07.01.12, 13:47
szukam dobrego ortodonty dla dziecka, na Bielanach, polecicie mi kogoś?
Obserwuj wątek
    • Gość: Pola Re: ortodonta IP: *.szeryf.waw.pl 29.01.12, 21:50
      Polecam - Anna Banaszczyk-Rozbicka 22 833 23 07 na ul.Gwiażdzistej 33
      • malew_123 Re: ortodonta 08.03.12, 17:19
        Witam,
        Szczerze odradzam Panią Ortodontkę Anna Banaszczyk-Rozbicką. Kobieta jest niestety bardzo nie uprzejma. Jeżeli zdarzy wam się nagła sytuacja i okaże się że nie możecie dotrzeć na wizytę, zazwyczaj próba zmiany terminu wizyty kończy się fiaskiem i złośliwymi uwagami, a jeżeli już pani Anna Rozbicka łaskawie przełoży termin, będzie to wam wypominane do końca leczenia.
        Bardzo mnie zaskoczyło to że Pani Annie bardzo nie w smak jak się jej zadaje pytania. Jeżeli chcecie się czegoś dowiedzieć o swoim leczeniu, albo o aparacie, albo macie jakieś wątpliwości uzyskanie jakiejś informacji jest bardzo trudne.
        Tyle jeżeli chodzi o same wizyty, z leczeniem sytuacja u mnie wyglądała jeszcze gorzej...
        Gdy Pani Anna Rozbicka ustaliła mi termin zdjęcia aparatu poszłam zadowolona na czyszczenie zębów, co prawda wydawało mi się, że jeszcze nie do końca miałam wyprostowane zęby w dolnej szczęce, ale postanowiłam nie wnikać bo uważałam, że ortodonta przecież wie lepiej. Bardzo sympatyczna pani, która mi czyściła zęby zdziwiła się że mam zdejmowany aparat bo moje zęby na to nie wskazują (dół: zrotowana czwórka, jedynka i dwójka w harmoniijkę, góra: dwójka i trójka zrotowane) Poradziła mi żebym porozmawiała z ortodontą o ewentualnym poprawieniu tej "sytuacji zębowej" i żebym nie dała sobie zdjąć aparatu..
        Niestety Pani Anna Rozbicka na moje pytanie czy aby na pewno tak powinien wyglądać mój zgryz powiedziała że: "niestety z tym nie da się już nic zrobić i powinnam wiedzieć, że na początku leczenia to była straszna wada, a teraz i tak to wygląda dobrze"

Takim oto sposobem zakończyłam współpracę z Panią Anna Rozbicką. A nie, przepraszam, jeszcze przeżyłam straszny stres związany z odebraniem dokumentacji. Pani Anna Rozbicka oczywiście ustaliła długi termin oczekiwania i dodatkowe opłaty.

Aktualnie leczę się u Pani Barbary Obłoj w odent na Ursynowie. Oczywiście przeszłam przeklejanie zamków żeby naprawić błędy pani Rozbickiej. Na razie jestem zadowolona, miło sympatycznie, profesjonalnie. Każdy problem można na spokojnie przedyskutować.
        • mala8219 Re: ortodonta 17.03.15, 20:29
          witam można jakiś kontak t do pani?
    • ewciakos Re: ortodonta 24.01.17, 13:56
      ja chodzę z dzieckiem do medispotu to na Żoliborzu ale pani ewa (ortodontka) która tam pracuje jeszcze nigdy nas nie zawiodła, prowadzi leczenie u dziecka nakładkami clear aligner ... są wygodne i nie widać ich tak jak metalowego aparatu pozatym można je zdejmować do jedzenia i mycia
    • Gość: kasiula04 Re: ortodonta IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.17, 23:53
      Również polecam Panią Ewę z Medispotu. Przede wszystkim super stosunek do dzieci ale też profesjonalne podejście. Jestem z moją córcią bardzo zadowolona :)
    • daucuskarota Re: ortodonta 16.02.17, 12:49
      Jedyny ortodonta na Bielanach do którego chodzę od dobrych kilku lat to dr. Adrianna Rosochacka przyjmująca na Lektykarskiej 32. Bardzo przyjazna pacjentowi klinika i personel. Do tego w dobrej lokalizacji. Doktor ma podejście do każdego, zarówno dorosłych, jak i do dzieci. W placówce można sobie wybrać z róznych rodzajów aparatów ortodontycznych zależnie od preferencji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka