strajker 04.05.03, 15:26 Rokita olał dziś Siódmy dzień tygodnia w radiu Zet, w którym bierze udział co tydzień; chyba poniedziałek ostro go wpienił Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piessek Re: Rokita się wpienił IP: *.mtnet.com.pl 04.05.03, 21:29 Zapomniałem słuchać, a prawie zawsze to robię, ale co ma poniedziałek wspólnego z Radiem ZET?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesolek Re: Rokita się wpienił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.03, 21:31 Gość portalu: piessek napisał(a): > Zapomniałem słuchać, a prawie zawsze to robię, ale co ma poniedziałek wspólnego > z Radiem ZET?! bo poniedzialek to pierwszy dzien tygodnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piessek Re: Rokita się wpienił IP: *.mtnet.com.pl 04.05.03, 21:42 a czasami nie niedziela?.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesołek Re: Rokita się wpienił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.03, 21:52 Gość portalu: piessek napisał(a): > a czasami nie niedziela?.... nie czasami tylko miejscami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piessek Re: Rokita się wpienił IP: *.mtnet.com.pl 04.05.03, 21:58 zakładając, że niedziela jest po poniedzialku, zgadzam się.... Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Rokita się wpienił 04.05.03, 22:07 Gość portalu: piessek napisał(a): > Zapomniałem słuchać, a prawie zawsze to robię Nic straconego, jest do odsłuchania na stronie www.radiozet.pl, poza tym o północy masz powtórkę. Co do Rokity, to dzisiaj w ogóle był inny skład niż zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piessek Re: Rokita się wpienił IP: *.mtnet.com.pl 05.05.03, 06:26 Nawet tego nie sprawdzalem, ale nie lubie powtorek meczow, choc tu zrobie wyjatek. A Kwiatkowski jeszcze żyje? Odpowiedz Link Zgłoś