Dodaj do ulubionych

Bobrowiecka 3

05.05.07, 16:12
Czy ktos z Was mieszka na nowym osiedlu Bobrowiecka 3? jakie wrazenia? Czy
dobrze sie tam mieszka. Prosze o szczere opinie
Obserwuj wątek
    • Gość: Bobr Re: Bobrowiecka 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 08:05
      Zapytaj na forum mieszkańców Sielc: www.sielce.waw.pl
      Tam można się dowiedzieć się wiele o okolicy.
    • Gość: bobrowiecka Re: Bobrowiecka 3 IP: *.aster.pl 10.05.07, 18:19
      tak, mieszkam w bloku oddanym w i etapie, w skrzydle wewnetrznym. Niestety
      jeszcze nie moge powiedziec, ze mieszka sie dobrze - ale to chyba normalne
      skoro mieszkam nadal na placu budowy. Wciaz slychac odglosy remontów u
      sasiadów, no i oczywiscie budowlanców pracujacych przy kolejnych etapach.
      A lokalizacja - no coz myslalam, ze Bobrowiecka to mala spokojna uliczka, i tu
      sie mylilam...rano sznur samochodów z jednej strony jadacych w strone
      Chelmskiej, z drugiej strony pracowników zlokalizowanego po drugiej stronie
      biurowca - efekt min 5 min czekania na wyjazd z osiedla i wlaczenie sie do
      ruchu, do tego zycie umilaja upchane po obu stronach ulicy auta studentów z
      tutejszej uczelni...i jeszcze samochody budowy zarówno naszej jak i tej z
      chelmskiej.... wieczorem jest luzniej, ale niestety nie najciszej - "trasa" nie
      daje o sobie zapomniec...
      Ale przy odrobinie cierpliwosci da sie tu mieszkac ;-)
      • Gość: robert Re: Bobrowiecka 3 IP: *.acn.waw.pl 23.05.07, 20:19
        Kurcze... zadziwiające jakie są odczucia ludzi. Ja mam zgoła odmienne. Mieszkam
        tu od grudnia, kiedyś mieszkałem pod Piasecznem i dla mnie bardzo ważne było
        żeby zamieszkać wreszcie w mieście. Do pracy (przy Placu Grzybowskim) jadę
        samochodem jakieś 17 minut wszystkiego (łącznie z wyjazdem na Bobrowiecką!).
        Nie mam żadnego z tym problemu! Z domu wychodzę w okolicach 8.30. Hałas? Jaki
        hałas? Jest oczywiście ruch i słychać samochody (ostatnio wieczorami jakieś
        helikoptery tu przelatują) ale wieczorem czy w weekendy tu jest zadziwiająco
        cicho! W niedziele, kiedy Bobrowiecka jest pusta, to nawet ptaki słychać. Nic
        nie słychać hałasu z "trasy"! Odwiedzającym znajomym muszę pokazywać, gdzie
        ta "trasa" jest. Owszem - jest szum, głównie z generatorów stojących na
        terenie "za płotem" ale cóż: to jest miasto, jak chcemy słuchać świerszczy i
        żab - to zapraszam na wieś...
        Co do remontów - to się zgadzam, ale znowu: taka jest cena miszkania w
        nowooddanym budynku. Budowa pewnie potrwa jeszcze z rok / dwa lata
      • smokpz A gdzie wcześniej mieszkałaś? 28.05.07, 22:55
        .
        • Gość: bobrowiecka Re: A gdzie wcześniej mieszkałaś? IP: *.ko.com 30.05.07, 10:56
          na Kruczej tuz przy alejach.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka