Dodaj do ulubionych

Blacharz/lakiernik samochodowy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.11, 14:41
Hej.
W nadziei, że nie rozpętam tym pytaniem trzeciej wojny światowej ;) z uprzejmą prośbą zwracam się o polecenie w/wym. specjalisty, który byłby a) blisko (licząc od Wilsoniaka) b) solidny c) ekonomiczny (w tej kolejności).
Drobna robota do zamalowania, tym bardziej zależy mi na jakości, niż przyoszczędzeniu.
Z góry dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Z Bielan Re: Blacharz/lakiernik samochodowy IP: *.aster.pl 07.05.11, 21:29
      Mogę z czystym sumieniem polecić Pana Piotra z ulicy Księżycowej. Warsztat może nie wygląda powalająco, ale prace wykonywane są bardzo solidnie. To zakład, na którego bramie jest szyld z klasycznym samochodem i numerem telefonu. Robiłem tam kilka rzeczy i jestem bardzo zadowolony.
      • Gość: wój Re: Blacharz/lakiernik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.11, 17:41
        Dzięki, będziemy sprawdzać ;)
      • Gość: mysia Re: Blacharz/lakiernik samochodowy IP: *.play-internet.pl 31.05.12, 12:32
        U mnie z kolei na pochwałę zasłużyli lakiernicy z serwisu Naprawy-Nadwozi Fajne chłopaki, ale co ważniejsze wiedzą jak dobrać i położyć lakier, żeby nie odrózniała się od elementów nie malowanych.
        • Gość: Ja Re: Blacharz/lakiernik samochodowy IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.12, 14:40
          Może chłopaki i fajne, ale za lakierowanie zderzaka liczą sobie 600-700zł. netto. Mogę z nimi pójść na piwo, ale nie dam im nic do lakierowania. Amen.
    • Gość: 666 Re: Blacharz/lakiernik samochodowy IP: 178.73.48.* 11.05.11, 20:19
      Sądzę, że większość uczestników tego forum akceptuje takie zapytania, trzeba sobie pomagać w takich sprawach, polecać fachowców, którzy są sumienni i rzetelni, nikt z nas chyba nie ma tyle pieniędzy żeby wyrzucać je w błoto - każdemu z nas bowiem zależy, żeby usługa za którą często płacimy niemałe pieniądze była wykonana w sposób należyty .....
      • Gość: bemka Re: Blacharz/lakiernik samochodowy IP: *.unknown.vectranet.pl 11.05.11, 20:30
        Też tak uważam. Promujmy dobrą pracę:)
    • Gość: gość Re: Blacharz/lakiernik samochodowy IP: *.centertel.pl 02.06.11, 09:13
      jast taki Lakiernik na Bielanach solydny i nawet taniy tel 788-57-169 . od 100 do 350zl za elemeny bierze jest solidny polecam
    • Gość: wój Re: Blacharz/lakiernik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.11, 17:11
      Pozwolę sobie powątpiewać, bo na forach wielu dzielnic jakoś podejrzanie symultanicznie pojawia się ta opinia, i to słowo w słowo.
      Ale spokojnie, sprawdzimy sumiennie, z gwarancją i karami umownymi, oby reklama się opłaciła…
    • Gość: arrrr Re: Blacharz/lakiernik samochodowy IP: 178.73.49.* 03.07.11, 23:20
      i jak tam wóju, z którego warsztatu skorzystałeś i który polecisz ?
      • Gość: wój Re: Blacharz/lakiernik samochodowy IP: *.acn.waw.pl 04.07.11, 06:02
        Eeeeh :) Nie odzywałem się już, bo trochę śmiesznie w końcu wyszło – z powodów fiskalnych ;) oddałem autko do Toyoty na Herbowej. Trochę się czeka na wolny termin, ale tam już wiadomo: obsługa pierwsza klasa, dobry kontakt z mechanikiem prowadzącym naprawę, blacharka zrobiona bez śladu (nawet starty przy innej okazji plastik klamki poprawiony), samochód po robocie umyty z zewnątrz i wewnątrz… Nawet z rozpędu w bagażniku zrobili porządek i pochowali na miejsca narzędzia, które walały się luzem :)
        Z tym, że ASO to już trochę inny pułap kosztów, więc ciężko porównywać. Ale polecić mogę ich spokojnie.
        • Gość: arrrr Re: Blacharz/lakiernik samochodowy IP: 178.73.49.* 04.07.11, 18:43
          hmm to ja jestem jeszcze tylko ciekaw jak to wyszlo kosztowo za element ?
          • Gość: wój Re: Blacharz/lakiernik samochodowy IP: *.acn.waw.pl 04.07.11, 23:20
            Średnio około 600 zł. Da się przeżyć ;)
    • Gość: art Re: Blacharz/lakiernik samochodowy IP: *.play-internet.pl 04.04.12, 14:59
      Może jakieś nowe namiary na lakierników??? Pilne?
      • Gość: richeza Re: Blacharz/lakiernik samochodowy IP: 178.73.48.* 31.05.12, 00:50
        A ktos zna blacharza/lakiernika przy krasinskiego wjazd od burakowskiej? Z rozmowy wydaje sie byc sensowny i niedrogi ale czy zna sie na rzeczy? Ktos korzystal?
        • Gość: kowal Re: Blacharz/lakiernik samochodowy IP: *.dynamic.chello.pl 13.08.12, 15:38
          dwóch znajomych z forum a4klub kozystali i sa zadowolen. tez sie przymiezam do niego.
    • picek1987 Re: Blacharz/lakiernik samochodowy 06.03.17, 08:59
      Polecam firmę blacharz-lakiernik.waw.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka