Dodaj do ulubionych

Kto się wybiera na Bieke Maraton w Łomiankach?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 22:44
17 kwietnia odbędzie się w Łomiankach pierwsza w tym roku edycja Bike Maratonu. Niezła
okazja, aby pościgać się albo po prostu przejechać się fajną trasą po Kampinosie. Ciekaw jestem
czy dużo ludzi się wybiera. W sumie zapowiada sięfajna impreza tym bardziej, że nie często w W-
wie takie rzeczy mają miejsce. To jak, jedziecie?
Jakby co to więcej szczegółów tutaj:
www.bikemaraton.pl/index.php?action=01&id=lokalizacja
Obserwuj wątek
    • robertrobert1 Re: Kto się wybiera na Bieke Maraton w Łomiankach 28.03.05, 21:05
      Ja jade gdyz po ubieglorocznym BM pod Olsztynem (Purda) nabralem smaku.
    • Gość: bassPL Re: Kto się wybiera na Bieke Maraton w Łomiankach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 15:49
      Sądząc z wyników ubiegłorocznych to ludzi będzie ogromna masa.
      Szkoda że tak wcześnie bo odstraszy to część potencjalnych uczestników którzy
      jeszcze rowerów nie wyciągnęli. Miesiąc później efekt promocyjny byłby o wiele
      lepszy, ale co tam to impreza dla twardzieli.
      Ja byłem wczoraj na trasie. W lesie sporo kałuż i błota no i śnieg jeszcze tu i
      ówdzie w ocienionych miejscach, ale za to piachy twarde :)
      Niestety widać już ślady końskich kopyt na ścieżkach obok dróg- mam na myśli
      odcinek z Dąbrowy przez Sieraków do Palmir.
      Zarząd Parku stanowczo powinien coś z tym zrobić, bo drogi są całkiem zmielone
      kopytami.
      Trenujcie pilnie bo kondycji będzie potrzeba ...
      • Gość: krankbrader Re: Kto się wybiera na Bieke Maraton w Łomiankach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 21:15
        kolega zapomniał o "lokalnych podtopienach" np na szlaku sierakowskim :) będzie
        fajowo, już sie ciesze na ten kampinoski piaseczek
        do zobaczenia na starcie
    • Gość: Ethlinn zapisałam się;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.05, 18:08
      Jade po raz pierwszy, bylam na trasie tydzień temu i było całkiem przyjemnie.
      Mam nadzieję, ze nie będę ostatnia;-P
      • randolff Re: zapisałam się;-) 17.04.05, 21:48
        I jak się wam podobało? Ja jestem z siebie zadowolony. Miejsce może nie w czołówce ale jak na
        moje możliwosci OK. Czekam na oficjalne wyniki na stronie www. A bagienka na 10. km pierwsza
        klasa, co nie?
        • Gość: Ethlinn Re: zapisałam się;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 21:15
          Mnie tez sie podobało;-)
          Jak na pierwszy raz nie było tak źle! W sumie wylądowałam mniej więcej w 2/3 w
          swojej kategorii;-)
          Bagienko rzeczywiscie urocze, podobnie jak gdzie niegdzie uroczy kurz i pył.
          Do Karpacza tez jade ale tym razem jako osoba towarzysząca bo to chyba nie na
          moje możliwości jeszcze. Ale w Krakowie, Gdańsku i Bydgoszczy na 100%
          wystartuje!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka