konger 19.04.02, 14:57 Gdzie na Mokotowie mozna kupić dobre pieczywo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia-s Re: Pieczywo 19.04.02, 15:46 Metro Ursynów, wyjście od strony południowej, HIT na Natolinie (w jednym i drugim miejscu nie wszystkie gatunki pieczywa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonito Re: Pieczywo IP: *.acn.pl / 10.129.134.* 19.04.02, 17:34 Jedyne co można z przyjemnością zjeść to bułki ciabata z Auchan i czasem chleb żytni z Remy na ul. Giewont Odpowiedz Link Zgłoś
pikusie Re: Pieczywo 19.04.02, 23:50 Skąd wy się wzięliście? Metro Ursynów to Ursynów, a nie Mokotów. Na Mokotowie to spożywczak na Dąbrowskiego, piekarnia na Łowickiej, delikatesy na Rakowieckiej, sklep na rogu Puławskiej i Madalińskiego, od biedy (bo niżej) Billa i spożywczy na Tureckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: Pieczywo IP: 195.94.193.* 22.04.02, 13:18 HIT jest na Kabatach. A co do chleba to jest obrzydliwy.......Który kupujesz Kasiu, bo ja robię tam każde zakupy ale chleba dobrego nie spotkałam..... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: Pieczywo 22.04.02, 16:24 oprócz słonecznikowego chleba kilka rodzajów małych, ciemnych bułek z różnymi dodatkami. Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Pieczywo 25.04.02, 10:24 Bardzo smakuje mi chleb dyniowy kupowany w Hicie (stoisko z pieczywem przy wejściu). Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Pieczywo 22.04.02, 08:21 Jest dobry chleb na wagę na bazarku na Odyńca przy Wołoskiej. Różne gatunki, nawet cebulowy. Cena wyższa niz w sklepie, ale warto kupić. Jest też przyfabryczny sklep na Łowickiej przy piekarni Odpowiedz Link Zgłoś
antyeela Re: Pieczywo 22.04.02, 10:38 pani eela napisała: > Jest dobry chleb na wagę na bazarku na Odyńca przy Wołoskiej. Różne gatunki, > nawet cebulowy. Cena wyższa niz w sklepie, ale warto kupić. Jest też > przyfabryczny sklep na Łowickiej przy piekarni pani eela konsumuje chleb cebulowy. czy pani myje pozniej zeby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati Re: Pieczywo IP: *.acn.waw.pl 22.04.02, 14:09 zaba, w hicie słonecznikowy jest dobry... ale jak się starzeje to się kruszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanny Re: Pieczywo IP: *.chello.pl 23.04.02, 18:16 Osobom robiacym zakupy pieczywa w Hicie raczej polecam piekarnie na bazarku na rogu Wawozowej i Stryjenskich. Dla milosnikow ciabatty maja mini-ciabatty z czarnymi oliwkami i cebulowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uf Re: Pieczywo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.02, 13:35 Potwierdzam. Najlepsze pieczywo na Kabatach (calym Ursynowie?) jest na Bazarku (róg Stryjeńskich i Wąwozowej): duży wybór, świeże, raczej nietanie, w sobotę - spora kolejka. A w Hicie kupuję tylko produkty w puszkach i butelkach + te w torebkach. uf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaba Re: Pieczywo IP: 195.94.193.* 26.04.02, 11:52 Wczoraj jadłam ten słonecznikowy. Faktycznie pyszaty, nie pokruszył mi się na drugi dzień.......bo już go nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: Pieczywo 26.04.02, 12:06 Cieszę się , że Ci smakował. U mnie też nigdy nie leży do nastepnego dnia więc nie znam problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Pieczywo 26.04.02, 15:03 A ja od pewnego czasu kupuje u siebie w Baltazarze pieczony na miejscu ciemny chleb z 6 rodzajami ziaren. Bardzo dobry, szczególnie z masłem Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: Pieczywo 26.04.02, 18:59 Chleb z masłem? razem? to tuczy ;) (a gdzie ten Baltazar?) Odpowiedz Link Zgłoś
konger Tylko nie w Geant czy w Leclercu 13.05.02, 16:15 Tym smętnym żabojadom nie przyjdzie do głowy, że pieczywo typu biała wata to nie jest to za czym tęsknimy. Faktycznie na bazarku Stryjeńskich/Wąwozowa jest niezłe pieczywo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Pieczywo IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 23.04.02, 18:44 antyeela napisał(a): > pani eela napisała: > > > Jest dobry chleb na wagę na bazarku na Odyńca przy Wołoskiej. Różne gatunk > i, > > nawet cebulowy. Cena wyższa niz w sklepie, ale warto kupić. Jest też > > przyfabryczny sklep na Łowickiej przy piekarni > > pani eela konsumuje chleb cebulowy. czy pani myje pozniej zeby? > ------------ A co ty się tak czepiasz Eeli? Co ona ci zrobiła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Pieczywo IP: *.pl 09.05.02, 17:38 Jak ci się chce jeździć na Stokłosy, to od południowej strony, jak do leclerka, jest piekarenka z pysznym pieczywkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
wujektomek Re: Pieczywo 09.05.02, 21:24 Kabaty - bazarek na rogu stryjeńskich i wawozowej(nieduży) w sklepie ze zdrową żywnością - głównie ciemne pieczywa pyyyyyyycha, a uważam się za znawcę.Przez 2 lata jezdziłem do centrum bo tutaj nic dobrego nie sprzedawali Odpowiedz Link Zgłoś
konger Re: Pieczywo 13.05.02, 16:11 Czy to jest sklep piekarniczy Lubaszka?- na rogu Stryjeńskich i Wąwozowej? Odpowiedz Link Zgłoś