Gość: wrona IP: *.chello.pl 30.10.04, 12:25 Poniewaz mieszkamy od niedawna w Wa-wie, blagam, napiszcie jak tam trafic i kiedy pracuja! I gdzie jest ten Slomczyn? Chce spojrzec w twarz tym zlodziejom:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: k100r Re: Kolo, Olimpia.. IP: 83.2.1.* 02.11.04, 09:28 Olimpia jest przy skrzyzowaniu Gorczewskiej i al. Prymasa Tysiaclecia. Slomczyn to okolice Konstacina-Jeziornej, mam nadzieje ze nie pokrecilem bo nigdy tam nie bylem i po chwili zastanowienia raczej wycieczki nie polecam... Po prostu jak sie zobaczy swoj sprzet to ciezko zachowac spokoj, a wtedy latwo zarobic po twarzy... Niestety czlowiek uczy sie na bledach i ja tez taki popelnilem. Jedyna sensowna rada to taka zeby roweru nie trzymac w piwnicy i nie spusczac z oka na miescie, a dokladnie spod siedzenia. Na tym tle mialem zreszta okazje pare razy porozmawiac w wlascicielami sklepow... widac maja za duzo klientow :)) > Chce spojrzec w twarz tym zlodziejom:) Sorki, ale po co - szkoda benzyny i lepiej sie wyspac w cieplym lozku niz wstawac o 4 rano... Odpowiedz Link Zgłoś
tvtotal2 Re: Kolo, Olimpia.. 07.11.04, 16:09 jesli chodzi o Słomczyn, to raczej chodzi o ten pod Grócem. A dokladnie o gielde samochodową. Popieram - rower zawsze na oku!! jak zostawiasz-to tylko z blokada, kłodką itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Kolo, Olimpia.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 10:07 z tym kolem to nie trafiłeś, tam jest targ staroci a nie rzeczy kradzionych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k100r Re: Kolo, Olimpia.. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.04, 01:19 Mnie sie tez tak wydawalo ale to byl namiar od pana policjanta z komendy. Ciekawe ze panowie z patrolu byli zdania ze to raczej Olimpie powinienem zwiedzic... Mieli lepsze namiary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AleG Re: Kolo, Olimpia.. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.12.04, 12:16 Olimpia jak najbardziej. To jest targ wszystkiego. Kradzione rzeczy również mogą tam być. Odpowiedz Link Zgłoś