Gość: ala IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 16.06.04, 21:06 Czy warto pójść do liceum Goethego? Zależy mi na opini kogoś kto tam chodził Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buggi Re: LICEUM GOETHEGO 20.06.04, 20:28 wybacz, ale powtarzasz watek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=289&w=12541092 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: LICEUM GOETHEGO IP: 212.180.158.* 21.06.04, 14:29 Wydaje mi się, że nie ma sensu się pytać, tylko idź na wizję lokalną, porozmawiaj z nauczycielami, możesz na miejscu kogoś spytać, ale bazuj opinię na własnych spostrzeżeniach. Zawsze znajdą się ludzie niezadowoleni z danej szkoły, każdy ma inne kryteria oceny, potrzeby, odczucia, itp. Generalnie Polacy uwielbiają narzekać zwłaszcza na forum. Mało kiedy słyszy się pozytywne opinie na jakikolwiek temat. Ja już teraz nawet nie mówię do jakich szkół idą moje dzieci, bo mam jak w banku że usłyszę negatywne opinie. Tymczasem na temat szkoły w której są obecnie (ale już nie długo!), która generalnie ma dobrą opinię, ja nie mam najlepszego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś