Gość: rokita IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.03, 19:40 Precz gnidy ze swoimi skorumpowanumi łapskami od burmistrza. To najlepszy burmistrz wawra jaki byl do tej pory. Niech rozpirzy te skorumpowana klike jaka grabila wawer do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rokita2 Re: Burmistrzu Wąsik trzymaj sie!!! IP: *.visp.energis.pl 12.03.03, 21:53 Gość portalu: rokita napisał(a): > Precz gnidy ze swoimi skorumpowanumi łapskami od burmistrza. > To najlepszy burmistrz wawra jaki byl do tej pory. > Niech rozpirzy te skorumpowana klike jaka grabila wawer do tej pory. rokita jesteś good!. Oni sie Jego przestraszyli bo może dobrać im się do skory! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ghapfa Re: Burmistrzu Wąsik trzymaj sie!!! IP: *.chello.pl 13.03.03, 09:24 Gość portalu: rokita napisał(a): > Precz gnidy ze swoimi skorumpowanumi łapskami od burmistrza. > To najlepszy burmistrz wawra jaki byl do tej pory. > Niech rozpirzy te skorumpowana klike jaka grabila wawer do tej pory. Uprzejmie zawiadamiam, że nie jestem gnidą, nie mam skorumpowanych łapsk i jak do tej pory niczego nie grabiłam. Mam jednak kilka dowodów na to, ze burmistrz wąsik niezupełnie respaktuje prawo a sprawiedliwośc stosuje po uważaniu, niestety. Ponadto nawet, gdy cos obiecuje, nie fatyguje sie by dotrzymać słowa. Jeśli nie zostanie odwołany, dalsze szczegóły w codziennej prasie. Warto śledzić, bo przekroczenie jego kompetencji i ferowanie wyroków w sprawach, które do niego wcale nie należą. Jeśli naprawdę uważasz, że to najlepszy burmistrz Wawra, jaki był do tej pory, to albo nie masz pełnych informacji o panu wąsiku, albo to, co się działo w wawrze to czysty kryminał na tle którego wąsik wypada stosunkowo nieźle. Co wcale nie znaczy, że jest człowiekiem pracujacym uczciwie i dobrze mimo pozorów. Tym bardziej to dziwi, ze zasłania się prawem i sprawiedliwoscią; śmiech pusty mnie ogarnia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onyx Re: Burmistrzu Wąsik trzymaj sie!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.03.03, 14:07 Kto tu rzeczywiscie grabil w Wawrze bedzie niedlugo wyjasnione przez prokurature.I napewno nie bedzie to ostatni Zarzad Gminy Wawer.Tylko ci co najswiecej krzycza i "matacza" chcac odwrocic uwage od swoich przekretow.Wiec moze poczekajcie jeszcze chwilke z tymi kategorycznymi oskarzeniami,(vide stwierdzenie Kaczora w stolku.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawerczyk Re: Burmistrzu Wąsik trzymaj sie!!! ALE Z DALA !! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.03, 22:53 Nic nie znajdą , bo czyszczą ! Ludzie opamiętajcie się, przez Wawer poleci trasa , za którą już dawno wzięli kasę , trzeba dokończyc dzieła które rozpoczęto w 1997 /98 roku .Mafia nie lubi tracić kasy , jak raz zapłaciła teraz upomina się o swoje !! Porównajcie nazwiska wtedy i teraz , może te puzzle zaczną się wam układać : do Wawra muszą dla nich wrócić ci którzy działali na Pradze Południe lata 90...94 , potem w Wawrze 94/98 i teraz niedawno . Test za sto pkt :czy nazwiska się powtarzają tych od gruntów i komunalizacji mienia , i odpowiedż za darmo - jak najbardziej !!!!!I coś jeszcze nie ważne czy są z PO , SLD czy nawet PiS-u łączy ich jedno - podzielenie starego zjełczałego tortu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawerka złodziej, krzyczy łapaj złodzieja! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.03.03, 08:25 Gość portalu: Onyx napisał(a): > Kto tu rzeczywiscie grabil w Wawrze bedzie niedlugo wyjasnione przez > prokurature.I napewno nie bedzie to ostatni Zarzad Gminy Wawer.Tylko ci co > najswiecej krzycza i "matacza" chcac odwrocic uwage od swoich przekretow.Wiec > moze poczekajcie jeszcze chwilke z tymi kategorycznymi oskarzeniami,(vide > stwierdzenie Kaczora w stolku.) Mam nadzieję że Wąsik wystarczająco głeboko sięgnie. Może poseł Kamiński mieć racje co do zarzadu p. G. Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Ciemność widzę. 17.03.03, 09:50 Nie interesują mnie Żywoty burmistrzów, radnych itp... Jedyne co wiem na 100% to że w ciągu ostatnich 10 lat (tyle czasu mieszkam w Wawrze) w gminie nie zrobiono praktycznie NIC! Wyciągam stąd wniosek że mniej zrobić się nie da. Porównanie z innymi gminami warszawskimi wypada dla Wawra wręcz tragicznie. I prawdopodobnie będzie tak dalej bo widzę że was podniecają jedynie personalia. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlodek Re: Ciemność widzę. IP: *.itl.waw.pl 17.03.03, 13:29 Masz rację, Gmina Wawer w ciągu 12 lat istnienia nie zrobiła skoku epokowego.Zbudowanie mostu wawerskiego może wpłynęłoby na stronę ekonomiczną Gminy, napływ kapitału. Jednak rozwój infarstuktury zależny jest od stuktur miejskich. Np założeniem budowy kanalizacji w Wawrze jest pompowanie ścieków na południe do oczyszczalni Czajka przez cała Warszawę, a na granicy Falenicy z Michalinem mamy koniec kolektora w Józefowie. Pisząc - prawie NIC - dostrzegasz jednak pozytywy które przez te 10 lat sam widzisz.Teraz mówi się Godlewskito, Ilkowski tamto. Jaki Wąsik jest każdy widzi, szuka złotego środka. Teraz wszyscy w urządzie są pracownikami Prezydenta z wymówieniem do 30 kwietnia. Wawrowi potrzebny jest mocny lobbing na Prezydenta w sprawie kolektora W, lokalnej oczyszczalini ścieków, Wału Miedzeszyńskiegi i trasy w mostu Siekierkowskiego do Marsa taj aby odkorkować Wawer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawerka Wawer to trzeba ogrodzić... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.03.03, 08:21 Gość portalu: wlodek napisał(a): > Masz rację, Gmina Wawer w ciągu 12 lat istnienia nie zrobiła skoku > epokowego.Zbudowanie mostu wawerskiego może wpłynęłoby na stronę ekonomiczną > Gminy, napływ kapitału. Jednak rozwój infarstuktury zależny jest od stuktur > miejskich. Np założeniem budowy kanalizacji w Wawrze jest pompowanie ścieków na > > południe do oczyszczalni Czajka przez cała Warszawę, a na granicy Falenicy z > Michalinem mamy koniec kolektora w Józefowie. Pisząc - prawie NIC - dostrzegasz > Wawer to trzeba ogrodzić , i nikogo nie wypuszczac, po sesji sobotniej to wstyd jak cholera! Mam propozycje, żeby wszystkich radnych powołać do zarzadu wtedy bedzie spokój, przydzielic po ladnej dzialeczce, załatwić kilka orderów, narobić wizytówek. i wtedy ich ambicje beda zaspokojone, bo to sa w większosci tego typu ludzie. My mieszkańcy wybralismy ich i te zabe musimy zjeść. > jednak pozytywy które przez te 10 lat sam widzisz.Teraz mówi się Godlewskito, > Ilkowski tamto. Jaki Wąsik jest każdy widzi, szuka złotego środka. Teraz > wszyscy w urządzie są pracownikami Prezydenta z wymówieniem do 30 kwietnia. > Wawrowi potrzebny jest mocny lobbing na Prezydenta w sprawie kolektora W, > lokalnej oczyszczalini ścieków, Wału Miedzeszyńskiegi i trasy w mostu > Siekierkowskiego do Marsa taj aby odkorkować Wawer. Odpowiedz Link Zgłoś