Gość: lolo IP: *.chello.pl 22.06.02, 14:39 Moze ktoś się skusi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolajola1 Re: Rowerkiem po Wale 24.06.02, 13:45 cały czas, prawie codziennie o ile nie pada i nie wieje szaleńczo i jak najdalej, aż do zmieniacza opon (żółte reklamy Dębicy) za ?Jeziorową oczywiście górą, nie jezdnią Odpowiedz Link Zgłoś
lolo22 Re: Rowerkiem po Wale 24.06.02, 23:12 Dobra będe wypatrywał jolijoli na srebrnym rowerze z ciemnymi okularami. Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: Rowerkiem po Wale 26.06.02, 13:47 lolo22 napisał(a): > Dobra będe wypatrywał jolijoli na srebrnym rowerze z ciemnymi okularami. widzę,ze bywasz na innych topikach też ale, że zapamietałeś ?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Rowerkiem po Wale IP: *.chello.pl 26.06.02, 23:26 Jeździłem dziś po wale, ale niewidziałem ani jednego srebrnego rowerka Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: Rowerkiem po Wale 28.06.02, 21:01 może nie te godziny, przez ostatni tydzień byłam codzinnie dopiero dziś, bo rano padało, a ja mam górala bez błotników, a nie lubię błotka na plecach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Rowerkiem po Wale IP: *.astercity.net 03.07.02, 18:08 To najwyzszy czas zalozyc je. Ale widze, ze ty, srebrna Jolujolu, siedzisz wiecej przed komputerem niz na rowerku. No i moze dla tego d...a cie boli. Proponuje odwrucic proporcje. Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: Rowerkiem po Wale 05.07.02, 07:31 Gość portalu: Robert napisał(a): > To najwyzszy czas zalozyc je. Ale widze, ze ty, srebrna Jolujolu, siedzisz > wiecej przed komputerem niz na rowerku. chory chyba jesteś, gdzie ty widzisz takie dziwne proporcje? w sieci jestem max. godzinę i to niecodzienne a rowerem, jak pojadę, to 15/20 km po nierównym (i jezdnia, i chodniki, i wertepki, i płytowe drogi budowlane, i budowa mostu) to wychodzi mi ok. 2 godzin, w upał więcej a siedzenie to mnie bolało 2 miesiące temu, jak zaczynałam wiosenno-letnie jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Rowerkiem po Wale IP: *.chello.pl 06.07.02, 11:16 Super Jola sama lubie po Wale pojeżdzić a czasem pospacerować - więcej sie wtedy zobaczy - zwraca sie uwagę na szczegóły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuzin Re: Rowerkiem po Wale IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.02, 19:13 Ostatnio tez jechalem walkiem. NIestety popelnilem strategiczny blad - ubralem sie w sandalki i rosnaca tam trawka do pasa tak mnie smyrala w stopki ze myslalem ze odjebie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 gdzie takie zarośla rosną ? 12.07.02, 21:04 ? przeciez jakaś dobra rolnicza dusza wygoliła trawę, przynajmniej na odcinku ok 3 km, jest łyso ??? a i tak jedzie sie ścieżką... dopiero za zmieniaczem opon (dębica żółta) troche więcej rośnie .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuzin Re: gdzie takie zarośla rosną ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.02, 22:07 Ja jechalem od Miedzeszyna do bronowskiej. A po sciezce to jeszcze gorzej bo ona nizej jest i trawka wyzej laskotala :P Odpowiedz Link Zgłoś