Dodaj do ulubionych

Pentor:50,1% Polaków przeciw wizycie Langenorta!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 17:50
Odsyłam do telegazety TVP1 na stronę 198. Widać ze najbardziej zdeprawowaną
grupa Polaków są ci w wieku między 30 a 50 rokiem życia.. a więc ci sami
którzy najbardziej tęsknią i jęczą za powrotem komuny. Cieszy mne tez co
potwierdzają różne badania że Młodzież w tej kwestii ma takie same pogglądy
jak ich dziadkowie.zresztą nie tylko w tej (także to wyszło w czasie
euroreferendum okazało sie że i wśród 20-latków i wsród osób starszych
relatywnie był najwyższy odsetek eurosceptyków..wniosek jest jeden. Lewactwo
przegrywa w Polsce bitwę o rząd dusz nad Polakami!!! To jest nasze wspaniale
zwycięstwo które z ufnością każe mi patrzeć w przyszłosć i na nic wasze
zapewnienia że jak babcie wymrą to i nasze poglady odejdą do lamusa..to są
tylko wasze pobożne zyczenia które nigdy się nie spełnią!
Obserwuj wątek
    • Gość: Oszołom z RM Re: Pentor:50,1% Polaków przeciw wizycie Langenor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 18:04
      Znów żeście nabrali wody w usta? nie możecie się pogodzić ze większa część
      Polaków jest wam przeciwna?? rozumiem że prawda boli ale to chyba nie powód by
      się opbrażać na naród...jak sie wam nie podoba Polska to droga do Brukseli
      wolna!
    • Gość: Rodrig von Falkens Re: Pentor:50,1% Polaków przeciw wizycie Langenor IP: *.it-net.pl 27.06.03, 18:42
      Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):

> Odsyłam do telegazety TVP1 na stronę 198. Widać ze najbardziej zdeprawowaną
      > grupa Polaków są ci w wieku między 30 a 50 rokiem życia.. a więc ci sami
      > którzy najbardziej tęsknią i jęczą za powrotem komuny. Cieszy mne tez co
      > potwierdzają różne badania że Młodzież w tej kwestii ma takie same pogglądy
      > jak ich dziadkowie.zresztą nie tylko w tej (także to wyszło w czasie
      > euroreferendum okazało sie że i wśród 20-latków i wsród osób starszych
      > relatywnie był najwyższy odsetek eurosceptyków..wniosek jest jeden. Lewactwo
      > przegrywa w Polsce bitwę o rząd dusz nad Polakami!!! To jest nasze wspaniale
      > zwycięstwo które z ufnością każe mi patrzeć w przyszłosć i na nic wasze
      > zapewnienia że jak babcie wymrą to i nasze poglady odejdą do lamusa..to są
      > tylko wasze pobożne zyczenia które nigdy się nie spełnią!

A ja poproszę o taki sondarz, ale przeprowadzony wyłącznie wśród kobiet między
      16 i 40 rokiem zycia z wyłączeniem zakonnic. Nie rozumiem dlaczego faceci
      mieliby decydować o sprawach które wprost dotyczą tylko kobiet.
      • Gość: Oszołom z RM Re: Pentor:50,1% Polaków przeciw wizycie Langenor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 18:46
        Gość portalu: Rodrig von Falkens napisał(a):

> Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):
        >
        > > Odsyłam do telegazety TVP1 na stronę 198. Widać ze najbardziej zdeprawowan
        > ą
        > > grupa Polaków są ci w wieku między 30 a 50 rokiem życia.. a więc ci sami
        > > którzy najbardziej tęsknią i jęczą za powrotem komuny. Cieszy mne tez co
        > > potwierdzają różne badania że Młodzież w tej kwestii ma takie same poggląd
        > y
        > > jak ich dziadkowie.zresztą nie tylko w tej (także to wyszło w czasie
        > > euroreferendum okazało sie że i wśród 20-latków i wsród osób starszych
        > > relatywnie był najwyższy odsetek eurosceptyków..wniosek jest jeden. Lewact
        > wo
        > > przegrywa w Polsce bitwę o rząd dusz nad Polakami!!! To jest nasze wspania
        > le
        > > zwycięstwo które z ufnością każe mi patrzeć w przyszłosć i na nic wasze
        > > zapewnienia że jak babcie wymrą to i nasze poglady odejdą do lamusa..to są
        >
        > > tylko wasze pobożne zyczenia które nigdy się nie spełnią!
        >
        > A ja poproszę o taki sondarz, ale przeprowadzony wyłącznie wśród kobiet
        między
        > 16 i 40 rokiem zycia z wyłączeniem zakonnic. Nie rozumiem dlaczego faceci
        > mieliby decydować o sprawach które wprost dotyczą tylko kobiet.

- wasze "sondarze" można o kant d..potłuc, analfabeto..co ty miałeś z
        ortografii?
        • Gość: Rodrig von Falkens Re: Pentor:50,1% Polaków przeciw wizycie Langenor IP: *.it-net.pl 27.06.03, 18:58

> Gość portalu: Rodrig von Falkens napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):
          > >
          > > > Odsyłam do telegazety TVP1 na stronę 198. Widać ze najbardziej zdepra
          > wowan
          > > ą
          > > > grupa Polaków są ci w wieku między 30 a 50 rokiem życia.. a więc ci s
          > ami
          > > > którzy najbardziej tęsknią i jęczą za powrotem komuny. Cieszy mne tez
          > co
          > > > potwierdzają różne badania że Młodzież w tej kwestii ma takie same po
          > ggląd
          > > y
          > > > jak ich dziadkowie.zresztą nie tylko w tej (także to wyszło w czasie
          > > > euroreferendum okazało sie że i wśród 20-latków i wsród osób starszyc
          > h
          > > > relatywnie był najwyższy odsetek eurosceptyków..wniosek jest jeden. L
          > ewact
          > > wo
          > > > przegrywa w Polsce bitwę o rząd dusz nad Polakami!!! To jest nasze ws
          > pania
          > > le
          > > > zwycięstwo które z ufnością każe mi patrzeć w przyszłosć i na nic was
          > ze
          > > > zapewnienia że jak babcie wymrą to i nasze poglady odejdą do lamusa..
          > to są
          > >
          > > > tylko wasze pobożne zyczenia które nigdy się nie spełnią!
          > >
          > > A ja poproszę o taki sondarz, ale przeprowadzony wyłącznie wśród kobiet
          > między
          > > 16 i 40 rokiem zycia z wyłączeniem zakonnic. Nie rozumiem dlaczego faceci
          > > mieliby decydować o sprawach które wprost dotyczą tylko kobiet.
          >
          > - wasze "sondarze" można o kant d..potłuc, analfabeto..co ty miałeś z
          > ortografii?

trzy z dwoma. Za to z historii szóstkę a na religię nie chodziłem.
          A poza tym przeczysz sam sobie. Najpierw powołujesz się na sondaŻ jako dowód że
          duch w narodzie nie ginie, a potem twierdzisz, że sondaŻe są niewiarygodne. To
          zdecyduj się co myslisz o sondaŻach - bo nie mozna tak, że jak wynik sondaŻu
          jest zgodny z oczekiwaniami to on jest wiarygodny a jak wynik zaprzecza
          lansowanej tezie to tendencyjny.
          • Gość: a Re: Pentor:50,1% Polaków przeciw wizycie Langenor IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.03, 19:03

<<Za to z historii szóstkę a na religię nie chodziłem.

z historii szóstkę??? to musiał być u was zajebisty poziom w klasie
            • Gość: Rodrig Falkenstein Re: Pentor:50,1% Polaków przeciw wizycie Langenor IP: *.it-net.pl 27.06.03, 19:27
              Gość portalu: a napisał(a):

>
              > <<Za to z historii szóstkę a na religię nie chodziłem.
              >
              > z historii szóstkę??? to musiał być u was zajebisty poziom w klasie

sie zrobiło z siebie finalistę olimpiady historycznej to sie szóstkę dostało. A
              poziom i tak był wysoki. Gość który w innej szkole miał same piątki u nas ledwo
              jechał na trójach.
          • Gość: Oszołom z RM Re: Pentor:50,1% Polaków przeciw wizycie Langenor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 19:10

>
            > > Gość portalu: Rodrig von Falkens napisał(a):
            > >
            > > > Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):
            > > >
            > > > > Odsyłam do telegazety TVP1 na stronę 198. Widać ze najbardziej z
            > depra
            > > wowan
            > > > ą
            > > > > grupa Polaków są ci w wieku między 30 a 50 rokiem życia.. a więc
            > ci s
            > > ami
            > > > > którzy najbardziej tęsknią i jęczą za powrotem komuny. Cieszy mn
            > e tez
            > > co
            > > > > potwierdzają różne badania że Młodzież w tej kwestii ma takie sa
            > me po
            > > ggląd
            > > > y
            > > > > jak ich dziadkowie.zresztą nie tylko w tej (także to wyszło w cz
            > asie
            > > > > euroreferendum okazało sie że i wśród 20-latków i wsród osób sta
            > rszyc
            > > h
            > > > > relatywnie był najwyższy odsetek eurosceptyków..wniosek jest jed
            > en. L
            > > ewact
            > > > wo
            > > > > przegrywa w Polsce bitwę o rząd dusz nad Polakami!!! To jest nas
            > ze ws
            > > pania
            > > > le
            > > > > zwycięstwo które z ufnością każe mi patrzeć w przyszłosć i na ni
            > c was
            > > ze
            > > > > zapewnienia że jak babcie wymrą to i nasze poglady odejdą do lam
            > usa..
            > > to są
            > > >
            > > > > tylko wasze pobożne zyczenia które nigdy się nie spełnią!
            > > >
            > > > A ja poproszę o taki sondarz, ale przeprowadzony wyłącznie wśród kobi
            > et
            > > między
            > > > 16 i 40 rokiem zycia z wyłączeniem zakonnic. Nie rozumiem dlaczego fa
            > ceci
            > > > mieliby decydować o sprawach które wprost dotyczą tylko kobiet.
            > >
            > > - wasze "sondarze" można o kant d..potłuc, analfabeto..co ty miałeś z
            > > ortografii?
            >
            > trzy z dwoma. Za to z historii szóstkę a na religię nie chodziłem.
            > A poza tym przeczysz sam sobie. Najpierw powołujesz się na sondaŻ jako dowód
            że
            >
            > duch w narodzie nie ginie, a potem twierdzisz, że sondaŻe są niewiarygodne.
            To
            > zdecyduj się co myslisz o sondaŻach - bo nie mozna tak, że jak wynik sondaŻu
            > jest zgodny z oczekiwaniami to on jest wiarygodny a jak wynik zaprzecza
            > lansowanej tezie to tendencyjny.

-sondaż sondażowi niewrówny.. a poza tym czy wiedziałeś że poraz pierwszy
            abrcję zalegalizował na ziemiach polskich A.Hitler w 1943 roku? a potem w 1956
            roku tow E.Ochab najblizszy wspólpracownik Bieruta? gdyby z tego cię zapytano
            pałę mialbyś pewną!
            • Gość: Rodrig Falkenstein Re: Pentor:50,1% Polaków przeciw wizycie Langenor IP: *.it-net.pl 27.06.03, 19:31

.
              >
              > -sondaż sondażowi niewrówny.. a poza tym czy wiedziałeś że poraz pierwszy
              > abrcję zalegalizował na ziemiach polskich A.Hitler w 1943 roku? a potem w
              1956
              > roku tow E.Ochab najblizszy wspólpracownik Bieruta? gdyby z tego cię zapytano
              > pałę mialbyś pewną!

Pewnie że nierówny. Te korzystne dla nas są prawdziwe a pozostałe to
              manipulacja, czyż nie?

A pała to się tobie nalezy, bo dekret o aborcji w GG podpisał Hans Frank na
              polecenie Heinricha Himmlera. Adolf Hitler takimi pierdułami się nie zajmował.

Poza tym w 1956 to Bieruta już nie było. w 1953 pojechał na pogrzeb Stalina i
              koszmarnie się tam przeziębił, tak ze go w debowej skrzynce odesłali. A
              zniesienie zakazu aborcji to był jeden z elementów odwilży postalinowskiej. Bo
              zakaz aborcji w Polsce wprowadzono ponownie po "wyzwoleniu" w ramach walki o
              stalinowska rodzinę.
              • Gość: Oszołom z RM Re: Pentor:50,1% Polaków przeciw wizycie Langenor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.03, 11:03
                Gość portalu: Rodrig Falkenstein napisał(a):

>
                > .
                > >
                > > -sondaż sondażowi niewrówny.. a poza tym czy wiedziałeś że poraz pierwszy
                > > abrcję zalegalizował na ziemiach polskich A.Hitler w 1943 roku? a potem w
                > 1956
                > > roku tow E.Ochab najblizszy wspólpracownik Bieruta? gdyby z tego cię zapyt
                > ano
                > > pałę mialbyś pewną!
                >
                > Pewnie że nierówny. Te korzystne dla nas są prawdziwe a pozostałe to
                > manipulacja, czyż nie?
                >
                > A pała to się tobie nalezy, bo dekret o aborcji w GG podpisał Hans Frank na
                > polecenie Heinricha Himmlera. Adolf Hitler takimi pierdułami się nie zajmował.

- niemniej to byli ludzie z najlbiższego otoczenia Adolfa a poza tym nic w III
                Rzeszy i na terenach się nie mogło dziać byz wiedzy Fuhrera. On to musiał
                zaakceptować...
                > Poza tym w 1956 to Bieruta już nie było. w 1953 pojechał na pogrzeb Stalina i
                > koszmarnie się tam przeziębił, tak ze go w debowej skrzynce odesłali. A
                > zniesienie zakazu aborcji to był jeden z elementów odwilży postalinowskiej.
                Bo
                > zakaz aborcji w Polsce wprowadzono ponownie po "wyzwoleniu" w ramach walki o
                > stalinowska rodzinę.

- Odwilż nastąpiła dopiero w październiku a ustawa aborcyjna zostałą
                uchwalona i w trybie natychmiastowym weszła w zycie 16.IV o ile się nie mylę.
                Ponieważ Bierut zmarł nagle w marcu to wyznaczono E.Ochaba najbliżsego
                wspólpracownika Bieruta na I sekretarza był tym o którym się móiwło pelniący
                obowiązki ..oczywiśxcie w komunie były najtrwalsze prowizorki a gdy sekretarze
                widzieli że stalinowcy robią ich w ciula a jednocześnie nadeszły z Moskwy
                sygnały odwilży więc zacząl się ferment ludzie zaczynali nabierać odwagi i pocz
                eli upominać się o swoje czego przykładem był ponanński czerwiec którego
                akurat dziś przypada 47 rocznica. Oczywiście Gomułka doswzedł od władzy i ponoć
                nawet obiecał powrócić do zaostrzonej ustawy antyaborcyjnej ale na obietnicach
                się skończyło...
      • Gość: a rodrig do szkoły IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.03, 19:00

> A ja poproszę o taki sondarz, ale przeprowadzony wyłącznie wśród kobiet
        między
        > 16 i 40 rokiem zycia z wyłączeniem zakonnic. Nie rozumiem dlaczego faceci
        > mieliby decydować o sprawach które wprost dotyczą tylko kobiet.

