30.01.09, 17:53
prosze napisz na moją onetową poczte, bo moja poczta gazetowa ledwo
zipie.

podaje adres: nertila@op.pl

jesli ktoś chce sie ze mna skontaktować prosze wysyłać emaile pod
onetowy adres, bo z gazetowego nie mam często możliwosci udzilenia
odpowiedzi.

pozdrawiam wszytskich Nertila
Obserwuj wątek
    • nertila PS. 30.01.09, 17:59
      jeśli ktoś pisze na poczte gazetową proszę podać w mejlu swoj adres
      emailu z innego portalu np. z wp, interi, onetu, hotmailu czy yahoo
      itd, to wtedy bede miec mozliwosc odpowiedzi.
      • annarexha psst 30.01.09, 22:55
        Nertila,a co ty tam na tej poczcie prowadzisz kolko
        rozancowe,czyzbym o czyms nie wiedziala,czasem sie zastanawiam co
        wiecej wiesz ty niz wszyscy inni na tym forumwinkBez obrazy jasna rzecz
    • fajny_alida Re: kamila 31.01.09, 10:00
      to ja tez swoje doloze.

Nertilea Ty zawsze takiego porzadku pilnujesz, kiedys kasowalas posty gdzie dziewczyny "zasmiesaly, watkami" z prosba o przetlumaczenie z polskiego na albanski albo albankiego na polski,

a sama teraz zasmiesasz, oglaszaniem swojego prywatnego maila. juz kilka watkow takich napisalas tylko nie wiem po co raz wystarczylo, ten kto jest zainteresowany kontaktem z toba zawsze go znajdzie.

moze pomyslalabys o wpisaniu maila w sygnaturkie, wtedy nie musialabys pisac tych samych watkow, z ta sama wiadomoscia, bo nie sa onezwiazane z tematyka albani, ani albanczykow, gdzie prosby o tlumaczenie choc troszkie wiazaly sie z albania.

pozdrawiamsmile
    • evianek Re: kamila 31.01.09, 16:29
      niestey nie moge pozostawic tego bez komenatrza bo nie rozumiem po co
      komentujecie tego posta...oczywiscie ze zasmiecaja formum gdyz te osoby mysla ze
      jak napisza prosbe o tlumaczenie na glownej stronie forum to szybciej dostana
      odpowiedz slusznie ze usuwala te watki bo jest na nie specjalnie osobna rubryka
      ktora jak przejzycie to w wiekszosci ona tlumaczy a co do wiedzy widocznie wie
      wiecej skoro ludzie do niej pisza i prosza o rade i pomoc dlaczego tego nie
      robia do was prosze jak macie na tyle wiedzy i czasu napiszcie swoje adresy
      nertila chetnie odpocznie a wy zamiast komentowac zabierzcie sie za pomoc i co
      jeszcze sie nie podobalo aha ze pisze po cztery razy ten sam watek widocznie nie
      wystarczy raz i jak nie wszytskie dziewczyny sa na bierzaca staraja sie z nia
      skontaktowac to ona im to ulatwia pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka