a.hysa 03.06.08, 10:51 czy robilyscie albanskie paszporty, czy tylko polskie maja??? moj ma tylko polski, ma polski i angielski akt urodzenia niestety albanskiego tatus nie zrobil, a jak u was? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szkodra Re: paszporty dla dziecka 03.06.08, 10:55 moj ma polski i angielski ale albanskiego nie moze miec bo tatus ma wpisane w paszport czarnogora nie albania Odpowiedz Link
nertila Re: paszporty dla dziecka 04.06.08, 07:34 Nasz synek ma tylko polski. Tylko jego akt urodzenia umieścilismy w Albańskim USC. Paszportu albańskiego nie wyrabialiśmy. Odpowiedz Link
a.hysa Re: paszporty dla dziecka 04.06.08, 09:37 a planujecie robic albanskie paszporty???? Odpowiedz Link
nertila Re: paszporty dla dziecka 04.06.08, 09:40 nie wiem?nie wiem czy do czegoś mi sięprzyda taki paszport potem? Chyba tylko do dłuższego pobytu w Albanii,ale takiego dłuższego niż 30dni nie planuję. co ty tu wogle klikasz jak my na chacie siedzimy? wlaź tam to pogadamy Odpowiedz Link
a.hysa Re: paszporty dla dziecka 04.06.08, 09:52 ja teraz prasowanie robie ponasto slubny w domu Odpowiedz Link
nertila Re: paszporty dla dziecka 04.06.08, 12:05 no to nie wiesz co tracisz bo nas 5 babeczek gada dzisiaj Odpowiedz Link