odezwał sie idiota... tzn. kobieta sama sobie wypączkował zycie w brzuchu...
        nie słyszałes przygłupie ze do powstania zycia potrzeba także FACETA??? spałes
        na biologii? skoro w płodzie jest takze DNA ojca to ma on również prawo
        głosu... przecież to on zarabia na to dziecko
        • Gość: Oszołom z R M Re: rodrig do szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 19:16

>
          > między
          >
          > odezwał sie idiota... tzn. kobieta sama sobie wypączkował zycie w brzuchu...
          > nie słyszałes przygłupie ze do powstania zycia potrzeba także FACETA???
          spałes
          > na biologii? skoro w płodzie jest takze DNA ojca to ma on również prawo
          > głosu... przecież to on zarabia na to dziecko

z polskiego pała, z biologii pała a z historii jakby go zapytać kiedy poraz
          pierwszy wprowadzono aborcję w Polsce to myślę że też moznaby było mu postawić
          pałę..wniosek Rodriga trzeba cofnać do szkoły najlepiej do podstawówki
          • Gość: Rodrig Falkenstein Re: rodrig do szkoły IP: *.it-net.pl 27.06.03, 19:25
            Gość portalu: Oszołom z R M napisał(a):

> Gość portalu: a napisał(a):
            >
            > >
            > et
            > > między
            > ceci
            > >
            > > odezwał sie idiota... tzn. kobieta sama sobie wypączkował zycie w brzuchu.
            > ..
            > > nie słyszałes przygłupie ze do powstania zycia potrzeba także FACETA???
            > spałes
            > > na biologii? skoro w płodzie jest takze DNA ojca to ma on również prawo
            > > głosu... przecież to on zarabia na to dziecko
            >
            > z polskiego pała, z biologii pała a z historii jakby go zapytać kiedy poraz
            > pierwszy wprowadzono aborcję w Polsce to myślę że też moznaby było mu
            postawić
            >
            > pałę..wniosek Rodriga trzeba cofnać do szkoły najlepiej do podstawówki

Profesor się znalazł. Pewnie z Acadaemia Thoruniana Rydzykiensis
            jeśli chodzi o biologię to jestem z niej na tyle dobry by wiedzieć, że płód w
            pierwszej fazie rozwolu nie ma rozwinientego mózgu. Nie myśli i nie czuje. Nie
            działają zadne jego organy i nie różni się niczym od guza rakowego.

Jesli chodzi o historię, to zabiegi przerwania ciaży p raz pierwszy zaczeto
            wykonywać we Francji w II połowie XIX w a dokonywał tego dokror Theuery na
            kobietach, które cierpialy na zwężenie miednicy i którym ciaża groziła
            śmiercią. Chodzi tu o zabiegi operacyjne, bo lekarstwa o działaniu poronnym
            znano już od starozytności. W polsce zabiegi aborcji wykonywano w
            dwudziestoleciu międzywolennym ze wskazań medycznych, aborcji na zyczenie nie
            było. Zezwolono na nią dopiero w okresie okupacji. Po wojnie w ramach
            wprowadzania stalinowskiej moralności zakazano, ale na krótko. Potem było
            normalnie i żaden klecha z butami do łóżka kobietom nie wchodził.

• Gość: Rodrig Falkenstein Re: rodrig do szkoły IP: *.it-net.pl 27.06.03, 19:17

>
          > między
          >
          > odezwał sie idiota... tzn. kobieta sama sobie wypączkował zycie w brzuchu...
          > nie słyszałes przygłupie ze do powstania zycia potrzeba także FACETA???
          spałes
          > na biologii? skoro w płodzie jest takze DNA ojca to ma on również prawo
          > głosu... przecież to on zarabia na to dziecko

Kochanie, zazwyczaj skrobie się wtedy, gdy tatus nie wykazuje zadnego
          zainteresowania swoim potencjalnym dzieckiem, albo co gorsza nie wiadomo kim
          jest poza tym, ze ma na imię Jacek a na ramieniu wytatuowanego smoka.

Facet ryzykuje znacznie mniej. To dziewczyna będzie nosić ten płod w brzuchu,
          będzie musiała go urodzić wykarmić, przełozyc maturę, odpuścić studia, pozegnac
          się z pracą, karierą, itd. a facet? facet się zmyje albo ZUS będzie płacił za
          niego alimenty.

Pytanie jest takie: Co jest lepsze, czy to, że dziewczyna urodzi dziecko mając
          19 lat, po romantycznym slubie "we trójkę" przerwie studia a po 10 latach
          rozwiedzie się z tym idiotą (statystyka podaje że rozwodzi się około 60%
          małżeństw studenckich i ponad 80% małżeństw małoletnich zawartych z powodu
          ciaży), czy też lepsze jest jak dziewczyna wyskrobie się, skończy studia,
          znajdzie wypróbowanego partnera, zrobi karierę i dopiero potem urodzi trójkę
          dzieci, które będą kochane, szczęśliwe i miały oboje rodziców?

Ojciec zarabia na dziecko??????? Hahahahahahahhahahahaha! Zazwyczaj na
          sperawach o alimenty od ledwo co pełnoletnich tatusiów (tych których się nie
          udało zatargac do ołtarza) na pytanie o zarobki padają stwierdzenia -
          studiuję/uczę się, na utrzymaniu rodziców, bezrobotny bez zawodu i prawa do
          zasiłku...
          • Gość: Oszołom z RM Re: rodrig do szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 19:25
            Gość portalu: Rodrig Falkenstein napisał(a):

> Gość portalu: a napisał(a):
            >
            > >
            > et
            > > między
            > ceci
            > >
            > > odezwał sie idiota... tzn. kobieta sama sobie wypączkował zycie w brzuchu.
            > ..
            > > nie słyszałes przygłupie ze do powstania zycia potrzeba także FACETA???
            > spałes
            > > na biologii? skoro w płodzie jest takze DNA ojca to ma on również prawo
            > > głosu... przecież to on zarabia na to dziecko
            >
            >
            > Kochanie, zazwyczaj skrobie się wtedy, gdy tatus nie wykazuje zadnego
            > zainteresowania swoim potencjalnym dzieckiem, albo co gorsza nie wiadomo kim
            > jest poza tym, ze ma na imię Jacek a na ramieniu wytatuowanego smoka.
            >
            > Facet ryzykuje znacznie mniej. To dziewczyna będzie nosić ten płod w brzuchu,
            > będzie musiała go urodzić wykarmić, przełozyc maturę, odpuścić studia,
            pozegnac
            >
            > się z pracą, karierą, itd. a facet? facet się zmyje albo ZUS będzie płacił za
            > niego alimenty.
            >
            > Pytanie jest takie: Co jest lepsze, czy to, że dziewczyna urodzi dziecko
            mając
            > 19 lat, po romantycznym slubie "we trójkę" przerwie studia a po 10 latach
            > rozwiedzie się z tym idiotą (statystyka podaje że rozwodzi się około 60%
            > małżeństw studenckich i ponad 80% małżeństw małoletnich zawartych z powodu
            > ciaży), czy też lepsze jest jak dziewczyna wyskrobie się, skończy studia,
            > znajdzie wypróbowanego partnera, zrobi karierę i dopiero potem urodzi trójkę
            > dzieci, które będą kochane, szczęśliwe i miały oboje rodziców?
            >
            > Ojciec zarabia na dziecko??????? Hahahahahahahhahahahaha! Zazwyczaj na
            > sperawach o alimenty od ledwo co pełnoletnich tatusiów (tych których się nie
            > udało zatargac do ołtarza) na pytanie o zarobki padają stwierdzenia -
            > studiuję/uczę się, na utrzymaniu rodziców, bezrobotny bez zawodu i prawa do
            > zasiłku...

-znowu żeś palnął literówkę
            • Gość: Rodrig Falkenstein Re: rodrig do szkoły IP: *.it-net.pl 27.06.03, 19:33

> Gość portalu: Rodrig Falkenstein napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: a napisał(a):
              > >
              > > > Gość portalu: Rodrig von Falkens napisał(a):
              > > >
              > > > > A ja poproszę o taki sondarz, ale przeprowadzony wyłącznie wśród
              > kobi
              > > et
              > > > między
              > > > > 16 i 40 rokiem zycia z wyłączeniem zakonnic. Nie rozumiem dlacze
              > go fa
              > > ceci
              > > > > mieliby decydować o sprawach które wprost dotyczą tylko kobiet.
              > > >
              > > > odezwał sie idiota... tzn. kobieta sama sobie wypączkował zycie w brz
              > uchu.
              > > ..
              > > > nie słyszałes przygłupie ze do powstania zycia potrzeba także FACETA?
              > ??
              > > spałes
              > > > na biologii? skoro w płodzie jest takze DNA ojca to ma on również pra
              > wo
              > > > głosu... przecież to on zarabia na to dziecko
              > >
              > >
              > > Kochanie, zazwyczaj skrobie się wtedy, gdy tatus nie wykazuje zadnego
              > > zainteresowania swoim potencjalnym dzieckiem, albo co gorsza nie wiadomo k
              > im
              > > jest poza tym, ze ma na imię Jacek a na ramieniu wytatuowanego smoka.
              > >
              > > Facet ryzykuje znacznie mniej. To dziewczyna będzie nosić ten płod w brzuc
              > hu,
              > > będzie musiała go urodzić wykarmić, przełozyc maturę, odpuścić studia,
              > pozegnac
              > >
              > > się z pracą, karierą, itd. a facet? facet się zmyje albo ZUS będzie płacił
              > za
              > > niego alimenty.
              > >
              > > Pytanie jest takie: Co jest lepsze, czy to, że dziewczyna urodzi dziecko
              > mając
              > > 19 lat, po romantycznym slubie "we trójkę" przerwie studia a po 10 latach
              > > rozwiedzie się z tym idiotą (statystyka podaje że rozwodzi się około 60%
              > > małżeństw studenckich i ponad 80% małżeństw małoletnich zawartych z powodu
              >
              > > ciaży), czy też lepsze jest jak dziewczyna wyskrobie się, skończy studia,
              > > znajdzie wypróbowanego partnera, zrobi karierę i dopiero potem urodzi trój
              > kę
              > > dzieci, które będą kochane, szczęśliwe i miały oboje rodziców?
              > >
              > > Ojciec zarabia na dziecko??????? Hahahahahahahhahahahaha! Zazwyczaj na
              > > sperawach o alimenty od ledwo co pełnoletnich tatusiów (tych których się n
              > ie
              > > udało zatargac do ołtarza) na pytanie o zarobki padają stwierdzenia -
              > > studiuję/uczę się, na utrzymaniu rodziców, bezrobotny bez zawodu i prawa d
              > o
              > > zasiłku...
              >
              > -znowu żeś palnął literówkę

nie mamy argumentów merytorycznych to czepiamy się literówek? Dobra. Aktualnie
              uczę się maszynopisania więc literówki to normalny element nauki pisania bea
              patrzenia na klawisze.
              • Gość: Oszołom z RM Re: rodrig do szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 19:50
                odezwał się geniusz intelektu...
                • Gość: Rodrig Falkenstein Re: rodrig do szkoły IP: *.it-net.pl 27.06.03, 22:16

> odezwał się geniusz intelektu...

Podtrzymuję swoje wcześniejsze stanowisko. Jak nie mamy argumentów
                  merytorycznych by poprzeć swoje stanowisko to można naubliżać rozmówcy,
                  zwymyślać go od Żydów, morderców i tych co chca zniszczyć Radio Maryja.
                  Jestem przyzwyczajony i po chrześcijańsku wybaczam.
                  • Gość: Oszołom z RM Re: rodrig do szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.03, 08:37
                    diabeł się w rnat wystroił i na mszę dzwoni..znalazł się chrześcijanin który
                    jest na bakier z podstawowymi poglądami kościoła na kwestię ochrony życia
                    poczętego
                    • Gość: Rodrig Falkenstein Re: rodrig do szkoły IP: *.it-net.pl 29.06.03, 10:13

> diabeł się w rnat wystroił i na mszę dzwoni..znalazł się chrześcijanin który
                      > jest na bakier z podstawowymi poglądami kościoła na kwestię ochrony życia
                      > poczętego

NIe mieszaj chrześcijanstwa i kościoła, bo niewiele ze soba mają wspólnego
                      Można być chrześcijaninem nie będac katolikiem, tak samo jak można będąc
                      katolikiem nie być chrześcijaninem (czcić bałwany w postaci obrazów, oddawac
                      hołd guru, wywyzszac się nad innych).
            • elojka Re: rodrig do szkoły 28.06.03, 02:02
              oszolom, ty sie módl, żebyśmy ciebie nie zaczęli z literówek rozliczać bo
              przebiłbyś wiele osób na tym forum...
    • jowoj Re: Pentor:50,1% Polaków przeciw wizycie Langenor 27.06.03, 20:30

> Odsyłam do telegazety TVP1 na stronę 198. Widać ze najbardziej zdeprawowaną
      > grupa Polaków są ci w wieku między 30 a 50 rokiem życia.. a więc ci sami
      > którzy najbardziej tęsknią i jęczą za powrotem komuny. Cieszy mne tez co
      > potwierdzają różne badania że Młodzież w tej kwestii ma takie same pogglądy
      > jak ich dziadkowie.zresztą nie tylko w tej (także to wyszło w czasie
      > euroreferendum okazało sie że i wśród 20-latków i wsród osób starszych
      > relatywnie był najwyższy odsetek eurosceptyków..wniosek jest jeden. Lewactwo
      > przegrywa w Polsce bitwę o rząd dusz nad Polakami!!! To jest nasze wspaniale
      > zwycięstwo które z ufnością każe mi patrzeć w przyszłosć i na nic wasze
      > zapewnienia że jak babcie wymrą to i nasze poglady odejdą do lamusa..to są
      > tylko wasze pobożne zyczenia które nigdy się nie spełnią!
      ==========================================================
      A skąd ci przyszło do tępego łba, że jesteście alternatywą dla czerwonych.
      • Gość: Oszołom z RM Re: Pentor:50,1% Polaków przeciw wizycie Langenor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.03, 10:56
        jowoj napisał:

!
        > ==========================================================
        > A skąd ci przyszło do tępego łba, że jesteście alternatywą dla czerwonych.

-Bo jesteśmy jedynymi których program gospodarczy czy społeczny się różni w
        podtsawowych sprawach, co nas czyni czytelnymi i wyrazistymi. Bo proponujemy
        prawdziwą alternatywę..odsyłąm na strony LPR tam znajdziecie program w ogólnym
        zarysie ale zawierjący podstawowe tezy i to o co nam chodzi mówiąc kolokwialnie
    • Gość: Oszołom z RM Re: Pentor:50,1% Polaków przeciw wizycie Langenor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.03, 12:39
      warto to odbić bo ta prawda nie cjhce się przebić u lewaków gdyż jest im ona
      nie na rękę
    • Gość: * Re: Pentor:50,1% Polaków przeciw wizycie Langenor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.03, 19:29

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka