nertila 30.10.07, 15:50 W dniu 23 listopada WE WROCŁAWIU organizujemy w Centrum Kultury Zamek impreze albanska. Chcielibysmy takze zaprosic cala spolecznosc albanska z Wroclawia a może i z całej Polski. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
llydiaa-82 Re: 23 LISTOPADA 2007 IMPREZA ALBAŃSKA WE WROCŁAW 30.10.07, 21:31 nie no wogule rewelacja ta impreza mam nadzieje,że bedzie super szkoda tylko,że ja nie mogę z moim być bo my w Polsce będziemy 25 czyli dwa dni po CHOLERA!!może jakieś powtórzenie(after party) pozdrawiam Odpowiedz Link
bubilu Re: 23 LISTOPADA 2007 IMPREZA ALBAŃSKA WE WROCŁAW 31.10.07, 12:36 wow Asia jak tego dokonalas???napisz mi cos wecej na gg oczywiscie bede buziaki i pozdr5owienia dla Grzesia Odpowiedz Link
agugabi1 Re: 23 LISTOPADA 2007 IMPREZA ALBAŃSKA WE WROCŁAW 01.11.07, 12:15 napiszcie cos więcej o tej imprezie, więcej szczegółów proszę,może jakieś szersze informacje na mój e-mail visi27@wp.pl, może z mężem i jego kolegami z albanii byśmy sie też wybrali, pozdrawiam z Bydgoszczy Odpowiedz Link
nertila Re: 23 LISTOPADA 2007 IMPREZA ALBAŃSKA WE WROCŁAW 02.11.07, 14:51 wiecej na te chwilę nie mogę powiedzieć bo impreze dopiero szykujemy.nie znam dokładnej godziny rozpoczęcia i programu. jak spotkam się z główną organizatorką i ustalimy szczegóły to dam znać. chcemy zaprosić wszystkich Albańczyków,studentów Albańskich oraz miłośników tego kraju.wiem że jest nas tu z roku na rok coraz więcej Odpowiedz Link
nertila START IMPREZY GODZ:18" 05.11.07, 18:35 Wrocław, Centrum kultury Zamek w Leśnicy, dojazd tramwajami 10 i 22 z placu 1 Maja, wysiadka na pętli. Na naszym spotkaniu min. rozmowa z konsulem honorowym Albanii, potem zabawa do muzyki albanskiej przy DJu.zapraszamy wszystkich zainteresowanych.wstemp symbolicznie 5zł od osoby. to wspaniała okazja do spotkania sie w realu nas wszystkich : miłośników Albanii, tych którzy tam juz byli lub wybieraja sie do Albanii a maja pytania i szukaja na nie odpowiedzi,Albańskiej mniejszości narodowej w Polsce oraz Polek -żon Albańczyków. Szansa na zawiązanie nowych znajomości i przyjaźni a przedewszystkim na poszerzenie swojej wiedzy na temat Albanii. Odpowiedz Link