moroux 03.10.06, 14:10 a) psychiatry b) egzorcysty c) obu tych specjalistów d) kwarantanny w miejscu odosobnienia e) inne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buraque Re: Czy politycy PiS potrzebują: 03.10.06, 14:11 moroux napisał: > a) psychiatry > b) egzorcysty > c) obu tych specjalistów > d) kwarantanny w miejscu odosobnienia > e) inne stawiałbym na dpowiedzi a i d Odpowiedz Link Zgłoś
praaya A ja mam inny pomysł 03.10.06, 14:13 moroux napisał: > a) psychiatry > b) egzorcysty > c) obu tych specjalistów > d) kwarantanny w miejscu odosobnienia > e) inne dać im wódki, zamknąć na miesiąc w hotelu sejmowym...zabrać komórki i klucze, i kto przezyje ten bierze wszystko;-) Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: A ja mam inny pomysł 03.10.06, 14:16 Ale oni przecież nie piją. Po pierwszej pięćdziesiątce byłoby po zawodach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
praaya Re: A ja mam inny pomysł 03.10.06, 14:18 moroux napisał: > Ale oni przecież nie piją. Po pierwszej pięćdziesiątce byłoby po zawodach ;-) Nie wypuści się ich dopóki nie wypiją wszystkiego;-) O to chodzi. Ciekawe do czyjego pokoju przeniosłaby się impreza:D Odpowiedz Link Zgłoś
feretron Re: Czy politycy PiS potrzebują: 03.10.06, 14:46 Zdecydowanie odosobnienia tyle ze wspomaganego intensywna kuracja psychiatryczną -- www.populizmisocjalizm.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma4 PIS potrzebuję glosy polskich wyborców. 03.10.06, 14:53 A PO już ma głosy GW i TVN. Ostatnim rzutem na taśmę Kwaśniewski nadał kilkunastu obywatelom Izraela obywatelstwo polskie- ale te głosy nie będą miały znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
praaya :)))))) 03.10.06, 14:55 sodoma4 napisał: > A PO już ma głosy GW i TVN. Ostatnim rzutem na taśmę Kwaśniewski nadał > kilkunastu obywatelom Izraela obywatelstwo polskie- ale te głosy nie będą miały > > znaczenia. a nie kilkunastu tysiącom?? Coś słabo się stara:D marny z niego agitator. Z drugiej strony, kto przy zdrowych zmysłach chciałby teraz nasze obywatelstwo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
blackout.9491 Re: Czy politycy PiS potrzebują: 03.10.06, 15:04 - potężnego kopa w dupę od polskiego społeczeństwa w wyborach ? Tak ! Odpowiedz Link Zgłoś