kura56 06.08.06, 20:28 Bo bolid był za lekki o 2kg...podaje GW Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
humbak Re: dyskwalifikacja Kubicy 06.08.06, 20:35 Kurcze.. pewnie za mało jadł przed wyścigiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: dyskwalifikacja Kubicy 06.08.06, 20:38 Nie ma się co przejmować. Robert pokazał się z jak najlepszej strony, a dyskwalifikacja to wina ekipy. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: dyskwalifikacja Kubicy 06.08.06, 20:41 On jest bardziej w stosunku do swojej jazdy krytyczny. Nawiasem mówiąc dobrze że widzi co jest nie tak sport.wp.pl/kat,1775,wid,8448053,wiadomosc.html?rfbawp=1154889652.992 Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 śmieszne punkty 06.08.06, 21:01 goniacy.pielegniarz napisał: > Nie ma się co przejmować. Robert pokazał się z jak najlepszej strony, a > dyskwalifikacja to wina ekipy. > > Masz całkowitą rację. Kubica wygrał wszystko, co było do wygrania. A te śmieszne punkty, które jemu i tak nie są do niczego potrzebne, właśnie dlatego, że po dyskwalifikacji zabraknie ich ekipie, jeszcze podbiją mu notowania Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Bardzo się cieszę, Bóg go pokarał 06.08.06, 20:45 poniósł karę za wysługiwanie się niemieckiemu panu. jednak jest sprawiedliwość. mam nadzieję, że już nie wystąpi. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Bardzo się cieszę, Bóg go pokarał 06.08.06, 20:48 głupota i chamstwo w Polsce jak zawsze bezkarne Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Bardzo się cieszę, Bóg go pokarał 06.08.06, 20:52 to patriotyzm teraz nazywa się chamstwem??? nie wiesz co mówisz! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Bardzo się cieszę, Bóg go pokarał 06.08.06, 20:55 to debilizm nazywasz teraz patriotyzmem, chroń nas panie b od patroitow Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 patriotyczne chamstwo 06.08.06, 20:55 pan_szczepan napisał: > to patriotyzm teraz nazywa się chamstwem??? Odkąd chamstwo powołuje się na patriotyzm, tak. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: patriotyczne chamstwo 06.08.06, 20:58 Żal mi Ciebie, biedna zagubiono istoto. Nawet przydomek masz niemiecki tak się utożsamiasz z obcym krajem. Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: patriotyczne chamstwo 06.08.06, 21:02 pan_szczepan napisał: > Żal mi Ciebie, biedna zagubiono istoto. Nawet przydomek masz niemiecki tak się > utożsamiasz z obcym krajem. :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
entefuhrer Ale Ci dosunał! I co teraz - zmieniasz... 06.08.06, 21:04 ...nicka na "syrenka4" ?... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Ale Ci dosunał! I co teraz - zmieniasz... 06.08.06, 21:12 entefuhrer napisał: > ...nicka na "syrenka4" ?... ;-) :))))) Na BMW. The Best Mark of tne World. Odpowiedz Link Zgłoś
entefuhrer Re: Na BMW 06.08.06, 21:14 A co - aspirujesz do udzialu we wladzy ?... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Na BMW 06.08.06, 21:18 entefuhrer napisał: > A co - aspirujesz do udzialu we wladzy ?... ;-) Udział we władzy? Ależ skąd? Po prostu jestem kibicem Kubicy Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Ale w czym problem? 06.08.06, 20:53 pan_szczepan napisał: > poniósł karę za wysługiwanie się niemieckiemu panu. jednak jest sprawiedliwość. > > mam nadzieję, że już nie wystąpi. Otwórz pan stajnię, zbuduj pan bolid F1, a może będzie się wysługiwał tobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Ale w czym problem? 06.08.06, 20:56 Albo to jest troll, albo jam święty Idzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Ale w czym problem? 06.08.06, 20:56 Myślę, że już czas aby Polacy mieli własny team w takich zawodach. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Ale w czym problem? 06.08.06, 21:00 pan_szczepan napisał: > Myślę, że już czas aby Polacy mieli własny team w takich zawodach. Za swoje załozysz ,czy do kieszeni podatnika sięgniesz Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Ale w czym problem? 06.08.06, 21:02 Myślę, że rząd mógłby się tym zająć. Pieniądze by się znalazły, w skali kraju nie jest to wielka kwota. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Myślę, że rząd mógłby się tym zająć 06.08.06, 21:09 ???? co to za słowo? Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Ale w czym problem? 06.08.06, 21:19 pan_szczepan napisał: > Myślę, że rząd mógłby się tym zająć. Pieniądze by się znalazły, w skali kraju > nie jest to wielka kwota. pan Szczepan powinien zmienić nicka na tow. Wiesław Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Ale w czym problem? 06.08.06, 21:24 A może tow. Gierek? Specjalista od znajdywania pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
entefuhrer Re: Myślę, że już czas by Polacy mieli własny team 06.08.06, 21:01 A ja mysle, ze Polacy powinni juz kogos wyslac na Marsa - najlepiej Ciebie ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Myślę, że już czas by Polacy mieli własny tea 06.08.06, 21:04 entefuhrer napisał: > A ja mysle, ze Polacy powinni juz kogos wyslac na Marsa - najlepiej Ciebie ;-P O nie . nie będziemy na jakiegoś dupka trwonić kasy. taniej będzie wyekspediować go do tworek. Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: Ale w czym problem? 06.08.06, 21:01 Albo kpisz tu z ludzi albo jestes piramidalnie glupi ciec. Trzaskasz dziobem na tematy o ktorych nie masz zielonego pojecia jak funkcjonuja. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Ale w czym problem? 06.08.06, 21:04 A Ty masz pojęcie, ekspercie od wyścigów? Może nam przedstawisz? Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: Ale w czym problem? 06.08.06, 21:09 Niech tluk bedzie laskaw sobie poszukac w googlach: jak toto funkcjonuje? ile toto kosztuje? kto i na jakich zasadach jest dopuszczalny(firmy,zawodnicy)? et cetera. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Ale w czym problem? 06.08.06, 21:11 A co, nie stać nas? Dalibyśmy sobie radę tylko pesymizm w naszym narodzie jest zatrważający. A prezentując odpowiednio wysoki poziom sami by nas prosili abyśmy startowali. Ale rozumiem, że najłatwiej powiedzieć 'nie da się'. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ale w czym problem? 06.08.06, 21:10 pan_szczepan napisał: > A Ty masz pojęcie, ekspercie od wyścigów? Może nam przedstawisz? Nie wiem, czy są tu jacyś eksperci, ale zacznijmy może od tego, co jest banalne i przychodzi na myśl na pierwszy rzut oka: Jeśli idzie o teamy w F1, to wiesz, ile z tych marek nie produkuje samochodów seryjnych? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ale w czym problem? 06.08.06, 21:02 pan_szczepan napisał: > Myślę, że już czas aby Polacy mieli własny team w takich zawodach. Na razie to się Polacy w całej historii dorobili kierowcy w jednym wyścigu. Może więc zanim zdominujemy F1 stwórzmy choć jakąś namiastkę motorynki, którą można by opchnąć gdzieś w krajach Trzeciego Świata? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Ale w czym problem? 06.08.06, 21:07 Oczywiście, najlepiej nastawić się na nie! W ten sposób nigdy nic nie osiągniemy własnymi siłami tylko będą się nami wysługiwać inni. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Ale w czym problem? 06.08.06, 21:09 pan_szczepan napisał: > Oczywiście, najlepiej nastawić się na nie! W ten sposób nigdy nic nie > osiągniemy własnymi siłami tylko będą się nami wysługiwać inni. Naonij mięśnie i puść bąka, na tyle cie stać. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_szczepan Re: Ale w czym problem? 06.08.06, 21:15 Ciebie stać tylko na to by być wulgarnym. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Ale w czym problem? 06.08.06, 21:19 pan_szczepan napisał: > Ciebie stać tylko na to by być wulgarnym. Nie lubisz bączkow puszczać? takiś wrażliwy:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Ale w czym problem? 06.08.06, 21:28 hrabia.m.c napisał: > pan_szczepan napisał: > > > Ciebie stać tylko na to by być wulgarnym. > > Nie lubisz bączkow puszczać? > takiś wrażliwy:)))))) patriotyczne chamstwo takich aluzji nie lubi Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Ale w czym problem? 06.08.06, 20:58 goniacy.pielegniarz napisał: > pan_szczepan napisał: > > > poniósł karę za wysługiwanie się niemieckiemu panu. jednak jest > sprawiedliwość. > > > > mam nadzieję, że już nie wystąpi. > > > Otwórz pan stajnię, zbuduj pan bolid F1, a może będzie się wysługiwał tobie:) > > > On ma kurnik a w nim kilka kaczek,dlatego zazdrość go zżera , jak cale pisdziorskie towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
francois.jenois Re: dyskwalifikacja Kubicy 06.08.06, 21:09 "Okazało się, że - zgodnie z przepisami - przed startem zważono pięć samochodów, w tym Kubicy. Za metą zważono 13, w tym również Kubicy. Samochód powinien ważyć minimum 600 kg wraz z kierowcą w każdym momencie wyścigu. Po odsączeniu resztek paliwa, BMW Polaka ważyło o dwa kg za mało." Czegoś tu nie rozumię. Tzn zważono z kierowcą, czyli Kubicą, i on dopiero się potem dowiedział, że coś nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: dyskwalifikacja Kubicy 06.08.06, 21:22 BMWSauber podaje jako zrodlo 2 kg niedowagi w wazeniu po wyscigu, zuzycie opon Intermediate, na ostatnich okrazeniach. Opony byly 51 rund w uzyciu. stajnia jednak nie bedzie sie odwolywala do FIA. Tresc komunikatu: "BMW Sauber geht nicht in Berufung Robert Kubica durfte sich nur kurzfristig an seinen ersten beiden WM-Zählern erfreuen. "Bei der technischen Nachuntersuchung des Fahrzeugs wurden zwei Kilogramm Untergewicht festgestellt", nannte Technikchef Willy Rampf den Grund für Kubicas Disqualifikation. "Ursache hierfür ist, dass die Intermediate- Reifen auf Roberts Fahrzeug 51 Runden lang im Einsatz waren und dabei unerwartet hohen Gummiverschleiß hatten. Das gilt vor allem für die Schlussphase auf trockener Strecke." Odpowiedz Link Zgłoś
jukajuka9 Niestety mój sceptycyzm okazał sie prawdziwy 06.08.06, 21:55 Kubica nie zajął siudmego miejsca lecz uklasował się na sudmym miejscu a już media trąbiły ze zajął siudme miejsce ktoś moze zająć siudme miejsce dopiero po ogłoszeniu ostatecznych wyników a nie wstępnych Mój sceptycyzm jednak okazał się prawdziwy, polacy nie umieją do sportu podchodzić z dystansem nie potrafią być pragmatyczni tylko na huraaaaa wschodnioeuropejska mentalność nie za bardzo uzupełniona myśleniem. Odpowiedz Link Zgłoś
jukajuka9 Nigdy nie dzieli się skóry na żywym niedzwiedziu 06.08.06, 22:05 czy jakoś tak to było.........nie dziel skóry na żywym.... Odpowiedz Link Zgłoś