Gość: zoliborzanin IP: *.chello.pl 12.03.10, 14:16 Ostatnio Straż Miejska "nęka" kierowców, którzy parkują w strefie B1 przy Słowackiego/Cieszkowskiego - oby więcej takich akcji :) porządek musi być a nie cwaniactwo itd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MarCichy Re: akcja SM IP: *.acn.waw.pl 12.03.10, 23:01 To prawda, ale nie rozwiązuje to problemu parkowania. Ja żeby zaparkować na Filareckiej nieraz muszę zrobić kilka kółek, a i tak nie zawsze z zamierzonym skutkiem... Jednym słowem jest dramat z parkowaniem w tych okolicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoliborzanin Re: akcja SM IP: *.chello.pl 12.03.10, 23:07 Tak niestety i tu pozostaje mieć "pretensje" do władz, że pokpiły sprawę tego podziemnego parkingu w metrze. Jeżeli spotykamy się z tzw. przestrzeganiem np. przepisów Kodeksu Drogowego to dlaczego miałby on obowiązywać wybiórczo, ja mieszkam przy Teatrze więc, wiem jak to jest z tym parkowaniem w okolicy - jednak nie rozjeżdżam chodników i nie zajmuje pasów ruchu jak niektórzy. Fakt, czasem trzeba się przejść :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: akcja SM IP: *.acn.waw.pl 13.03.10, 00:55 i jeszcze jestes taki skromny... Odpowiedz Link Zgłoś
maly_wa Re: akcja SM 13.03.10, 11:12 tak jak suzuki stoi centralnie na chodniku przy Suzina, to nie wiem czy jest to nękanie, kto tak zaparkował miał powiedzmy ułańską fantazję a miejsc tam nie ma jak wszyscy wiemy i prawdą jest, że czasami nie da się zaparkować w tym rejonie na marginesie wolałbym aby straż zajęła się też g...mi na chodnikach i zaczęła nękać właścicieli psów, który nie sprzątają po swoich pupilkach, z tego też może być troszkę kaski dla państwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: akcja SM IP: *.chello.pl 13.03.10, 11:54 z tymi g.. to jest tak SM łapie kogoś na gorąco, to jeżeli osoba sprzątnie przy nich dostaje pouczenie. Ad. Suzuki na Suzina to oczywiście zadzwoniłeś na SM, 986 to proste. Odpowiedz Link Zgłoś
maly_wa Re: akcja SM 13.03.10, 15:24 mnie ono nie przeszkadzało, a straż już była na miejscu :) niech sprząta bo przecież o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoliborzanin Re: akcja SM IP: *.chello.pl 13.03.10, 17:07 a to nie było w czwartek wieczorem z tym suzuki ? Odpowiedz Link Zgłoś