Dodaj do ulubionych

strzelanina

IP: 62.148.95.* 26.04.05, 09:39
czy ktoś słyszał coś o strzelaninie w piątek róg Domaniewskiej i
Bukowińskiej ..ponoć 2 ofiary i 5 zatrzymanych .... nigdzie w prasie o tym
nie mogę znaleźć , a świadkami byli ponoć kolesie z piwiarni róg Puławskiej i
Domaniewskiej ..ale to pijaki więc nie wiem czy to plotka czy fakty
Obserwuj wątek
    • Gość: Such17 Re: strzelanina IP: 62.29.142.* 26.04.05, 11:13
      HEHE lol to odkogo ty takie info lapiesz od alkocholikow o LOL o co ty
      strzelanina mogla byc ale zeby sie pytac zuli wes sie nieupokazaj
      • Gość: Cinek Re: strzelanina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 11:20
        Od razu żul;e. To całkiem fajna budka z piwkiem, a przy okazji i kiełbaske można
        zjeść smażoną, czy inne specjały. Tylko dlatego, ze nie ma tam napisu Pub czy
        inny snack bar to juz zulernia? Ojciec mojego najlepszego kumpla tam chodzi i
        mówi, ze to fajne miejsce!
    • Gość: Cinek Re: strzelanina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 11:17
      Przeczytaj w Zyciu Warszawy o akcji policji. Jakieś buraki chciały napaść na
      bank w tamtej okolicy (chyba ING Śląski puławksa/ksawerów). Policjanci zauważyli
      w samochaodach przy banku dziwnie zachowujacych sie osobników i postanowili
      sprawdzić to. Tamci zaczeli uciekać, policja otworzyła ogień. Potem jeszcze
      wpadł herszt bandy w ich melinie (pewnie go sypnęli). Ogólnie wykonałem pare
      fotek moją monolta dimage Z5, ale nie mam poczatku akcji i niestety trochę mam
      zasłonietych fotek (nie mogli uciekać tak, zebym mógł ich całych
      sfotografowac?). Niedawno wypadek tramwajów na pl. starynkiewicza, teraz ta
      akcja... Moze superexpress albo inny fakt mnie zatrudni jako fotoreporter....
      • Gość: orzeszek Re: strzelanina IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 13:05
        Owszem była strzelanina,ale dzisiaj przed południem.Napadli na bank BPH
        w Alejach Jerozolimskich.Ukradli kilkadziesiąt tys. i zwiali.
        • Gość: Cinek Re: strzelanina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:19
          Dzisiaj tez była, ale tu chodzi o okolice Puławska/bukowińska a raczej Ksawerów,
          bo tam znajduje sie bank. Natomiast to, o czym Ty piszesz to nowe info o al.
          Jerozolimskich. a to ma sie nijak do tego forum, które w nazwie posiada tylko:
          Mokotów i Wilanów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka