Dodaj do ulubionych

FRYZJER ?!

IP: *.chello.pl 13.06.04, 16:03
Chciałam się wybrać do super fryzjera...ale nie mam pomysłu na fryzure, która pasowałaby do mojego kształtu twarzy....chcę się oddać w ręce profesjonalisty z prawdziwego zdarzenia, który zrobi mnie na bóstwo. Co polecicie (nazwa,adres,imie fryzjera,tel,www_. Dzięki z góry!
Obserwuj wątek
    • bartllomiej Re: FRYZJER ?! 13.06.04, 23:03
      Gość portalu: Mandragora napisał(a):

> Chciałam się wybrać do super fryzjera...ale nie mam pomysłu na fryzure, która
      p
      > asowałaby do mojego kształtu twarzy....chcę się oddać w ręce profesjonalisty
      z
      > prawdziwego zdarzenia, który zrobi mnie na bóstwo. Co polecicie
      (nazwa,adres,im
      > ie fryzjera,tel,www_. Dzięki z góry!

Sądzze że jesteś kobietą, więc nie musisz z siebie bóstwa robić gdyż jesteś i
      tak taka piękna.
      ale tak naprawde polecam franka na rogu krasinskiego i stolecnej (obecnie
      popieluszki).
    • tygrys01 Re: FRYZJER ?! 14.06.04, 09:48
      Gość portalu: Mandragora napisał(a):

> Chciałam się wybrać do super fryzjera> asowałaby do mojego kształtu ....chcę
      się oddać w ręce profesjonalisty z
      > prawdziwego zdarzenia, ..
      ==========
      Dobrze, że tygrysice nie maja tego typu problemów. A czy nie warto podążyć tym
      tropem i pozwolić swemu menowi dać wylizać swoją sierść zamiast oszpecać ją
      przycinaniem.
    • Gość: Zadowolony klijent Re: FRYZJER ?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.04, 17:15
      Najlepszy Fryzjer jakiego znam i do którego uczeszczam mieści się w budynku
      żłobka na ulicy Klaudyny 10 .Naprawde cenny na każdą kieszen i w dodatku miła
      obługa .A co najważniejsze czysto i miło .Podaje telefon 4238659 .
      i żeby nie było niedomówień nie jestem pracownikiem ani współwłaścicielem tego
      zakładu .
      • liloom Re: FRYZJER ?! 15.06.04, 18:34
        Ja juz kiedys pisalam o fryzjerze nad sklepem elea na broniewskiego. Trafilam
        tam przez przypadek ale jestem niesamowicie zadowolona i naprawde polecam.
    • Gość: pixi Re: FRYZJER ?! IP: 195.94.222.* 16.06.04, 09:09
      Nie polecam "franka" na rogu Popiełuszki i Krasińskiego, fatalna obsługa, nie
      słuchają co się do nich mówi, nie potrafią doradzić. Kiedyś chłopaczek
      obsmyczył mnie prawie na zero!!! Chodzę do Dermiki na Zajączka, do Pani Małgosi
      Dybek (fryzjer-stylista). Potrafiła znakomicie dobrać mi fryzurę i kolor, a
      przy tym jest sympatyczna i kontaktowa. Bardzo polecam, chociaż jest drogo: 100
      zł za strzyżenie. Ale warto :-)
      • Gość: Borys Czy fryzjer to czlowiek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 10:04
        Ahoj!
        Rozumiem, ze chodzi o fryzjera damskiego. Dosc popularny wydaje sie byc fryzjer
        na Podlesnej 52, tuz przy Marymonckiej. Uwazac na mlodego czowieka sprawiajaecgo
        wrazenie zniewiescialego - ostrzygl mnie kiedys na borsuka.

Wspomniany fryzjer "obok zlobka" - ja sie kaze strzyc maszynka, to i jestem
        zadowolony. Ale syna mi ladnie nozyczkami ostrzygli. W czesci kobiecej nie
        bylem, wiec nic nie moge powiedziec.

"fatalna obsługa, nie słuchają co się do nich mówi, nie potrafią doradzić. "

To jest powszechne. Moje sostry czesto wracaly od fryzjera prawie ze z lzami w
        oczach, mamroczac o "niesluchajacych sie " podludziach ...

Borys
    • Gość: pixi Re: FRYZJER ?! IP: 195.94.222.* 16.06.04, 09:11
      i jeszcze telefon: 331 39 05,06. Gen. Zajączka 9a
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka