Dodaj do ulubionych

makijaż permanentny

24.09.13, 18:36
Witam!

Czy któraś z Was może powiedzieć mi coś o salonie Wyspa Urody Extravaganza na Żoliborzu w Warszawie? Wybieram się tam na makijaż permanentny do p. Agaty Świeckiej która ten salon prowadzi. Czytałam wiele dobrych opinii o niej na wielu forach a może znajdzie się ktoś kto ma jakieś zdjęcia przed i po? Albo jakieś doświadczenia? Będę wdzięczna za każdą opinię!
Pozdrawiam!

Agnieszka.
Obserwuj wątek
    • Gość: jonaska Re: makijaż permanentny IP: *.dynamic.chello.pl 24.09.13, 21:22
      ja także się wybieram
      ja akurat zajmuje się stylizacja paznokci i pedicurem leczniczym, więc troszkę klientek, które robiły tam makijaż permanentny spotkałam. Same pozytywne opinie. nie ma się nad czym zastanawiać :)
    • Gość: ewa Re: makijaż permanentny IP: *.icpnet.pl 09.10.13, 19:50
      Dziewczyny czy macie już wykonany makijaż? Jak wrażenia? Ja również się niedługo wybieram do Pani Agaty i jestem ciekawa Waszych opinii.
      • agness850 Re: makijaż permanentny 12.10.13, 13:10
        Ja się w końcu zdecydowałam! I teraz żałuję.. że czekałam tak długo ;-) Po pierwsze wyszło lepiej niż się spodziewałam, po drugie Pani Agata jest taką osobą, że od razu wzbudziła moje zaufanie i wiedziałam, że wszystko będzie ok :) Teraz czekam na termin kresek. Polecam bo nie ma się czego bać naprawdę :)

pozdrawiam!
        • Gość: gość Re: makijaż permanentny IP: *.dynamic.chello.pl 12.10.13, 17:43
          Ja też korzystałam i przestrzegam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wchodźcie tam nawet!!!!!!!!!!1
          • agness850 Re: makijaż permanentny 12.10.13, 18:25
            ale że co Ci się stało?
            • Gość: ewa Re: makijaż permanentny IP: *.icpnet.pl 12.10.13, 19:38
              Agness- dziękuję za odpowiedź. Robiłaś brwi? Byłabym bardzo wdzięczna, jeśli przesłałabyś mi zdjęcie makijażu- email che19@o2.pl. Długo dochodziłaś do siebie? Po ilu dniach od wykonania brwi można pójść do pracy bez straszenia ludzi zbyt wyrazistym makijażem?
              Gościu- napisz coś więcej proszę. Dlaczego jesteś niezadowolona?
              • agness850 Re: makijaż permanentny 14.10.13, 22:03
                Tek, robiłam brwi :) Podeślę zdjęcia na maila Ci przed jakie miałam i po zabiegu. W sumie nie wiem po czym miałam dochodzić do siebie. Zabieg trwał ze 2 godziny i wyglądał tak, że Pani Agata tak skrobała jak by mi po rysunku który wcześniej namalowała. W sumie nie bolało, potem tydzien smarowałam maścią i odpadały takie kawałki farby, jak by tusz się kruszył. i teraz już wygląda ślicznie ;) Ja miałam zabieg w piątek, to w poniedziałek przypudrowałam brwi i już poszłam do pracy normalnie. Trochę ciemniejszy makijaż zrobiłam i w sumie nikt nie zwracał chyba uwagi za bardzo :) Pozdrawiam i daj znać jeśli się zdecydujesz jak było.
                • Gość: ewa Re: makijaż permanentny IP: *.icpnet.pl 15.10.13, 22:13
                  Super, czekam w takim razie na zdjęcia:) Jak się ostatecznie zdecyduję, to oczywiście dam znać.
                  Ja intensywnie zastanawiam się nad brwiami i kreskami. Pozdra
                  • Gość: ewa Re: makijaż permanentny IP: *.icpnet.pl 15.10.13, 22:13
                    Pozdrawiam i do usłyszenia:)
                    • agness850 Re: makijaż permanentny 19.10.13, 00:30
                      Poszły zdjęcia :)

Ja muszę powiedzieć, że to uzależnia :P Chyba też się na kreski w grudniu skuszę :)

pozdrawiam!

Agnieszka
                      • Gość: rock-1 Re: makijaż permanentny IP: *.dynamic.chello.pl 19.10.13, 17:24
                        Skończ z tą żenującą reklamą.
                        • agness850 Re: makijaż permanentny 21.10.13, 16:59
                          Ciekawa sprawa. Strach gdziekolwiek cokolwiek napisać teraz bo zawsze znajdzie się ktoś co zarzuci, że to reklama. A to nie można być już zadowolonym Klientem i polecać usług z których wykonania jest się zadowolonym? Co mam każdemu niedowiarkowi zdjęcia wykonanego makijażu wysyłać? Żenadą jest rzucanie bezpodstawnych oskarżeń raczej.

• Gość: Karola Re: makijaż permanentny IP: *.226.194.27.dormar.net.pl 25.10.13, 12:57
                            Nie wiem czy ta Pani musi się na siłę reklamować w taki sposób, bo z tego czego sama doświadczyłam, ma klientek na dwa tygodnie do przodu więc raczej taka forma reklamy jej nie potrzebna. Zresztą uwiecznione na zdjęciach prace świadczą o tym czy ktoś potrafi to robić czy nie. A wystarczy wejść na stronę jej salonu i zobaczyć twarze przed i po żeby zorientować się, że ta kobieta ma fach w ręku.
                            • Gość: Karola Re: makijaż permanentny IP: *.226.194.27.dormar.net.pl 25.10.13, 12:58
                              P.S. No chyba, że zaraz ktoś powie, że zdjęcia na stronie też są podstawione ;-)))))
              • wikto.ria37 Re: makijaż permanentny 15.11.13, 14:25
                Ewo ja też robiłam makijaż u Świeckiej Agaty. Jak się zapisałam do Instytutu Shirley to nikt nie umiał mi powiedzieć któa z pracujących tam osób będzie mi robić zabieg na brwi i troche mnie to zaniepokoiło, bo chciałam wiedzieć czy ta osoba ma jakieś szkolenia, albo obejrzeć jej makijaże. Tyle się słyszy teraz, ze ktoś komus krzywde zrobił, albo coś się nie udało. Poczytałam rózne forA i dużo pisali właśnie o pani Agacie o instytucie Shirley i tak jak napisałam wybrałam panią agatę i jestem zachwycona. Nie dochodziłam do siebie jakos zbytnio bo też nic szczegolnego mi się nie działo, tylko te brwi były takie ciemne przez kilka dni. a teraz już wyglądają pięknie więc ja osoboście mogę polecić
    • terada12 Re: makijaż permanentny 15.06.15, 16:18
      Byłam klientką tego salonu.... BYŁAM. Z brwi jestem zadowolona, ale podejście do klientki makabryczne... Pani Agata wciąż się spóźniała, obłożenie salonu sztucznie napędzane... niby odległe terminy, a potem telefony, że jest miejsce już wcześniej. Nagabywanie na inne zabiegi lub kupno drogich kosmetyków. Bardzo drogo, a teraz to już jej kompletnie odbiło... żeby się umówić na wizytę do p.Agaty....TRZEBA WPŁACIĆ PRZELEWEM ZALICZKĘ!!!! Czy któraś z was słyszała o takim salonie? Dla mnie to kompletny brak szacunku dla klienta
      • Gość: Libi Re: makijaż permanentny IP: *.skybroadband.com 19.07.15, 16:40
        Absolutnie sie zgadzam! podejscie do klienta tragiczne, kompletny brak kultury, wciskaja bzdury, klamia, wiecznie sie spozniaja, ale slowo 'przepraszam' przez gardlo nikomu nie przejdzie, w razie problemow wlascicielka nigdy nie jest dostepna. Co do makijazu to ledwo co widac bylo po dwoch zabiegach za 900zl, NIE POLECAM!!
        • Gość: zoliborzanin cennik IP: *.dynamic.chello.pl 19.07.15, 16:57
          Tuszowanie brzydoty bezcenne ;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka