Dodaj do ulubionych

Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki

11.02.02, 14:08
Trzymamy kciuki na wszystkich palcach. Prawda ?
Obserwuj wątek
    • mnk Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki 11.02.02, 14:09
      a ile teraz waży i przy jakim wzroście? :-)))

Ja to od kiedy jestem biurwa i siedze kilkanascie nawet godzin dziennie, to
      dorobilem sie juz kilku kilogramow... na dupie niestety...

Tak to juz mam, ze wszystko mi idzie w dupe i uda... :-(
      • sloggi Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki 11.02.02, 14:12
        mnk napisał(a):

> a ile teraz waży i przy jakim wzroście? :-)))
        >
        > Ja to od kiedy jestem biurwa i siedze kilkanascie nawet godzin dziennie, to
        > dorobilem sie juz kilku kilogramow... na dupie niestety...
        >
        > Tak to juz mam, ze wszystko mi idzie w dupe i uda... :-(

To trzeba te kilogramy rozmasować specjalnym wałkiem.

• mnk Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki 11.02.02, 14:13
          a gdzie (u kogo) taki walek sie kupuje? :-)))
      • Gość: irzyk Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki IP: *.ext.eurgw.xerox.com 11.02.02, 14:14
        Próbuje zjechać z 80 przy wzroście 180. Przez biurwowanie idzie mi niestety w
        brzuch
        • sloggi Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki 11.02.02, 14:16
          Gość portalu: irzyk napisał(a):

> Próbuje zjechać z 80 przy wzroście 180. Przez biurwowanie idzie mi niestety w
          > brzuch

Idziemy na steppa, pamiętaj. No i trzeba wypocić się w jakiejś saunie.
          • mnk Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki 11.02.02, 14:17
            w saunie pojawie sie jak schudne :-) na razie nie bede przeciez straszyc tymi
            walkami jak po porodzie i cyckami :-))))
            • sloggi Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki 11.02.02, 14:23
              Myślę, że nie wygląda to aż tak źle :)
              • mnk Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki 11.02.02, 14:26
                musialbys sam sprawdzic :-)))
                • sloggi Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki 11.02.02, 14:30
                  Póki co remontujesz kuchnię...........
                  • mnk Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki 11.02.02, 14:31
                    może sprawdzisz u siebie? :-)))
                    • sloggi Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki 11.02.02, 14:35
                      U mnie żandarm w domu czuwa :(
                      • mnk Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki 11.02.02, 14:36
                        Mamusia? wspolczuje...
                        • sloggi Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki 11.02.02, 14:38
                          Dlatego poczekamy na koniec remontu.
                          • mnk Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki 11.02.02, 14:40
                            Przyjedziesz podziwiac urocze kurewsko czerwone szafki w różowej kuchni :-)))))

Żartuję. Szafki są czerwone, a ściany łososiowe...

Natomiast przedpokój musiałbyś sam zobaczyć... :-)))

No i łóżko 180x200 cm :-)))
                            • Gość: irzyk Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki IP: *.ext.eurgw.xerox.com 11.02.02, 14:42
                              No a Smok Wawelski będzie zazdrosny jak jasna cholera :-)))
                              • sloggi Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki 11.02.02, 14:46
                                Czyżby ? To już łóżka obejrzeć nie można ? :)))))
                                • Gość: irzyk Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki IP: *.ext.eurgw.xerox.com 11.02.02, 14:51
                                  sloggi napisał(a):

> Czyżby ? To już łóżka obejrzeć nie można ? :)))))

Nie no obejrzeć można, ale czy na pewno tylko na oglądaniu się skończy?!

• Gość: irzyk Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki IP: *.ext.eurgw.xerox.com 11.02.02, 14:36
                Och dziękuję za komplement Suchotniku
            • Gość: irzyk Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki IP: *.ext.eurgw.xerox.com 11.02.02, 14:32
              mnk napisał(a):

> w saunie pojawie sie jak schudne :-) na razie nie bede przeciez straszyc tymi
              > walkami jak po porodzie i cyckami :-))))

No to mamy wspólna motywację
              Proponuję saunę przy Pl. Bankowym :-)

• sloggi Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki 11.02.02, 14:33
                Tam jest dużo miejsca - zmieścicie się obaj, niekoniecznie warstwowo :)
              • mnk Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki 11.02.02, 14:35
                ciut przy pl. Bankowym :-))) tylko czy daza mi tak duzy recznik, zeby co nieco
                zaslonic? :-)))
                • Gość: irzyk Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki IP: *.ext.eurgw.xerox.com 11.02.02, 14:46
                  Jeżeli mnie osłania to Ciebie na pewno :-)
                  • mnk Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki 12.02.02, 07:36
                    nawet nadpizdnik zasłoni? :-))))
                    • Gość: irzyk Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki IP: *.ext.eurgw.xerox.com 12.02.02, 10:57
                      mnk napisał(a):

> nawet nadpizdnik zasłoni? :-))))

No pewnie!
                      A propos odchudzania – wczoraj na obiad byla kapusta pekinska z różnymi śmieciami
                      (znaczy warzywami) a dziś na śniadanie 3 sucharki z pasztetem sojowym i gorzka
                      herbata. BOMBA Polecam

• Gość: irzyk Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki IP: 212.137.33.* 12.02.02, 10:57
                      mnk napisał(a):

> nawet nadpizdnik zasłoni? :-))))

No pewnie!
                      A propos odchudzania – wczoraj na obiad byla kapusta pekinska z różnymi śmieciami
                      (znaczy warzywami) a dziś na śniadanie 3 sucharki z pasztetem sojowym i gorzka
                      herbata. BOMBA Polecam

• mnk Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki 12.02.02, 10:59
                        ja tam wogole zadnej padliny nie jadam :-)

Dzis zezarlem malutkie ciasteczko do kawki i na razie to wszystko... zjem cos
                        jak wyjde o 15 z roboty :-)
                      • Gość: zet Re: Kolega Irzyk od dziś się odchudza-trzymamy kciuki IP: 195.187.84.* 12.02.02, 10:59
                        Sałatka sałatką, ale pasztet sojowy ???! Pfuj!
                        • sloggi Re: Kolega Irzyk od wczoraj się odchudza 12.02.02, 11:01
                          Jak zobaczycie cień człowieka w 436, to znaczy, że Irzyk jedzie do pracy, a
                          dieta mu służy :)))))
                          • mnk Re: Kolega Irzyk od wczoraj się odchudza 12.02.02, 11:02
                            o? Irzyk jedzie do pracy z Mlynowa czy okolic? :-))) tez czasami, czasami
                            jezdze 436 jak mam cos na Ochocie...
                            • Gość: irzyk Re: Kolega Irzyk od wczoraj się odchudza IP: *.ext.eurgw.xerox.com 12.02.02, 11:14
                              Super,
                              Tylko ja zasilam szeregi paszerow tej cudownej linii o 7:22 na przystanku
                              Płocka / Wolska, a Ty chyba wtedy już jesteś w pracuni :-(
                              • mnk Re: Kolega Irzyk od wczoraj się odchudza 12.02.02, 11:15
                                Zasilasz szeregi pasztetów, czy źle doczytałem? :-)))))

Faktycznie, o tej godzinie robie sobie juz kawke i siadam przed forum :-)
                                • Gość: irzyk Re: Kolega Irzyk od wczoraj się odchudza IP: *.ext.eurgw.xerox.com 12.02.02, 11:49
                                  Dlaczego twierdzisz, że zasilam szeregi pasztetów. Nie zabrzmiało zbyt miło, aż
                                  taki straszny nie jestem :-)
                                  • mnk Re: Kolega Irzyk od wczoraj się odchudza 12.02.02, 11:57
                                    taka literowke zrobiles, ze mi sie skojarzylo :-)))

Jezeli zrobilo Ci sie przykro, to przepraszam :-)
                                    • sloggi Re: Kolega Irzyk od wczoraj się odchudza 12.02.02, 11:59
                                      I jeszcze buni na pszeplaszam :)
                                      • mnk Re: Kolega Irzyk od wczoraj się odchudza 12.02.02, 12:02
                                        buzi buzi :-))) tylko gdzie?
                                • Gość: irzyk Re: Kolega Irzyk od wczoraj się odchudza IP: *.ext.eurgw.xerox.com 12.02.02, 12:10
                                  Czemu twierdzisz, że zasilam szerego pasztetów. Nie jest ze mną jeszcze tak
                                  najgorzej – powiedział skromnie
                                  • mnk Re: Kolega Irzyk od wczoraj się odchudza 12.02.02, 12:12
                                    przeciez nie napisalem niczego tak :-) skojarzylo mi sie z powodu literówki :-)
                                    przeczytaj ten kawalek jeszcze raz...
                                  • sloggi Re: Kolega Irzyk od wczoraj się odchudza 12.02.02, 12:12
                                    Nie jest !!!!!!!!!!!!!!!!!! - odpowiedziało echo od strony Koluszek :)))))
                                    • mnk Re: Kolega Irzyk od wczoraj się odchudza 12.02.02, 12:16
                                      sloggi, gadaj, Irzyk rzeczywiscie zabójczo przystojny??? to ja sie
                                      zainteresuje :-)))
                                      • Gość: irzyk Re: Kolega Irzyk od wczoraj się odchudza IP: *.ext.eurgw.xerox.com 12.02.02, 12:45
                                        A czemu nie chcesz mi uwierzyć jak piszę. Myślę że Sloggi też mnie poprze
                                        PRAWDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                        • Gość: mnk Re: Kolega Irzyk od wczoraj się odchudza IP: 217.98.10.* 12.02.02, 12:48
                                          Bede musial jak najszybciej potwierdzic to organoleptycznie :-)))
                                          • Gość: irzyk Re: Kolega Irzyk od wczoraj się odchudza IP: *.ext.eurgw.xerox.com 12.02.02, 12:51
                                            A propos sprawdzania organoleptycznego to zaczyna mi się podobać
                                            • Gość: mnk Re: Kolega Irzyk od wczoraj się odchudza IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.02.02, 12:58
                                              jak skoncze ta kuchnie, to hurtowo sprawdze i Ciebie i Sloggiego :-))))))
                                              • Gość: irzyk Re: Kolega Irzyk od wczoraj się odchudza IP: *.ext.eurgw.xerox.com 12.02.02, 13:10
                                                Czujemy sie zaproszeni ino jak najszybciej
                                                • Gość: mnk Re: Kolega Irzyk od wczoraj się odchudza IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.02.02, 13:22
                                                  Będzie kawka, ciast... ups, dietetyczne sucharki, może jakieś piwko? :-)))
                                                  • Gość: irzyk Re: Kolega Irzyk od wczoraj się odchudza IP: *.ext.eurgw.xerox.com 12.02.02, 14:55
                                                    Gość portalu: mnk napisał(a):

> Będzie kawka, ciast... ups, dietetyczne sucharki, może jakieś piwko? :-)))
                                                    Proponuję gorzką herbatę i wodę mineralną niegazowaną :-)

• Gość: mnk Re: Kolega Irzyk od wczoraj się odchudza IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.02.02, 15:03
                                                    Jak szaleć to szaleć - proponuję wodę destylowaną, czyste H2O, zero kalorii :-
                                                    )))))
                                        • sloggi Re: Kolega Irzyk od wczoraj się odchudza 12.02.02, 13:05
                                          Ale co - prawda ?
                                          • Gość: iw Re: Kolega Irzyk od wczoraj się odchudza IP: 193.0.73.* 01.03.02, 13:30
                                            i co? odchudzał się tylko 12.02? widać jakieś efekty?
                                            • irzyk Re: Kolega Irzyk od wczoraj się odchudza 01.03.02, 14:41
                                              Do dziś zjechał 4k,5kg i gwarantuję że widać
                                              • Gość: iw Re: Kolega Irzyk od wczoraj się odchudza IP: 193.0.73.* 02.03.02, 09:51
                                                gratulacje i pozdrowienia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka