Dodaj do ulubionych

Rowerkiem po Wale

IP: *.chello.pl 22.06.02, 14:39
Moze ktoś się skusi
Obserwuj wątek
    • jolajola1 Re: Rowerkiem po Wale 24.06.02, 13:45
      cały czas, prawie codziennie
      o ile nie pada i nie wieje szaleńczo
      i jak najdalej, aż do zmieniacza opon (żółte reklamy Dębicy) za ?Jeziorową

oczywiście górą, nie jezdnią
      • lolo22 Re: Rowerkiem po Wale 24.06.02, 23:12
        Dobra będe wypatrywał jolijoli na srebrnym rowerze z ciemnymi okularami.
        • jolajola1 Re: Rowerkiem po Wale 26.06.02, 13:47
          lolo22 napisał(a):
          > Dobra będe wypatrywał jolijoli na srebrnym rowerze z ciemnymi okularami.

widzę,ze bywasz na innych topikach też
          ale, że zapamietałeś ?...
          • Gość: lolo Re: Rowerkiem po Wale IP: *.chello.pl 26.06.02, 23:26
            Jeździłem dziś po wale, ale niewidziałem ani jednego srebrnego rowerka
            • jolajola1 Re: Rowerkiem po Wale 28.06.02, 21:01
              może nie te godziny, przez ostatni tydzień byłam codzinnie
              dopiero dziś, bo rano padało, a ja mam górala bez błotników, a nie lubię błotka
              na plecach
              • Gość: Robert Re: Rowerkiem po Wale IP: *.astercity.net 03.07.02, 18:08
                To najwyzszy czas zalozyc je. Ale widze, ze ty, srebrna Jolujolu, siedzisz
                wiecej przed komputerem niz na rowerku. No i moze dla tego d...a cie boli.
                Proponuje odwrucic proporcje.
                • jolajola1 Re: Rowerkiem po Wale 05.07.02, 07:31
                  Gość portalu: Robert napisał(a):
                  > To najwyzszy czas zalozyc je. Ale widze, ze ty, srebrna Jolujolu, siedzisz
                  > wiecej przed komputerem niz na rowerku.

chory chyba jesteś, gdzie ty widzisz takie dziwne proporcje?
                  w sieci jestem max. godzinę i to niecodzienne
                  a rowerem, jak pojadę, to 15/20 km po nierównym (i jezdnia, i chodniki, i
                  wertepki, i płytowe drogi budowlane, i budowa mostu) to wychodzi mi ok. 2 godzin,
                  w upał więcej

a siedzenie to mnie bolało 2 miesiące temu, jak zaczynałam wiosenno-letnie jazdy.

• Gość: Anna Re: Rowerkiem po Wale IP: *.chello.pl 06.07.02, 11:16
                    Super Jola sama lubie po Wale pojeżdzić a czasem pospacerować - więcej sie wtedy
                    zobaczy - zwraca sie uwagę na szczegóły.
                    • Gość: Tuzin Re: Rowerkiem po Wale IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.02, 19:13
                      Ostatnio tez jechalem walkiem. NIestety popelnilem strategiczny blad - ubralem
                      sie w sandalki i rosnaca tam trawka do pasa tak mnie smyrala w stopki ze myslalem
                      ze odjebie :/
                      • jolajola1 gdzie takie zarośla rosną ? 12.07.02, 21:04
                        ?
                        przeciez jakaś dobra rolnicza dusza wygoliła trawę, przynajmniej na odcinku ok 3
                        km, jest łyso ??? a i tak jedzie sie ścieżką...
                        dopiero za zmieniaczem opon (dębica żółta) troche więcej rośnie ....
                        • Gość: Tuzin Re: gdzie takie zarośla rosną ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.02, 22:07
                          Ja jechalem od Miedzeszyna do bronowskiej. A po sciezce to jeszcze gorzej bo
                          ona nizej jest i trawka wyzej laskotala :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka