kolinka2 03.09.08, 12:54 czy ktoś wie czy na gocławku jest gdzieś prowadzony aerobik? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomek Re: aerobik gocławek IP: *.eranet.pl 03.09.08, 19:27 www.zdrofit.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: aerobik gocławek IP: *.acn.waw.pl 04.09.08, 08:56 zdrofit nie jest na gocławku. zajrzyj na basen szuwarek, tam coś organizują. na pewno jst siłownia, może i aerobik też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agulka Re: aerobik gocławek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.08, 20:05 Hej, Zajrzyj do szkoly 215 przy ul Kwatery Głownej . W tamtym roku prowadzila dwa razy w tyg sympatyczna p Monika Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kolinka2 Re: aerobik gocławek 05.09.08, 17:10 Hej, już znalazłam;) w szkole na naddnieprzańskiej 2/4 zaczęły się właśnie zajęcia z nową prowadzącą, dzięki serdeczne za odpowiedzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sliwka80 Re: aerobik gocławek dla sciężarówek IP: 195.14.4.* 09.09.08, 14:13 cześć dziewczyny W piatki w klubie ZDROFIT na Gocławiu o 19.30 sa ćwiczenia dla kobiet w ciąży. Zapraszam, przyjdźcie. Nie chce tu nic reklamować. Jestem zwykłą dziewczyna w ciąży i tylko chcę kogoś zachęcić. W tamtym tygodniu ze względyu na małe zainteresowanie, zajęcia nie odbyły się:( Strasznie sie nastawiłam i było mi przykro, że nie mogłam poćwiczyć. Wejdzcie na stronkę i popatrzcie na szczegóły. Może te, które mieszkają w poblżu i czuja się dobrze zdecyduja się przyjść:) www.zdrofit.pl pozdrawia sliwka 80 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: aerobik gocławek dla sciężarówek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 19:55 Te się nie odbyły, ale różne inne, np. w innych klubach się odbywają. Może zamiasti czekać aż w zdroficie się odbędą, warto rozejrzeć się gdzie indziej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunga Re: aerobik gocławek dla sciężarówek IP: *.noname.net.icm.edu.pl 10.09.08, 12:42 z doswiadczenia wiem ze z takimi zajeciami ciezko wystartowac, 2 lata temu tez usilnie sie wszedzie zapisywałam, ostatecznie wypaliły tylko w zdrofici, ale prowadząca troche nas olewała-spóxniała się i wymawiała bólami głowy, -kończyął wcześniej. powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś