pongielka 12.06.08, 10:53 czesc, czy moglabys mi podac namaiary na firme transportowa ,,besto,, ktora polecasz w innym watku. moze strone internetowa, meila , telefon kom.pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
topola2005 Re: topola2005 12.06.08, 12:04 proszę uprzejmie : www.przeprowadzka.pl/ ja kontaktowałam się z nimi mailowo, tzn najpierw mail rozpoznawczy ;), potem już konkrety , w umówionym dniu ekipa podjechała , zapakowała itd itp, pozdrawiam i życzę udanej przeprowadzki :) Odpowiedz Link
pongielka Re: topola2005 12.06.08, 14:35 o super, dzieki serdeczne. a jak to wygladalo finansowo? i czy duzo rzeczy przewzilas? czy zastalas wszytsko w dobrym stanie bo niektore firmy np tluka szkla???? Odpowiedz Link
topola2005 Re: topola2005 12.06.08, 22:18 ja przeprowadzałam się praktycznie ze wszystkim - szkoda byłoby mi zostawić np moje meble , bo mam je naprawdę porządne ;0 , cena zależy od tego gdzie się przeprowadzasz (Szkocja sporo drożej od Anglii bo dalej) - ale cały dobytek przewiozłam za 800 funtów, a było tego naprawdę bardzo dużo co do tego czy wszystko całe : firma oferuje usługę pakowania - mogą przyjechać do domu i zapakować Ci dosłownie wszystko : od filiżanki po meble - ale - no właśnie to ale to to, że jak oni pakują, to robią to co prawda rewelacyjnie i bezpiecznie, ale nie oszczędzają miejsca i wtedy dużo więcej metrów = dużo większa opłata :) ja zrobiłam tak : zdobyłam kartony i całą "drobnicę" popakowałam sama, dla nich zostawiłam tylko duże rzeczy typu : sprzęt rtv, meble itp - wszystko przyjechało całe, nieuszkodzone :))))) pozdrawiam Odpowiedz Link
pongielka Re: topola2005 13.06.08, 10:36 aha suepr, napislam do niech na meila, zobaczymy co odpisza.ja mebli nie zabieram, bo najtansze z argosu nie ma co brac tymbardziej ze nowiutkie mebelki mam w domku w Pl. najwyzej z takich wiekszych rzeczy wzielabym stol.no zobaczymy jak mnie wycenia. Odpowiedz Link