Dodaj do ulubionych

BIELENDA nano cell xtreme

08.06.15, 19:18
dziewczyny, czy używałyście? czy możecie polecić?
bielenda.pl/serie/forte-nano-cell-xtreme
chodzi o moją mame, chciałam jej kupić, kilka opinii czytałam, że jest dobre i faktycznie widać efekty... faktycznie? polecacie?
Obserwuj wątek
    • k.laryska Re: BIELENDA nano cell xtreme 17.06.15, 18:29
      Kupilam mamie na Dzien Matki krem z tej serii na dzien i na noc i bardzo sobie chwali. Sama tez zauwazylam, ze jej skora wyglada lepiej- odzywiona, promienna, gladsza. Zastanawiam sie czy sama nie zaczac stosowac 2 razy w tygodniu prewencyjnie
      • skiela1 Re: BIELENDA nano cell xtreme 18.06.15, 16:30
        k.laryska napisał(a):

. Zastanawiam sie czy sama nie zaczac stosowac 2 razy w tygodniu prewen
        > cyjnie

Koniecznie.
      • miodmalina2 Re: BIELENDA nano cell xtreme 18.06.15, 19:49
        Mam go od niedawna, ale wersję na noc bo na dzień używam matujących. Na razie jest ok. Przede wszystkim dobrze nawilża.
    • nikola20.02 Re: BIELENDA nano cell xtreme 17.06.15, 20:29
      dzięki za odpowiedź, jutro kupuję big_grin
      • nikola20.02 Re: BIELENDA nano cell xtreme 07.07.15, 13:28
        wpadłam tylko napisać, że mama jest zachwycona tym kremem od Bielendy! mowi, że skórę ma bardziej napięta i gładsza .
        • wronska91 Re: BIELENDA nano cell xtreme 14.10.15, 20:40
          Który dokladnie krem masz nikola? Bo chcę kupic mamie, ale nie wiem który z tej bielendowej serii okaze sie najlepszy.
          • nikola20.02 Re: BIELENDA nano cell xtreme 15.10.15, 15:46
            Profesjonalny krem odmładzający 55+ na dzień SPF 8
            dokładnie taki smile
            zauważyłam, że od tego czasu mama cześciej przeglada kosmetyki od bielendy smile
            • wronska91 Re: BIELENDA nano cell xtreme 16.10.15, 16:39
              W takim razie chyba równiez przyjrze sie blizej tym bielendowym kremom. Moze znajde rowniez cos dla siebie, chociaz troche mi daleko do dojrzalej cery wink
        • miodmalina2 Re: BIELENDA nano cell xtreme 15.10.15, 10:51
          Mogę już napisać o swoich wrażeniach z używania tego kremu od Bielendy. Ja używałam wersję przeciwzmarszczkową 45+ nano cel extreme forte na noc. Krem ma odżywczą konsystencję i dla mojej cery na letnie noce był trochę za ciężki. Wróciłam do niego znowu teraz (została mi resztka, bo krem chyba podbierała mi mama) i sprawdza się zdecydowanie lepiej. Skóra jest lepiej go "pije", lepiej się wchłania, ale nie do matu. Jeszcze daleko mi do 45 lat, ale krem traktuję jako silna kurację nawilżającą po lecie. Myślę, że jeszcze go kupię, tym bardziej, że mam płyn micelarny z tej samej serii i jestem bardzo zadowolona.
          • emiemilka90 Re: BIELENDA nano cell xtreme 16.10.15, 12:15
            ten płyn micelarny jest bardzo dobry. Z chęcią też wypróbuję ten krem skoro jest z tej samej serii co płyn.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka