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Precz z KACZYZMEM!!! I KACZKAMI!!;-))) 20.12.05, 21:45 Panie Henryku.log: a ja mówię, że MOJE!;-))) ... do nieskończoności! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! I KACZKAMI!!;-))) 23.12.05, 22:28 bac1 napisała: > Panie Henryku.log: > a ja mówię, że MOJE!;-))) > ... do nieskończoności! .. ??? Jak Cię szanuję, Koleżanko_Bliźniaczko mojej Ulubionej Koleżanki.. , ze z tą nie..dookreślonością nieskończoności, to ja.. bez konsultacji z P. Alfredem..leżę i niekoniecznie za drzwiami lab. .. ..lub tuż przed.. ps !.. dziś w DZIEŃ kaczego "triumfu", jakoś szczególnie podekscytowany jestem..zatem niech, za "parę" słów które może za moment w Szkole lub Tu napiszę..wybaczą mnie Ci których Szanuję ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Precz z KACZYZMEM!!! I KACZKAMI!!;-))) 27.12.05, 08:20 Panie Henryku.log: już po konsultacjach??? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! I KACZKAMI!!;-))) 29.12.05, 23:17 bac1 napisała: > Panie Henryku.log: > > już po konsultacjach??? > :-))) Niestety ;-( "konsultant" całkowicie i za nic ma moje ku mu starania !! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Precz z KACZYZMEM!!! I KACZKAMI!!;-))) 21.12.05, 09:25 Chyba 13.12 - dla kaczek Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Precz z KACZYZMEM!!! Urbański... 21.12.05, 10:12 idzie za kaczynskim... A za ma iśc kapciowy jak nie za trepem;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Precz z KACZYZMEM!!! Urbański...!!! O, jejku 21.12.05, 11:15 bac1 napisała: > idzie za kaczynskim... A za ma iśc kapciowy jak nie za trepem;-))) > Co ja? Co ja? Pijana jestem, czy co? Powinno być: ... idzie za Kaczyńskim... A za kim ma iść kapciowy, jak nie za trepem;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.marle KACZYZM państwową odmianą RYDZYKIZMU 21.12.05, 12:46 Naprzód w świetlaną przyszłość, pod zwycięskim sztandarem kaczyzmu - rydzykizmu! Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: KACZYZM państwową odmianą RYDZYKIZMU 21.12.05, 14:07 To beze mnie;-))) "999";-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: KACZYZM państwową odmianą RYDZYKIZMU 21.12.05, 14:12 Świetlistym szlakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: KACZYZM państwową odmianą RYDZYKIZMU 21.12.05, 19:55 ☺ "!))) ☺ ????????? !; ?; :); :-); ☺;.. Heyah ! Pani MAŁASZARAMYSZKO :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: KACZYZM państwową odmianą RYDZYKIZMU 21.12.05, 20:02 Witam prosto z kuchni,Panie Heniu. Kaczki na święta robię:-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: KACZYZM państwową odmianą RYDZYKIZMU 21.12.05, 20:45 malaszaramysz napisała: > Witam prosto z kuchni,Panie Heniu. Kaczki na święta robię:-)))))))))) !! :-) i ja b. serdecznie Witam :-) P. M.:-) ..non stop do dyspozycji P. Dyżurki..w kuchni! ..hehe.. ps zapachy donosza: - "sznikers" bez masy na razie - ciasteczka o kształcie: serduszek, choinek, gwiazdek..sporadycznie kaczuszek - śledzik w : oleju, marynacie, roll_mops(!!!) - galaretka "zimna nóżka" - bigos..ee..wczoraj zrobiony ! O!raz "mięska" zapeklowane do wędzenia we w Piątek godz ~ 11:00 na działce w "beczce".. ..cd. "pachnie" ! :-) Ale będzie tego Smacznego !! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: KACZYZM państwową odmianą RYDZYKIZMU 21.12.05, 20:55 u mnie śledzie zrobione, mięso zapeklowane, ciasta jutro .Ale roboty:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: KACZYZM państwową odmianą RYDZYKIZMU 21.12.05, 21:03 malaszaramysz napisała: > u mnie śledzie zrobione, mięso zapeklowane, ciasta jutro .Ale roboty:-)) :-) Ale KTO i czy "mięso zapeklowane " uwędzi. we Wrocławiu..?? ps nie dodałem wcześniej o nadzieniu kapuściano-grzybnym do pierogów oraz grzybnym do uszek.! :-) P. Myszko ! .."Ale roboty:-)" ..hehe.. ..to będzie trzeba zjeść!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Panie Henryku.log!!!!!!!!!:-))))))))))) ))) 23.12.05, 19:20 Błagam o schemacik takiej beczki wędzonej! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! Urbański...!!! O, jejku 24.12.05, 03:21 bac1 napisała: > Co ja? Co ja? Pijana jestem, czy co? Koleżanko!!! :-), tyle razy gadałem..lab. i h.l. w nim to nie dla Ciebie okolice!.. He..!, że o tadku_sburczykyku nie wspomnę !! Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: O, jejku 27.02.06, 21:19 Teraz mam doborowe towrzystwo w Knajpie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: O, jejku...co to będzie.... 27.02.06, 23:22 ave_duce napisała: > Teraz mam doborowe towarzystwo w Knajpie... > > ;) :D ps Szkoda, że w "Knajpce" portal wysiadł ....:-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=37342&w=37290692&a=37598500 Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: DLA WSZYSTKICH!!! (może się uda!) 21.12.05, 15:54 kartki.onet.pl/1925,kartki.html Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: DLA WSZYSTKICH!!! To dla mnie TEŻ!!!:-)))))))) 21.12.05, 17:54 Do łapek padam, madam(e);-))) I spadam, bo roboty huk - jeszcze przed Świętami! Zajrzę jutro rano, DOBRANOC!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: DLA WSZYSTKICH!!! To dla mnie TEŻ!!!:-))))))) 21.12.05, 17:57 I to się nazywa wysiłek? To lenistwo?! Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: DLA WSZYSTKICH!!! To dla mnie TEŻ!!!:-))))))) 21.12.05, 18:01 Ja się dwoję i troję, słowo Łowcy!;-))) Dobrej nocy, wszystkim!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: DLA WSZYSTKICH!!! To dla mnie TEŻ!!!:-))))))) 21.12.05, 20:17 Szkoda zachodu;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: DLA WSZYSTKICH!!! To dla mnie TEŻ!!!:-))))))) 21.12.05, 19:37 cheetah51 napisał: > Na pysk padam, madam(e);-))) > I padam, bo roboty huk - przed Świętami! Zajrzę, myśle po "robocie", > DOBRANOC!;-))) ...?? co "jeee" i na której półkóli..?? - P. Ł.! ..:-) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: DLA WSZYSTKICH!!! To dla mnie TEŻ!!!:-))))))) 22.12.05, 05:04 Dobranoc na tej półkuli - a z powodu tego, że chciałem życzyć wszystkim stworzeniom dużym i małym na-barnia sił do walki;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: DLA WSZYSTKICH!!! To dla mnie TEŻ!!!:-))))))) 22.12.05, 17:48 A do których zaliczasz kaczki?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: DLA WSZYSTKICH!!! To dla mnie TEŻ!!!:-))))))) 26.12.05, 07:26 Kaczki to ja zaliczam do posledniejszego miesa; to takie odpadki z braku laku;- ))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: DLA WSZYSTKICH!!! To dla mnie TEŻ!!!:-))))))) 27.12.05, 08:25 Kaczyzna obecnie niestrawna jest, dlatego i kaczyźnie, i kaczyzmowi mówimy: NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: DLA WSZYSTKICH!!! (może się uda!) :-) 21.12.05, 19:12 bac1 napisała: > kartki.onet.pl/1925,kartki.html :-)) Ze Wszystkich Ja byłem Pierwszy??? YES..YES..YES ! :-) misię udało ..w Internet Explorer !! Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Pan Henryk.log BYŁ PIERWSZY!!! YES, YES, YES! 21.12.05, 19:15 Jak Kazio... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Pan Henryk.log BYŁ PIERWSZY!!! YES, YES, YES! 21.12.05, 19:23 bac1 napisała: > Jak Kazio... !! A Pani bac1 mieni się Humanistką ..??!!..hehhe.. Zero-jedynkową chyba..hehe.. vide:.. "!)!)" ..informa_ty_cznie zaskoczony.. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Panie Henryku.log - od ziober to mnie proszę 21.12.05, 19:28 nie "wzywać";-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Panie Henryku.log - od ziober to mnie proszę 21.12.05, 19:30 bac1 napisała: > nie "wyzywać";-))) i vice.. "kazio"..he... Pzdrawiam ! :D Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Panie Henryku.log - od ziober to mnie proszę 21.12.05, 19:35 henryk.log napisał: > bac1 napisała: > > > nie "wzywać";-))) > > i vice.. "kazio"..he... > Pzdrawiam ! :D Kazio nie jest vice;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Panie Henryku.log - od ziober to mnie proszę 21.12.05, 19:48 bac1 napisała: > henryk.log napisał: > > bac1 napisała: > > > nie "wzywać";-))) > > i vice.. "kazio"..he... > > Pzdrawiam ! :D > Kazio nie jest vice;-))) ?? taak.. więc kto jest wersą ? i15.photobucket.com/albums/a399/MangaEngel/forum/neko1.gif ..i tak nie rozumiem..łac ?.. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Panie Henryku.log - od ziober to mnie proszę 21.12.05, 19:52 Niejaką Versę )to chyba rodzina tego... no, Versace...) widziano ostatnio z panem Mali_bu! W pracowni pewnej w noc głębokiego kaczyzmu, schlanych jak rydzyki!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Panie Henryku.log - od ziober to mnie proszę 21.12.05, 20:10 bac1 napisała: > Niejaką Versę )to chyba rodzina tego... no, Versace...) widziano ostatnio > z panem Mali_bu! > W pracowni pewnej w noc głębokiego kaczyzmu, schlanych jak rydzyki!;-))) ... kaczyści, schlani jak rydzyki!; !!! ! Mohair'e ! Sądzę, że katoliki te nie są Bogu miłe !! Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Panie Henryku.log - od ziober to mnie proszę 21.12.05, 20:17 Zgoda??? A Bóg wtedy łapkę poda...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!!! Zagadka rysunkowa;-))) 22.12.05, 06:47 Kto to przyszedł??? www.rzeczpospolita.pl/teksty/wydanie_051222/publicystyka_a_3-1.F.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Precz z KACZYZMEM!!! Zagadka rysunkowa;-))) 22.12.05, 10:00 O, cholera...że się tak wyrażę!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! Zagadka rysunkowa;-))) 24.12.05, 02:54 bac1 napisała: > O, cholera...że się tak wyrażę!;-))) .. !!!! że Pani, Siostro Koleżanki takie cóś się trafia ?..hehe.. musi jaka kaczka preziem została !!!..myślę.. Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re:Precz z kaczyzmem - Panie LOWCZY... 26.12.05, 07:29 Nie dosc, ze mlodsza kaczka Preziem zostala, to starsza - Nadpreziem! Za mownica stoi i jej nie widac ani, ani. Dlaczego jej nie widac, ja sie pytam! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Precz z KACZYZMEM!!! Zagadka rysunkowa;-))) 22.12.05, 12:19 Kaczory dwa? Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Precz z KACZYZMEM!!! Zagadka rysunkowa;-))) 22.12.05, 19:40 Dwa koty;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z KACZYZMEM!!! Zagadka rysunkowa;-))) 24.12.05, 08:13 To dwa aniołeczki, które po paciorku zawsze humnik narodowy śpiewały sowjej mamusi przed snem;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z KACZYZMEM!!! POPRAWKA;-))) 24.12.05, 09:43 Oczywista, chodziło o HYMNIK! Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Precz z KACZYZMEM!!! POPRAWKA;-))) 27.12.05, 13:39 Hymnik kaczego narodu? Całkiem nieskomplikowany tekst... Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z KACZYZMEM!!! POPRAWKA;-))) 27.12.05, 17:28 Zgaduję: kwa, kwa, kwa!??? Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Precz z KACZYZMEM!!! POPRAWKA;-))) 27.12.05, 21:06 Jeszcze kaczka nie zginęła, itp., itd.;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Precz z KACZYZMEM!!! n/t 22.12.05, 08:36 „Obok bogów narodowych i bożków lokalnych są jeszcze bałwany epokowe” Adolf Nowaczyński Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec Re: Precz z KACZYZMEM!!! 22.12.05, 12:29 Precz z karłami ! Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Precz z KACZYZMEM!!! Żyjemy sobie byle żyć ?? 22.12.05, 15:10 Żyjemy sobie byle żyć Żyjemy sobie byle żyć, i w nocy nie śni nam się nic - nie wabi nas wędrowny szlak ni stukot kół, ni morski wiatr, ktoś inny się w głębiny pcha, lecz co tam ujrzy oprócz dna? Po co ten hazard? My od lat wolimy swój spokojny świat. ref.: A zewsząd ogniem zioną w nas huraganowym przypadki, niespodzianki, okazje, ślepe trafy - niektórzy pod nie nadstawili głowy, zgarnęli wszystko albo szlag ich trafił, nas też do walki wzywał los, lecz coś tam nam wypadło, no a poza tym jak na złość pękło nam sznurowadło... Pośród codziennych świństw i kłamstw straciliśmy już ludzką twarz, umiemy tylko łgać jak z nut i w porę zawiązywać but... Kłaniamy się swołoczom w pas, żebrzemy o okruchy łask, a gdy przed nami staje wróg, pierwsi padamy mu do nóg. ref.: A zewsząd ogniem... itd. Niekiedy budzi się w nas myśl i każe nam się wzbijać wzwyż, nie polecimy, no bo jak, zwłaszcza że skrzydeł jakby brak, do chmur przydałoby się wzbić. więc zaczynamy wódkę pić: po wódce nas pociesza fakt, że przecież brojler to też ptak. ref.: A zewsząd ogniem... itd. Gdy trzeba zwalczyć jakieś zło, pytamy najpierw, które to, i zadajemy taki cios, by go nam za złe nie wziął ktoś, lecz gdy już wiemy jak i co, z pasją rzucamy się na zło, i trzęsąc się o własny los bijemy je łagodnie dość... ref.: A zewsząd ogniem... itd. Lubimy umywanie rąk - popatrzcie, jakie czyste są, więc jakże można od nich chcieć, by nagie się zwinęły w pięść? Mamy swój urządzony kąt, pomału porastamy rdzą, i wola nas cieplutki piec, żeby z honorem na nim lec... ref.: A zewsząd ogniem... itd. Włodzimierz Wysocki Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!!! Żyjemy sobie byle żyć ? 23.12.05, 05:40 www.rzeczpospolita.pl/teksty/wydanie_051223/publicystyka_a_4-1.F.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Żyjemy sobie byle żyć, a tu Mysz-CHOINKA!!! 23.12.05, 11:08 Pani Dyrektorka za choinkę robi? No, no, jak to rozumieć?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Żyjemy sobie byle żyć, a tu Mysz-CHOINKA!!! 23.12.05, 17:33 Choinka jest myszowata;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Lepiej za choinkę niż za kaczkę:-) n/t 23.12.05, 23:52 A juz najgorzej to za first kaczkową!!!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! 23.12.05, 17:54 niezlomny.prawicowiec napisał: > Precz z karłami ! ?? kolejność podaj prawicowcze ! ..którego pierwszego z 2w1 zpreczyyć!..hehe.. Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!!! Dla Was, mili... 23.12.05, 07:11 ... WYTRWAJMY!!!;-))) www.kartki.wp.pl/kat,47,kid,2017,main,46,nowakartka.html Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Precz z KACZYZMEM!!! Dla Was, mili... 23.12.05, 10:20 WYTRWAMY! Nam kaczki nie straszne.. Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!!! Dla Was, mili... 26.12.05, 07:30 Mnie to malo co jest straszne, a kaczki tylko na bezrybiu jadam;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Precz z KACZYZMEM!!! Dla Was, mili... 26.12.05, 16:05 Na bezrybiu to się jada raki, mniam!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomfron Tak pisał Wiesiek Dymny do Kaczorów 23.12.05, 12:59 Wam życzymy popłuczyny Zgniłej śliny śmierdłej szczyny Zdechlizny oraz plwociny Tego złego wam życzymy Żeby wam się kiepsko działo Żeby ciało wam śmierdziało Żeby ręce odleciały Żeby nogi wam zdrewniały Żeby zęby wam spróchniały Żeby dupy nie dawały Żeby ptaszek wam nie stawał By dostatek niedostawał Żeby zboże wam wygniło Bydło by się sparszywiło Żeby krowy wam się gziły A dzieciaki potopiły Żeby ogień strawił wszystko Żeby wam się wściekło psisko Żeby was ugryzła żmija Język zmienił w kawał kija Żeby życie wam obrzydło Byście mieli motowidło Głowy żeby skołtuniały Żony żeby się puszczały Takiego businessu Życzy wam Łazik z Tormesu Byście spuchli jak puchlidło Omamieli jak mamidło Ogłupieli zbaranieli Byście w końcu oszaleli Żeby wszystko z rąk leciało Ciasto łajnem by śmierdziało W każdym kątku było gó.. Byście z głodu puchli równo Żeby wrony oczy zjadły Konie świnie w chlewie padły Plecy włosem wam porosły Byście byli jak te osły Żeby wam na waszej głowie Rosło wielkie wodogłowie By się w jad zmieniła ślina Pod pachami opuchlina Byście w kępki wyłysieli Wylinieli ocipieli Ślepia jak u basedowa Jako ceber pusta głowa W kiszkach glizdy jak węgorze Bród ubóstwo zaś w komorze Żeby żarły was robaki Byście mieli cztery raki Takiego businessu Życzy wam Łazik z Tormesu W kiszkach glizdy jak węgorze Bród ubóstwo zaś w komorze Żeby żarły was robaki Byście mieli cztery raki Takiego businessu Życzy wam Łazik z Tormesu Żeby życie było plagą Każda prawda była blagą Żeby ruja i porubstwo Zepchnęło was w ubóstwo Żeby twarde miękkim było Złoto w błoto się zmieniło Mięso było samą żyłą I to żyłą mocno zgiętą By syfilis i cholera Wam doskwierał i pożerał Żeby generał jej gmerał A wam w piersiach ból doskwierał By wam serca zapleśniały Wątroby się rozleciały Paznokcie się odklejały Nosy ropą zaropiały Żeby święci między nami Byli wszyscy grzesznikami Żeby wasze ideały Zwykłą bzdurą się stawały Byście klęli i szydzili W złości gniewie zawsze żyli Żeby wam się wszystko wściekło A nagrodą było piekło Takiego businessu Życzy wam Łazik z Tormesu Posłuchajcie więc Łazika Morał taki tu wynika Ludzie są jako szakale Moralności nie ma wcale Kto zaś żyje w zgodzie z Cnotą Inni go zadepczą w błoto Kto chce dobrym być ten głupi Niechaj innym skórę łupi Sprawiedliwym być to żarty Będziesz głodnym i obdartym A więc pchajcie się łokciami Wchodźcie w serce z buciorami Plujcie kopcie obcasami Nie szanujcie nic nikogo Róbcie wszystko jedną nogą Zapomnijcie o sumieniu Pamiętajcie o jedzeniu Sądźcie wszystko nie sądzone W dziwkę zmieńcie własną żonę Jedno miejcie na uwadze Aby nie obrażać władzę A poza tym można kupczyć Zdzierać lichwę cichcem dupczyć Rzucić cnoty niech spleśnieją My pocieszmy się nadzieją Że to nasze życie w grzechu Za szachrajstwo przeniewierstwo Za szalbierstwo i pieniactwo Za złodziejstwo i zaprzaństwo Za paskudztwo całe świństwo Nikt nas nigdy nie ukarze Takiego businessu Życzy wam Łazik z Tormesu Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Tak pisał Wiesiek Dymny do Kaczorów 23.12.05, 18:04 !! CUUUDOO !! :D Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log !Mohair'e! My, Naród Polski, wdzięczen niemożebnie 23.12.05, 17:49 za i na okoliczność zaprzysiężenia "jego", zgodnie jak jeden mąż i jego żona lub mąż.. - Precz z KACZYZMEM!!! -!!życzymy!!..szczerze !! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: !Mohair'e! My, Naród Polski, wdzięczen niemoż 23.12.05, 18:31 henryk.log napisał: > za i na okoliczność zaprzysiężenia "jego", zgodnie jak jeden mąż i > jego żona lub mąż.. > > - Precz z KACZYZMEM!!! -!!życzymy!!..szczerze !! :-) Panie Henryku.log: "jako mąż i nie mąż"? Taka piosenka chyba była... GRATULACJE za "!)%)":-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: !Mohair'e! My, Naród Polski, wdzięczen niemoż 23.12.05, 21:57 Pani "bac1" ! ..:-) ..!!! gdyby mnie piosnka pt..jak niżej, nie oburzała na "stosunki" w IV RP panujące ..tobym jej..niepoprawnie(!;P) nie zastosował! lub..hehe.. bac1 napisała: "jako mąż i nie mąż"? Taka piosenka chyba była... >b. poddenerwowany h.l...< Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: !Mohair'e! My, Naród Polski, wdzięczen niemoż 23.12.05, 22:29 Czy wy się Boga nie boicie? Tatulu serdeczny, złoty, zlitujta się nade mną! Co ja wam uczyniła? Dyć ja nie narzekała na moją niedolę, dyć ja z wami cierpiała głód i zimno... Tatulu! monika.univ.gda.pl/~literat/hsnowel/02.htm Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z KACZYZMEM!!! Jak odróżniać Kaczki??? 23.12.05, 20:53 wg Brytyjczyków: The twins can be told apart by different moles on their noses. Since Jaroslaw lives with his mother and her cats he can also be identified by the cat hair on his trousers. www.timesonline.co.uk/article/0,,13509-1957325,00.html Jaruś-flejtuś?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! Jak odróżniać Kaczki??? 23.12.05, 23:03 Panie "hulaj_dusza" bądź Pan "naszym" człekiem... One(i) językami nie naszemi operują względnie swobodnie..phii Humaniści :-) PiSz Pan wprost..po Polsku.. o co Ciebie chodzi.. >techniczny< :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z KACZYZMEM!!! Jak odróżniać Kaczki??? 23.12.05, 23:40 henryk.log napisał: > Panie "hulaj_dusza" bądź Pan "naszym" człekiem... > One(i) językami nie naszemi operują względnie swobodnie..phii Humaniści :-) > PiSz Pan wprost..po Polsku.. o co Ciebie chodzi.. > >techniczny< > :-)))))))) Szefie, mnie się rozchodzi o to, że ja hulać lubię, ale jak patrzę na Kaczorostwo tańczące, to mnie ochota na hulanki przechodzi, a zostaje tylko "hula-babula"! Jasno się wyraziłem? Pozdrawiam wprost, bez ogródek! Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Czy odróżnimy kaczki przez kłaczki? Raczej nie!!! 24.12.05, 12:03 Obydwoje mają koty i kocie kłaczki! Brytyjczycy to manipulatorzy, pewnie pracują dla Michnika i GW!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
9119511tu Re: Precz z KACZYZMEM!!! Jak odróżniać Kaczki??? 02.01.06, 15:02 henryk.log napisał: > Panie "hulaj_dusza" bądź Pan "naszym" człekiem... > One(i) językami nie naszemi operują względnie swobodnie..phii Humaniści :-) > PiSz Pan wprost..po Polsku.. o co Ciebie chodzi.. > >techniczny< > :-)))))))) ??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! Jak odróżniać Kaczki??? 03.01.06, 01:06 9119511tu napisał: > ??????????????? ??????????????? ..ale trudne było.. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!..Qrde! mam ochotę dobitniej 24.12.05, 00:03 "wrzasnąć"..!! ..mimo udanego wędzenia.. od 11:30 do ~ 15-tej.. i bez..hehe.. !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Precz z KACZYZMEM!..Qrde! mam ochotę dobitnie 24.12.05, 00:05 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=29552233&a=33923201 Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!..Qrde! mam ochotę dobitnie 24.12.05, 00:43 !!! Zaraz!!..to gdzieżeś Bliźniaczko mojej Ulubionej Koleżanki bywała, jakżem zapowiadał, iż wędzić będę ?? ..było parę lekcjii temu, na tamtym..lub się mylę.. ps ..na beczkę do "wędzenia" potrzeba: 1. beczki ~ 200 l. po czymkolwiek.. metalowej 2. działki ogrodowej, najlepiej w nied. miasteczku 3. drewienek "pół na pół" suchych_mokrych olchowych..owocowe ścinki też mogą być .. i. ~ 3 - 4 godz. cierpliwego i bac'zengo doglądania, żeby się nie przysmoliły !!! ... ..hehe..to co najlepsze, czyli degustacja tuż po wędzeniu, to: ..Wy Miluchy np. z Żoliborza..chyba nigdy nie doświadczycie.. ..ja to dziś smakowałem.. :-)))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Precz z KACZYZMEM!..Qrde! mam ochotę dobitnie 24.12.05, 10:08 henryk.log napisał: > !!! > Zaraz!!..to gdzieżeś Bliźniaczko mojej Ulubionej Koleżanki bywała, > jakżem zapowiadał, iż wędzić będę ?? > ..było parę lekcjii temu, na tamtym..lub się mylę.. > ps > ..na beczkę do "wędzenia" potrzeba: > 1. beczki ~ 200 l. po czymkolwiek.. metalowej > 2. działki ogrodowej, najlepiej w nied. miasteczku > 3. drewienek "pół na pół" suchych_mokrych olchowych..owocowe ścinki też mogą by > ć > .. i. ~ 3 - 4 godz. cierpliwego i bac'zengo doglądania, żeby się nie przysmolił > y !!! > ... > ..hehe..to co najlepsze, czyli degustacja tuż po wędzeniu, to: > ..Wy Miluchy np. z Żoliborza..chyba nigdy nie doświadczycie.. > ..ja to dziś smakowałem.. > :-)))))))))))))))))))))))))))) > "MiluchY" z Żoliborza wdzięczne są za wskazówki, prościzna! A i nieraz "doświadczały", ostatnio w lecie w Kąćkach... Rybki... Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Mam pytanie: kiedy KACZYZM pojdzie precz?! 25.12.05, 11:00 Prędzej czy później tak się sam zamota,że padnie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Kacze motowidło???;-))) b/t 25.12.05, 11:22 Kaczy młyn - w główkach im się zakręci i padną na dzioby. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: A może monidło? 25.12.05, 11:44 malaszaramysz napisała: > Pierwsza para i lusterko? Od przybytku głowa nie boli... Monidło może być, motowidło też! www.wigry.win.pl/ocalic/rzem2.htm Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: A może monidło? 25.12.05, 11:46 Lustro Bazyliszka - i po kaczkach Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: A może monidło? "!)**" dla msm!:-)))))))))))) 25.12.05, 12:19 malaszaramysz napisała: > Lustro Bazyliszka - i po kaczkach Takiego? www.petlaczasu.pl/bazyliszek/p1100 Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: A może monidło? "!)**" dla msm!:-))))))))))) 25.12.05, 12:40 Trochu mikry, trzeba poszukac lepszego!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: A może monidło? "!)**" dla msm!:-))))))))))) 25.12.05, 13:34 I co??? Nici??? Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Bazyliszek - jaszczurka Jezusa!!! 25.12.05, 14:00 upload.wikimedia.org/wikipedia/pl/a/ac/Bazyliszek_p%C5%82atkog%C5%82owy.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Bazyliszek - jaszczurka Jezusa!!! 25.12.05, 14:55 Chrystusie Jeszcze się w sobie rozsmucę Jeszcze do Ciebie powrócę Chrystusie Jeszcze tak strasznie zapłaczę Że przez łzy Ciebie zobaczę Chrystusie Chrystusie Jeszcze tak strasznie zapłaczę Że przez łzy Ciebie zobaczę Chrystusie Chrystusie I taką wielką żałobą Będę się żalić przed Tobą Chrystusie Że duch mój przed Tobą klęknie A wtedy serce mi pęknie Chrystusie Chrystusie I duch mój przed Tobą klęknie A wtedy serce mi pęknie Chrystusie Chrystusie (piosenka z "Piwnicy pod Baranami") Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: MOTOWIDŁO lepsze!!! Leppiej MOTA!!! b/t 26.12.05, 12:19 Dodam jeszcze MŁOT, może się przydać!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: MOTOWIDŁO lepsze!!! Leppiej MOTA!!! b/t 26.12.05, 15:53 Wałek też poręczny - i walnie, i potem wyrówna!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: MOTOWIDŁO lepsze!!! Leppiej MOTA!!! b/t 26.12.05, 17:44 A potem co? Asfalcik czy betonujemy tę kaczostradę?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: MOTOWIDŁO lepsze!!! Leppiej MOTA!!! b/t 26.12.05, 18:57 Nie do nas należy decyzja - do funkcyjnych;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
9119511tu Re: MOTOWIDŁO lepsze!!! Leppiej MOTA!!! b/t 30.12.05, 15:00 bac1 napisała: > Nie do nas należy decyzja - do funkcyjnych;-))) > PiSdy wykończą nasz Kraj !!! Odpowiedz Link Zgłoś
9119511tu Re: MOTOWIDŁO lepsze!!! Leppiej MOTA!!! b/t 02.01.06, 15:09 bac1 napisała: > Nie do nas należy decyzja - do funkcyjnych;-))) > ? Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Mam pytanie: kiedy KACZYZM pojdzie precz?! 25.12.05, 18:03 Ladny kalambur wyszedl: zamota - niemota;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Mam pytanie: kiedy KACZYZM pojdzie precz?! 26.12.05, 20:09 Ja Ci dam kalambur! Wagarowicz jeden!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Mam pytanie: kiedy KACZYZM pojdzie precz?! 26.12.05, 20:13 Bardzo ładny:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Mam pytanie: kiedy KACZYZM pojdzie precz?! 27.12.05, 08:36 cheetah51 napisał: > Ladny kalambur wyszedl: zamota - niemota;-))) Niemotać się w kalamburach! Szykować się do tupania!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Precz z KACZYZMEM!!! i BUDĄ!!! 25.12.05, 10:05 Ballada Pozytywna Położymy płasko uszy, Pysk na kłódkę, ogon w ruch. Skowyt niech się tłucze w duszy, Kasza niech napełnia brzuch. Przecież tylko o to chodzi, Żeby hołdów było dość. Ta dłoń skarci, co nagrodzi - Jeden kształt ma kij i kość. Nikt mi nigdy tego nie da, co mi moja buda da! Buda moja! Buda moja! Buda moja! Buda ma! Zapomnimy dawne razy, Wyliżemy gorycz z blizn. Gesty starczą za rozkazy, A za gesty starczy gwizd. Jeśli kochasz swoją budę, To pokochaj łańcuch swój! Śmierdzi gnojem twój ogródek? - Przecież to twój własny gnój! Nikt mi nigdy tego nie da, co mi moja buda da! Buda moja! Buda moja! Buda moja! Buda ma! Zanim na złodzieja z kłami Skoczysz w swej najkrwawszej z pian, Czekaj, aż ci ktoś oznajmi, Kto tu złodziej, kto twój pan. Kto potopił ci szczenięta, Słuch i węch zabierze, nim Przyjdzie święta, choć przeklęta Pieska śmierć po życiu psim. Nikt mi nigdy tego nie da, co mi moja buda da! Buda moja! Buda moja! Buda moja! Buda ma! Gdy zapomnisz już, żeś w pola Jął pod płotem tunel ryć, Wtedy, ile tylko wola - Będziesz wyć mógł, wyć i wyć! Nikt mi nigdy tego nie da, co mi moja buda da! Buda moja! Buda moja! Buda moja! Buda ma! Jacek Kaczmarski 28.2.1982 Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Przecież tylko o to chodzi,,, kaczkom,,, 25.12.05, 11:14 Żeby hołdów było dość. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Przecież tylko o to chodzi,,, kaczkom,,, i nie 25.12.05, 15:53 tylko, niestety;-((( Niektórym Prezeskom i Dyrektorkom też;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: POWAŻNIE??? Nazwiska, please!;-))) 25.12.05, 17:54 Albo nicki... Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: POWAŻNIE??? Nazwiska, please!;-))) 25.12.05, 18:05 Albo odrazu teczki;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: POWAŻNIE??? Nazwiska, please!;-))) 25.12.05, 20:20 Dam teczki, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: POWAŻNIE??? Nazwiska, please!;-))) ok! 26.12.05, 07:21 Takie mi sie podobaja: www.luks.pl/x_C_I__P_17510070-17510001__LP_45__LN_90.html Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z KACZYZMEM!!! 25.12.05, 20:25 Nie rozdziobią nas kruki Nie rozdziobią nas kruki ni wrony ani nic! Nie rozszarpią na sztuki Poezji wściekłe kły! Ruszaj się, Bruno, idziemy na piwo; Niechybnie brakuje tam nas! Od stania w miejscu niejeden już zginął, Niejeden zginął już kwiat! Nie omami nas forsa ni sławy pusty dźwięk! Inną ścigamy postać: Realnej zjawy tren! Ruszaj się, Bruno, idziemy na piwo; Niechybnie brakuje tam nas! Od stania w miejscu niejeden już zginął, Niejeden zginął już kwiat! Nie zdechniemy tak szybko, Jak sobie roi śmierć! Ziemia dla nas za płytka, Fruniemy w góry gdzieś! Ruszaj się, Bruno, idziemy na piwo; Niechybnie brakuje tam nas! Od stania w miejscu niejeden już zginął, Niejeden zginął już kwiat! Edward Stachura Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z KACZYZMEM!!! A tym bardziej kaczki!!! 25.12.05, 21:12 Ani szanowni kaczy koalicjanci;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Precz z KACZYZMEM!!! A tym bardziej kaczki!!! 25.12.05, 21:21 hulaj_dusza napisał: > Ani szanowni kaczy koalicjanci;))) > Piękny Roman i Andrju - NEVER!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z KACZYZMEM!!! 25.12.05, 21:10 precz.z.kaczyzmem napisał: > Projekt PiSujów: > > Preambuła > > KONSTYTUCJA RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ > z dnia . . . . . . . . . 2005 r. > > W imię Boga Wszechmogącego! > My, Naród Polski, > składając Bożej Opatrzności dziękczynienie > za dar odzyskanej niepodlegśości, > wdzięczni poprzednim pokoleniom > za ich wytrwałą pracę, poświęcenie i ofiary dla Polski, > zrzuciwszy jarzmo obcej przemocy i komunizmu, > zobowi¹zani do zachowania i umocnienia > niepodległości Państwa Polskiego, > pomni ponadtysiącletnich dziejów związanych z chrześcijaństwem, > pragnąc Rzeczypospolitej silnej prawdą, uczciwością i sprawiedliwością, > naszą wolność i odpowiedzialność za los > współczesnych i przyszłych pokoleñ Narodu > wyrażamy na kartach tej Konstytucji, > która jest najwyższym prawem dla Rzeczypospolitej Polskiej. > Ciekawe, czy kaczki zrobia referendum, czy uznają, że społeczeństwo jest "przypadkowe";))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Precz z KACZYZMEM!!! 25.12.05, 21:22 Niestety, faszyzm nie jest "przypadkowy"... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! Alle !! HO HO "!!!!" :D 25.12.05, 23:17 NO, NO! Proszę Pani :D Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!!! Alle !! HO HO "!!!!" :D 26.12.05, 07:08 My tu gadu, gadu - a niewiasty lowia, co chca!;-))) Piekny lup, bez dwoch kaczek! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z KACZYZMEM!!! Alle !! HO HO "!!!!" :D 26.12.05, 19:37 To ja też: HO, Ho, HO - chociaż nie wiem, o co biega;))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! Alle !! HO HO "!!!!" :D:D 26.12.05, 20:02 hulaj_dusza napisał: > To ja też: HO, Ho, HO - chociaż nie wiem, o co biega;))) :-) ??? Proszę koleżeństwa!...albo "nowy" lub "Ziekony" chyba, że 2w1 ! :-))))))))) Czy ONI tak zawsze na początku mają??..pytam.. z"..hehe.." Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Precz z KACZYZMEM!!! Alle !! HO HO "!!!!" :D: 26.12.05, 20:12 henryk.log napisał: > Proszę koleżeństwa!...albo "nowy" lub "Ziekony" > chyba, że 2w1 ! :-))))))))) > Czy ONI tak zawsze na początku mają??..pytam.. > z"..hehe.." Kolega dopiero co przyjęty, wPiSowe uiścił na parapecie pracowni fiz.-chem., a zagadnienie dotyczy matematyki! Odpowiedz Link Zgłoś