Gość: _imbir_@gazeta.pl IP: *.itpp.pl 01.09.02, 01:34 Czy ktos moze wie gdzie znajde na Mokotowie ujecie wody oligocenskiej? Mieszkam na rogu Woloskiej i Odynca, nigdzie w okolicy nie widzialam :( slepam czy po prostu nie ma? Dzieki _imbir_ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mammilaria Re: OLIGOCEN 02.09.02, 09:22 Jest przy nowobudowanych "Apartamentach przy Królikarni" między Puławską a Wielicka. - od Ciebie dojedziesz 33. Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: OLIGOCEN 02.09.02, 10:17 Na tyłach Instytutu Geologicznego jest ujęcie Cyryl. Wejście od strony ulicy Batorego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _imbir_@gazeta.pl Re: OLIGOCEN IP: *.itpp.pl 02.09.02, 19:48 dzieki za informacje czyli jest tak jak sie obawialam :( nie ma ujecia na tyle blisko zeby moc sie po prostu przespacerowac, trzeba juz jechac :( szkoda dziekuje _imbir_ Odpowiedz Link Zgłoś
_imbir_ Re: OLIGOCEN 03.09.02, 13:40 :-))) jasne jest zdrowe ;-)) tyle, ze len ze mnie strasznnnnnnnnnnnyyyyyyyyyyy a tak powaznie, to mialam nadzieje ze jest jakies miejsce do ktorego mozna sie tak raz na 2-3 dni przejsc wieczorkiem, tak z pol godziny milego spacerku, przy okazji przyniesc butelke albo dwie i miec przyjemne z pozytecznym a tu sie niestety okazuje ze jak chce miec oligocen to juz musze zarzadzic "wyprawe" i zal mi :((( _imbir_ Odpowiedz Link Zgłoś
mammilaria Re: OLIGOCEN 03.09.02, 16:09 A tak na marginesie, to czy można jeszcze pić kranówę? Ja wole nic nie pić przez cały dzień niż choćby łyk tego świństwa. Jus od ok. 7 lat nie tknę tego co leci z kranu. Jak tam Wasze doświadczenia z woda pitną? Czego używacie do picia: oligocen, butelkowane, kranówa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PTee Re: OLIGOCEN IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.09.02, 16:53 > Czy ktos moze wie gdzie znajde na Mokotowie ujecie wody oligocenskiej? www.gminacentrum.waw.pl/gmina/studnie.php Odpowiedz Link Zgłoś