Dodaj do ulubionych

troche autopromocji..

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.04, 10:17
witam,

zapraszam na strone staryzoliborz.com - pierwsza porcja zdjec z
zoliborza.
Obserwuj wątek
    • Gość: szalkowski Re: troche autopromocji.. IP: *.marymont.pl 03.05.04, 23:17
      brawo!!
      • Gość: jim Re: troche autopromocji.. IP: *.il.waw.pl / *.il.waw.pl 04.05.04, 07:45
        Więcej! Więcej! Bardzo proszę!
    • Gość: maruda Re: troche autopromocji.. IP: 213.241.49.* 04.05.04, 12:49
      Niektóre zdjęcia są fanatastyczne, inne mniej. Szczególnie polecam:
      Cytadela 5
      Czarnieckiego 4
      Akwedukt 2
      Wieniawskiego 7
      Karpińskiego 2 i kilka innych.
      • liloom dobre! 05.05.04, 10:01
        sa zaskakujace. np. wizja kina tecza
        wyslalam znajomym link, zapamietalam w ulubionych.
        czy publikujesz gdzies swoje zdjecia czy jestes tylko (sorry, bo doceniam
        artyzm tych zdjec) amatorem?
        • Gość: maruda Re: dobre! IP: 213.241.49.* 05.05.04, 12:03
          O jakim artyźmie mówisz? O tych zdjęciach śniegu i przebijającego spod niego
          asfaltu, o zdjęciu tabliczki na siatce informujacej o zaworze wodnym, o
          tabliczce na siatce drucianej z nazwą ulicy, czy miotły na chodniku lub koła
          samochodu i kawałka trawnika? Autor powinien dokonać weryfikacji, a nie
          bezkrytycznie wrzucać na strony www.
          Moim zdaniem dobrych zdjęć Starego Żoliborza jest kilkanaście. Reszta nic nie
          warta.
          Ciekaw jestem co autor miał na myśli publikując między innymi zdjęcia o których
          pisałem wyżej.
          • Gość: goja Re: dobre! IP: 217.8.186.* 05.05.04, 12:46
            Tez przejrzalam kilka zdjec i moje odczucia sa takie.
            Niewatpliwie maja one walory artystyczne jednak jesli na ich podstawie mamy
            poznac urode Zoliborza to duza czesc zdjec sie do tego nie nadaje i
            rzeczywiscie nie powinna byc umieszczana pod szyldem Stary Zoliborz bo to jest
            mylace i zniechecajace do ogladania.
            Jesli ma to byc strona poswiecona Zoliborzowi to powinny byc na niej
            umieszcozne zdjecia bardzie pogladowe niz takie makra To tak jakby opublikowac
            folder budynku NBP i dac w nim makra monet i banknotow sa piekne ale czy
            przyblizaja temat?

Pozdrowka
            • Gość: staryzoliborz.com Re: dobre! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.04, 21:18
              hmm.. zgadzam sie, ze obraz zoliborza na tych zdjeciach jest wyidealizowany bo
              sam to napisalem w informacjach nt. strony.

takie bylo zalozenie, nigdy nie twierdzilem, ze na podstawie tych zdjec
              ktokolwiek powinien sobie wyrabiac opinie czy poznawac urode zoliborza. jest to
              tylko i wylacznie moja wizja, z pelna swiadomoscia wybieram lepsza strone (moim
              zdaniem, bo oczywiscie istnieje i gorsza strona ale z nia kazdy mieszkaniec
              zoliborza ma kontakt na codzien).

zdjecia przedstawiajace calkowicie rzeczywisty (chociaz to tez nie do konca, bo
              przeciez to co widnieje na zdjeciach istnieje naprawde), jak ktos napisal
              'pogladowe' powinny znalezc sie np. na na oficjalnej stronie dzielnicy
              zoliborz..

na codzien zajmuje sie fotografia, faktem jest, ze raczej uzytkowa, stad
              przewijajace sie fotki tablic, samochodow itd.
              to informacja, dla osoby, ktora pytala co mialem na mysli publikujac te
              zdjecia. otoz nie przypisywalbym temu szczegolnego znaczenia, raczej traktowal
              jako element calosci, ktory ma zapobiec monotonii jaka z pewnoscia wprowadzilby
              nieprzerwany ciag zdjec samej architektury.

ciesze sie, ze strona wzbudzila zainteresowanie, ale jeszcze raz chcialbym
              zaznaczyc, ze nie jest to 'folder' reklamujacy zoliborz a po prostu zbior zdjec
              wykonanych podczas spacerow, umieszczony w sieci z mysla o ludziach ktorzy
              odbieraja (staraja sie odbierac) zoliborz podobnie i dla tych ktorym sie to nie
              podoba aby mogli skonfrontowac swoja opinie.

pozdrawiam.
              • Gość: bgsle Re: dobre! IP: *.proxy.aol.com 29.05.04, 19:49
                Swietna strona, i bardzo dobre zdjecia.Dla mnie urodzonego i wychowanego na
                Satrym Zoliborzu byl to powrot do dawnych miejsc i zdarzen.Tymi ulicami
                chodzilem codziennie w tych domach mieszkalem ja i moi koledzy. Sporo juz czasu
                minelo kiedy ostatni raz szedlem tymi ulicami i dzieki Twoim zdjeciom moglem
                zobaczyc stare katy i odswierzyc te ktore czas troche zamazal w pamieci.
                Dziekuje, napewno wroce do Twojej strony jeszcze wiele razy.
                :)
    • Gość: hawk Re: troche autopromocji.. IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.04, 20:45
      Wrzuccie jakies fotki ulicy Felinskiego i wiecej z Cytadeli.
    • Gość: molfix Re: troche autopromocji.. IP: *.stacje.agora.pl 21.05.04, 17:45
      wielkie brawa, wspaniała strona,
      czarnobiałe zdjecia i świetne ujęcia detalu
      brakuje mi tylko zdjec z kolonii WSM i budynków przy Słowackiego
    • Gość: agulha Re: troche autopromocji.. IP: *.aster.pl / *.acn.pl 29.05.04, 02:05
      Miło popatrzeć. Prosimy o jeszcze.
      • Gość: sady 15 Re: troche autopromocji.. IP: *.kosson.com 29.05.04, 09:58
        brawo, brawo super strona trzeba ja podtrzymywac.
        Wspaniale zdjecia winszuje.
        pzdr
        • Gość: jasiu Re: troche autopromocji.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 22:47
          ta strona jest niefunkcjonalna po obejrzeniu 2 zdjeć odechciewa sie klikania

przerzuć się na coppermine.sourceforge.net/
    • grarza Re: troche autopromocji.. 15.06.04, 13:30
      brawo! najlepsze chyba jest KINOTECZA.
      jedno do czego bym sie czepnela, to brak prezycji, np. twoja
      tucholska/bohomolca, to sulkowskiego/bohomolca, ale to drobiazg.
      fajny pomysl. rozwijaj!

starazoliborzanka
      • liloom do gory 23.06.04, 23:04
        baranow nie sluchac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka