jola_iza 03.06.08, 20:12 Zdjęcia Klempy?? To chyba PiS:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola_iza Re: O kim mówisz? 03.06.08, 20:16 Mówię o "pięknej" blondi, która rzekła:jeśli już minister Ćwiąkalski obejrzy moje zdjęcia z wakacji , z wypiekami na twarzy..":)) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Z wypiekami na twarzy 03.06.08, 20:14 jola_iza napisała: > Zdjęcia Klempy?? > To chyba PiS:)) Jolu nie bieś się :) O co Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Z wypiekami na twarzy 03.06.08, 20:17 O Beatce Kempie, rzekła co wyżej :)) Panowie, co Wy na to ?? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Z wypiekami na twarzy 03.06.08, 20:19 jola_iza napisała: > O Beatce Kempie, rzekła co wyżej :)) > Panowie, co Wy na to ?? Jak przyjdzie pora każda zmora znajdzie amora. Tylko dlaczego ona taka głupia? Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Z wypiekami na twarzy 03.06.08, 20:37 hummer napisał: > jola_iza napisała: > > > O Beatce Kempie, rzekła co wyżej :)) > > Panowie, co Wy na to ?? > > > Tylko dlaczego ona taka głupia? Głupia jest Pitera, Kempa to cyniczna sooka... Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Popatrz Pani, co się marzy pani Kempie!... :) 03.06.08, 20:39 jola_iza napisała: > O Beatce Kempie, rzekła co wyżej :)) > Panowie, co Wy na to ?? Zdjęcia p. Kempy z wypiekami na twarzy, ani na czymkolwiek innym, mnie nie interesują. Tusk też mi wygląda raczej na normalnego. :) Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Z wypiekami na twarzy 03.06.08, 20:44 Zmuszony do wyboru między Julią a Beatką,stwierdzam że za Chiny Ludowe nie wybrał bym Julii. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Z wypiekami na twarzy 03.06.08, 20:47 elwer-pancerfaust44 napisał: > Zmuszony do wyboru między Julią a Beatką,stwierdzam że za Chiny Ludowe nie > wybrał bym Julii. W życiu nie dałbym się przymusić do takiego wyboru! :) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Z wypiekami na twarzy 03.06.08, 20:49 taziuta napisał: > elwer-pancerfaust44 napisał: > > > Zmuszony do wyboru między Julią a Beatką,stwierdzam że za Chiny > Ludowe nie > > wybrał bym Julii. > > W życiu nie dałbym się przymusić do takiego wyboru! :) Cóż, niektórym wystarczy co na drzewo nie ucieka :) Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Re: Z wypiekami na twarzy 03.06.08, 20:54 jak na PiS duuużo seksapilu ma Beatka Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: To Ćwiąkalski 03.06.08, 22:36 kum.z.antalowki napisał: > jak na PiS duuużo seksapilu ma Beatka mógł z wypiekami ?? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Z wypiekami na twarzy 03.06.08, 22:37 elwer-pancerfaust44 napisał: > Zmuszony do wyboru między Julią a Beatką,stwierdzam że za Chiny Ludowe nie > wybrał bym Julii. Życzę wypieków ( na twarzy):) Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Z wypiekami na twarzy 03.06.08, 22:43 Wypieki pod każdą postacią to ja wolę otrzymywać już ponad 40 lat od mojej libsty. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Z wypiekami na twarzy 03.06.08, 22:45 elwer-pancerfaust44 napisał: > Wypieki pod każdą postacią to ja wolę otrzymywać już ponad 40 lat od mojej libsty. Powiedz to Beatce, libo Julii:)) Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Z wypiekami na twarzy 03.06.08, 22:49 Chociaż ona Julia to nie chciałbym być ptaszkiem w jej ręku,odwrotnie niż Romeo. Odpowiedz Link Zgłoś
pisuarro Re: Panowie, co Wy na to ? 03.06.08, 22:45 Jeśli K(l)empa w czasie swych wakacyjnych peregrynacyj odwiedziła była przypadkiem plażę dla naturystów, to Ćwiąkalski powinien dostać dodatek za pracę w warunkach szkodliwych dla zdrowia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Panowie, co Wy na to ? 03.06.08, 22:53 Miałem ostatnio zły sen że byłem na plaży dla naturystów a tam były wszystkie najseksowniejsze kobiety świata(bez Julii i Beaty).Dlaczego zły sen,bo byłem tam jako Katarzyna Figura. Odpowiedz Link Zgłoś