sloggi 11.02.02, 14:08 Trzymamy kciuki na wszystkich palcach. Prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mnk Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki 11.02.02, 14:09 a ile teraz waży i przy jakim wzroście? :-))) Ja to od kiedy jestem biurwa i siedze kilkanascie nawet godzin dziennie, to dorobilem sie juz kilku kilogramow... na dupie niestety... Tak to juz mam, ze wszystko mi idzie w dupe i uda... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki 11.02.02, 14:12 mnk napisał(a): > a ile teraz waży i przy jakim wzroście? :-))) > > Ja to od kiedy jestem biurwa i siedze kilkanascie nawet godzin dziennie, to > dorobilem sie juz kilku kilogramow... na dupie niestety... > > Tak to juz mam, ze wszystko mi idzie w dupe i uda... :-( To trzeba te kilogramy rozmasować specjalnym wałkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mnk Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki 11.02.02, 14:13 a gdzie (u kogo) taki walek sie kupuje? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irzyk Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki IP: *.ext.eurgw.xerox.com 11.02.02, 14:14 Próbuje zjechać z 80 przy wzroście 180. Przez biurwowanie idzie mi niestety w brzuch Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki 11.02.02, 14:16 Gość portalu: irzyk napisał(a): > Próbuje zjechać z 80 przy wzroście 180. Przez biurwowanie idzie mi niestety w > brzuch Idziemy na steppa, pamiętaj. No i trzeba wypocić się w jakiejś saunie. Odpowiedz Link Zgłoś
mnk Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki 11.02.02, 14:17 w saunie pojawie sie jak schudne :-) na razie nie bede przeciez straszyc tymi walkami jak po porodzie i cyckami :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki 11.02.02, 14:23 Myślę, że nie wygląda to aż tak źle :) Odpowiedz Link Zgłoś
mnk Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki 11.02.02, 14:26 musialbys sam sprawdzic :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki 11.02.02, 14:30 Póki co remontujesz kuchnię........... Odpowiedz Link Zgłoś
mnk Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki 11.02.02, 14:31 może sprawdzisz u siebie? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki 11.02.02, 14:35 U mnie żandarm w domu czuwa :( Odpowiedz Link Zgłoś
mnk Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki 11.02.02, 14:36 Mamusia? wspolczuje... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki 11.02.02, 14:38 Dlatego poczekamy na koniec remontu. Odpowiedz Link Zgłoś
mnk Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki 11.02.02, 14:40 Przyjedziesz podziwiac urocze kurewsko czerwone szafki w różowej kuchni :-))))) Żartuję. Szafki są czerwone, a ściany łososiowe... Natomiast przedpokój musiałbyś sam zobaczyć... :-))) No i łóżko 180x200 cm :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irzyk Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki IP: *.ext.eurgw.xerox.com 11.02.02, 14:42 No a Smok Wawelski będzie zazdrosny jak jasna cholera :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki 11.02.02, 14:46 Czyżby ? To już łóżka obejrzeć nie można ? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irzyk Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki IP: *.ext.eurgw.xerox.com 11.02.02, 14:51 sloggi napisał(a): > Czyżby ? To już łóżka obejrzeć nie można ? :))))) Nie no obejrzeć można, ale czy na pewno tylko na oglądaniu się skończy?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irzyk Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki IP: *.ext.eurgw.xerox.com 11.02.02, 14:36 Och dziękuję za komplement Suchotniku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irzyk Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki IP: *.ext.eurgw.xerox.com 11.02.02, 14:32 mnk napisał(a): > w saunie pojawie sie jak schudne :-) na razie nie bede przeciez straszyc tymi > walkami jak po porodzie i cyckami :-)))) No to mamy wspólna motywację Proponuję saunę przy Pl. Bankowym :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki 11.02.02, 14:33 Tam jest dużo miejsca - zmieścicie się obaj, niekoniecznie warstwowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
mnk Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki 11.02.02, 14:35 ciut przy pl. Bankowym :-))) tylko czy daza mi tak duzy recznik, zeby co nieco zaslonic? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irzyk Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki IP: *.ext.eurgw.xerox.com 11.02.02, 14:46 Jeżeli mnie osłania to Ciebie na pewno :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mnk Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki 12.02.02, 07:36 nawet nadpizdnik zasłoni? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irzyk Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki IP: *.ext.eurgw.xerox.com 12.02.02, 10:57 mnk napisał(a): > nawet nadpizdnik zasłoni? :-)))) No pewnie! A propos odchudzania – wczoraj na obiad byla kapusta pekinska z różnymi śmieciami (znaczy warzywami) a dziś na śniadanie 3 sucharki z pasztetem sojowym i gorzka herbata. BOMBA Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irzyk Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki IP: 212.137.33.* 12.02.02, 10:57 mnk napisał(a): > nawet nadpizdnik zasłoni? :-)))) No pewnie! A propos odchudzania – wczoraj na obiad byla kapusta pekinska z różnymi śmieciami (znaczy warzywami) a dziś na śniadanie 3 sucharki z pasztetem sojowym i gorzka herbata. BOMBA Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mnk Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki 12.02.02, 10:59 ja tam wogole zadnej padliny nie jadam :-) Dzis zezarlem malutkie ciasteczko do kawki i na razie to wszystko... zjem cos jak wyjde o 15 z roboty :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki IP: 195.187.84.* 12.02.02, 10:59 Sałatka sałatką, ale pasztet sojowy ???! Pfuj! Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Kolega Irzyk od wczoraj się odchudza 12.02.02, 11:01 Jak zobaczycie cień człowieka w 436, to znaczy, że Irzyk jedzie do pracy, a dieta mu służy :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mnk Re: Kolega Irzyk od wczoraj się odchudza 12.02.02, 11:02 o? Irzyk jedzie do pracy z Mlynowa czy okolic? :-))) tez czasami, czasami jezdze 436 jak mam cos na Ochocie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irzyk Re: Kolega Irzyk od wczoraj się odchudza IP: *.ext.eurgw.xerox.com 12.02.02, 11:14 Super, Tylko ja zasilam szeregi paszerow tej cudownej linii o 7:22 na przystanku Płocka / Wolska, a Ty chyba wtedy już jesteś w pracuni :-( Odpowiedz Link Zgłoś
mnk Re: Kolega Irzyk od wczoraj się odchudza 12.02.02, 11:15 Zasilasz szeregi pasztetów, czy źle doczytałem? :-))))) Faktycznie, o tej godzinie robie sobie juz kawke i siadam przed forum :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irzyk Re: Kolega Irzyk od wczoraj się odchudza IP: *.ext.eurgw.xerox.com 12.02.02, 11:49 Dlaczego twierdzisz, że zasilam szeregi pasztetów. Nie zabrzmiało zbyt miło, aż taki straszny nie jestem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mnk Re: Kolega Irzyk od wczoraj się odchudza 12.02.02, 11:57 taka literowke zrobiles, ze mi sie skojarzylo :-))) Jezeli zrobilo Ci sie przykro, to przepraszam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Kolega Irzyk od wczoraj się odchudza 12.02.02, 11:59 I jeszcze buni na pszeplaszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mnk Re: Kolega Irzyk od wczoraj się odchudza 12.02.02, 12:02 buzi buzi :-))) tylko gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irzyk Re: Kolega Irzyk od wczoraj się odchudza IP: *.ext.eurgw.xerox.com 12.02.02, 12:10 Czemu twierdzisz, że zasilam szerego pasztetów. Nie jest ze mną jeszcze tak najgorzej – powiedział skromnie Odpowiedz Link Zgłoś
mnk Re: Kolega Irzyk od wczoraj się odchudza 12.02.02, 12:12 przeciez nie napisalem niczego tak :-) skojarzylo mi sie z powodu literówki :-) przeczytaj ten kawalek jeszcze raz... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Kolega Irzyk od wczoraj się odchudza 12.02.02, 12:12 Nie jest !!!!!!!!!!!!!!!!!! - odpowiedziało echo od strony Koluszek :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mnk Re: Kolega Irzyk od wczoraj się odchudza 12.02.02, 12:16 sloggi, gadaj, Irzyk rzeczywiscie zabójczo przystojny??? to ja sie zainteresuje :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irzyk Re: Kolega Irzyk od wczoraj się odchudza IP: *.ext.eurgw.xerox.com 12.02.02, 12:45 A czemu nie chcesz mi uwierzyć jak piszę. Myślę że Sloggi też mnie poprze PRAWDA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnk Re: Kolega Irzyk od wczoraj się odchudza IP: 217.98.10.* 12.02.02, 12:48 Bede musial jak najszybciej potwierdzic to organoleptycznie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irzyk Re: Kolega Irzyk od wczoraj się odchudza IP: *.ext.eurgw.xerox.com 12.02.02, 12:51 A propos sprawdzania organoleptycznego to zaczyna mi się podobać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnk Re: Kolega Irzyk od wczoraj się odchudza IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.02.02, 12:58 jak skoncze ta kuchnie, to hurtowo sprawdze i Ciebie i Sloggiego :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irzyk Re: Kolega Irzyk od wczoraj się odchudza IP: *.ext.eurgw.xerox.com 12.02.02, 13:10 Czujemy sie zaproszeni ino jak najszybciej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnk Re: Kolega Irzyk od wczoraj się odchudza IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.02.02, 13:22 Będzie kawka, ciast... ups, dietetyczne sucharki, może jakieś piwko? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irzyk Re: Kolega Irzyk od wczoraj się odchudza IP: *.ext.eurgw.xerox.com 12.02.02, 14:55 Gość portalu: mnk napisał(a): > Będzie kawka, ciast... ups, dietetyczne sucharki, może jakieś piwko? :-))) Proponuję gorzką herbatę i wodę mineralną niegazowaną :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnk Re: Kolega Irzyk od wczoraj się odchudza IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.02.02, 15:03 Jak szaleć to szaleć - proponuję wodę destylowaną, czyste H2O, zero kalorii :- ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Kolega Irzyk od wczoraj się odchudza 12.02.02, 13:05 Ale co - prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw Re: Kolega Irzyk od wczoraj się odchudza IP: 193.0.73.* 01.03.02, 13:30 i co? odchudzał się tylko 12.02? widać jakieś efekty? Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Kolega Irzyk od wczoraj się odchudza 01.03.02, 14:41 Do dziś zjechał 4k,5kg i gwarantuję że widać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw Re: Kolega Irzyk od wczoraj się odchudza IP: 193.0.73.* 02.03.02, 09:51 gratulacje i pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś